Prima levering

Prima levering

Netjes afgeleverd

Netjes en op tijd

Pakket lag voor de deur

Goedemiddag, Ik was gewoon thuis en het pakket is vervolgens gewoon voor de deur gezet buiten. Ik heb geen bel gehoord?? Ik snap niet dat er pakketjes voor de deur worden gezet, terwijl iedereen deze dan zou kunnen pakken

Inhoud beschadigd

Ik heb kattenvoer besteld, maar een dos was kapot en er waren al maden. Niet fijn. Het stonk ook erg.

Slechte service

Pakket werd beneden in gang tegen de muur gezet zonder enige melding. Ik noem dat geen thuisbezorging

Kapotte levering

Ik snap dat als ik 2 zakken kattenbakvulling bestel dit een zwaar pakket is (28 kg). Waarschijnlijk hierdoor is er ergens in het verwerkingsproces c.q. aflevering gegooid met een doos (of laten vallen) waardoor 1 zak was gescheurd. Resultaat: grint door de hele doos en 1 zak kunnen weggooien. Hierdoor kan ik het ook wel zelf halen in de winkel ipv te bestellen. Scheelt de bezorger een hoop gevloek en mij een zak grint.

Helemaal top , bezorgd op opgegeven plek ! Dank u wel!

De een is de ander niet. Maar deze bezorger was respectvol en correct daarom ☆☆☆☆☆ Kwam rustig over ondanks de tijddrukDe een is de ander niet. Maar deze bezorger was respectvol en correct, daarom ☆☆☆☆☆. Kwam rustig over, ondanks de tijdsdruk.

Bevestiging voordat het geleverd was, maar alsnog aangekomen.

Dankvje

Uitstekend vriendelijk

Is echt slecht

Het pakket werd bijna een week lang vastgehouden omdat het te groot zou zijn. In deze tijd hebben we twee keer met DPD gebeld en ook met het bedrijf waarvan we het product hebben gekocht, maar we kregen geen goede hulp. Uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd, en precies daarna werd het pakket toch geleverd. Als ik in de toekomst weer iets bestel, ga ik eerst controleren of ze met DPD samenwerken.

Precies op tijd

Heel goed!

Snelle service en vriendelijk.

Flexibele bezorger!

Heel fijn!

Snelle en keurige bezorging, aardige bezorger.

Hele vriendelijke bezorger die zelf initiatief nam om het pakketje netjes te overhandigen nadat wij vrij laat de deur open deden.

Slecht

Ik was niet thuis. Pakket hebben ze gewoon bij de voordeur geplaatst.

Keurig op tijd en vriendelijk

Keurig op tijd en vriendelijk

Verpakking stuk, mee gegooid lijkt wel.

Pakket stuk, 1 product ook beschadigd. Niet netjes hoor!!

Helemaal klote

Pakket is niet afgeleverd, maar wel als afgeleverd aangemeld door de chauffeur. Laat ze die ******** ontslaan. Dit was mijn kado voor mijn kleindochter. Zo'n lam***, ongeschoolde ****** verneukt haar verjaardag en zet mij voor het blok. Schiet ik meteen een kogel door zn kop. Bedankt DPD voor de fantastische ervaring.

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

Zeer schlecht

Pakket gewoon voor de deur gegooid nog niet eens aangebeld 2 kaarsen zijn beschadigd. Waardeloze bezorging doos boven kant helemaal in elkaar

Perfect!

Mooi optijd en vriendelijke bezorger!

Compliment voor bezorgen

Dikke pluim voor de bezorger heel vriendelijk

Pakketbezorger is Top !!

Pakketbezorger is Top !!

Zeer vriendelijke jongeman

Met een brede glimlach werd het pakket zorgvuldig afgeleverd

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA