Zeer vlotte en adequate dienstverlening

tot op de minuut nauwkeurig heb ik mijn pakket geleverd gekregen.

Heel tevreden met Ugur!

Heel tevreden met Ugur!

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd. Goede communicatie.

Niet geleverd wel bericht dat geleverd zou zijn

Pakket is NIET geleverd ondanks mail dat dat wel het geval zou zijn. Inmiddels ruim een uur verstreken.

Net tijdvak keurige bezorger

Goede informatie over wanneer bezorger komt. Bezorger is beleefd en heeft het pakket ook voor mij binnen in de gang gezet. Super service

Vriendelijke man

Vriendelijke man. Top

Prima !

Prima bezorging !

Erg aardig en tot in de 1ste verdieping gebracht wat niet altijd zo is.

Goede bezorging

Voor het eerst een bezorging via DPD. Binnen de aangegeven tijd bezorgd. Aardige chauffeur.

Helemaal top!!

Netjes tussen het aangegeven tijdstip afgeleverd. Erg vriendelijke bezorger! En fijn dat je via de tracking het busje kunt volgen zodat je duidelijk weet hoe laat die er zal zijn. Helemaal tevreden!

Perfecte levering met de juiste tijdsindicatie

Een voorbeeld voor andere koeriersdiensten

kwam wel op de aangegeven tijd aan

helaas is er schade van een opberg box ,op de hoek is er een stuk af

Prima communicatie

Top!!!!!!

Heel aardige en behulpzame medewerker Top! Zo’n jongens moet je Koesteren

Pakket is niet bezorgd

Ik ontving een bericht dat het pakketje bezorgd was, maar ik heb niets ontvangen. Dus ja, verdient dit een positieve beoordeling?

Mijn evaring met DPD is grandioos wat ze afspreken komen ze altijd na.die verdienen meer dan een 10. En puro is ook perfect 9-12-2025 bestelling geplaatst en is 10-12-2025 al bezorgd. TOPPIE!!!!!!!!!!

Perfect op tijd.

Altijd een aardige bezorger

Na bestelling supersnel geleverd ondanks de aankomende feestdagen

Netjes op tijd en vriendelijke bezorger!

De bezorger was netjes op tijd en was heel vriendelijk.

Heldere en makkelijke site. Bezorging precies als aangekondigd.

Altijd prima!

Deze DPD bezorger is altijd vriendelijk, vrolijk en behulpzaam; een plezier om aan de deur te krijgen!

Bezorgen keurig

In tegenstelling tot andere pakket vervoerders bezorgen zij gewoon

Keurig netjes afgeleverd. Complimenten aan de chauffeur

Onbeschofte en onverantwoordelijke bezorgers

Altijd laat in de avond en rijden als *****en door de straten heen met zeer hoge snelheid. Rijden met hoge snelheid de straten in, bochten om tegen hekken aan, stoepen op en rijden alles kapot. Geen verantwoordelijkheidsbesef en duwen het pakket zo je armen in zonder gedag te zeggen. DPD doet vervolgens niets met de klachten en spreek je de bezorgers aan op hun gedrag, krijg je een grote muil.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.