stipt op tijd en vtiendelijk

klass

Alles goed

Volgens aangekondigde tijd, Nette Chauffeur. Pakket onbeschadigd.

Netjes aangegeven hoe laat het pakket bezorgd zou worden. En ondanks de drukte heel snel geleverd

Super bezorging in het aangegeven tijdstip

Zeer vriendelijke en behulpzame bezorger!

Altijd goed

Altijd goed op tijd vriendelijk

Top bezorger en snelle service

Bezorging zoals het hoort.

Bezorger belde netjes aan en droeg het zware pakket persoonlijk aan me over.

Zeer slecht

Zeer teleurstellende en schandalige service. Gisteren ontving ik een melding dat mijn pakket tussen 22:20 en 23:20 zou worden bezorgd. Vervolgens krijg ik later een bericht dat het pakket “succesvol is afgeleverd” op mijn adres, terwijl ik tot laat heb zitten wachten en helemaal niets heb ontvangen. Waar is mijn pakket en waarom wordt er een valse bezorgmelding doorgestuurd? Dit is absoluut onacceptabel. Als dit jullie standaard werkwijze is, hoort deze bezorgdienst per direct uit het KVK-register geschrapt te worden. Het is simpelweg ****** richting klanten. Ik eis direct duidelijkheid, een verklaring en onmiddellijke oplossing.

Als altijd goede service

Netjes op tijd en was een zeer zwaar pakket dat de bezorger voor mij in de gang heeft gezet. Toppie.

SUPER!

Kreeg tijdig een bericht over het tijdstip waarop het pakket zou worden bezorgd; notabene met een marge binnen 60 minuten! Bezorger belde aan (dat is tegenwoordig al bijzonder), was vriendelijk bij het overhandigen en laten tekenen. En: hij gaf onze hond een aai! Kom daar nog maar eens om.

Alles goed!

Mijn ervaring met DPD is geweldig!

De bestelling is binnen de afgesproken datum bezorgd. De bezorgtijd is duidelijk aangegeven en nagekomen. De bezorger was erg vriendelijk ondanks dat hij met zware dozen moest sjouwen. Kortom ik ben zeer tevreden met DPD.

Vriendelijk, snel.

Vriendelijke bezorger, keurig op tijd

Hele vriendelijke bezorger. Gaf heel lief het pakketje aan mijn dochter. Super attent.

Goede communicatie over bezorging en precies op tijd.

Thuisbezorgen gaat prima

Prima bezorging

Keurig volgens afspraak

Nette bezorger en goed optijd

accuraat

Wacht netjes, na aangebeld te hebben, bij de voordeur totdat open gedaan wordt

De bezorger was vriendelijk en correct

Vriendelijk bezorger

Mooi in de opgegeven tijdbalk

Vriendelijke bezorger. Pakket niet beschadigd

Mooi op tijd en vriendelijke bezorger

Erg slecht erg kwaad op dpd

Zegt bezorgd kk heb niets Ik heb alles op camera staan als bewijs hoe slecht de dpd bezorger is in Denekamp Slechter als die bezorger bestaat niet Ontslag zeg ik

Slecht

Pakket is niet bezorgd

Heel vriendelijk

Op tijd en heel vriendelijk

Westfields 1410

5688 HA Oirschot