Autodoc

Was een normale doos, bezorger heeft hem niet naar boven gebracht terwijl andere bezorgers zoals DHL, PostNL. Die brengen bet wel altijd netjes naar boven.

Op verkeerde adres bezorgd

Gelukkig wonen wij in een fijne buurt. Pakket was op nummer 7 in onze straat bezorgd en niet op nr 2.

perfect

Na het bestellen bij Bol een snelle bevestiging ook over de levertijd, maar die bleek veel sneller te zijn.. Gisteren besteld en vandaag bezorgd. Super.

Pakket voor de voordeur gezet

Door omstandigheden was er niemand thuis, ik kreeg melding pakket afgeleverd. Bij thuiskomst stond het voor de deur waarop duidelijk te zien was dat er elektronica in de doos zat. Gelukkig wonen we in een rustige buurt. Ik vraag me af of het echt teveel moeite is om zo’n pakket evt bij de buren te bezorgen of bv achter in de tuin onder de tuintafel te zetten. Dat is altijd beter dan open en bloot voor de voordeur.

Niet aangebeld, pakket gegooid

Er is door de bezorger niet aangebeld en het pakket is op de bank gegooid en dus beschadigd...

Waardeloos

Woon in seniorencomplex MET lift op 1e verdieping . Bezorger bezorgd pakket niet aan de deur, deponeerd het beneden in de hal waarbij risico tot diefstal is!!

Helemaal perfect hoor! De

Zie boven .

Betrouwbaar

Pakjes altijd in juiste orde ontvangen. Communicatie is altijd goed! En snelle bezorging.

Pakketje op tijd ontvangen! TOP!

Netjes op de hoogte gehouden wanneer pakket eraan kwam! Top pakketservice!

Top geleverd

Mooie planten

Slecht

Word niet eens aangebeld en de doos wordt zo neergezet voor de deur. Gebeurd wel vaker en dat is niet oké.

Volgens afspraak

Prima werk afgeleverd op de afgesproken plek

Pakket achter de auto achter gelaten

Pakket achter de auto achter gelaten. Vind ik niet netjes...

DPD geeft vaak aan dat wij ons huis niet bereikbaar is of dat wij niet thuis zijn, wat dan niet juist is. Gelukkig ging het dit keer in één keer goed. Hopelijk blijft dat zo in de toekomst. Voor de aanbeveling heb ik nee gekozen, aangezien het ook vaak fout gaat met de bezorging. Maar dat gaat dan natuurlijk niet over de bezorger van vandaag.

Luie bezorgers

Mijn pakket wordt elke keer ZONDER toestemming beneden mijn huis( dpd punt) bezorgd want 20 stappen verder past niet in t schema van de bezorger want dan moet hij helemaal 1 trap omhoog. Bezorgers al eens op aangesproken maar doen er niks mee. Jullie overigens ook niet want ik heb meerdere klachten ingediend over de bezorgingen. Helaas heb ik geen keuzes van bezorgingen want ik zou NOOIT voor jullie gekozen hebben.

Communicatie kan helpen

Bezorger was op het correct tijdstip aanwezig geweest, maar kon het pakketje niet in de bus vinden. Bezorger is vervolgens weg gegaan zonder de informatie door te geven. De track & trace gaf vervolgens aan ''We konden je pakket niet bezorgen''. Bezorger kwam vervolgens later op de middag alsnog het pakket brengen, hierbij te horen gekregen wat er eerder op de dag aan de hand was. En dus alsnog later op de dag het pakketje had gevonden. Nu waardeer ik dat hij terug is gekomen om te bezorgen. Al zou het een hoop gedonder gescheeld hebben als hij bij de eerste poging gewoon even aanbelde om het door te geven.

Top, exact op tijd

Netjes op tijd en afgeleverd zoals aangegeven.

Op tijd

DPD heeft vaak een enorm tijdsframe en dan lukt hetnóg niet om binnen die tijd te verschijn. Deze keer voldoende informatieve mail en binnen het tijdsframe van 2 uur

Super snel en in de eSafe zoals gevraagd

Super snel en in de eSafe zoals gevraagd

Op tijd en netjes afgeleverd

Verder niets aan toe te voegen

Het wachten is lang

Als altijd moet je ernstig geduld hebben met Brexz...wil je iets snel hebben? Dan moet je minimaal 1 week tevoren bestellen. Baal daar enorm van! Maar de producten zijn goed.

Pakket is niet geleverd

Er staat dat mijn pakket op mijn adres bezorgd is echter heb ik niets ontvangen

Altijd 'dik' in orde

Altijd 'dik' in orde

Super ,de chauffeur bracht het binnen

Zeer hulpvaardige chauffeur

Duurt te lang en niet duidelijk waar het pakket is

Duurt te lang voor ik mijn pakket heb en ik word niet op de hoogte gehouden via de mail.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.