Alles okè

Alles prima en correct afgehandeld

Snel volgens afspraak afgeleverd

Pakketje op vrijdag besteld en werd keurig tussen 10-11 geleverd op zaterdagochtend

Goede bezorger! Optijd geleverd

De doos van mijn product is nat geweest en helemaal niet nieuw!

prima service

Bezorging is goed.

Goede bezorging en prima volgens de aangegeven tijd.

Altijd goed

Goede communicatie.

Fijn dat pakketje niet voor de deur wordt gezet Als niet thuis bent. Maar zoals in de APP wordt aangeven bij het alternatieve adres, in dit geval buren in de straat.

netjes en correct

Prima snel bezorgd

Veilig en snel bezorgd

pakket stond waar iedereen erbij kon

sneller dan verwacht, maar afgeleverd zonder dat ik het zelf heb ontvangen.

Voortaan goed kijken

Ik had van jullie een bericht ontvangen met het bericht dat het bezorgd was bij T Klepper nou echt ik ben uren aan het zoeken geweest bij ons in de straat en ik vond mijn pakketje bij A Dekker voortaan goed lezen en voortaan goed het adres doorgeven graag

Snel

Ik vind het geweldig om het pakket op kaart te kunnen volgen Voor de volgende vragen kunnen we geen antwoord op geven omdat we niet thuis waren.

pakket niet bezorgd

Ik krijg een email dat het pakket is bezorgd, maar ik heb niets ontvangen. Hoezo dan?!?!

Matig

GPS tracker van DPD bus is niet secuur en niet nauwkeuriger op tijdstip daardoor ene keer gemist terwijl ik thuis was en omdat ik doof ben. Woon in een wooncomplex appartement. Nog een keer poging. Moest ik maar 1.5 uur buiten staan om uw koerier te wachten. Niet zo comfort voor mij. Jammer. Maar goed dat ik het veilig goed ontvangen.

Vlug en op de afgesproken tijd bezorgd!

Nvt

Super vriendelijke en behulpzame bezorger.

De man heeft de (zware) pakketten netjes in de garage gelegd en toonde zich vol energie. Had de wagen vol liggen met 145 pakketten, dat is pas werken en niet zeuren, daar houd ik van!

Bezorger kwam bot over, voor de rest alles prima.

Bezorger was tijdens bezorging in gesprek via zijn telefoon, ik kreeg mijn pakket zonder goeiedag in mijn handen geduwd en hij was weer weg....

Pakket was in het kippenhok neergelegd

Wij hadden een briefje op de deur met het verzoek om het pakket in de schuur te leggen, omdat we afwezig waren. De bezorger is de de schuur voorbij gelopen en heeft de deur van het kippenhok geopend en het pakket daar neergelegd. Toen we thuis kwamen dachten we eerst dat het pakket niet bezorgd was. Omdat een kip ziek was keken we later nog even in het kippenhok en vonden daar het pakket ondet de zitstokken. Gelukkig op tijd, het zat nog niet onder de kippenmest.

Levering niet compleet.

Zou fijn zijn wanneer de zendingen compleet worden geleverd.

Tevreden

Op de afgesproken tijd geleverd en net personeel

Niet bezorgd

Track en trace code geopend omdat mijn bestelling er niet binnen het aangeven tijdstip was geleverd, en zag dat mijn bestelling vandaag niet bezorgd kon worden. Vervolgens aangeven dat het onder de carport gelegd mocht worden. 4 uur later een mail ontvangen dat het bezorgd is (zaterdagavond), maar er is niemand te zien (videodeurbel) en er ligt dus niks onder de carport.

Super fijne bezorger

Ik bestel altijd kattengrind dat zijn zware zakken en een aantal tegelijk. Deze bezorger komt het altijd sjouwen dit keer zelfs zonder steekwagen. Moppert en klaagt nooit en wil altijd graag het flesje water wat ik geef. Ben zeer dankbaar door mijn gezondheid is het verplaatsen van deze pakket al aanslag op mijn lijf

Goed geholpen

Pakket bij de buren afgeleverd.

Heel slecht dat het pzskket verkeerd bezorgd is. Ik stond in de tuin on het in ontvangst te nemen, maar de chauffeur had daar geen aandacht voor.

Op tijd en perfect bezorgd

Westfields 1410

5688 HA Oirschot