Snelle bezorging, hele vriendelijke bezorger!

Ik zou eigenlijk vrijdag pas het pakket geleverd krijgen, en nu kreeg ik hem al op dinsdag! Super! Ben heel blij, de bezorger was erg vriendelijk, en heeft het zware pakket in mijn hal gezet. Echt top service!

Fijne bezorger

Fijne bezorger

Uiteindelijk prima gegaan

Er waren twee adressen samengevoegd en dit probeerde ik te wijzigen. Uiteindelijk is het goed gekomen, maar bij zo'n duur boek was (waardoor ik het spannend vond of het wel goed zou gaan) het fijn geweest als jullie klantenservice had gereageerd op mijn bericht. Al was het maar met de tekst dat het geen probleem was en later hersteld kon worden.

Vriendelijke jongeman, geen haast, wacht rustig tot je de deur hebt geopend. Is het pakket zwaar zet hij het voor je binnen neer. Top sercice

Perfect!

Bezorger zette zware pakket zelfs in de gang

niet op het goede adres geleverd.

Op het verkeerde adres geleverd terwijl dit niet is aangegeven. Dit levert een enorme zoektocht op.

Slecht

Pakket is buiten om 11:00 al bezorgd, was pas 17:00 thuis dus pakket was drijfnat.

Het pakket kwam met deuken aan en de spullen waren stuk

Het pakket kwam met deuken aan en de spullen waren stuk. Ondanks de stikker breekbaar

Onbeschoft

Pakket wordt bij de deur neergezet en daarna aangebeld maar bezorger zelf is al weg voordat je bij de deur bent.

Erg goed

Tijdsindicatie was goed. Bezorger buitengewoon vriendelijk! Erg fijn!

correcte levering

Correcte levering en tijdstip wordt vooraf aangegeven, prima!

Goede levering

Mooi op opgegeven tijd

helemaal niet goed!!

Gisteren mail ontvangen met de melding dat ik het pakket gisteren ontvangen heb, maar er is geen pakketje afgeleverd. Ook hebben mijn buren het pakketje niet ontvangen. Hopelijk wordt het vandaag wel geleverd. Het is niet de eerste keer dat ik bericht krijg dat het geleverd is, maar het pakketje daadwerkelijk pas de volgende dag bezorgd wordt.

Betrouwbaar

Vriendelijke mensen. En erg fijn dat er duidelijk aangegeven wordt wanneer het pakketje bezorgd wordt

in goede orde ontvangen!

Vriendelijke bezorger, op pakket was niets aan te merken.

Altijd goed geregeld

De app en informatie is fijn!

Artikel is beschadigd geraakt

Artikel is beschadigd geraakt tijdens de verzending.

Geweldige bezorger

Aardige en mee denkende bezorger. In dienst houden die jongen

Veel te laat

Dit pakketje zou aankomen op 5 december tussen 23:00 en 23:30. Mijn vader is hier speciaal voor opgebleven. Toen zou het 6 december ook rond dat tijdstip aankomen. Pas op de 8ste heeft hij het mogen ontvangen. Ik snap dat het druk is in de december periode, maar laat mensen dan niet onwetend in de nacht zitten wachten. Alleen 2 sterren omdat het pakketje uiteindelijk toch is aangekomen, daar had ik een hard hoofd in namelijk.

Verkeerd bezorgd

Mijn pakketje is op een heel ander adres bezorgd. Gelukkig waren dat eerlijke mensen. Haar kinderen hadden het aangenomen en bij thuiskomst zag ze dat het helemaal niet voor hun was en ze heeft opgezocht waar ons adres was en is naar ons gekomen. Eind goed al goed. Maar de bezorger heeft zeker niet naar het adres gekeken. Alleen huisnummer was goed.

Ik heb mijn pakket niet ontvangen

Mijn adres is geen els borstelen 251 F Maar leyweg 251 F dat staat duidelijk op de bon

Nette bezorging en bezorger,

Bezorging prima. Edoch, had graag sneller willen weten op welke datum het bezorgd zou worden. Nu was ik toevallig thuis. Ik kan er namelijk rekening mee houden als ik bezorgdatum en -tijd zo vroeg mogelijk na bestelling weet. Nu krijg ik vaak op de bezorgdag zelf pas bericht dat het die dag zelf bezorgd gaat worden

Ondanks de enorme drukte in de decembermaand goede bezorging

Levering volgens afspraak. De gegeven informatie is correct en goed te volgen

Westfields 1410

5688 HA Oirschot