Ik ben erg tevreden over uw collega Yousin!

Top!!

Goede service gehad!!

Zeer tevreden over de chauffeur en de manier van afleveren.

De chauffeur is een vertrouwd gezicht en is vrijwel altijd actief in onze buurt. Altijd correct, vriendelijk en op tijd. Complimenten aan "onze" cjhauffeur.

I don’t have my parcel

Ik heb bericht gekregen dat het pakket bezorgd is, maar ik heb niet aan alle buren gevraagd en zij hebben niets gezien. Kunt u mij vertellen waar mijn pakket is? 15505982156627

Lekker snel

Erg snelle verzending,heel vriendelijke bezorger.

Prima voor elkaar!!

Zwaar pakket werd door de bezorger naar binnen gebracht. Prima bezorging!

Aardige bezorger. Netjes afgeleverd!

Netjes afgeleverd en een vriendelijke bezorger.

Desondanks de melding van de drukte nog steeds een dag later thuisbezorgd. Super!

Snel en goed ontvangen! Super

Keurig netjes afgeleverd

Goed op de hoogte gehouden en snel gebracht.

De beste bezorgdienst

Altijd optijd, fijne tracking, aardige pakketberzorgers

Zeer behulpzaam

Aanbellen en weglopen is niet acceptabel

Enige reden dat ik nog 2 sterren geef is omdat het pakket niet beschadigd was en ik netjes op de hoogte werd gehouden over de leverdatum en dat deze conform de afspraak was. Maar waar de aftrek in sterren voornamelijk om draait is dat ik een grondige hekel heb aan het aanbellen-en-wegrijden dat de bezorger doet. Ons huis heeft niet eens een voortuin, sterker nog, er is niet eens een stoep voor de deur, en toch laat de bezorger het pakket doorleuk voor de deur liggen. Ik vind dit echt totaal absurd en zal ook zeker mijn beklag doen bij Zooplus, die DPD had ingehuurd om het pakket te bezorgen.

Volgens afspraak

Netjes op de afgesproken plek neergezet

Snel bezorgd alleen is het jammer dat de doos beschadigd is zit echt een gat in de doos. Verder vind ik dat het niet alleen aan jullie ligt want babyplanet had het sowieso beter moeten verpakken nu zit het alleen in de doos waar het poppenbedje in zit en geen extra verpakking. De bezorger was netjes en vriendelijk!

Pakketje bezorgd maar ik heb nik

Ik ben gewoon thuis en krijgt geen pakketje maar it staat het bezorgd was

dit keer niet oke

jammer normaal goede ervaringen!! vandaag mijn pakket op moeten zoeken waar het was , ik kreeg een email geleverd, hmm raar als ik niet thuis zou zijn is het onder het bankje voortuin.maar helaas daar lag het niet. via mijn ring zag ik de bezorger aan mijn poortje staan keek rond en liep weg! heeft hij blijkbaar mijn pakket op de container bij mijn buurman gelegd!! daar ook niks gevraagd verder of hij het kon achter laten, dus dat vind ik erg slecht!

Netjes op tijd geleverd

Netjes en op tijd geleverd.

Fijne service

Prijzen zijn goed, duidelijke website/app, pakket opsturen is makkelijk. Goede service, maar scangegevens zijn helaas niet up to date.

Vervelend

Waarom kunnen bezorgers niet gewoon bellen of aankloppen? Het pakket wordt zonder bellen bij de buren gelegd.

Zo blij

Nette vriendelijke bezorger, heeft het zware pakket voor me in de gang gezet!!! Heel dankbaar voor

Roekeloze bezorger

Product is onderweg naar mijn appartement volgens een buurvrouw meermaals laten vallen door de bezorger. Moet er nu maar achterkomen of het product (elektronica) nog naar behoren werkt. Behoorlijk onzorgvuldige bezorger die drukker bezig was met bellen dan met het netjes afleveren van een pakketje. Buurvrouw liep expres mee (ondanks dat ze in een ander deel van het gebouw woont) om dit aan mij te kunnen melden omdat het echt asociaal was hoe de bezorger met het pakketje omging.

De laatste tijd is het top, juiste tijdsaanduiding

Keurig op tijd en super vriendelijk.

Netjes en professioneel

Pakket beschadigd en chauffeur laat pakket vallen

Pakket komt beschadigd uit de bus en daarnaast laat de koerier het pakket ook nog vallen.

Ruim op tijd bezorgd

Westfields 1410