Ik wordt de weg gewezen hoe de Esta moet worden aangevraagd

oké

automatisch stond aangegeven "male". Dit was niet meer te wijzigen, waardoor we een nieuwe aanvraag hebben ingevuld en betaald. Tevens is het schandalig dat via internet verschillende aanbieders zijn en hier veel geld voor vragen. Dit is onterecht en zou verboden moeten zijn.

Zeer snelle afhandeling

Prima en snel

Ok

Ging super snel

Ik ben gewoon zeer tevreden

Duidelijk en snelAntwoord

• Type visum ESTA - Amerika

Duidelijk, eenvoudig en snel!

• Type visum N.v.t.

Goed maar kan veel goedkoper

Goed maar kan veel goedkoper op de website van Canada

• Type visum N.v.t.

Snelle, soepele procedure

De aanvraag was snel in te vullen. Ik kreeg een supersnelle bevestiging terug met duidelijke aanwijzingen

Zeer snelle afhandeling

Zeer snelle afhandeling. Duidelijk. Dik tevreden

Super makkelijk en snel

Binnen een halfuur hadden wij al onze goedkeuring ontvangen voor Australië.

• Type visum Visum Australië

Was gelijk geregeld !!

Goede ervaring

• Type visum Visum Turkije

zeer goed

Het is zeer duidelijk en makkelijk in te vullen. En je hebt snel reactie terug, zeer fijn.

Overzichtelijk formulier

Gemakkelijk om voor meerdere personen in een sessie ESTA aan te vragen.

Snel geregeld

Makkelijk invullen en snel geregeld.

Prime geregeld

Snel in orde de verklaring!

zo zo

ok

professioneel, eenvoudig en gebruikersvriendelijk

nvt

Snel en duidelijk

Prettig

• Type visum ESTA - Amerika

de applicatie via internet is erg simpel te gebruiken, dus goed opgezet. en de snelheid van afhandeling was binnen 24 u!

Positief

Snelle afhandeling, echter wel aan de hoge kant wat de kosten van de aanvraag Esta betreft.

• Type visum ESTA - Amerika

Site regelt wel, maar tegen hoge prijs

Deze site regelt de zaken wel zoals wordt aangegeven, maar rekent wel een forse prijs. Een prijs die voor aanvragen voor "moeilijke" landen misschien wel reëel is, maar voor landen die zaken meer toegankelijk hebben gemaakt erg hoog. Daarbij gaf deze site bij mij de eerste de indruk dat het om een officiële overheid site gaat. Dat is het dus niet. Gewoon een commerciële site. Voorbeeld van prijzen: Aanvraag ETA voor Canada, koste mij voor 4 personen tegen de 80 Euro. Je komt op invulpagina, bent een mooi poosje bezig en bij uiteindelijke aanvraag krijg je een rekening gepresenteerd. Oef...dat is veel...nou ja, zal wel kloppen en heb nu alles al ingevuld......Ideal...klik... Achteraf zag ik dat bij Canadese overheid aanvragen me 7 CAD pp (ca. 4.5 Euro) zou hebben gekost. Daar was ik dus mooi in getrapt! Kreeg maand of 3 later vlak voor vertrek "Aanbevolen, registreer uw reis naar Canada bij de ambassade" vanaf deze site toegestuurd. Was vorige voorval even vergeten en begon braaf in te vullen. Tot ik op het laatst, bij registreren even het verzoek kreeg om 72 Euro over te boeken voor 4 personen. Even verder gezocht en kom op de officiele site van BuZa: https://informatieservice.nederlandwereldwijd.nl/ Even invullen, exact dezelfde vragen, registreren..klaar. Zonder ook maar 1 stuiver te hoeven betalen.... Site heeft inmiddels beloofd om e.e.a. te verbeteren en de prijsstelling meer vooraf duidelijk te maken. Let dus op, zaken zijn voor mij zonder meer keurig geregeld, maar ik voelde mezelf wel bekocht. F v.d.Veer.

Snel

Vlot en correct

Super snelle service!

Onzeker over wat te doen voor een visum was het me na 1 bezoek aan deze site gelijk duidelijk, formulieren invullen, foto's uploaden en klaar. Alles ging echt super snel en je krijgt bij iedere stap in proces keurig een email. Top!

• Type visum Visum Vietnam

Keizersgracht 391 A

1016 EJ Amsterdam

085-0014 085

Over visumbuitenland.nl

Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, China, Rusland, Cuba, Indonesië of Thailand? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl kunt u goedkoop, eenvoudig en snel een visum, ESTA of eTA aanvragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over het visum, ESTA of eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis.