Ondanks dat de levering te laat was geen probleem. Nette bezorger heeft zelfs zijn excuses aan geboden Dat heb ik nog nooit bij ander bezorg diensten mee gemaakt

Netjes afgeleverd.

Alles netjes afgeleverd op de plaats die ik aangegeven had bij niet thuis.

Goede chauffeur en top afgeleverd, dikke 10 voor hem

Netjes de instructies opgevolgd.

Netjes volgens instructies het pakket afgeleverd.

Super aardiger chauffeur dankjewel

De chauffeur in Ouddorp is een aardige man. Altijd vriendelijk en bezorgd met een glimlach. Dankjewel

Goed geïnformeerd over het tijdstip van bezorging.

Op tijd bezorgd volgens afgesproken tijdstip. Vriendelijke bezorger.

netjes geleverd tot over de drempel voordeur

blij met de levering ik woon in appartementen complex waar het leveren van pakketten soms niet goed gaat. de levering van vandaag met DPD is heel goed gegaan. vriendelijke bezorger. was al blij dat ik wist dat DPD kwam want met deze pakketservice goede ervaringen

Slecht

De bezorger was al weg toen de voordeur open ging. De kartonnen doos was al stuk en de inhoud lag uit de doos. De kist was stuk en er ontbrak zelfs een tussenschot je en de deksel was er vanaf.

Service uitstekend, tot aan de deur.

Uitstekende service. Binnen opgeven bezorgtijd helaas niet gehaald, maar het fijne is dat je via track en trace de bestelling kan volgen.

Bezorging correct en volgens planning

Bezorging correct en volgens planning

Coor de deur achter gelaten zonder toestemming

Niet oké dat dit zomaar gebeurt.

Betrouwbaar

Geen klachten.

Goede informatie, perfect op tijd.

Hallo

Wel goed !!!

Mijn pakket werd eerder dan gepland en in goede staat vanuit Polen bezorgd. Ik ben er erg blij mee. Ik kan DPD van harte aanbevelen, de juiste koerier voor internationale zendingen.

Prima geregeld mooi op tijd bezorgd

Prima geregeld keurig op tijd

Snelle en accurate bezorging

Het pakketje moest uit Duitsland komen, maar het werd bijzonder snel en op het toegezegde tijdstip bezorgd. Niets op aan te merken!

Uitstekende service

Pakketen zijn altijd goed optijd

Vlotte levering aan de deur

Vlotte levering aan de deur. Chauffeur wilde hem ook nog wel binnen zetten voor me! Geweldig

Eerste keer niet bezorgd tweede prima

Handig om te weten waarom het niet is gelukt het pakket te bezorgen

Wat een kanjer

Een boom van een vent, maar deze moet je vasthouden

Fijne bezorger

Echt niet goeie levering!!

De bezorger heeft mijn bestelling in de lift gezet. Dan kan toch niet? Mijn buurvrouw had het bestelling in de lift gezien en aan mijn gegeven. Zij vond het ook heel raar!

sweetest delivery person!

my package is heavy! around 26kg big box of cat litter. The sweet man held it in the car and intended to bring it for me because he went “ga naar binnen ga naar binnen” in the sweetest most agressive was cuz it was heavy hahah but then i said ahh let me bring it inside cuz i got a set of stairs. delivery right on time!

Mooi op tijd. Ook al zo drukte met sinterklaas en kerst.

Netjes op de hoogte gehouden

Prettig

Westfields 1410