Stond bij de voordeur zonder bericht daarover

Gelukkig woon ik in een veilige buurt waar niet zoveel wordt gestolen.

Snel en vriendelijk

Attente vriendelijke jonge man, die netjes mijn naam oplas en me een fijne avond wenste.

Vreemd

Ben niet thuis en toch afgeleverd 17. 23 uur Sinds 12 dec 2025 09.35 uur is niemand thuis. Had verzocht maandag 15 dec te bezorgen. Iets voud gegaan? Gaat om €145,= Ben pas zondag 14 dec 2025 thuis Hoor u antwoord

Bezorgtijd klopte totaal niet

De bezorger kwam pas uren later. Er is geen update in de app, zodat je niet kan zien wat de nieuwe verwachte tijd is. Bezorger was wel vriendelijk

Kapotte waxinelichtjehouder van glas

Bij het openen van de doos was 1 van de 2 waxinelichtjeshoiders kapot

Mijn pakket voor deur gelaten en gestolen

Ik kreeg mail dat pakket was geleverd. Ik kom thuis terug en zie geen pakket. Ik ben naar mijn buren gegaan en heb camera beelden bekeken waarop te zien is dat pakket voor deur wordt gelaten en 25 min later wordt de pakket gestolen door iemand in jas met capuchon.

Dure aankoop werd zonder aan te bellen bij de voordeur gedropt

Voor de levering van mijn pakket had ik een moment gekozen waarop ik thuis zou zijn. Helaas vond de bezorger het niet nodig om even aan te bellen, waardoor mijn dure aankoop onnodig een tijdlang in de regen heeft gestaan. Het was avond, onze woonkamer was goed verlicht, er stond een auto bij het huis geparkeerd, Kortom: de bezorger had kunnen zien dat we er waarschijnlijk wel waren.

Goed gegaan, pakket heel ontvangen

Een goede vervoerder.

Werd gewoon uitstekend op tijd geleverd

Er was een tijdschema aangegeven en deze werd goed behaald. Bezorger was vriendelijk. En wat ook belangrijk is, het pakketje was heel aangekomen. Er zaten planten in en ze waren niet erg goed verpakt, betekend gewoon dat deze chauffeur niet aan het racen was.

Super!!

Aardig en vriendelijk bezorger.

Besteld en binnen 2 dagen bezorgd.

Werd zo voor de deur gezet

Zonder te weten of ik thuiskwam of aan te bellen werd het pakket zo voor de deur neergezet.

Te laat, onvoldoende info

Heb ik al gezegd

Bellen aan zetten je pakket neer en zijn weg

Zie hierboven

Snelle levering. Op aangegeven tijd. Vriendelijke bezorger en netjes tot aan huis gebracht. Zwaar pakket!

Prima.

Beetje bijdehante bezorger, die in discussie gaat, omdat je niet thuis was, terwijl er een tijdsvak was gegeven en hij aan een gesloten deur kwam. Als je als bezorger niet eens bent, met de gang van zaken op je werk, moet je bij je baas gaan klagen, niet bij de klant.

Niet volgens afspraak

Uitgebreide instructie om pakket bij mijn voordeur te zetten in de overkapping. Toch bij de buren afgeleverd waarvoor ik geen toestemming heb gegeven.

Staat dat het is bezorgd, maar niet ontvangen.

Ook niet bij de buren en geen briefje in de brievenbus. Tijdsinschatting was verder compleet ernaast waardoor ik niet meer thuis kon zijn.

Gewoon slecht

Pakket wederom gewoon voor deur neergezet zonder mijn toestemming

Waardeloos

Mijn pakket is helemaal niet op een veilige plek neergezet ook niet aangebeld terwijl ik thuis was het pakket was gewoon in een voor iedereen toegankelijke lobby neer gezet

Good service

Easy to order from a range of products and efficient and secure delivery.

Vriendelijke bezorger

Vreselijk aardige bezorger

Goed op tijd, keurig

Product beschadigd ontvangen

Product met schade ontvangen door transporteur

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.