Word goed afgeleverd

Bezorger weet de box te staan waar het in mag is lekker snel en simpel en voor iedereen gemakkelijk

Verkeerde adres

Verkeerde adres

Verrassend goed geholpen!

De pakketbezorger belde netjes 5 minuten van te voren of ik thuis was. Hier was ik erg verrast over. Uitstekende service en netjes geholpen!

Gezegd geleverd en het is niet te vinden

Waar is mijn pakket? Jullie zeggen afgeleverd. Ik heb bij alle buren gevraagd en niemand heeft iets ontvangen.

Zeer slecht

Zetten pakketje van grote waarde buiten voor de deur in openbaar en publiek gebied. Geven aan dat het bezorgt is en bellen niet aan (we waren thuis) en dus ook niet laten tekenen. Grote schande en een heftige vorm van onbetrouwbaarheid. Telefonisch al een formele klacht in gediend en nog geen reactie ontvangen. Dat geeft aan dat een klant niet serieus wordt genomen.

Volgens mail op tijd geleverd

Giede, duidelijke communicatie, leverd keurig op afgesproken tijd.

Waardeloos

Pakket zogenaamd geleverd. Nergens te teaceren

Nooit pakket gehad

Slecht

Geweldig!

Mijn pakket is helemaal niet geleverd

Ik had een wapperhanddoek besteld voor op mijn werk. Het zijn speciale handdoeken om sauna rituelen mee uit te voeren dus best prijzig ook. Ik kreeg de melding dat het bezorgd was gisteren 13-12 om 17:00 maar ik heb niemand gezien en ik was gewoon thuis die middag. Tot op heden is mijn pakket nog steeds spoorloos dus zou graag dat dit snel opgelost wordt want heb nu mijn werk moeten annuleren omdat ik mijn materiaal niet heb. Kost me ook weer geld.

prima op tijd volgens afspraak geleverd door een vriendelijke bezorger

Product niet geleverd.

Ik krijg verschillende mails. Eerst met een bezorgtijd, vervolgens dat het bezorgd zou zijn, maar ik was thuis en er is niet aangebeld. Daarna mails dat ze me gemist zouden hebben, terwijl ik dus gewoon thuis was, en nu is het al twee dagen onderweg naar een pakketpunt, maar welke dat is en of ik daar wel zonder auto kan komen is nog de vraag.

Drukke tijden snap dat het heel erg druk is maar het licht niet altijd aan jullie. Snel en eenvoudig afspraak gemaakt en gelukkig belangrijk pakket is nu binnen.

klantvriendelijk

bezorger was heel correct en vriendelijk

Pakket op de stoep zonder toestemming.

Mijn pakket is voor de deur neergezet zonder toestemming, als een wees in een mandje. Toevallig kwam ik kort daarna thuis, maar het had gewoon door iemand anders in het voorbijgaan meegenomen kunnen worden. Onacceptabel. De enige reden dat het geen halve ster is: het werd neergezet binnen de medegedeeld tijd.

Pakket zoek

Bezorg bij buren nr 48 volgens tracking, ik woon zelf op nr 48. Buren zeggen niets te hebben ontvangen….

Bezorgen gaf m'n pakket eerder mee, top

Er zat nogal spoed op mijn pakketje, door vertagingen bij de webwinkel. Via de track en tracé, die wel iets nauwkeuriger mag, kon ik de chauffeur vinden en m'n pakket al meekrijgen. Heel fijn!

Blij met de bezorging

Blij mee

Uitstekend en leuk

Goed gedaan

Pakketje gewoon voor de deur neergezet

Pakketje gewoon voor de deur neergezet voor de afgesproken tijd

Tien minuten lopen verderop bezorgd

Pakket bij de ‘buren’ bezorgd. 10 minuten lopen verderop. Schandalig.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot