Snelle levering.

probleemloos

Pakket in goede staat ontvangen. We wisten dat we niet thuis zouden zijn dus aan willen geven dat het pakketje naast het huis kon worden gelegd. Dit is echter niet mogelijk om aan te geven in de app. dat is jammer. De mogelijkheid om echt zelf een locatie te kiezen zou een aanvulling op de service zijn.

Pakket uit Engeland keurig op tijd bezorgd! Van te voren tijdvak van bezorging ontvangen. Heel fijn!

Heel slecht

*** is bezorgd maar niet bij mij!! Dus waar is het?

Zeer slecht!

2 grote pakketten stonden gewoon buiten ons hek. Er was niemand thuis en de pakketten zijn toch gewoon neergezet. Schandalig!!

Prima.

Prima.

Moo op tijd

P

Vriendelijk en op tijd

Altijd correcte aflevering gehad, zo ook deze keer. Fijne bezorger

Great experience

Great experience! And it's been the same guy lately and he is super nice and kind. Thank you!

Mooi op Tijd

Pakket goed aangekomen en op tijd

Slecht

Maar een deel van de bestelling gekregen

Helemaal top

pakket voor de deur

In t pakket zitten dure goederen. T is voor de deur neergezet, terwijl t ook op stal 1 deur verder uit t zicht en droog gezet had kunnen worden. Emails met status vd zending wel fijn.

Op tijd, niet beschadigd, top levering.

Slecht

Pakket is bezorgd op Venkel 7. Dat zijn niet mijn buren, maar is de andere kant van het dorp. Bovendien was beloofd tussen 12 en 13.00 uur. Ik ben gewoon thuis.

Precies op tijd en een heel aardige bezorger

Aardige jonge man en op tijd zo als aangegeven

Ik ben heel ontevreden over de service

Jullie bezorger heeft vandaag mijn pakket geleverd. De bezorger wilde kennelijk niet wachten om het pakket aan mij te geven en heeft deze op de grond gegooid en is er toen vandoor gegaan zonder te wachten. Mijn pakket lag op de grond en voor hetzelfde geld neemt iemand het mee. Ik ben hier uiterst ontevreden mee. Ik heb overigens alles op camerabeelden staan.

prima. en correct.

Keurige bezorger

Beleeft en vriendelijk

Helemaal top

Aardige bezorgster en pakket werd snel bezorgd.

Klote

Pakt voor de duur gepleurd en de doos was open en de helft van de bestelling zat er niet in twee steek ratel sleutels weg 50 euro weg slordig hoe gaan we dat op lossen maar dan zijn ze niet thuis van dpd

toppie

ok,

Matig

Pakket wordt gewoon naast de deur gezet in het zicht voor iedereen.

Keurig op de tijd die aangegeven stond!

Erg fijne bezorger

Geeft fijne service en doet zijn werk met plezier!

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA