Hele vriendelijke behulpzame bezorger!!

De bezorger kwam mijn pakketje van 24,5 kilo tillend bezorgen naar 1 hoog!! Super super bedankt. Was heel vriendelijk.

klacht

Klacht over weigeren leveren pakket met nummer 07174008862921 Geachte medewerker, Op vrijdag 7 november heb ik een pakket bij Bricoin besteld en ontving ik het volgende bericht. Uw bestelling 63386501 bij Bricoinn is bevestigd Op woensdag 12 november kreeg ik 2 mailtjes van tradeinn.com/nl met de mededeling:” Uw bestelling is onderweg” Eveneens op woensdag 12 november om 20.02 uur van DPD een mail Beste KEES BAKKER, Jouw zending is aangemaakt. Op donderdag 13 november om 22.57 uur van DPD: Beste heer/mevrouw KEES BAKKER, De chauffeur komt eraan! Je bestelling van TRADEINN RETAIL SERVICES S.L wordt binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd Op vrijdag 14 november om 9.01 uur van DPD: Op vrijdag 14 november om 9.01 uur van DPD: Beste heer/mevrouw KEES BAKKER, Goed nieuws! Je bestelling van TRADEINN RETAIL SERVICES S.L wordt vandaag bezorgd. Op zaterdag 15 november om 9.10 uur van DPD: Beste heer/mevrouw KEES BAKKER, Goed nieuws! Je bestelling van TRADEINN RETAIL SERVICES S.L wordt vandaag bezorgd. We verwachten dat je bestelling later vandaag beschikbaar is* Op zaterdag 15 november om 20.02 uur van Bricoinn: Hallo Kees Bakker, Je bricoINN bestelling 63386501 wordt vandaag bezorgd. Op maandag 17 november naar de afhaallocatie maar omdat ik geen afhaalcode heb ontvangen was er niets. Daarna om 16.33 uur op 17 november telefonisch contact opgenomen met DPD 0850228433. Medewerker beloofde mij dat ik binnen 2 dagen een mail zou krijgen waarin zou staan waar ik het pakket op zou kunnen halen. Op zaterdag 15 november en maandag 17 november 4 maal mailtjes naar Bricoinn. Antwoord op maandag 7 november: Please note that the **investigation** of your package is in process. It takes time and it may take a few more days. Once we receive any updates from the department. We will let you know. Op 22 november opnieuw 2 aal telefonisch contact opgenomen met DPD eerst nummer 085 0022222 en daarna 0850228433. De eerste medewerker gooide na mijn vraag de hoorn op de haak de Tweede medewerk

Nette vlotte service!

Altijd vriendelijk en als het slecht weer is zetten ze de pakketjes achterom onder het afdak.

waardeloos

Wordt gezegd dat hij op mijn huisnummer is bezorgd, was niet het geval. Ik kon dus de hele straat af om mijn pakket te zoeken.

Goede communicatie

Goede communicatie vooraf aan de levering en een vriendelijke chauffeur

Zeer positief

Zeer vriendelijke en behulpzame bezorger

Goede communicatie en levering volgens afspraak

Goede communicatie en levering volgens afspraa

Zeer slecht

Bloemen moesten op 26 bezorgd worden en niet 27 en de Bloemen waren niet vers en waren droog

SMS nadat ik de eerste bezorg ronde gemist had. Pakje keurig op de afgesproken plek nadat ik dat had aangegeven.

Fijne bezorger die weet wat hij doet

Prettig

Super lieve bezorger

Ik hwb een vaste lieve bezorger hij is zeer vriendelijk en behulpzaam zet de zware dozen altijd netjes voor mij op dr gang echt een topper.

Top hele goede bezorger!

Ik heb nu 2 van de 3 pakketten, 1 is mogelijk nog in het pakhuis? Maar de bezorger was heel vriendelijk, bleef rustig en dacht mee! Dat kon ik echt waarderen. Nu maar wel hopen dat jullie het laatste pakket ook snel leveren.

Pakket stond voor de deur neergezet

Pakket stond voor de deur neergezet

Geen pakket ontvangen.

In de app staat geschreven dat het pakket bezorgd is op mijn adres echter was ik niet thuis. rondom mijn huis gekeken ook niks zien staan. Geen idee waar u mijn pakket heeft afgeleverd!!!

Verkeerde straat!!!

Slecht dus.

Op tijd en ook nog naar boven gebracht

Fijn dat ik precies te horen kreeg binnen welk uur het pakket gebracht werd. En dat klopte ook echt. De vriendelijke bezorger droeg het pakket ook nog naar boven. Prima ervaring dus.

perfect op tijd

zeer tevreden

Op de afgesproken plek netjes

Bezorgt zoals het hoort

Bezorger heeft netjes aangebeld en het pakket afgegeven. Ook netjes binnen de tijd wat was aangegeven

uitstekend

Op een ander adres bezorgd zonder bericht op welk adres

Het pakket is in een andere straat en een ander huisnummer bezorgd. Daar is het gewoon voor de deur gezet. In de mail naar ons stond alleen dat het pakket bezorgd was maar niet op welk adres. Het was niet traceerbaar voor ons. Wij hadden geluk dat die bewoner de moeite heeft genomen om het pakket te komen brengen.

Levering op tijd. Auto van dpd was te volgen op de app.

Zeer slecht

Pakket is gewoon voor de deur gezet in de regen terwijl er niemand thuis was. Naast de voordeur staat speciaal een pakketten bak. Nu dus natte spullen gekregen. Bedankt dpd!

Slecht

Zonder aan te bellen voor de deur zetten is niet netjes

Westfields 1410

5688 HA Oirschot