Snel

Snel. Maar de kalenders zijn ingewikkeld

Duidelijke uitleg

• Type visum ESTA - Amerika

Prima, snel en duidelijk.

• Type visum Visum India

Duidelijk en snel

Het formulier invullen werd vergemakkelijkt door de duidelijke vragen en informatiekaders aan de zijkant. De applicatie is mega snel verwerkt! Mijn complimenten. Hartelijk dank

• Type visum ESTA - Amerika

In de morgen mijn aanvraag, in de middag visum gereed, prima werk

Duidelijke uitleg over de wijze van aanvragen. Veilige betalingswijze. Snelle email bevestiging

Zeer goed en overzichtelijk

Was zeer makkelijk in te vullen

Prima verlopen

Prima verlopen

Snelle en duidelijke afhandeling

Ging heel snel en voorspoedig zonder dat wij een spoedaanvraag hadden.

• Type visum ESTA - Amerika

Snelle service op het moment dat ik het nodig had

Mijn ESTA was verlopen. Op het moment van inchecken kwam ik tot de conclusie dat mijn ESTA verlopen was. In de wachtrij een nieuwe ESTA aangevraagd en deze was binnen een half uur geregeld. Hierdoor gelukkig mijn vlucht gewoon kunnen vervolgen. Top service.

super snelle service

Makkelijk in te vullen formulier.

• Type visum eTA - Canada

Lekker makkelijk

Gisteren aanvraag ingediend , vandaag gelijk een bevestiging ontvangen . Het flow was ook helder en clean

Erg tevreden.

De visum was makkelijk aan te vragen en is snel beoordeeld.

Duidelijke informatie!

Eenvoudig invullen, snelle behandeling van de aanvraag

Prima website

Prima website

• Type visum ESTA - Amerika

prima snel en goed geregeld

goed en snel geregeld. Top !

Snel en accuraat. Zeer tevreden

Digitaal zeer snel en accuraat afgehandeld. Zeer tevreden en aan te bevelen.

Super opgelucht

Ik had een al eerder een ESTA aangevraagd om naar Amerika te kunnen reizen. Op de vliegveld bleekt dat er een fout was en daardoor moest ik een nieuwe aanvragen ik super zenuwachtig bang dat ik mijn vlucht zou missen. De ESTA met spoed aangevraagd en kon net mij vlucht nemen. Super blij dr mee!

Snel, makkelijk, prijzig

Duidelijk in te vullen. Snel geregeld en gelijk een mail zodat je weet dat het goed zit. Wel prijzig

Prima service!!

Geeft "rust" in een oudere persoonshoofd!

• Type visum ESTA - Amerika

Correct & snelle afhandeling.

Jullie verwerken de aanvraag snel & correct.

• Type visum Visum Sri Lanka

Was snel geregeld

Moest alleen wel goed controleren, soms overschrijft hij wat

Top geregeld

Aangevraagd en direct geregeld. De aanvraag zelf is ook goed, omdat je ondersteuning van je gezin en van ambassade hebt mocht er iets gebeuren in crisis. Alles top geregeld

• Type visum ESTA - Amerika

Aanvraag is zeer snel en correct behandeld

Ben zeer tevreden over de wijze waarop mijn applicatie is verwerkt en afgehandeld.

Goede, snelle service

Vanavond mijn visum voor Australie geregeld en betaald en binnen een half uur de bevestiging gekregen dat het rond was! Super snel geregeld.

Keizersgracht 391 A

1016 EJ Amsterdam

085-0014 085

Over visumbuitenland.nl

Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, China, Rusland, Cuba, Indonesië of Thailand? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl kunt u goedkoop, eenvoudig en snel een visum, ESTA of eTA aanvragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over het visum, ESTA of eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis.