Keurige bezorging,zette mijn pakket in de gang

Pakketje zou bezorgd zijn maar is het niet en dat weet ik zeker!

Het is een zakelijk adres en daar ben ik zelf de hele dag aanwezig!

slecht

Was op ander adres in wijk afgeleverd, kreeg wel ,melding dat pakket bezorg was . gelukkig kwam bewoner, waar pakket geleverd was, het naar mij brengen, omdat mijn (juiste) adres er gewoon op stond.

Netjes bezorgd

De koerier is een nette bezorger. Netjes aan de deur afgeleverd. Ga zo door.

Keurig op tijd, vriendelijke bezorger!

Pakket keurig op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

TOP

Keurige mail van te voren met geschatte tijd en op tijd geleverd!

Niet netjes

Er is door de bezorger aangebeld, het pakket buiten neergelegd en is weggereden. Zonder te wachten of er iemand thuis is. Heel toevallig was er wel iemand thuis. Maar indien er niemand thuis zou zijn was het pakket gewoon buiten, regen of geen regen en vind dit is best een kwalijke zaak. Dus op de vraag ben ik tevreden: Nee! Voor mij niet en ook niet voor de verzender.

Associaal

Pakket werd voor de poort neergezet zodat de poort niet eens meer open kon heeft aangemeld en is meteen weer weggereden

Prima levering

Keurig op de hoogte gehouden van de tijd van levering; tijdig afgegeven door een vriendelijke chauffeur.

Snelle levering en erg vriendelijke bezorger.

Zoals.qltijd perfect!

Vriendelijke bezorgd en op tijd

Correct en volgens afspraak

Correct en vriendelijk en volgens afspraak.

Snelle en vriendelijke bezorging

Snelle en vriendelijke bezorging

Altijd perfect als Ramon bezorgd.

Ramon zet de bestelling altijd netjes onder het prieel, zwaait even of soms praatje. maar anderen zetten het bij de verkeerde deur, ook in de regen. zelf ben ik rolstoelgebonden, dan is heel vervelend.

Super tevreden

Optijd bezorgd en hele aardige bezorger. TOP!

Netjes en snel bezorgd

Mijn pakketje is keurig en snel geleverd! Aardige chauffeur

zeer slecht

Geachte DPD-team, Wij willen u graag informeren over een terugkerend probleem dat zich voordoet bij onze praktijk. Het komt regelmatig voor dat pakketten die voor onze praktijk bestemd zijn, niet bij ons worden afgeleverd, maar in plaats daarvan bij andere bedrijven in ons gebouw. of dichtbij de ingang en outgang Onze collega's hebben hierover al meerdere malen contact met u gehad en vriendelijk gevraagd om de pakketten correct bij onze praktijk af te leveren. Helaas gebeurt dit nog steeds niet consistent, ondanks herhaalde verzoeken. Dit is zeer teleurstellend en brengt onnodige frustratie met zich mee. Wij vragen u vriendelijk maar dringend om ervoor te zorgen dat alle pakketten die voor onze praktijk bestemd zijn, correct en consequent bij ons worden afgeleverd. Dit zou de efficiëntie en tevredenheid ten goede komen en verdere misverstanden voorkomen. Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking. Met vriendelijke groet, Mondzorgpraktijk de meer

Top bezorger!

Altijd vriendelijk! en optijd.

Precies op de afgesproken minuut en plek bezorgd

Netjes op tijd zoals er gezegd wordt.

Levering tot in de hal

De vrolijke bezorger zette het zware pakket direct in de voorhal. Prima.

Super!!

Gemakkelijk om.pakket te volgen en snelle levering binnen de aangegeven tijd

Betrouwbaar

Gewoon goede bezorging. Je weet dat je je pakket snel hebt (in tegenstelling van een PostNL) . Duidelijk track&trace

Zoals je mag verwachten

Ik kon een bezorger kiezen en als ik de keuze heb bij een bestelling is het altijd DPD. Daar kun je van op aan.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA