Vriendelijk

Netjes op tijd geleverd.

Netjes op de afgesproken plek neergezet.

Juist data van levering

Eerder dan verwacht, maar super blij mee! Bezorger was netjes en spreekt goed Nederlands.

Goede bezorger

Goede bezorger was op tijd en vriendelijk

Heel goed!

Heel Goed!

Slechte bezorger.

De bezorger heeft niet aangebeld ondanks dat ik thuis was. Paket is onbeheerd achter gelaten 15m verderop op het bankje van een abri. Elke voorbijganger kon het zo meenemen.

Goede levering

Goede levering zeer vriendelijke chauffeur

Snelle bezorging, een kort tijdvak en op tijd bezorgd! De bezorger zette het grote pakket binnen, heel fijn!

Slecht

Wederom was ik thuis en is het naar een pakket punt gebracht… zonder een track en trace kan je het daar niet ophalen

Toppie

Top-pie.

Aardige bezorger.

Goede pakketservice!

Word netjes afgeleverd.

n.v.t.

Lieve behulpzame dame, altijd vriendelijk en vrolijk

geen klantvriendelijke bezorger

De bezorger ramde op de deur, ik vroeg of de bel het niet deed, hij mompelde wat in het Engels, duwde mijn pakket in mijn handen en drukte op de bel, die het toen opeens wel deed. Hij haalde zijn schouders op, draaide zich om en liep weg. Ik weet dat de bezorgers nergens tijd voor hebben, maar dit was geen reclame voor dpd.

Netjes gevraagd of hij het in de lift mocht zetten. Natuurlijk is dat geen probleem!

Zou afgeleverd zijn aan totaal andere kant van de stad

En daar lag het niet eens!

Goede bezorging

Vriendelijke bezorgen

Uitstekende service

Heel vriendelijk en behulpzaam Heeft het pakket voor mij in de hal gezet Dank je wel bezorger Groet Gerda

Geweldige bezorger

Binnen de tijd en chauffeur kwam respectvol en geduldig over! Zie je niet vaak tegenwoordig.

Absurd dat het pakket zomaar voor de deur word neergezet

DPD heeft er een handje van om pakketten zomaar bij de deur achter te laten. Dit helaas niet altijd goed. Vervelend dat het pakket niet naar een afhaalpunt gebracht wordt. Erg slechte service. Hopelijk gaan jullie de bezorger hierop aanspreken. Daarbij blijft het natuurlijk spannend hoe klantvriendelijk de bezorger is na deze beoordeling.

snelle service

de bezorger was heel vriendelijk en snel

op tijd en vriendelijk

Pakket is goed te volgen online, tijdig geleverd en bezorger was vriendelijk en heeft zwaar pakket binnen gelegd voor ons.

onbehoorlijk zeer klantonvriendelijk.

Ik woon op de 3 etage. Ik zit permanent in een rolstoel.BIj de centrale ingang van het complex werd aangebeld. Ik drukte op de deuropener. Ik hoorde de lift boven komen maar er kwam niemand Ik zat reeds te wachten bij de huisdeur. Later bleek dat het pakket in de lift was gezet en dat de lift naar boven was gestuurd. Door een medebewoner werd dit pakket later in de lift opgemerkt. En gelukkig bij mij bezorgd. Staat ook haaks op de privacyregels van DPD. Reeds eerder heb ik slechte ervaringen met DPD toen een zwaar pak recht voor mijn voeten werd gesmeten zonder enig persoonlijk contact. Dikke "min" voor DPD Vriendelijke Groet Hans Bezemer

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA