Slecht

Ik krijg n mailtje dat m’n pakket geleverd is om 19:10 uur Dat is niet waar. Niets ontvangen , terwijl ik thuis ben. Pakketnr: 10224001176219

zeiknat pakket voor de deur achtergelaten

het wat liep werkelijk uit het pakket, op de stoep voor de deur een pakket achterlaten is niet thuisbezorgen :(

Niks aan te merken

Op tijd

Levering volgens de aangegeven tijd. Transparant leveringsproces.

Belachelijk dat een nieuwer gitaar in de regen tegen een muur aangezet wordt

We wachten op een nieuwe gitaar die werd bezorgd door dpd en ik ontving een mail dat hij bezorgd was We konden niets vinden dus stond hij ineens tegen de muur

pakket lag verstopt en is niet meer in goede staat.

Ik kreeg de melding dat mijn pakket was bezorgd, ik was zelf niet thuis. ik kon het pakket nergens vinden, ook niet bij de buren. waardoor ik het 3 dagen niet heb gevonden. blijkt het dat mijn pakket achter de kliko lag, dit kan niet. als jullie mijn pakket in de tuin leggen, wil ik daar een briefje of een mail van ontvangen. mijn bestelde product is nu namelijk niet meer in goede staat. ben zeer ontevreden.

Omschreven afleverbericht klopt niet met werkelijkheid

Als een paket afgeleverd is is het fijn om te lezen dat het op HET adres is afgeleverd . Niet met een bericht van, het paket is afgeleverd op de afgesproken neerzet locatie. Leer personeel Nederlands, dan onstaan er geen misverstanden, hoeven we niet te denken dat het ergens buiten in een hoek is neergezet.

Superrr

Vriendelijke bezorger. Bezorging op tijd.

Helemaal top bezorgd

Bezorging door DPD is voor mij de favoriete bezorgingsdienst. Stelt nooit teleur. Altijd keurig bezorgd, precies zoals aangegeven. Ook mooi dat je de bezorger kunt volgen, waar hij zich ongeveer bevindt. Fijne bezorger ook.

Afgesproken plaats is moeilijk

Als ik kliko OMBOUW schrijf. Dan is het niet in de kliko die ernaast staat. Hele pakket drijfnat. Dankjewel

Gooide mijn pakketen op de grond

Gooide mijn pakketjes op de grond voor de deur, belde aan en voordat ik was opgestaan van de bank was meneer al weggereden

Slecht ik heb me post niet ontvangen

Mijn paket is niet bezorgd in de brievenbus Graag wil ik weten waar het dan in is gegooid

Snel

Echter wel voorzichtig met pakket omgaan. Ging hardhandig en gehaast. Gelukkig is alle VERLICHTING HEEL. LED LAMPEN

Niet goed

Ik had gezegd onder de carport en dan wordt t bij de buren bezorgd. Dat wilde ik niet

Pakket aangekomen – geweldig!

Ik heb de QR- of aflevercode om de box te openen niet ontvangen. Gebeld en te horen gekregen dat ik de code binnen 2–5 werkdagen zou ontvangen??? Dus ik ben heel blij dat het pakket bij me in de buurt is, maar ik kan er niet bij……”

Fijne bezorger!

Heel zorgvuldig, vriendelijk, kortom: blij met deze bezorger!

Precies op tijd!

Snel en op tijd bezorgd!

Aardige man

Waardeloos

Zijn thuis en er wordt aangegeven dat de matras zou zijn afgeleverd Graag contact 0653414703

Vriendelijk en op tijd

Dat zegt alles.

Op tijd en heel beleefd

Klasse

Super vriendelijke bezorger

Bezorger zette hef zelfs in de schuur! Top!

Chauffeur komt gewoon niet opdagen

Vandaag moest dpd een pakje komen leveren. Uren zitten wachten en de "live tracking " in het oog gehouden. Ten laatste 19:03 zou hij komen en dan ineens zien dat hij op weg naar het depot is??? En plots een melding dat hij niet kon leveren omdat ik niet thuis was? Hij was wel in de buurt maar heeft gekozen om zijn werk niet te doen! Niet de eerste keer. Elke keer dezelfde problemen met DPD. Waardeloos bedrijf

Vriendelijke bezorger

Westfields 1410