onproffessioneel

De deurbel ging over en omdat er niet snel werd gereageerd werd het pakket bijna al bij de buren afgeleverd.

Schandalig

De bezorger is helemaal niet op het gegeven adres (bij mijn thuis) geweest. Ik was gewoon thuis, terwijl ik een email van DPD kreeg dat de bezorger heeft me "gemist" en mijn pakket gaat naar het pakketpunt helemaal verweg van mijn huis. Wat voor onzin. En dat gebeurde niet de eerste keer met DPD: niet langskomen, gewoon direkt naar pakketpunt rijden. Schandalig. Ik heb niet voor niks bezorging aan thuis (niet bij afhalpunt!!!) bestelde. Nu ben ik op vakantie en kan mijn pakket niet op tijd van dit pakketpunt ophalen.

Beangstigend

Ze zetten het bij de voordeur. Brief opgehangen zet het onder de carport. Ook een bevestiging voorhand gegeven om het achter neer te zetten. Hoe verzinnen ze het om een pakketje twv 500,- midden in het centrum bij de voordeur neer te zetten.

Pakket op verkeerde etage gezet!

Ontzettend slechte ervaring, het pakket is een etage lager gebracht, pal voor de deur zodat deze buren niet naar binnen konden zonder de dozen opzij te zetten. De buren kwamen langs om te zeggen dat er paketten stonden bij hun voordeur..De buurvrouw gaf een steek wagentje om de dozen naar onze etage te vervoeren. De service van de buren was top! Daarnaast was de verpakking helemaal kapot! Er is een lift in ons wooncomplex....waarom kies je voor dit beroep als je er geen zin in hebt!

Zeer correct

Heel netjes afgeleverd goede informatie over de tijd, prima.

Aardige en correcte bezorger

Prima hoor

Even wat vertraging maar vandaag toch nog op tijd geleverd ,eten bijna op ;)

Merkwaardig

Pakket gevonden achter het huis bij de vuilisbakken. Het was daar gewoon achtergelaten terwijl ik thuis was. Er is niet aangebeld

Mooi op tijd

Een nette bezorger

Snel en handig

Fijn dat ik in de app neerzettoestemming kon geven!! Thanks! Zat wel een scheur in de doos maar product niet beschadigd.

Bij de voordeur...

Pakketje is gewoon bij de voordeur gelegd zonder aan te bellen.

Super bezorger

Zorgt altijd dat onze pakketjes netjes aankomen

Aflevering correct

Pakketje goed afgeleverd

Artikel is OK, …

Artikel OK, afhandeling dubbele betaling hapert,( na 10 dagen nog niet recht gezet)

Geen idee waar mijn pakket is dan

Ik krijg een e-mail dat mijn pakket bezorgd is. Maar ik weet niet waar

Snelle bezorging

De plant ziet er bijna echt uit

Ik heb mijn pakket niet ontvangen

Ik heb niks ontvangen, er zit ook geen briefje in de brievenbus

Netjes door de poort geschoven.

We waren niet thuis. Stond bet door de poort gelegd. Bij thuiskomst troffen we het aan.

Ik heb het pakje niet ontvangen

Nogmaals ik heb het pakketje niet ontvangen

goeie communicatie en aangekondigd tijdslot werd daadwerkelijk uitgevoerd

Pakket is niet geleverd

Ik krijg bericht dat het pakket is bezorgd, echter is er niet geleverd, sterker nog, mijn video deurbel heeft niets geregistreerd op het tijdstip wat in de mail vermeld is.

Prima bezorging

Ik heb al eerder het pakketje geweigerd en toch binnen gekomen

Heb het pakketje gisteren al geweigerd en vanochtend gebeld en toch is het pakketje beneden in de algemene trap terwijl niet thuis was . Heb hier geen toestemming voor gegeven

Keurig op tijd.

Hij was netjes op tijd een keurig af geleverd

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA