Slecht

Bericht dat pakje bezorgd was maar dat was niet het geval!

Ik had een andere datum doorgegeven ,en het pakket zou bezorgd zijn maar was niet thuis en ook niet

Datum doorgegeven dat ik dan thuis was maar volgens DHL zou het pakket toch bezorgd zijn ,maar staat niet voor mijn deur of bij de buren afgegeven DUS WAAR IS MIJN PAKKET.

Snel

Snelle levering en vriendelijke chauffeur

onjuiste berichten

Pakket is s ochtends persoonlijk aan de voordeur afgeleverd. Eind middag krij gik van DPD een voor mij onduidelijk bericht dat er om 17.54 een pakket is afgeleverd op een door mij opgegeven veilige plaats. Ik weet niets van een veilige paats en zie ook niets daarover op de website. Ik wist niet of dit om een ander pakket ging en ben dus in tuin en schuur gaan zoeken of er niets was neergezet. Heel verwarrend en onjuist

Snel bezorgd

Jammer dat het pakket voor m'n deur in het zicht van iedereen gezet is. Had netter geweest om het even bij de buren af te geven

Wederom een pakket neergezet met zogenaamde "neerzettoestemming" die ik nooit gegeven heb!

DPD zet regelmatig pakketjes neer bij de buren, en dan staat erbij dat er neerzettoestemming is. Dit terwijl onze deur 5 meter verder is, en we tijdens de levering er gewoon waren.

op tijd en pakket in goede staat

Top chauffeur!

DHL, UPS, Fedex, PostNL kunnen niet tippen aan DPD. Als ik bij elke zending mag kiezen wie de vervoerder wordt, dan is mijn keus snel gemaakt.

Niet tevreden

Ze hebben mijn pakket tegen de voordeur aangezet terwijl ik er niet was. Ik had wel een canvas ertussen zitten en andere duren spullen. Ze hebben ook niet de moeite genomen bij de buren aan te bellen want zei was gewoon thuis. ik stond vast in het verkeer waardoor ik het net niet optijd redden er te zijn . Ik vind dit echt onacceptabel. Diezelfde avond gebeurd precies hetzelfde bij mijn buurvrouw.

super aardige bezorger

super aardige bezorger, die wachtte met weg lopen naar de auto totdat we de deur open deden.

De bezorgers doen allemaal hun best

ondanks de hoge druk en vele stops van de bezorgers zijn wij dik tevreden over de leveringen van de pakketten , wordt netjes gezet op de plek die wij hebben aangegeven. wij zijn dik tevreden en er kan altijd ergens iets misgaan dat is geen probleem.

Betrouwbaar

Bezorgster is altijd op tijd en vriendelijk. Via DPD weet ik zeker dat mijn pakket bezorgd wordt

Bezorger is een topper!

Super aardige bode en super lief dat hij even aanbelde om te vragen of hij het pakket aan de achterkant mag lossen. De meeste bezorgers lopen gewoon onze achtertuin in en staan dan ineens zowat in de woonkamer.

Onzorgvuldig, een pakketje van bijna 90 euro onbeheerd voor de deur zetten is niet handig.

Ik begrijp dat het heel erg druk is maar wat gebeurt er als het pakketje wordt weggehaald voordat ik thuis kom. Ondanks dat dit is gebeurt is de bezorging over het algemeen.

gewoon goed

prima volgens afspraak

Duidelijkheid

Duidelijkheid

Niet gekregen

Niet gelegen

Soloooooooooo

Solo is natuurlijk de beste chauffeur van allemaal

Toch bezorgd ondanks andere bezorgdatum hebben doorgegeven

Ik had de bezorgdqtum veranderd omdat we niet thuis zijn. Nu zal hij wss weer voor de deur staan, terwijl niemand thuis is. Het is maar de vraag of hij er nog staat als we thuis komen. Beetje raar dat hij toch wordt bezorgd terwijl je aangeeft de 24 te laten bezorgen.

doen hun best

Zelfs bijna 's nachts wordt het pakket nog bezorgd 23.04 uur en ik hoef er niet eens wakker voor te blijven. Goede service!!!!!

slecht

Doos kapot, en buiten achtergelaten, niet onder het afdak.

snel, efficient levering van onbeschadigde pakjes

Ik heb vertrouwen in DPD

Vriendelijke bezorger.

Geweldig zosnel

Toppers en dat 2 dagen voor de kerst !!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot