Pakket gevonden in de regen door de buurvrouw!

Dit is niet oké, hele pakket is nat geregend! Zomaar ergens neergezet zonder neerzet toestemming van ons. Buurvrouw heeft het pakket gevonden, helemaal nat van de regen!!!

Dag te laat na belofte

Jullie komen het pakket gewoon een dag later brengen dan aangegeven. Uteraard kan dit maar er wordt ook geen update gegeven.

Neergezet

De bezorger heeft het pakket bij ons voor de deur neergezet. Niet in de nis zodat het nog een beetje uit zicht is of droog zou staan... nee. Recht voor de deur. Als het zou regenen, zou het pakket doorweekt zijn geweest.

Slechte service

Waardeloze klantenservice. Al jaren een probleem welke ze niet willen oplossen. Ze zeggen dat ze een neerzetbevestiging hebben. Welke nooit door mij is gegeven , maar deze verwijderen is zogenaamd niet mogelijk.

Hele leuke bezorger die met meedenkt

Hele leuke bezorger die met je meedenkt.

Tot over de drempel bezorgd!

Goede service en bezorging. Tevreden!

Nul communicatie/update na niet halen leveringsafspraak

Slechtste communicatie van alle logistiejk providers

uitstekend en mooi op de aangegeven tijd.

uitstekend.

the parcel was marked as delivered and the courier lost it!

the parcel was marked as delivered and the courier lost it!

Netjes en correct geleverd

Netjes optijd geleverd aan de deur Doos netjes intact. Niet beschadigd

Keurig!

Keurige vriendelijke bezorger, op tijd, pakketten werden goed behandeld, niets kapot.

Op tijd!!

Verrassend op tijd bezorgd

superaardige nette bezorger. altijd in het opgegeven tijdvak.

Heel goed!

Precies op tijd.

Goede levering

Levering aan de deur zoals het hoort, aanbellen en wachten tot de bewoner open doet.

Mooi op tijd, vriendelijke bezorger, blije klant

De bezorger was precies op de afgesproken tijd in onze straat. Hij gaf het pakketje persoonlijk aan mij en wenste me een fijne dag.

Niet zo

Mijn pakket was heel lang onderweg en in plaats van an de deur geven an mijn was het pakket voor de deur dezet en ook niet aangebeld dat vind ik heel slechte bezorging.

Top bezorger!

Altijd blij met deze bezorger. Ik had een briefje op de deur geplakt dat ik bij mn ouders in de straat zat en dat hij het voor de deur mocht neerleggen. Hij belde nog even bij mn ouders aan om te zeggen dat het pakketje er stond. Super lief!

Geweldige snelle en betrouwbare service!

X

Pakket kapot....en de inhoud dus ook.

Pakket kapot aangeleverd, inhoud kapot. Verder werden de pakketen op het pad naar de voordeur achtergelaten i.p.v. ze bij de voordeur (uit het zicht) neer te zetten.

Een pakket voor de deur neergezet in de regen

Wat een slechte service. Een pakket voor de deur leggen als er niemand thuis is om 9.30 op een dag met regen. Om 13.30 kwam mijn dochter uit school en heeft het pakket binnen gehaald.

Prima bezorging

Ik was de hond uitlaten en zag DPD wagen rijden in de wijk. Ik hield deze aan en vroeg of hij al in onze straat was geweest. Dat was niet het geval. Dichterbij huis reed hij langs mij, opende zijn raam en zei dat hij er nu naartoe reed. Mijn pakje zou hij bij de voordeur leggen. Hij wachtte daarmee totdat hij mij in onze straat zag.

Heel slecht

Pakketje niet ontvangen terwijl hij op bezorgd staat.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot