Pakket hangt buiten aan de brievenbus

Niet aangebeld. Pakket buiten opgehangen.

My package is not delivered

My package is not delivered

Bezorgtijd klopt niet

M'n pakket werd in de middag bezorgd en niet zoals vermeld iets voor 9 uur s'avonds

Nvt

Super bezorger

Hele fijne chauffeur en bezorger

Er wordt aangegeven dat het pakket bezorgd is, maar er is niemand aan de deur geweest.

Waar is mijn pakket??

Prima gedaan

De voorinformatie en de bezorging waren top.

Goed geleverd!

Bedankt voor de snelle levering. Zeer tevreden!

Pakket neergezet zonder toestemming

Pakketje in de regen neergezet zonder toestemming. Nu was de diis helemaal nat geworden. Er zat ook een kartonnen doos van de lego in. Erg jammer dat deze nu ook nat is geworden. En het een kerstcadeau is.

Het pakket is niet aangekomen.

De berichten geven aan dat het pakket wel afgeleverd is. Dit is zeker niet het geval. Zij waren niet aan de deur geweest. Ik was wel thuis en zat te wachten in de woonkamer tussen 15.00 - 16.00. Voor alle zekerheid, had ik ook een bericht op de voordeur geplakt met instructies in engels over mijn tel.nr., etc. Om 16.00 uur was ik naar boven gegaan. Maar DPD claimt dat zij het pakket om 15.45 uur hadden bezorgd. Mijn ervaringen met DPD in het verleden, nl. 2 maanden geleden met Paulman Licht waren ook mooiezaam verlopen. Uiteindelijk heeft het bedrijf zelf 15% korting voor alle toekomstige bestellingen aan mij beloofd voor alle ongemak en ergenis.

Awful

Courier unprofessional. My package never arrived. At first it said it should arrive between 14:45-17:30. Then it says it was delivered at 21:11, but I was home and no one ring the doorbell or called. I just received an email that said it was delivered to my address.

• Would you recommend us? No

Mooi op tijd

In deze drukke dagen snel geleverd

Correct netjes in de brievenbus gedaan.

Heel vriendelijke en leuke bezorger!

Heel goed en gezellig!

Alles prima.

Nette bezorger!

Correct en attente bezorging

Snel netjes en goed

Keurig zoals altijd op tijd bezorgd, goede informatie.

Vriendelijke bezorger maak je niet vaak mee top.

Duurde te lang

Was op donderdag door verzender op afleverpunt afgeleverd. Op dinsdag bezorgd. Status werd maar niet online geupdate, stond op maandag nog steeds dat het pakket bij het afleverpunt lag. Terwijl het daar al lang weg was. Dat kan beter

Super aardige bezorger

Fantastico

Saffi

Optijd geleverd

Eindelijk zie ik dat de app weer werkt zoals maanden geleden.Navigatie is weer zichtbaar,afhaallocatie kan weer geselecteerd worden,zonder dat er een referentie nr ingevuld hoeft te worden, wat niet werkte en het is zowaar weer is optijd,wat de laatste tijd helaas niet het geval was,hoop dat dit zo blijft

netjes en snel

binnen 24 uur bezorgd

product prima, snelheid prima

product zoals beschreven en snel geleverd, prima

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.