Blij mee hoor

Blij

Blij

Uitstekend verricht

Fijne bezorger

De bezorger is erg aardig en behulpzaam.

Netjes

Netjes gedaan

Leuk na de feestdagen

Leuk na de feestdagen

Optijd binnen maar de verpakking stuk

Het pakketje was mooi optijd binnen zoals afgesproken maar helaas wel flink beschadigd maar product heel gelukkig.

Slecht. Pakket gewoon op straat achtergelaten

Mijn ervaring is echt slecht. Ik hoorde van de buren dat er vanmiddag een pakket voor de deur stond en toen ik in de avond thuis kwam was dit pakket spoorloos. Ik vind het niet kunnen dat jullie een duur pakket gewoon op straat achterlaten ipv de volgende dag terugkomen. Er zat een dure loopband in die ik al vooruit had betaald en die ben ik nu kwijt

Uitermate slecht

Mijn pakket is na 4 dagen sorteer centrum als buren levering bezorgd op 1,5 km afstand van mijn huis in een totaal andere wijk

Waardeloos

Bericht dat het bezorgd is, maar is niet bezorgd. Kan het ook nog bewijzen omdat ik een ring camera heb. Om je dood te schamen dat je een bedrijf als dit runt. Gewoon liegen om maar prestatie doeleinden te halen. Echt waardeloos

Eerder afgeleverd dan verwacht

Vrolijke, vriendelijke bezorgster

Goed en snel!

Tot nu toe een heel stuk beter dan een paar jaar terug.De info is veel duidelijker en het pakket wordt rond het aangegeven tijdstip bezorgd. Prima, ik heb er wel vertrouwen in!

Heel erg slecht

Bezorging is vreselijk slecht. Als iemand niet thuis is, communiceren de bezorgers niet waar het pakketje wordt afgeleverd. Geen mail, geen briefje of iets dergelijks. Vaak komt het ook voor dat de pakketjes voor de deur worden neergezet, zonder enige communicatie. De laatste bezorging kreeg ik pas drie dagen later omdat het bij de buren lag en niet was laten weten. Ik heb een ring deurbel waarmee ik kan communiceren, wordt nooit gebruik van gemaakt.

Schandalig!

Eerst is er aangebeld, maar niemand die ging praten via intercom. Ruim 2 uur later heeft de buurvrouw aangebeld dat ons pakket nog in de lift ligt. Zonder dat wij het weten. Er wordt vaak gestolen in onze flat. Jammer dat het zo gaat.

Slecht

Ik kreeg om 10 uur een e-mail pakket wordt tussen 11 en 12 uur 29 december bezorgd . Ik moest om 11 uur in het ziekenhuis zijn dus dat ging niet lukken. Nieuwe bezorgdatum 30 december. Kom ik thuis staat het pakket gewoon voor de deur slecht slecht.

Als het even kan geen DPD

Gekscherend noemen we het “De Pleur Dienst”. Alles wordt maar neergekwakt met regelmatig kapotte dozen of verpakkingen. Ook dit keer weer.

Pakketuit het niks vandaag buiten in de regen niet thuis..

Pakket van bezorging ineens bezorgd vandaag... Daarna aangeven dat graag volgende dag bezorgd wou hebben omdat we niet thuis zijn.. Pakket toch bezorgd volgens jullie om 15.22 dus vanaf dan tot bijna 7 uur savonds alleen buiten gestaan in de vrieskoud en het heeft geregend.. Super handig dit ...

Weer niks ontvangen

1e maal bij de buren bezorgd Nu helemaal niets ontvangen en bericht sturen dat het is afgeleverd

Xxbbbbffghu

Westfields 1410