Super slecht

Het pakket was beschadigd. Waardelos service! De mail om te informeren komt te laat binnen.

Echt een topper van een bezorger deze jonge dame!!

Deze jonge dame is echt een topper. Ze is accuraat, vriendelijk, netjes enzovoorts. Eentje om zuinig op te zijn voor DPD.

Fijne bezorger. Altijd netjes

Fijne bezorger. Altijd netjes

Slecht

Mijn bestelde artikel was bij mijn buren bezorgd en niet bij mijn adress. Ze waren laat en alsnog niet bij mij bezorgen.

Bezorger Nouri levert onze pakketten altijd uitstekend en vriendelijk af.

Vanochtend leverde Nouri weer uitstekend en heel vriendelijk een pakket bij ons af. Grote complimenten voor deze man. Groot contrast met andere bezorgers en pakketdiensten.

Zeer snel

Zeer snel geleverd en dat vlak voor de Kerst.

Geweldig,

Super snel en op tijd bezorgd

Bezorger kwam het keurig netjes boven brengen tot aan onze voordeur. Een pakket van 16 kilo hondenvoer kan ik zover niet tillen. Heel blij mee

verkeerde adres geleverd.

bezorger heeft pakket bij de verkeerde neergezet terwijl ik aanwezig ben.

Mooi op tijd. Keurig.

Mooi op tijd.

Beste kolegaa

Danke well beste service beste kolega ik ben kaptannn

Op de afgesproken tijd en een heel vriendelijke bezorger

Heel tevreden

Tijdig en vriendelijke bezorger

Slecht

Er wordt gemeld dat het pakketje 18/12 wordt bezorgd. Blijf er voor thuis en het wordt niet bezorgd. Wanneer wel?????

Ondanks de drukte heel snel in huis. Top!

Donderdag besteld, vrijdag al in huis! Geweldig!

Punctueel

DPD is zeer punctueel. Bezorging vindt bijna altijd plaats binnen het aangegeven tijdvak. Ook in drukke periodes. De bezorger is altijd zeer vriendelijk.

Super vriendelijk en keurig op tijd.

Erg aardige bezorger.

Bezorging is TOP

punctueel

Zoals altijd, punctueel en vriendelijk bezorgd. Pluim.

Top service!

De bezorger komt hier wel vaker en weet dat ik de zware dozen met hondenweer niet zelf kan tillen. Daarom zet hij ze uit eigen initiatief aan de zijkant van mijn huis bij de schuur neer. Geweldig bedankt !

Vriendelijke service

De service was snel, efficiënt en door een heel vriendelijke bezorger

Alles was keurig in orde.

Keurig

Netjes aangebeld en overgedragen zodat ik niet hoefde te tillen. Met zorg afgeleverd.

Goed geregeld

Westfields 1410