Zware doos helemaal naar de voordeur gebracht op de 2e verdieping.

Servies kapot

Al het servies is kapot terwijl er op de doos nadrukkelijk stond “fragiel”

Prima op tijd en vriendelijke bezorger

Prima op tijd en vriendelijke bezorger

Pakket Ligt gewoon voor de deur

Wat een waardeloze service weer. Pakketje past door de brievenbus maar het wordt gewoon los voor de drur gelegd, zonder mededeling dat het daar ligt. Iedereen dielangskomt kan her zo meenemen!!

Slecht, wederom pakket gewoon buiten neergezet.

Ik heb gisterenochtend gereageerd op de email dat jullie langs zouden komen om pakket af te geven. In die reactie heb ik aangegeven dat ik niet thuis zou zijn en of het een dag later bezorgd kon worden? Jullie geven zelf die optie aan in de mail. Ik kom gisteren na middernacht thuis en ik zie het pakket voor mijn voordeur staan. Deze heeft daar 2,5 uur gestaan. Ik heb geen voortuin dit is al de 4e keer dat een pakket gewoon neergezet wordt waarbij 1x een pakket met een grote waarde. De kans dat dit gewoon meegenomen wordt door iemand is heel groot. Ik vind dit echt niet kunnen.

op tijd en vriendelijke bezorger

op tijd en vriendelijke bezorger

Heel snel bezorgd.

Snell en veilig

Absoluut tevreden! Bedankt!

super

ddeze bezorger is super goed !!!!!

Goede service.

Wij zijn alle twee 82 jaar en wij willen graag weten wie we aan de deur krijgen. Het aantal oudjes dat wordt opgelicht door vlotte babbelaars aan de deur is groot. Van het UMC Utrecht krijg ik regelmatig medicijnen toegestuurd. De groep die dat verzorgt heeft een systeem die dat voorkomt. Zij sturen een bericht met een foto van de bezorger die aan de deur komt en als extra controle een viercijferige code die je aan de bezorger kunt vragen. Tot op heden heb ik nog nooit naar de code hoeven vragen.

Geweldig!

De tijd klopte en het was een aardige bezorger.

Incorrect afgeleverd

Bij twee pakketten, Eerste pakket niet aangebeld, pakketwaarde 400 euro. Tweede pakket, aangebeld, weggerend. Beide pakketten in de regen geplaatst.

Helemaal prima

Op tijd en netjes bezorg!

PAKKET IS NIET GELEVERD

SNAP HIER ECHT NIKS VAN ???????

Positief

Alles heel helder en vlot

Goed op de hoogte en bezorgd zoals aangegeven

Goed op de hoogte en bezorgd zoals aangegeven

Goede opvolging levering

Goede opvolging via my dpd app

belabberd.

Ik krijg net een mail dat het pakket is bezorgd. Blijkt het bij de buren bezorgd te zijn. Er is echter niet aangebeld, maar het hele pakket is gewoon buiten bij de deur neergezet. Gelukkig zag ik de mail op tijd, er stond voor duizenden euro's gewoon buiten op straat. De deur van onze school stond gewoon open, kwestie van even kijken naar het goede huisnummer.

Vriendelijk medewerkers

Aardige bezorger, alles tiptop

Niks gekregen maar staat als bezorg

Geen bezorger geweest en mijn pakket zou bezorgd zijn. Maar geen pakketje

Niet geleverd

Goedemorgen, Krijg een mail dat mijn bestelling is geleverd, maar helaas niets ontvangen. Pakketnummer: 05252050109231 Pakketreferentie: 283256283-677835 Wat nu???

Netjes en goed verpakt afgegeven.

Goed bezorgd en afgeleverd. Vriendelijke chauffeur

Top, live tracking is erg handig

Super levering, met live tracking weet je hoe laat ze er zijn, erg prettig.

Prima op tijd en vriendelijk bezorgd

Prima op tijd en vriendelijk bezorgd