Ik heb het pakket niet ontvangen

Het systeem geeft aan dat het pakket is aangekomen,maar ik heb het in werkelijkheid niet ontvagen.

Mijn pakketje is negerens tevinden

Zegt dat het thuis is geleverd, ik leef op een island waar je met de pont moet dus dat betwijfel ik. Plus ik zie hier niets en aan de Oud-Beijerland kant zit het ook nergens.

PRIMA BEZORGING

Goed bezorgt

Was netjes op tijd

Precies zoals ik verwacht had.

Doos was beschadigd en er waren 6 gels kapot/stuk/leeggelopen

Doos was beschadigd en er waren 6 gels kapot/stuk/leeggelopen. Doos heeft waarschijnlijk klem gezeten ergens onderweg en daardoor zijn 6 drinkgels stukgegaan. Hele bestelling daardoor plakkerige rommel geworden.

Waardeloze aflevering

Dit pakket is gewoon bij de voordeur neergezet ipv bij ophaalpunt. We waren een aantal dagen weg. Gelukkig zag de buurvrouw het staan en heeft het coor ons bewaard. Geef op zn minst even door waar het pakket wordt neergezet.

Goede bezorger

Fijne bezorger die met plezier werkt

Perfect on time

I am satisfied with this delivery guy, he is always on time.

Rampzalig als ik problemen heb met een pakket altijd DPD

DPD checkt helemaal niet of een pakketpunt wel toegankelijk is. Als de sluitingstijd 16:00 is komen ze het liefst 15:13 bezorgen meerdere dagen op rij. En als je dan belt, veranderen ze het adres en daar doen ze vervolgens helemaal niks mee. Staan ze weer voor een gesloten deur. Een van mijn pakketen maakt deze limbo nu al meerdere weken mee en heb het nog niet.

Pakje stond netjes voor de deur, zoals afgesproken.

Zoals gewoonlijk

Niks op aan te merken. Alles ging volgens het boekje. Zoals gewoonlijk met DPD.

Te vreden

Afspraak nagekomen.

wederom niet bezorgd, ik wil restitutie

Geachte, het is nu de tweede maand op rij dat de bezorger mijn pakketje niet aan huis brengt. Hij dumpt de pakjes in het portiek en daar komen jan en allemaal langs en de pakketjes worden soms gestolen of weg gegooid. In de laatste mail zou dit geregeld zijn en zou het niet meer gebeuren, Nu is het weer gebeurd en is mijn pakketje weer weg. de vorige keer wile ik het nig wel laten gaan, mar nu is het genoeg. Ik eis 2 x €108 restitutie als compensatie voor de nalatigheid van jullie. Ik wil graag een officiele klacht indienen en mijn geld ontvangen. Kan dat op deze manier?

waardeloos

mijn pakket staat op afgeleverd alleen niet bij mij

Ik ben blij dat ik snel mijn pakketje heb binnen gekregen, De koeriers zijn altijd beleefd, maar ze werken onder enorme druk. Ik hoop dat ze juiste waardering krijgen van hun werkgever.

Beste bezorger

Beste bezorger

Dikke 10

niet bezorgd

Per mail zeggen jullie dat het pakketje bezorgd is maar er is niets bezorgd. Er ligt kaartje in bus dat het iS bezorgd bij pickup parelshop 143. Wat is dat??????

Aflevering niet naar mijn zin

De doos was beschadigd zo erg dat in de doos het schuimplastic was beschadigd

Waardeloos

Zeggen bezorgd te hebben, pakket zoek, ook niemand door de camera gelopen, gewoon verkeerd bezorgd

De bezorgester die wij nu hebben, denkt tenminste mee.

Aks de klantenservice ook wordt verbeterd, dan zijn jullie op de goede weg. Bij de klantenservice en bereikbaarheid daar gaat nog veel mis. Als DPD alles verbeterd, dan is het aan te bevelen, gaan ze niks veranderen dan is en blijft het slecht.

Waardeloos

Pakket is niet thuis afgeleverd, ik kon naar het service punt in rijsoord en daar bleek het pakketje al door iemand anders opgehaald, helaas niks aan te doen, met dpd gebeld ik moet alless verhalen op de verzender. Verder wat vage info. Hoe kan mijn pakket nou door iemand anders afgehaald worden?????? Ruikt naar ********ij

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.