Alles gepropt in de brievenbus aan de weg, zodat we het sleuteltje niet meer konden omdraaien het

Paaltje omgereden tegel uit de grond gereden.

Zonder communicatie pakket achtergelaten

Wij waren er niet hebben een ring deurbel. Er is niet aangebeld en het pakket is vol in het zicht bij de tafel aan de voordeur gezet. Vind dit een zeer slordige en onvolwassen actie van een chauffeur

Goede bezorging, op tijd, pakket heel en super vriendelijke bezorger

Schandalig pakket voor de deur gelegd

Zeer slecht pakket zonder afstemming voor de deur gelegd, terwijl we weekend weg zijn. Gelukkig oplettende buren die het meegenomen hebben, maar dat had elke wildvreemde ook kunnen doen.

Vriendelijke bezorger, echter pakket open

De bezorger leverde het pakket af, echter was het pakket open, ik zag dat alles erin zat, maar vond het toch niet prettig. De bezorger was wel vriendelijk maar oogde ook wat gehaast.

Fast delivery

Fast and good

Verpakking stuk.

was te groot voor de brievenbus en dan toch erin gepropt. Verpakking helemaal stuk. Echt onnodig. Ik was gewoon thuis...

Buiten voor de deur gelaten

Misschien kan het dat een pakketje voor de deur wordt achtergelaten in een dorp, maar dit kan echt niet in de stad!!!! Zo vervelend, bezorg het liever bij de buren.

Strak op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger.

Netjes op tijd

Pakket werd zelfs voor ons binnen gezet.

Vriendelijke man netjes op tijd niks op aan te merken

Veel beter dan vroeger

In het verleden heb ik veel problemen gehad met DPD: het poakket werd niet bij ons aangeboden maar teruggestuurd hoewel we thuis waren en er op wachtten, het pakket werd direct na aanbellen voor de deur achtergelaten zonder te wachten of er wel werd opengedaan en meer van dat soort irritaties. Nu was het pakket goed te volgen, de beszorger was precies op de aangekondigde tijd en hielp de zware pakketten naar binnen te tillen. Ik hoop van ganser harte dat ze dit serviceniveau vasthouden!

Ik had de bezorgdatum aangepast en daar is totaal niet naar gekeken.

Omdat ik wist wanneer ik thuis zou zijn heb ik de bezorgdatum aangepast. Hier is helaas niet aan gekeken.

In goede orde afgeleverd

in een zin , in goede orde afgeleverd

Pakket niet ontvangen

Ik heb mijn pakket niet gekregen, terwijl het wel als afgeleverd in de mail staat.

Op tijd en volgens afspraak

Op tijd en volgens planning

Dik tevreden

Keurig op tijd geleverd zo als aan gegeven in de mail Nette en vriendelijke bezorger

Bezorgd en overhandigd

Bezorgd en overhandigd zoals het hoort.

Correct en netjes

Respectvol als klant benaderd. Zeer goed behandeld in de afhandeling van het pakket. Groot compliment aan de bezorger.

altijd op tijd

Correcte en snelle service

Goed gegaan

Vandaag was mijn pakketje keurig Meestal wordt het in de hal gelegd

Is gewoon voor de voordeur gezet

Buiten het feit dat de levering er ruim een week over heeft gedaan, is het pakket zonder aan te bellen op de mat voor de voordeur gezet. Mijn dochter was gewoon thuis voor ontvangst. Ik had nog als optie neerzet toestemming gegeven in de fietsenschuur, maar dit is niet gedaan.

Wat een aso bezorger

Klopt als sinterklaas op alle ramen en deuren en laat vervolgens het pakje voor de deur staan en zit al bijna in de auto als ik open doe. Ik heb ook gewoon een bel. Ik snap dat het druk is maar dit is echt niet normaal.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot