Bezorgend personeel drama

Levering voor de deur gezet, zonder te wachten. Op het moment dat wij de deur opende reed hij al weg en konden we dus niet vragen waar de resterende 2 pakketten van de levering waren. Nu kunnen we er dus weer zelf achteraan om de laatste 2 paketten boven water te krijgen.

Have received my package yet

Tracking says that package was delivered at 12. We are all at home sitting in lounge which overlooks the front door. We have been here for the last 2 hours and haven’t seen any delivery come through and I have no idea where my package is.

• Would you recommend us? No

Bezorgd op een verkeerd adres in een ander dorp

Bezorgd op Bredaseweg 33 in Rijsbergen ipv Bredaseweg 32 in Zundert Graag opnieuw leveren

Geduldig

Vriendelijke geduldige bezorger Belde netjes aan, bleef ook even wachten. Eigelijk zoals het hoort. (En ik helaas niet bij andere bezorgers heb mogen mee maken)

De pakketbezorging was prima !

Beste DPD, Misschien ‘een ietsipietsie’ langer wachten aan de voordeur, daar je met toevallig op de bovenverdieping te zijn, niet ál te hard de trap af kan gaan hollen. In zo’n geval kan het zomaar mis gaan op de trap naar beneden toe. Buiten dit, is de pakketservice verder uitstekend bevallen !! Met vriendelijke groet, AHA van Hellemond

Netjes afgeleverd

Fantastische bezorger!

Ik had al een vroege kerstcadeau gekocht voor mijn kinderen, de bezorger heeft het voor me naar de kelder gebracht! Vriendelijk en geweldig van hem!

Prima bezorging

Een aardige bezorger op een druilerige zaterdagmiddag!

Wederom niet thuis bezorgd - wel thuis

Gewoonte zo langzamerhand

DPD altijd goed

Gewoon in orde.

Altijd oké

Dpd altijd de juiste info en accuratesse. Ik ben er blij mee

ervice

altijd goeie sevice

Waardeloos

Mijn pakket wordt bij de voordeur neergezet zonder neerzet toestemming. Waardeloze bezorger waardoor pakket nu nat is en iemand het had kunnen meenemen.

perfect op tijd

Vriendelijke bezorgen

Prima, doet z'n werk goed

Begrijpelijk, ze hebben altijd haast

Erg late levering

Erg lang moeten wachten op het pakket. Een week nadat ik het besteld had pas ontvangen. Ok er zat een druk weekend tussen maar dan nog. Maandag zat het in de DPD molen en pas zaterdags ontvangen.

Top bezorging

De bezorger heeft vantevoren gebeld om aan te geven hoe laat hij komt. Het was een pakket van 17kg. De bezorger heeft het pakket netjes naar de tweede verdieping voor me gebracht en in me huis gezet. Erg blij mee.

Hele goede aflevering en service

Perfect bezorgd volgens tijd schema

Goede planning en levering.

Tot nu toe zijn ze altijd binnen verwacht tijdsbestek geleverd. Goede planning en een goede veldwerkers. Rijden normaal en staan er op tijd. Complimenten. Jan Snelders.

Super slecht

Niet eens aan gebeld. Zag bus weg rijden

Pakket beschadigd

Mijn pakket was beschadigd bij levering. En jullie sturen veel te veel mails over de levering.

Altijd aardig en beleefd

Fijne bezorger.