Erg vriendelijke bezorging

Bezorger was erg vriendelijk en attent en alles volgens schema afgeleverd. Perfect

....

Nette bezorger

Pakket aan alle kanten beschadigd

Mijn pakket is werkelijk aan alle kanten beschadigd. De dozen zijn half losgeraakt van elkaar. Alle hoeken van het pakket zijn kapot en halverwege de luxaflex is er een hele hap uit het pakket. Het gaat om 3 stuks luxaflex. Ik ga de dozen zometeen openmaken en de daadwerkelijke schade opnemen

Uitstekende bezorgdienst

Keurig een melding van de bezorgtijd gekregen Vriendelijk personeel Top!

Slecht!

De 2 zware kattengritzakken plus de andere bestellingen zaten in een veel te kleine doos gepropt. De kartonnen doos was van slecht goedkoop materiaal. Bij aflevering door DPD was de doos helemaal kapot en waren de twee zakken met kattengrit helemaal gescheurd. De inhoud lag op de bodem van de doos met daar tussenin de andere artikelen. Ook bij vorige bestellingen zijn de dozen in een slechte staat afgeleverd! Als Zooplus niet voor een betere verpakking kan zorgen, dan hoef ik dit niet weer!

Pakket is in de carport bij de auto neergezet ipv naar de voordeur te lopen

Pakket is in de carport bij de auto neergezet ipv naar de voordeur te lopen, waar het door iedereen weggepakt kan worden, aangezien er geen zicht op is, vanuit de woning!

Slecht

Zeer slecht de bel ging , binnen een halve minuut was ik bij de deur, en de chauffeur wilde al wegrijden met mij paket

Heel betrouwbaar

Aardige bezorger, stipt op tijd. Betrouwbare en fijne levering dus.

Rustig en klantvriendelijk

Juist in deze tijd van pakketjes en het gehaast van het dagelijks leven, waardeer ik het nog meer dat de bezorger rustig wachtte en niet plompverloren het pakket bij de deur legde of al gelijk terugliep naar de bus. Ik meldde via de deurbel dat ik eraan kwam (ik ben nog niet zo snel ter been) en hij wachtte netjes. Ik ben ook vriendelijk te woord gestaan zinder gehaast. - Ik waardeer dit enorm vandaar mijn uitstekende beoordeling. En dat is niet de eerste keer, want ik ontvang wel vaker pakketten, bezorgd via jullie. :-D

Pakket niet op pakketpunt

Omdat de levering op zaterdag ging plaatsvinden (op werk en zijn dan gesloten) had ik het omgezet naar levering op een pakketpunt. Toen ik het pakket ging ophalen bleek het er niet te zijn maar ik had wel een melding gehad dat het pakket was afgeleverd op dat adres. Tot mijn verbazing was het pakket toch op mijn werk geleverd. Ik vind het natuurlijk fijn dat het wel is geleverd omdat er toevallig iemand was maar dan was het handig geweest als in het bericht gestaan had het originele adres. Nou ja eind goed al goed maar wilde het wel even delen.

Prima bezorgdienst

Netjes en op tijd!

Er is niks bezorgd, maar wel een melding dat er wat bezorgd is?

Er is niks bezorgd, maar wel een melding dat er wat bezorgd is

Snel maar schandalig

De bestelling was er ondanks Black Friday supersnel. Helaas vond de bezorger het nodig om het pakketje niet naar de voordeur van mijn appartement te brengen, maar achter de eerste voordeur van ons complex te leggen die zonder sleutel open te maken is... schandalig voor een pakketje met een waarde van 300 euro.

Ronduit slecht

pakket zou bezorgd worden. Een tijdsindicatie is gegeven. Vervolgens zonder aanbellen gebracht naar een heel ver afhaal Punt.

Netjes bezorgd

De bezorger belde aan en bleef wachten totdar ik de deur opende. Was vriendelijk en zei nog dat het pakket zwaar was toen ik hem aannam. Hield in de gaten of ik de doos goed vasthad. Goede service!

Netjes op tijd afgeleverd

Super goed

Mijn pakket was een dag later gepland maar hij is toch eerder geleverd. Super tevreden

Topper

Fijne chauffeur en heel vreidelijk

Heel fijn

Prima bezorger pakket op tijd bezorgd

Chauffeur benoemde netjes voor wie het pakket is

In het algemeen goed

Chauffeur bracht het pakketje helemaal naar boven. Complimenten

Mijn ervaring met dpd in het algemeen is goed.

Goed verpakt en netjes op tijd

^

Netjes op tijd!