Pakket bij het hek afgeleverd zonder kennisgeving.

Pakket van 32kg bij het hek afgeleverd zonder kennisgeving. We waren gewoon thuis en kwamen er later pas achter. Van het hek naar de achterdeur zijn ca. 60 stappen. Hoe makkelijk kan het zijn.

Vriendelijk en correct

Ik betaal 4,95 voor bezorgen

En plotseling bezorgd terwijl ik thuis was bij xenosfiliaal zou graag mijn 4,95 terug willen

Heel slecht

Het pakket zou zijn afgegeven bij buren aan het andere eind van de straat, maar helaas heeft niemand daar het pakket ontvangen. Ook de naam van degene waar het bezorgd is komt niet voor op het adres. Het pakket is dus spoorloos

Gewoon heel goed..

Ondanks de drukke decemberdagen in het vooruitzicht toch mijn pakket binnen 24 uur geleverd, klasse..

Vriendelijke bezorger

Nette vriendelijke bezorger

Jammer

Het werd helaas gewoon in de voortuin gezet. Niet fijn bij dure spullen.

Super vriendelijk en goed op tijd

Erg vriendelijk en goed op tijd

Duurde wel langer, en weinig update

Weinig info omtrent de exacte tijd, informatie bleef staat terwijl de dag al voorbij was Maar begrijp dat ivm drukte de bestelling later komt. Uiteindelijk bezorgt

Het kan wel beter!

Ondanks de drukte moet het pakket eerder bezorgd worden. Een week op een bestelling wachten duurt te lang!

Heel tevreden

Binnen 1 dag en perfect binnen het aangegeven tijdslot van 1 uur

Keurige bezorging en bezorger!

Alles conform

Snel en goed

Levering netjes en op de afgesproken tijd afgeleverd.

Vrolijke bezorger, keurig op tijd.

Mijn ervaring mijn DPD is niet altijd positief maar deze bezorger maakt het weer een beetje goed !

Goed altijd tevreden over de DPD

Zie hierboven!

Ik had bougies besteld deze lagen buiten het doosje in de verpakking Waarschijnlijk heeft er iets opgelegen tijdens transport.

De bezorger was erg vriendelijke en heeft de dozen netjes bij mij binnen gezet. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden dood DPD betreft de bezorgtijd.

mooi in vermeld tijdvenster

goed en vlot

nvt

nvt

Keurig nette bezorger en bezorging

Snelle levering en aardige bezorger

Heel goed en op tijd , Dank u wel DPD

Heel goed en op tijd , Dank u wel DPD

Verkeerd bezorgd

Pakket is op een heel ander adres met zelfde huisnummer bezorgd. Gelukkig was de bewoner zo vriendelijk om het pakket naar mijn adres te brengen.

Goede informatie, bezorger wacht netjes tot je de deur open doet.

Zie boven

super

super geregeld

Vriendelijke bezorger

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.