Slecht

Aangegeven bezorging . Wel thuis , pakket niet ontvangen. Er is ook niet aangebeld

volgens opgegeven tijds afspraak geleverd

Mijn vrouw nam het pakket in ontvangst. Gezien het gewicht wilde de chauffeur de doos, op verzoek van mijn vrouw, wel even in de hal plaatsen. Erg fijne service verleend door hem. Super bedankt.

Bezorger zat al weer in de auto

Pakket werd voor de deur gegooid en de bezorger zat al weer in de auto toen ik de deur opendeed. Doos zat een scheur in.

Slecht

Staat afgeleverd terwijl er niemand thuis was en op beeld te zien is dat het pakket weer wordt meegenomen

Ontzettend fijn

Het is een erg aardige vriendelijke en rustige bezorger

De meeste bezorgers bellen aannemen rijden meteen weg. Deze bezorger blijft wachten ( in de regen) ik kon zo snel de sleutel niet vinden. Is erg vriendelijk, hele fijne bezorger. Dat mogen jullie ook weleens melden aan de bezorgers, altijd leuk toch een compliment

Ik was niet thuis en mijn pakket is in de regen buiten gezet

Ik heb, omdat ik wist dat ik niet thuis zou zijn, de bezorgdag gewijzigd van 17-12 naar 18-12. Vervolgens kreeg ik om half 10 ‘s avonds alsnog een bericht dat mijn pakket was afgeleverd. Heel raar toch? Niet alleen wordt mijn pakket, waarvan de bezorger de waarde en inhoud niet weet, bezorgd terwijl ik niet thuis ben. Het wordt ook gewoon zichtbaar in mijn voortuin gezet. Ik ben het echt spuugzat dat dit altijd gebeurd. De inhoud van mijn pakket kan NIET tegen vocht of regen en heeft nu wel buiten gestaan in de regen. Zorgen jullie voor een vervangend product? Nee. VRESELIJK ONBESCHOFT. *** dpd.

Hele vriendelijke bezorger

Bezorger belt netjes aan en het pakketje wordt vriendelijk overhandigd. Hele fijne bezorger!

Wat een top chauffeur!

Betere chauffeur als dit kan je niet wensen!

Slecht

Helft van servies gebroken Heel slecht Nooit meer via dpd Wil geen ster geven maar moet wel

Pakketje gewoon voor de deur neer gegooid

Gisterenavond stond er een bezorger voor de deur en toen wij niet thuis waren heeft hij het pakket zo voor de deur gedropt zonder dat er iemand was… Zo slecht!!!!

G o ed

Slecht

Zeer slecht pakket lag bij de voordeur helemaal open denk dat het neer gegooid is en toen open gebarsten is een heel slordig

Lekker snel

Topdrukte in december en toch snel geleverd

Gewoon op tijd heerlijk!

Helemaal fijn.

Goed ip de hoogte gehouden wanneer ze leveren.

Zending is bezorg op het aangegeven tijdstip. Kwaliteit is doen wat er er is beloofd.

Goede service en op de hoogte gehouden qua levering

Netjes afgeleverd

UItstekend

Het pakket werd op tijd bezorgt!

Pakket op straat gedeponeerd

Zeer slechte bezorging

perfect

klopt van a t/m z

geluk gehad

Een pakket van 300 euro op de stoep voor de deur zetten in volz icht vanaf de straat. Pure mazzel dat hij niet gestolen is. Zoveel moeite om hem even om de hoek uit zicht te zetten?

Ben ontevreden

Pakket is 1 dag te laat bezorgd, geb daardoor 2 dagen thuis moeten blijven