snel ...maar ...

Een tijd terug bestelden we een nieuwe sfeerhaard bij de firma Heuts uit Nederland . Deze werd vrij snel geleverd maar toen we de stevige kartonnen doos bekeken had deze net in een serieus ongeval gezeten !? zie foto's .... Maar de sfeerhaard was defect !!?? De firma heeft ons vandaag kosteloos een nieuwe bezorgd . Deze werd snel geleverd maar ook die vepakking was zwaar beschadigd !? Zoals goed zichtbaar is op de foto's , deze zijn beschikbaar !!!! Gelukkig is de sfeerhaard voorlopig ok . We hebben van de twee vepakkingen goede foto's genomen ...echt niet normaal , de dikke bescherm schuimrubber stukken zijn gewoon gebroken ...???? Gelukkig voor ons en voor de firma is het tweede toestel " voorlopig " ok !? Ik kan geen foto's toevoegen maar deze hoeven geen uitleg . Mvg .

Correcte tussentijdse berichten en snelle levering.

Foutje!!

Mijn pakket is aan de Overijssellaan 7 te Veendam bezorgd bij de buren. Mijn opgave is aan de verhuisservice per 23-12-2025 pas in te laten gaan. Nu is het daar bezorgd terwijl ik nog niet eens de sleutels van de woning heb. d.d. 23-12-2025 is de passeer datum bij de notaris en overdracht nieuwe woning.

Goed en vlot geleverd

Heldere communicatie vlotte levering

De vaste bezorgers uit mijn regio zijn topgasten gaan met respect met de pakketjes om

Pakket is niet bezorgd, terwijl ik het bericht kreeg dat hij was bezorgd.

Ik kreeg het bericht dat mijn pakket op sinterklaasavond was bezorgd, maar dit is niet het geval! Zeer vervelend!

Niet de juiste datum

Ik had doorgegeven maandag bezorgen omdat het retour moet en we niet thuis zijn ; ook omdat het zonder aankondiging op tijd werd gemeld!! En het nooit bij de buren afgegeven mag!

Vriendelijke bezorger

Gewoon goed zoals het moet.

Op tijd binnen de aangegeven tijden

Goede levering

Netjes afgeleverd, geen beschadiging.

Pakket zonder toestemming buiten neergezet

Pakket heeft ongeveer de hele dag voor de voordeur in het zicht vanaf de stoep gestaan. Dit pakket is op die manier zonder toestemming neergezet met het risico dat het een makkelijke prooi was voor een dief

Bezorger leest de aanwijzingen niet

Ik heb nu al meerdere keren aangegeven dat mijn pakketten in de schuur direct naast het huis gezet mogen worden en ook vandaag vond ik weer pakket voor de voordeur van mijn huis aan. Natgeregend! Waarom kan ik instructies achterlaten als die niet opgevolgd worden? Jammer!

Ik mis een pakket, 1 van de 3 niet geleverd

Heb de materialen dit weekend nodig! Balen.

Super geweldig

Super snelle service .

waardeloze chauffeur

Omdat mijn vrouw ernstig ziek is, hangt er een duidelijke mededeling op de deur dat het even duurt voor er open wordt gedaan. De chauffeur heeft daar geen boodschap aan en vertrekt binnen enkele seconden. Dit is geen incident maar een terugkerend verschijnsel.

Keurige procedure en top bezorger,prima ervaring.

Snel, en precies op de aangegeven tijd

Keurige levering!

Vroeger bezorgd dan verwacht.

Volgens eerder bericht van DPD zou ik het pakket na het weekend ontvangen maar het werd al op zaterdag bezorgd. Daar was ik blij mee.

Top service,

Snel bezorgd en was goed te volgen

Snel bezorgd en was goed te volgen

Niet ontvangen

Pakket niet ontvangen

Pakket in de regen

Er werd niet aangebeld. Op het tijdstip van aflevering waren we thuis. Het pakket werd in de stromende regen achtergelaten zonder dat we toestemming gegeven hebben om het pakket neer te zetten.

Op tijd en vriendelijk

Ondanks de BF en Sinterklaas drukte de volgende dag geleverd

Dat had ik niet verwacht. Heel fijn.

Pakket neergelegd op de afgesproken plek. Geen beschadiging.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA