goed op tijd bezorgd

goed en snel bezorgd

Vriendelijke hulpvaardige bezorger.

Niet ontvangen

Pakket is niet ontvangen, maar staat wel op thuislevering. Vraag staat nu bij mijn buren uit, maar vooralsnog is pakket niet terecht.

slechte bezorger

Ik ben net thuis uit het ziekenhuis/revalidatie ivm met een gebroken nek ende bezorger heeft mijn pakketje beneden laten staan. Een aardige flatbewoner heeft het 's avonds aan de deur gebracht.

prettige bezorger

Fijne bezorger, bracht het zware pakket naar binnen

Netjes en correct

Geen klachten

Alles liep zoals aangegeven door DPD

Niet vriendelijk

Er wordt aangebeld en denk dat er verwacht wordt dat je achter je voordeur bivakkeert, pakket voor de deur en bezorger alweer bij de bus waar altijd harde muziek uitkomt. Vind de bezorging van DHL vriendelijker en netter!

Fijn dat de bezorger mijn pakket persoonlijk naar boven bracht in mijn appartement’

Deze keer; Prima!

Opgewekte bezorger. Netjes op tijd

Fijne eevaringen met DPD

Helemaal volgens planning, op uur nauwkeurig en vriendelijk afgeleverd!

Punctueel & vriendelijk

Bezorger Leon was mooi op tijd, erg vriendelijk zoals altijd. Hij was zelfs in kerstkleding voor de kerstdagen en hij had zelfs een kerstpakket voor mijn vrouw, die een pakketpunt in de buurt en voor de buurt heeft.

Goede communicatie

Duidelijke berichtgeving en op tijd geleverd

Mijn pakket is niet bezorgd

Mijn pakket is niet bezorgd ik weet waar het is maar het is niet bezorgd. Los het op regel het

Slechte info wanneer bezorging vertraagd

Ik was op tijd thuis voor een bezorging tussen 17:00-18:00. Maar toen het pakket vertraagd was, na 18:00, de DPD software bleef maar vertellen dat de bezorging zou gebeuren tussen 17:00-18:00. Om 20:20 werd mijn pakje bezorgd. Na afloop zei de DPD software dat de bezorging gebeurd was om 22:15.

Unzuverlässig

Ware wird als zugestellt im System aufgeführt, ist aber nie angekommen. Rückfragen werden nicht beantwortet

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Niet op huisadres

Jammer niet op huisadres

Zeer geduldige chauffeur

Moest van boven komen was al in de avond. Maar alle begrip van de chauffeur en wachte netjes. Mijn complimenten Dank.

Fijn op tijd.

Goed.

toppers.

Alles netjes afgeleverd,prima.

Op tijd en netjes overhandigd

Bezorger belde aan en overhandigde netjes het pakket.

Goede service en nog mooier je kan je pakket volgen dat is ideaal

Netjes en op tijd bezorgd

Ben goed op de hoogte gehouden met mailtjes waar mijn pakket zich bevond. Nadat het pakket bij DPD was aangekomen werd het de volgende dag (vandaag) geleverd.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA