Super service!

Geweldig, ondanks dat de straat hier helemaal openligt, toch het pak netjes optijd ontvangen. Is een klus op dit moment om bezorger te zijn, petje af!

zeer goed

Goede levering. Zeer tevreden.

Slechte service

Pakketje hebben ze gewoon op een drukke straat laten staan, had zo meegenomen kunnen worden door iemand. Panket ook beschadigd

Aardige bezorger en aan de deur geleverd.

Is goed ontvangen

Vooral erg rommelig

Het pakket werd eerst gemeld als zijnde afgeleverd terwijl dit niet zo was. Hier kregen we een email over. De volgende dag werd het pakket daadwerkelijk afgeleverd zonder dat we van tevoren een tijdvak te horen hadden gekregen. Het was een geluk dat er iemand thuis was op dat moment. DPD heeft hier geen verklaring voor gegeven ondanks dat we hiernaar gevraagd hebben, Het bedrijf waar we het pakket gekocht hadden gelukkig wel: er is een verkeerd formulier gebruikt door DPD bij de ontvangst van het pakket.

Perfect kwaliteit en snelle levering

Pakket is niet geleverd, bewijs op camera

Mijn pakket is niet geleverd, bewijs staat op camera van de ringdoorbel. Hij wilde in de kliko doen, doet dat niet en loopt naar de buren, maar die zijn niet thuis en neemt het weer mee de bus in. Graag een reactie. Waar is mijn pakket en wanneer wordt deze geleverd! Want aangeven dat deze geleverd is, is onzin!

Tijd netjes aangegeven, op tijd geleverd en niets gebroken. Top voor deze bezorger.

Professioneel, opt tijd geleverd!

De doos en inhoud zijn beschadigd

Jammer

Goed afgeverd.

Kansloos

Een uur of 7 te laat totaal geen communicatie als.je de klantenservice belt weten deze ook niks en kunnen niks zeggen ze. Gewoon een teleurstellende service wat mij geld kost omdat de klus niet afkomt. Eigenlijk zou mijn bezorgkosten teruggestort moet worden na deze schaamteloze service. Ps de auto heeft gewoon 1.5 uur stilgestaan in hoogvliet volgens track en trace waarna hij na 2.5 ur naar spijkenisse ging,

levering op tijd

prima binnen het tijdsbestek en netjes bezorgd

Super aardige bezorger!!

Hele aardige bezorger die de dozen binnen heeft gezet. Helemaal top!

Pakket niet ontvangen

Email geeft aan de pakket is geleverd maar bezorger is nooit langs geweest. Daarnaast is dit niet de eerste keer. Ik zou zakelijk nooit met dpd verzenden tenzij je boze klant wilt.

Keurig afgeleverd na een goede communicatiedpd heeft hey

Dpd heeft het op de afgesproken plek neergelegd

Is gewoon in afvalcontainer gedumpt

Is zeer slecht. Nooit toestemming gegeven voor neerzetten als ik er niet ben. Wat een slechte service

Vriendelijk en op tijd bezorgd

Pakket was ergens anders geleverd

Ik kreeg een mail waarin stond dat het pakket geleverd was. Dit klopte niet. Na een dag kwam een buurman van een aantal straten verderop aanbellen om door te geven dat t pakket bij hemnis bezorgd op nummer 541 ipv 441. Ik moest met de auto erheen om het pakket op te halen. Wat overigens te zwaar was om alleen te tillen.

Correcte levering.

Zeer correcte aflevering. Vriendelijke bezorger.

Goede bezorging van onbeschadigd pakket door vriendelijke bezorger.

Ondanks dat pakket niet gisteren maar vandaag is bezorgd hetgeen begrijpelijk is met de enorme hoeveelheden pakketpost die op dit moment bezorgd moeten worden, een keurige aflevering van een onbeschadigd pakket door een allervriendelijkste en beleefde bezorger. Complimenten!

Tevreden

Altijd aardige mensen brengen mij pakketen..

Netjes geleverd

Netjes en op tijd bezorger was vriendelijk

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.