Altijd hetzelfde gezeik

Wordt nooit aangebeld Pakjes gaan retour omdat er niemand thuis zou zijn, terwijl ik er speciaal voor thuis gebleven ben om het in ontvangst te kunnen nemen. Pakjes die bezorgd zouden zijn volgens de app, maar niemand gezien en pakje verdwenen Zo is er standaard altijd hetzelfde met dpd

pakket niet aangekomen

Hele middag thuis gewacht. Er is niet aangebeld en ik weet niet waar mijn pakket nu is. Niet leuk

I haven't received the parcel but it says it was delivered

I haven't received the parcel but it says it was delivered

Hallo!

Good

Onverantwoord omgegaan met waardevolle zending

Bij thuiskomst bleek dat mijn pakket met een onhoud twv 700 euro bij de voordeur is neergezet. Ik heb nooit toestemming gegeven om dit pakket onbeheerd bij mijn huis neer te zetten. Puur geluk dat het pakket niet gestolen is. Schande dat jullie zo met waardevolle goederen omgaan.

Niet ontvangen

Krijg net bericht dat mijn pakket is afgeleverd om 23:20 ….maar dat is niet het geval ! 05308822266953

Precies op tijd zoals aangegeven

Top geleverd en op tijd

zelfs boven gebracht en gouden glimlach

fijne bezorger

Netjes optijd bezorgd en aan mij overhandigd ipv in de kliko te dumpen

Super slecht

Mijn twee dure pakketten buiten voor de deur achter gelaten

Package was left out without notification

Very worse package left out side and it's already half open by the time I come home and see parcel in front if my door

Super!!

De bezorger weet intussen waar het pakket neergezet kan worden als ik er niet ben en doet dit uit zichzelf. Super!!

Tijd van bezorging prima aangegeven Vriendelijke bezorger

Thuisbezorging is THUISbezorging. Niet 10km. verderop.

Ik begrijp dat het druk is, maar waarom wordt een pakket 10km. verderop bezorgd op een compleet ander adres? Raadselachtig!

Niet bezorgd

Ondanks het vrolijke bericht dat het pakketje bezorgd was is het niet bij ons thuis aangekomen. Waardeloos dus

Niet zo goed

Mijn pakketje werd gewoon binnen gezet, op de begane vloer bij de brievenbussen. Ik woon echter op de eerste verdieping, trap en lift aanwezig. Dus niet zo netjes vind ik.

Geeft aan “pakket bezorgd” maar er is niks

Ik heb geen pakket ontvangen, sterker nog, op de deurbelcamera is ook geen DPD bezorger te zien gisteren en vandaag. Ze liegen dus glashard.

goed afgeleverd

Afgeleverd volgens opgave

Mijn pakket werd precies volgens opgave afgeleverd. EEN VERADEMING!

Top bezorger

Top bezorger, meestal de zelfde man Is vriendelijk en levert netjes af op de afgesproken plek

Teveel moeite om even aan te bellen?

Ik was gewoon thuis en verwacht dan ook dat de bezorger tenminste aanbelt (de Ring deurbel bevindt zich aan het hek) en het pakket dus niet - in het volle zicht vanaf de straat - voor mijn voordeur achterlaat enkel en alleen omdat de poort naar de oprit openstaat.

Slecht bezorgd

Waarom bezorgen bij mijn buren terwijl ik gewoon thuis was? Ik liep rond 22.00 uur naar buiten om de hond uit te laten en mijn pakket stond zo open op portiek want de doos was ook nog eens open. Bel voortaan aan bij degene waar het voor bedoeld is en niet bij de buren had gewoon het pakket zelf kunnen aannemen.

Waardeloos

Doos was in de mist kou vochtigheid buiten bij de achterdeur gezet. Er zat een gat in de doos en de bovenste 3 doosjes waren gekreukeld en beschadigd. De lol was er direct af. Dit was niet meer cadeau te doen. Waarom...

Heel goed!

Oo tijd bezorgd, netjes neergezet.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot