DE one stop shop voor een visumaanvraag !

Vlekkeloze afhandeling in slechts een paar muis kliks....

• Type visum ESTA - Amerika

Goede overzichtelijke site met veel uitleg

Prima te volgen invulprocedure. Snelle afhandeling en keurige terugkoppeling. Chapeau voor deze service!

• Type visum ESTA - Amerika

Super simpel en super snel.

Verder kun je er weinig over zeggen. De titel zegt alles. Supersnel!

Gemakkelijk en snel

In een paar minuten een visum aangevraagd en dezelfde dag nog binnen!

• Type visum Visum Australië

Goede informatie bij het invullen van het formulier

Prima informatie bij het invullen van het formulier, handig dat het voor twee personen achter elkaar kan. Snelle afhandeling en bevestiging van het resultaat.

Correct en snel afgehandeld

Snelle afhandeling

• Type visum eTA - Canada

in een woord super top

heel snel en goed betrouwbaar geregeld,top!!

Duidelijk, efficient en snel

Goeie site heel duidelijk en snelle respons👍

duidelijk en snel

hoewel het een hele klus is was alles duidelijk en werd de ESTA al snel beoordeeld en gemaild. Wel erg veel emails om te vertellen hoe het allemaal ging - ik kon door de bomen (emails) het bos bijna niet meer zien.

• Type visum ESTA - Amerika

snel en corrct onze visa van turkije

super snel mijn visa . na betaling 15 minuten later in mijn postvak

Snel en goed

Snel en goed

Correct, snel en overzichtelijk

duidelijke uitleg

snel geregeld

Visumaanvraagproces verliep uitstekend

De visumaanvraag voor twee personen verliep simpel en snel.

• Type visum eTA - Canada

Super snel geregeld

Geen knelpunten

• Type visum Visum Australië

Prima en duidelijk en in het Nederlands

Makkelijk

• Type visum ESTA - Amerika

Super geregeld en zeer snel!!

goed geregeld

heel goed .snel en correct.

goede snelle accurate afhandeling

Makelijk en duidelijk aanvraagprocedure

• Type visum N.v.t.

Makkelijk maar niet snel

Digitaal het formulier invullen is heel makkelijk. Zorg wel dat je alle (vele) nodige informatie bij de hand hebt. Het vergt toch nog wel wat tijd om alle gevraagde informatie voor een ESTA formulier in te vullen, helemaal als een gezin met 5 leden ingevoerd moet worden. Tijdsdruk is dan wel een dingetje. De sessie wordt automatisch afgesloten als je niet op tijd klaar bent. Dat is niet fijn na al het gedane invulwerk. De site is verder zeer helder en overzichtelijk, dus zeker 4 sterren!

snel verlopen

geen problemen tegengekomen

• Type visum ESTA - Amerika

Nog nooit zo'n snelle reactie gekregen

De invulvelden van het Esta formulier is nu nog sneller in te vullen en de reactie boven verwachting. Dank

Een tien plus !

Top, snelle feedback en snelle informatie omtrent de voortgang visumaanvraag. Kan niet beter.

• Type visum Visum Vietnam

Zeer snelle service en uitstekend op de hoogte gehouden middels mail en SMS.

Zeer snelle service en uitstekend op de hoogte gehouden middels mail en SMS.

• Type visum Visum Vietnam

Geen officiële site

Dit zijn eigenlijk twee reacties. De eerste staat onderaan de tweede volgt hier: -------------- 2e reactie: N.a.v. mijn eerste beoordeling heeft men contact met mij opgenomen. E.e.a. uitgelegd. De eigenaar van de dienst had de site inmiddels enigszins aangepast en verduidelijkt. Er is correct gereageerd op mijn argumenten. Men heeft snel en fatsoenlijk gehandeld. De aanvraag is snel en goed afgehandeld. Ik heb aangeraden de kleurstelling iets meer af te laten wijken van de officiële overhieds-sites. Al met al zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Deze is kwalitiatief goed, of het de goedkoopste is is maar de vraag. Ik heb de beoordeling aangepast van 4 naar 7. Groeten, Derk ------------- 1e beoordeling: Ik sluit mij aan bij vorige beoordeling (nb. gecopieerd van een andere beoordelaar): Even verder gezocht en kom op de officiele site van BuZa: https://informatieservice.nederlandwereldwijd.nl/ Even invullen, exact dezelfde vragen, registreren..klaar. Zonder ook maar 1 stuiver te hoeven betalen.... Site heeft inmiddels beloofd om e.e.a. te verbeteren en de prijsstelling meer vooraf duidelijk te maken. Let dus op, zaken zijn voor mij zonder meer keurig geregeld, maar ik voelde mezelf wel bekocht.

Keizersgracht 391 A

1016 EJ Amsterdam

085-0014 085

Over visumbuitenland.nl

Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, China, Rusland, Cuba, Indonesië of Thailand? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl kunt u goedkoop, eenvoudig en snel een visum, ESTA of eTA aanvragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over het visum, ESTA of eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis.