Zonder gedoe gewoon op de aangegeven datum en tijd en plek afgeleverd.

Vriendelijk

Van 3 pakketjes 1 ontvangen.

Gaat laatste tijd wel vaker fout. Leveling in meerdere imagen binnen

Heeft bezorging beneden aan de portiek gedumpt.

Heeft bezorging gewoon beneden neergegooid. Iemand anders had het zo kunnen pakken... niet netjes.

Vriendelijke bezorger.

Dit is de 2e keer dat deze jongen iets bij ons kwam brengen en hij is echt super vriendelijk. Daar kunnen sommigen nog wel wat van opsteken.

Slecht!

Mijn volldige bestelling wordt niet bezorgd,als ik vraag wanneer mijn andere kattebakgrind komt heeft hij geen idee wanneer het komt,deze zakken had hij van zijn collega overgenomen ,omdat het tw zwaar is...maar dan nog mis ik de helft van mijn bestelling,en de zakken waren ook nog is gescheurd,wat een feest!

Gewoon neergegooid voor de deur van de buren

We waren gewoon thuis, er word niet eens aangebeld. Na de melding van aflevering gaan zoeken, blijkt het voor de deur van de buren gedeponeerd. Ook daar niet aangebeld.

Na de mail die ik had ontvangen was de levering er al supersnel

Keurig en op tijd

Keurig

Is altijd vriendelijk

En altijd op tijd

Vriendelijke bezorger

Vriendelijke bezorger die netjes afleverd

Pakket van 150 euro lag gwn op de grond voor de deur

Iedere gek had dit pakket mee kunnen nemen ter waarde van 150 euro. Ze hebben het gewoon bij de voordeur gelegd. Echt niet oke.

Snel,op tijd .

Geen klachten

Super Duper geweldig keurig op tijd

tot vanmiddag waardeloos nu weer blijblij

Super bezorger

Zeer vriendelijke bezorger, komt mooi op tijd aan de deur.

heel goed

Alles verliep volgens plan

Levering was uitgevoerd in de aangegeven tijd zone. En een duimpje van de chauffeur.

Goede info mbt verzending, nette vriendelijke bezorging

Perfecte service

Goed geïnformeerd

Fijne uodates over bezorging en de bezorging zelf was ook prima! Dank DPD!

Mijn pakket werd zoals aangegeven prima op tijd bezorgd. Het werd zelfs aan de voordeur afgegeven. Wij wonen in appartement en de bezorger moest er een eindje mee lopen (20kg). Had hem graag iets gegeven maar hij was alweer onderweg naar de auto.

helemaal goed

levering tussen 18:25 en 19:25. geleverd om 18:42 met knipoog. Meer dan 5 sterren lukt niet

Bagger, wat een ongestructureerd zooitje langs de afdelingen

Wat je verstuurt komt niet aan en als je vraagt waarom wordt er elke keer onzin verteld en je gevraagd contact formulier in te vullen. Zo doe je het dagen lang en de afdelingen weten niet van elkaar wat ze doen noch kunnen ze elkaars systemen in. Ook door te bellen geven ze aan we hebben maar 5 minuten om je te woord te staan dus niet opgelost... volgende!

Pakket niet bezorgd!

Pakket niet bezorgd! Graag contact!

Op tijd!

Ondanks de drukte rond de feestdagen werd pakketje uit Rngeland spoedig geleverd en helemaal op tijd!

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA