Dat is goed gedaan.

Helemaal goed

100% oke

Ik vond de bezorger heel vriendelijk!

De bezorger was erg vriendelijk, bleef ook staan wachten tot er open gedaan werd, wat weinig bezorgers doen de laatste tijd!

Zoals afgesproken!

Prima geregeld, geen opmerkingen

Niet goed

Het pakket is in de tuin van de onderburen neergezet bij 17A i.p.v. bij mijn voordeur 17B op de eerste verdieping waar niemand komt. Nu stond mijn pakket in een tuin waar iedereen het ziet en had kunnen meenemen.

Slordig met mijn pakket omgegaan

Kreeg mijn bestelling in handen met allemaal kerstornamenten die gebroken waren. Er is absoluut niet voorzichtig omgegaan met mijn pakket.

Helaas zag ik het pas in de app toen het al afgeleverd was

Vriendelijke pakketbezorger

Hij neemt de tijd, als hij op de bel heeft gedrukt! Heb bij andere pakketdiensten niet zulke goede ervaringen. Die wachten niet. Zetten het voor de deur, of smijten je het pakket bijna toe. Dat is bij deze bezorger zeker niet het geval. Heel prettig als jezelf al niet zo snel bent ivm gezondheid!

Goed op afgesproken tijd

Goede informatie

Levering zoals gewoonlijk goed

TOP GOZER!!

De tijden in de mail kloppen niet met de bezorging

Berichtgeving over de bestelling is onduidelijk

Prima bezorging

Prima bezorging

Niet bezorgd

Zeer slecht, want het pakket ís niet bezorgd. Ik ben ervoor thuisgebleven.

Voelt heel onprofessioneel

Mijn pakketje stond voor de deur en de bezorger was weg niemand gezien! Niet netjes.

Goed optijd

Optijd, en vriendelijke bezorger.

Er wordt niet gewacht!!!

Er hangt een brief op het hek,bellen en even wachten ivm de hond. Er wordt niet gelezen pakketje wordt gewoon neer gegooid,de hond heeft het verscheurd , dank voor het afleveren !

Netjes aan de deur geleverd.

Mijn pakket werd netjes aan de deur geleverd

Waardeloos

Nu meermaals gehad dat wij gewoon thuis zijn, een mail krijgen dat ons pakket bezorgd is maar totaal onduidelijk is waar deze dan bezorgd is. Om het huis hebben we gezocht en ook bij navraag bij de buren blijkt dat zij niets hebben ontvangen (zij waren overigens daadwerkelijk niet thuis). Heb bij DPD altijd het gevoel dat ze het pakket er maar uitflikkeren en snel weer door rijden en er totaal geen moeite wordt gedaan om te controleren waar het pakket bezorgd moet worden en of de bewoners er zijn ja of te nee. Bij zowel PostNL als DHL ervaren wij dit niet en merk je dat de bezorgers nog daadwerkelijk pakketten willen bezorgen.

Goede communicatie, keurig op tijd en zeer vriendelijke bezorger!! Compliment!

Top bezorger

Wij zijn erg blij met onze bezorger , hij weet precies de bijzonderheden bij ons om af te leveren. Top dus.

Altijd uitstekend met huidige bezorger, op tijd, vriendelijk en pakket in orde

Fijne bezorging

Mooi aangegeven tijdschema

Niet alleen mooi aangegeven, maar ook binnen tijdschema geleverd.

Duurde langer dan voorspeld

Ik kreeg van de leverancier door dat ons pakket op vrojdag bezorgd zou worden maar dat werd dinsdag

Westfields 1410

5688 HA Oirschot