Top service !

Tot de voordeur (op 12 hoog) bezorgd, top!

Vriendelijke bezorger

Vriendelijke man. Heeft zware dozen naar binnen getild.

Kwam netjes op tijd

Het kwam op de afgesproken tijd, nadat ik het veranderd had op bezorging andere dag

probleemloos en vriendelijk

probleemloos en vriendelijk

Beter dan de vorige keer

Voor het eerst wachtte deze bezorger of er open werd gedaan. Ook gaf de bezorger het pakket aan. De vorige keren werd er aangebeld,pakket voor de deur gezet en de bezorger reed weg,ook als we niet thuis waren

Geen pakket

Pakket is niet geleverd, geen dpd op de camera's te zien Waar is het afgeleverd

Perfect geregeld.

Keurig binnen het tijdslot vriendelijk overhandigd.

Snelle nette bezorging

Mooi klein tijd window voor de bezorging

Prima op tijd volgens afspraak

Aardige bezorger.

Complimenten voor de chauffeur wat maar liefst 6,5 kilo maal 4 in 1 keer moest dragen voor mij, en het ook nog netjes binnen neerzette. Hele aardige man ook, hij mag van mij een bonus krijgen. Mvg

Prima communicatie

Keurig

Keurig op tijd en heel netjes afgeleverd

Super vriendelijke man en zeer behulpzaam.

Op tijd bezorgd door een nette en vriendelijke chauffeur !

Goede informatie vooraf. Tijdig geleverd Nette vriendelijke chauffeur.

Goede pakketservice

Bezorger keurig, netjes geparkeerd, belt netjes aan, etc. Op tijd

Niet goed

Niets ontvangen heb wel mail ontvangen dat het is afgeleverd ben zelf thuis nu nog niets gekregen. 05222667741953 dat is het pakket nr Waar is het gebleven

Veelvuldig bij het verkeerde adres

De straat waar ik woon bestaat uit een Noordererf en een Westererf gedeelte. Het is slechts een kwestie van kijken, het staat heel duidelijk vermeld en toch krijg ik de postpakketten van Nr 17 Westererf en zij mijn pakketjes van mijn adres.

Netjes en correct

Zeer vriendelijke bezorger

Heel erg goed

Precies op tijd!

Netjes bezorgd...vriendelijke man.

Prima levering

Juiste info, prettige bezorging, op tijd. Alleen jammer dat er tijdens het proces depot/vervoer ergens toch wat onzorgvuldig met het pakket is omgegaan. De door de afzender zeer goed en zorgvuldig ingepakte doos met anijsblokken bevatte geen enkele hele tablet meer en veel gruis. Bij vorige leveringen was dat niet het geval, dus…. K

Heeeeeel slecht

Mijn moeder was de hele dag thuis. Gewoon te lui om naar boven te lopen

Goed gegaan

Geen commentaar

Slecht

Voor de tweede keer deze week wordt ene pakketje met een waarde van +150 euro onbeheerd voor de deur gelegd, met de volgende tactiek: pakketje pontificaal voor de deur leggen, aanbellen en weglopen. Wat als ik niet thuis ben en mijn pakketje door iemand anders wordt meegenomen? Vandaag heb ik de chauffeur er op aan kunnen spreken, hij toonde begrip maar ik had niet het gevoel dat hij er iets mee gaat doen. Hij maakte duidelijk dat ie anders net zo goed iedere dag de halve bus kon retourneren naar het depot. Het is toch niet moeilijk het pakketje bij de buren aan te bieden, goed te verstoppen of achter het huis neer te leggen??

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA