Voor de deur afgeleverd

Ik vindt het niet prettig dat het pakket bij de voordeur is neergezet. In zicht en bij regen wordt het nat. Achter huis is een tuinhuisje

Uiterst tevreden

De tijdlijn wordt op tijd aangegeven én dan zijn ze er ook. Erg fijn.

Wel voor de deur, niets geleverd, in tegenstelling tot bericht daarna "pakket bezorgd".

Ik zag de auto 5 tot 10 min voor 14u voorrijden en stoppen midden voor de deur. Chauffeur stapte uit en zocht kennelijk naar het pakket achterin de auto. Ik heb de deur weer dicht gedaan en heb voor het raam gewacht. De chauffeur kwam eruit, sloot de deuren, kwam niet naar de voordeur (heeft dus niet aangebeld) en ging aan de bestuurderskant de auto in. Kort daarna reed hij om ca 14.10u weg. Zie ik daarna in track trace dat er staat dat het pakket is afgeleverd. Dat is dus NIET WAAR!

Lieve bezorger

Lieve bezorger. Goede communicagie. Netjes geparkeerd en gewoon op tijd

Netjes en vriendelijk

Ondanks de ontzettend drukke periode voor de chauffeurs was de medewerker van dpd heel vriendelijk, behulpzaam en ging hij zorgvuldig met ons breekbare pakket om.

Pakket neergezet, geen signaal

De bezorger zet het pakket gewoon voor de deur, belt niet aan, geeft geen seintje van aflevering. Het pakket heeft een waarde van met dan 100 euro, en staat klaar om zo meegenomen door elke voorbijganger. Bar slechte service.

Als ik thuis ben kan het ook thuis geleverd worden

Pakket is bij een afhaal punt afgeleverd. Ik was thuis. Nu kan ik 2 dagen wachten voor ik het op kan halen… ik snap dat het makkelijker voor de bezorger is maar ik had nergens aangegeven dat het daar heen moest!

Nette bezorger ondanks klein foutje

De bezorger vertelde eerlijk dat hij een van de pakketten per ongeluk had laten vallen en dat hij het terug.moest sturen naar de afzender. Op mijn eigen verzoek de schade bekeken in het pakket en die viel dusdanig mee dat ik op eigen verzoek het pakket toch heb geaccepteerd. De bezorger was zeer vriendelijk en verontschuldigde zich voor het ongemak.

Hele aardige bezorger

Bezorger is heel aardig en werkt netjes

Bezorging was keurig binnen de opgegeven bezorgtijd

Bezorging was keurig binnen de opgegeven bezorgtijd, ondanks drukke periode

De

Op tijd Monaco

Accuraat

Bezorger erg vriendelijk en behulpzaam.

Zie onderwerp.

Pakket buiten voor de deur gezet

Mijn pakket is buiten voor de deur gezet toen ik er niet was, ik had geluk dat niemand het pakket had meegenomen

Niet bij mij bezorgd

Mijn pakket is op een ander adres in de buurt afgegeven en niet op mijn thuisadres. Een buurtgenoot bracht het gelukkig naar mijn huis. Heel gek aangezien er deze week een ander pakket wel goed bezorgd was door DPD.

Ging goed,

Ik was niet thuis en gelukkig heeft een buur hem aangepakt want zonder auto had ik dit pakket niet kunnen ophalen bij een afhaalpunt en ik heb dus geen auto. Er stond vanmorgen dat het wat langer kon duren en ik moest naar mijn partner in een verpleeghuis vanmiddag. Blij dat het goed is afgelopen! Het product is prima!! Dankjewel!

volgens afspraak

Levering is volgens afspraak en het tijdstip van levering is nauwkeurig.

Optijd

Het pakketje schijnt bezorgd te zijn… alleen niet bij mij

Pakketje is zoek

Niet aangebeld, gewoon neergezet

Gelukkig hield ik bestelling in de gaten, deze is in openbare hal neergezet zonder dat er aangebeld is

Onbetrouwbaar

Erg slechte ervaring. Direct nadat ik bericht had ontvangen van de geplande levering op dinsdag, had ik direct in de app de leverdatum aangepast naar maandag en bovendien aangegeven dat indien ik niet thuis zou zijn het pakket bij de voordeur neergezet moet worden als “safe place”. In plaats daarvan is het pakket toch op de afgelopen woensdag geleverd, maar wat bijzonder irritant is dat het pakket aan de straat kant bovenop de brievenbus is neergezet in het zicht van iedereen die daar langs loopt. Gelukkig heb ik een vriendin gevraagd het pakketje op te halen omdat ik een paar dagen niet thuis was. Anders was dit zeker verdwenen geweest. Dit was een diur garmin sporthorloge en ik begrijp echt niet dat jullie zo nonchalant zijn om dit gewoon maar ergens neer te leggen. Het had ook in de brievenbus gepast en wat heeft het dan voor zin om in jullie app duidelijk aan te geven wat een safe place is. Ik vind dit echt onacceptabel en waardeloos gedrag can de bezorger. Bovendien was het pakketje ook nog eens van buiten behoorlijk beschadigd.

In the multipart delivery only one packet is delivered

There were two packets to be delivered but only one was delivered

Behulpzame chauffeur

Aardige chauffeur

Vriendelijke bezorger.

Ik heb mijn bestelling op 26 november besteld en vandaag geleverd gekregen. Dat ligt niet aan DPD maar aan de afzender, Palladium. Meerdere keren contact gemaakt met Palladium maar het is lastig contact te krijgen met Palladium.

Voor de deur geflikkert

Gelukkig zou t pakket eerder komen. Maar iov dat het afgeleved word of bezorgd Wors het gewoon voor de deur gegooid. Zo jammer

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA