Prima service deze keer

Werd zelfs naar boven gebracht en dat doen er helaas niet veel meer.

Fijne bezorger en op tijd

Snelle levering, conform afspraak en aardige bezorger

Aardige bezorgers

Aardige bezorgers, mooi op tijd zoals aangegeven

Keurig afgeleverd

Netjes afgeleverd volgens planning, vriendelijke bezorger.

top

perfect

Duidelijke communicatie en zeer vriendelijke bezorger!!

Prima afgeleverd

Prima service!

Beleefd

Op tijd. Goed geïnformeerd en zeer nette bezorger...

Correcte bezorger en prima op tijd.

Zeer tevreden over de bezorging.

Vriendelijke meneer

Rijd met de bus over miln gazon

Snap niet dat iemand dit doet!!! Natte ondergrond dus dikke sporen in miln gazon. Gebrek aan fatsoen is mijn mening

Pakket nooit bezorgd

Mijn pakketten staan als bezorgd gemarkeerd maar zijn nooit bij mij thuis bezorgd?

Op de afgesproken plek keurig afgeleverd

Vriendelijk en correct

De bezorger was vriendelijk tijdens de bezorging en nam de tijd. Ik werd goed op de hoogte gehouden voor wat betreft het tijdstip van levering.

Tomasz Szafarek

Ik heb het pakket niet ontvangen omdat jullie het naar mijn oude adres hebben gestuurd en ik drie keer heb gebeld om het daar niet heen te brengen. Ik ben benieuwd hoe jullie het nu gaan afhandelen. Ik woon in Rotterdam en je hebt een pakket naar vreemden in Schiedam gestuurd

Keurig onder het afdak.

Prachtig op tijd.

Netjes

Netjes en vriendelijk

Altijd prima levering en bij de iets zwaardere pakketten is men behulpzaam om deze in de gang neer te zetten. Ervaar de service als uitstekend!

ONACCEPTABELE SERVICE – HELE DAG VOOR NIETS GEWACHT

Ik ben woedend over uw waardeloze service. Ik heb de hele dag zitten wachten op mijn pakket, en pas aan het einde van de dag hoor ik dat het “toch niet geleverd kan worden”. Mijn dag is compleet verpest door uw gebrek aan communicatie.

Picobello

Volgens afspraak, keurige tracking, beleefde verzorgster.

Prima bezorging

Gewoon prima

Snel en goed

Er was gemeld dat de items maandag pas afgeleverd zouden worden. En nu zijn ze er al super!!!

Keurig nette aflevering

Volgens afspraak geleverd

Aardige man!

Goede communicatie

Snel en duidelijk

Super snel netjes en duidelijk

Westfields 1410

5688 HA Oirschot