Snelle levering, goede bezorginfo en aardige bezorger.

Mijn ervaringen met DPD zijn positief. Je krijgt goede bezorginfo op het uur nauwkeurig. De eenmaal afgegeven tijd wijzigt normaal gesproken niet meer. Tussen bestelling en levering zit relatief weinig tijd. Echte klasse. Daarnaast een correcte en aardige bezorger.

Dumpen en weg.

Ik kreeg de bestelling in 2 verschillende dagen. De bezorgen van dag bracht 1 pakket en gooide het zo’n beetje in de hal. En zei doei. Riep nog zijn dit 1 of 2 zakken. Komt goed met een wuifgebaar. En weg was ie. Het pakket bleef in de hal staan zonder dat ik wist wat er in zat. Ik dacht gewoon dat alles was geleverd. Werd 2 dagen later het tweede pakket geleverd. Zonder enige communicatie. Iets betere communicatie zou wel mogen.

Zeer slecht

ik heb geen pakket kunnen ophalen omdat ik geen QR code ontvangen heb om dit te doen, nu krijg ik een mail dat ik mijn pakket heb opgehaald wat mij zeer verbaasd. Op 4 juli heb ik een case aangemaakt met casenummer 07004403. Ik maak mij nu toch echt wel zorgen waar mijn pakket is gebleven want ik heb het niet op kunnen halen omdat ik tot op de dag van vandaag geen QR code heb voor de pakket automaat bij Videocorner Schiedam maar wel een mail krijg dat het pakket geleverd is. Onderstaande de laaste mail communicatie van DPD aan mij. Dear Mr / Mrs K.Rijkuiter, Good news! Your order from Boemelmodelspoorbaan will be delivered today. We expect your order to be ready for collection later today* at a Pickup parcelshop. Parcelnumber 05165893902763 Volg je pakket Attention! Wait for delivery confirmation before you pick up your parcel. We understand that you would like to collect your order as soon as possible, but please be patient. As soon as your order is ready to be collected from your Pickup parcelshop we will send a confirmation. Don't forget to bring your ID when collecting your order. Graag opheldering.

Netjes bezorgd binnen het aangekondigde tijdvak.

Heel vriendelijke bezorger, altijd met een lach op het gezicht.

Slechte bezorgdienst

Zit een groot gat in de doos welke de bezorger heeft gemaakt om het beter te kunnen dragen en waar zijn hand in stak. Product zit los in de doos dus was stoffig en had beschadigd kunnen zijn. Bij het benoemen ervan doet hij alsof zijn neus bloedt. Hij kwam ook veel eerder dan de aangekondigde tijd. Hij belde aan en liep weg naar zijn bus om het pakket te pakken waardoor ik geen idee had wie aan de deur was. De bezorger heeft geen manieren en heeft geen respect voor pakketten.

Keurig op tijd!!

Keurig, netjes geen enkele klacht goed bezig

Via mail op hoogte gehouden en op tijd afgeleverd.

Pakket werd in de centrale hal van het appartementencomplex neergelegd.

De bezorger belde aan bij de voordeur van het appartementencomplex. Ik opende de voordeur en wachte bij de lift op de komst van de bezorger. Deze kwam echter niet. Mijn vrouw zag vervolgens het dpd busje wegrijden. ben naar beneden gegaan en vond hrt pakket in de hal.

Niet aangebeld, pakket onbeheerd achtergelaten

De bezorger heeft niet aangebeld. En het pakket is bij de buren onder de carport achtergelaten. Had maar zo bijna € 1000,- aan waarde kwijt kunnen zijn :-(

Bij de achterdeur 1 etage te laag bezorgd

WAAROM bezorgen jullie niet gewoon bij MIJN voordeur???? Dit is nu al zo vaak het geval geweest dat we zelf met alle pakketjes de trap op moeten 1 etage hoger, terwijl er aan de andere kant van het gebouw gewoon een voordeur is. De waarde van de pakketjes is honderden Euro's en de achterdeur is onbewaakt en staat vaak open.

De dame die het komt bezorgen is altijd vrolijk, behulpzaam en ze behandeld de pakketjes netjes. Ik kwam het pakket aanpakken en toen deed ze nog even de poort voor me dicht. Super gewaardeerd!

Op tijd maar auto beschadigd

De bezorger heeft onbeschoft tegen de auto / langs de auto af de paketten op een krretje doorgeduwd. Mijn zoon stond met verbazing te kijken. Wordt vervolgens 1cm voor de deur neergeflikkert en bezorger loopt weg. Laat het dan in overleg verder op de oprit liggen en bekras de auto niet. Het zijn maar paar kleine krasjes op oudere auto maar toch. Kan echt niet. Timing was perfect als afgesproken. Het pakket, de dozen, vielen uitelkaarvan ellende. Gelukkig inhoud niet beschadigd( kattenbrokjen dus kan ook wat hebben..)

Netjes en vriendelijk afgeleverd

Netjes optijd bezorgd,vriendelijke bezorger.

Netjes afgeleverd

Zo als gevraagd. Netjes en onder de afkap geleverd. Dankjewel.

Vergeten pak toch gebracht

Er mistte 1 doos van de levering. Toen de chauffeur het ontdekte bracht hij het direct langs. Vind ik top.

Afgeleverd

Afgeleverd inderdaad, maar wel een beetje onzorgvuldig neergelegd..

Geen pakket ontvangen

Zending bestond uit twee pakketten. Volgens jullie zijn beide bezorgd. Maar ik heb er 1 ontvangen!!

Goede info over bezorging

Duidelijk, volledig en op tijd

Super pakket service

Vlot en snel, en correct.

Slecht

Nog niet eerder zo'n slechte ervaring met dpd gehad. Pakket 4 dagen te laat bezorgd.

Asociaal

Zeer asociale bezorgers. Met muziek kei hard hier komen aanrijden. (Buitenlandse muziek) Portier open laat staan zodat het leek dat je op een festival stond. Asociaal! Geen ander woord voor

Bijzonder slecht

Pakket nooit geleverd.

Wil je ook weken wachten op je pakket zonder communicatie?

Vreselijk bedrijf. Communiceert niet goed. Wat ze communiceren klopt niet. Hun post punt is vreselijk. Ze verwijderen tracking links voordat je pakketje bezorgd hebben, dan vertellen ze je om het pakketje opnieuw te bestellen bij de aanbieder, vervolgens heb je opeens twee pakketjes. Ik snap niet dat een bedrijf zoals dit gebruikt word door verschillende aanbieders. Ik vind DPD zo ontzettend slecht dat ik mijn producten koop bij bedrijven die hun pakketten niet via DPD verzenden. Deze review is niet geschreven op basis van 1 ervaring. Ik heb nog nooit iets goed ervaren met DPD en vandaag was de druppel want gisteren zou een pakket geleverd worden volgens hun mail. Ik zit nog zonder pakket en de tracking link is wederom verdwenen.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA