Netjes op tijd en goede communicatie

Onbeleefde bezorger!

De bezorger was heel onbeleefd en zeer waarschijnlijk met het verkeerde been uit bed gestapt. Toen ik iets hoorde bij mijn voordeur ben ik gaan kijken (ik woon in een appartementencomplex). Geen bel via de intercom of mijn eigen voordeur gehoord. Pakketten stonden beschadigd bij mijn voordeur en de bezorger liep kwaad de gemeenschappelijke voordeur uit.

Vlot en goed bezorgd

Alles was prima in orde.

Tevreden

Op tijd geleverd en snel

Niet thuis afgeleverd

DPD geeft aan dat het pakje om 15:15 bij mij thuis is afgeleverd maar ik was niet eens thuis. Geen ‘niet thuis’ bericht, geen briefje ‘bij de buren afgeleverd’. Slechte communicatie. Mondial Relay is veel beter.

In het tijdvak bezorgd en vriendelijke bezorgster

Aardige postbode!

Goed aangeleverd!

Alles prima

Pakket was keurig op tijd, dit gaat gelukkig steeds beter!

Fijne bezorger

Zetten de zware doos ook nog voor mijn binnen

You had one job...

Achterlijke ****** van de bezorgdienst heeft voor de tigste keer een zwaar pakket met kattengrit voor m'n deur neergepleurd zonder toestemming. Aangezien ik chronisch pijnpatiënt ben en niet mag tillen, kon ik om kwart voor elf 's avonds na een fysiek zware theater repetitie dus twee balen kattengrit tegelijk de gang in sjouwen. Tegelijk ja, in een zwaar beschadigde doos, want beide zakken waren kapotgescheurd!!!!! Andere artikelen in de doos dus onder het kattengrit (waaronder een sierkussen dat een kerstcadeautje had moeten zijn). Gang vol grit want het stroomde de kapotte doos uit. Hoe ik dit opgeruimd moet krijgen? Geen idee. Voorlopig met een pijnaanval in bed. Beschadigde artikelen: twee grote zakken kattenbakgrit, één lichtblauw sierkussen -onder het witte grit en babypoeder. Overige schade: zwaar rug- en nekpijn door overbelasting, eerlijk gezegd totaal geen vertrouwen meer in deze bezorgdienst.

beschadigd pakket met retour stikker bij buren geleverd

DPD komt dag te laat met beschadigd pakket. Ik weiger en geef aan dat het retour afzender moet. Een dag later levert DPD het beschadigde pakket met gele stikker geweigert, retour afzender bij de buren af. Nu weer zien dat DPD het beshadigde pakket op komt halen

Slechte bezorging

De bezorger depoort het pakket over het hek omdat deze op slot is. Maar als hij de moeite neemt om even naar de voordeur te lopen, dan kan hij gewoon even aanbellen en doen we de deur voor hem open.

Netjes afgeleverd

Snel bezorgd en vriendelijke bezorger

Knullig

Het was een brievenbuspakketje die bij de buren in de bus was gegooid. Het correcte huisnummer stond vermeld dus vind ik het knullig om het dan toch nog verkeerd te bezorgen.

Slecht

Beneden neergezet ipv voor de voordeur, pakket was open en niet compleet... erg jammer dat ik dit zelf naar 3 hoog moest dragen, ik bestel omdat ik last van mijn rug heb, maar dit is de laatste keer.

onvolledige bezorgservice

Pakketbezorger belt beneden bij flat aan, brengt pakket naar onze verdieping maar zet het naast de lift i.p.v het naar onze voordeur te brengen. Onze buurvrouw zag bij toeval dat het pakket er stond en waarschuwde ons terwijl wij in het ongewisse waren waar de bezorger bleef. Slechte service.

Enorm laat op avond ik verwachtte pakket niet meet

Keer op keer negatief ik vond 22.45 in avond echt buiten de norm Verpakkingen beschadigd etc Als het aan mij ligt geen dpd

Keurig op mijn (toekomstige) huisadres afgeleverd

Zelf was ik niet op de bouw aanwezig. Kennelijk heeft iemand van het bouwbedrijf het pakket aangenomen.

Uitstekende bezorging, vriendelijke chauffeur.

Prima bezorging

Blauwe

Sneller dan verwacht en goed gehumeurde bezorger

Ik was verrast dat de bezorger al c zo o snel bij mij aan de deur stond. Het pakje was niet beschadigd en werd vriendelijk overhandigd en bezorger was snel weer on the road

Jammer!

Pakket kwam pas met een dag of vijf/zes,geen goeie info pakket werd 2 dagen verschoven na melding dat het maandag binnen zou komen wegens kerstdrukte, geen handige track and trace

Snelle en goede levering

Snelle levering, vriendelijke bezorger: gewoon fijn!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot