Slecht

Pakketjes zijn helemaal ingedeukt hoe kan dat? Gaat het product niet goed af wat er in zit

Hele goede ervaring met DPD, Velemalen beter dan DHL en Postnl

Wij waren niet thuis mooi onder het afdak neergezet

snel en correct

Op tijd en netjes overhandigd.

Punctueel bezorgd

Pakket is precies op tijd geleverd.

Pakket is niet bezorgd

Pakket is niet bezorgd maar er staat wel dat die bezorgd is. Ook staat er niet bij waar die dan wel bezorgd zou moetten zijn.

Neergezet zonder toestemming

Op een regenachtige dag pakket voor de deur gezet zonder dat ik dat heb aangegeven. Doos half open gescheurd. Met wat mazzel was ik 10 minuten later thuis en is het niet zeiknat geregend.

Op tijd en tot aan de deur

Op tijd en tot aan de deur

Mooi op tijd en vriendelijke bezorger

Mooi op tijd en vriendelijke bezorger

Redelijk

Eerst op een verkeerd adres bezorgt maar na een paar keer bellen toch goed afgeleverd. Wel 5 dagen te laat maar beter laat dan nooit.

Aan het begin van tijdbestek bezorgd

Keurige bezorger.Wenst me een prettige dag

zie beneden

prima aangeleverd, en op de aangegeven tijd. TOP!!

Kon beter

Pakketje lag op straat, iedereen kon hem meenemen. Is niet afgeleverd zoals het hoort.

Vriendelijk en snel

Nvt

Levering op afgesproken tijd !

Snelle, nette levering, fijn dat tijd van te voren wordt door gegeven.

In een woord perfect

Een goed gevoel is wat ik bij levering kreeg. Zeer keurig bezorgd, geen beschadiging van verpakking. Vriendelijk persoon, welke even wacht tot de deur geopend wordt. Kortom perfect.

Goede bezorging

Keurige bezorging. Netjes op tijd, te volgen via tijdvak op de mail. Hartelijk dank

wederom te laat geleverd en schade aan m,ijn pakket

heel vaak gaat het mis bij DPD, de oorzaak weet men echter er komt geen oplossing. Heb div keren gebeld hierover en klachetn ingediend via jullie systeem maar zonder resultaat.

Slechte bezorging

Pakket was voor de deur gezet, was niet de afspraak Niet aangebeld terwijl ik gewoon thuis was

Op tijd bezorgd

Goed afgeleverd

Pakket is in vuilnisbak gedaan

Ik zie de bus aankomen en ik verwachtte de deurbel. Deze ging niet en de bus reed weg. Ik heb gezocht om het huis want volgens de mail was het pakket wel bezorgd. Ligt het in een vuilnisbak....

uitstekend

alles prima, fijne bezorger

Voor de deur gezet zonder aan te bellen

Het pakket is voor de deur gezet zonder aan te bellen, dus ik wist niet dat het pakket was bezorgd. Doordat ik later op mijn mail keek zag ik dat het pakket bezorgd was en kon ik het naar binnen halen. Dit is al meerdere keren gebeurd. Ook met waardevolle spullen.

Snel prima op tijd en altijd goede ervaring.

Mijn bestelling ervaring prima

netjes op tijd bezorgd

netjes op tijd bezorgd, goede informatie over bezorging

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA