Helemaal netjes

Bezorger was echt netjes en vriendelijk

1 van 2 pakketten ontvangen

Ik heb 2 pakketten van 1 leverancier. Echter is maar 1 pakket geleverd en zijn beide track and tracé codes aangemerkt als geleverd. Ik mis nog 1 pakket

Extreem negatief

Ik heb al twee keer een e-mail ontvangen over de bezorging van mijn bestelling, telkens in het Nederlands en Engels. Het probleem is dat de bezorging niet heeft plaatsgevonden. Daarom verzoek ik u mijn pakket op te zoeken en op mijn adres af te leveren. Het enige positieve punt is de aanwezigheid van een formulier voor negatieve feedback over de bezorgservice.

dikke prima

stond klaar om het aan te nemen maar hij had het al in garage neer gezet daar zat ook iemand .

Prima ervaring

Duidelijke communicatie over wanneer het pakket bezorgd zou worden, de bezorging vond ook perfect binnen die periode plaats, de bezorger was buitengewoon vriendelijk: liet niets te wensen over.

Nat pakket voor de deur

Het pakket is voor de deur gezet in de regen. Er is aangebeld en de bezorger is weer naar zijn auto gelopen. Bij het openen van de deur zie ik de bezorger net instappen. Pakket zeiknat.( een pakket van meer dan 300 euro) die niet nat mag worden. Dit vind ik toch wel heel erg slecht.

Niet goed.

Een grote doos zou achter gelaten worden op de gang vlak bij de uitgang van een grote flatcomplex, zo kan iedereen hem meenemen. Gelukkig heeft mn buurvrouw het pakket bij haar naar binnen gebracht en mij gebeld

Er wordt vermeld dat mijn pakket is bezorgd, maar het is NIET bezorgd!

Vandaag 17 september zou ik een pakket ontvangen onder verzendcode 11706842361682. Ik was de gehele dag thuis, maar er werd geen pakket bezorgd. Vervolgens ontvang ik een email met de mededeling dat mijn pakket is bezorgd. HOE KAN DAT? WAAR IS MIJN PAKKET?

Ik heb niks ontvangen krijg ik nog e-mail dat de bezorgd is

ik heb niks ontvangen en krijg ik e-mail datik mij paket heb ontvangen heb. Dat is een ****ing gewoon oplichting.

Ik had artikelen gisteren besteld, vandaag ontvangen. Keurig binnen aangegeven tijdvak, geduldige bezorgers. Enkel complimenten

Pakket op tijd afgeleverd, zag er netjes uit, vriendelijke chauffeur

Geen goede informatie

Pakket kwam toch terwijl dit niet meer zou geleverd zou worden

Zeer snelle bezorging

Het pakket uit Polen was er binnen twee dagen, de bezorger was vriendelijk en servicegericht. Dank u wel DPD !

Aardige bezorger

Pakket is in tegenstelling van uw bericht, niet bezorgd.

Ik krijg van u bericht, uw pakket is bezorgd. Maar toch niet bij mij, of mijn buren.

Netjes volgens tijd

Netjes volgens tijd afgeleverd.

Super aardige en fijne chauffeur

Goeie service van deze immer vrolijke chauffeur!

Service is goed

Pakket op de stoep achter gelaten

Het pakket was blijkbaar te zwaar voor de twee bezorgers want ze hebben het op de stoep achter gelaten.

Duidelijk en snel

Erg duidelijk en aardige bezorgers.

op tijd, en nette sympatieke bezorgers.

Vlotte levering van boek in zeer goede conditie

prima!

Goede ervaring

Na geen goede ervaring, nu weer een tijd lang een fijne ervaring.

Nooit gedacht dat het pakket zo snel zou worden bezorgd.

Ik heb mijn pakketje besteld op Maandag 15 September en ik dacht nog ik hoop dat het a.s.Zaterdag 20 September binnen zou zijn. Ik kwam dinsdagavond thuis en mijn pakket was er al. Geweldig !!!!

Niet op afgesproken plek bezorgd

Duidelijke omschrijving bezorgplek gecommuniceert maar desondanks voor de deur in het zicht achter gelaten. Overige diensten in orde

Westfields 1410

5688 HA Oirschot