Nietjes geleverd.

Waardeloos. Niet geleverd op de goede plek

Hele dag thuis wachten. Niet geleverd maar ergens bij DPD station gedumpt!

Bezorging gewijzigd naar 1 dag later perfect gegaan en in het uur bezorgd dat werd aangegeven.

Top bezorger

Wat een nette en vriendelijke bezorger. En ook nog netjes op de afgesproken tijd.

Duidelijk, afspraak is afspraak en altijd vriendelijk!

Duidelijk en overzichtelijke informatie, je kan makkelijk wijzigen of neerzet toestemming geven. Ook nog eens vriendelijk en op tijd terwijl het altijd druk is!! Keurig!!! Ga zo door!!

Pakket voor de deur achter gelaten

Mijn pakket is gewoon voor de voordeur in het portiek achter gelaten. Iedere gek weet dat dat niet kan in Rotterdam Zuid. Het was nog een kostbaar pakket ook, gelukkig heb ik een buurvrouw die het mee naar binnen heeft genomen. Echt niet kunnen. Wie betaald het als het verdwijnt?

Pakket bij oude kranten/folders box gedumpt.

Pakket in open hal en in open oude kranten box gedeponeerd. Iedereen kon pakket meenemen. Dom en onverstandig om zoiets daar achter te laten.

Waar is mijn pakket?

Ik vind het raar dat er wordt gezegd dat mijn pakket is afgeleverd maar ik heb niks binnen gekregen. Heel bijzonder allemaal.

Snel en vakkundig

Zeer vlotte en correcte levering

Ervaren en vriendelijke bezorger

Zoals altijd op tijd bezorgd en aardige kerel

Fijne vriendelijke bezorger, met een mooie glimlach zo ziet je ze maar zelden. De bezorger was er nog voor de bezorgtijd, maar goed je krijgt bericht dus daar kan je rekening mee houden. Verder was hij uitermate correct, heb anders mee gemaakt. Chapeau voor deze bezorger, hij kan sommige collega’s nog wat bij brengen zoals het hoort! Eén 10 voor hem.

Never received the package.

Package never received

onduidelijk

pakket zou dinsdag al komen en kwam pas woensdag avond. Er had vooraf veel eerder een tijdsblok en aflever dag bekend moeten zijn ipv pakket is onderweg

Oke maar 2 uur later dan kort tevoren aangegeven.

Communicatie prima. Tijdsvoorspelling voor aflevering 2 uur fout (later).

Perfect bezorgd

Goed geleverd

De pakketjes waren goed afgeleverd, en mooi in het tijdschema.

Pakketje hing aan mijn deur

Thuis gekomen van werk zag ik dat mijn pakketje aan mijn deur klink hing. Ik woon aan een doorgaande weg met volledig zicht op de voordeur vanaf de straat. Het had dus makkelijk meegenomen kunnen worden door iemand.

Goed en vriendelijk.

Keurig op tijd.

pakket verstopt

Wij hebben op onze beveiligingscamera kunnen zien dat de bezorger zonder aan te bellen rechtstreeks naar de achtertuin is gelopen. Vervolgens is hij in de dode hoek van de camera verdwenen. Zonder enige vorm van berichtgeving (geen briefje of melding) is het pakket — met een aanzienlijke waarde — in onze tuinkussenbak geplaatst, wat in ons geval een speelgoedbak voor kinderen is. Wij vinden deze handelswijze uiterst onprofessioneel. Een pakket van deze waarde zomaar achterlaten, zonder contact op te nemen of een veilige plek af te spreken, is absoluut onacceptabel. Dit is niet de service die wij verwachten van een betrouwbare bezorgdienst.

Vriendelijke bezorger

Zeer aardige en betrokken chauffeur!

Ik was mijn huisnummer vergeten in te vullen bij het bestellen. De chauffeur gevraagd voordat mijn pakket werd bezorgd. Hij zou het in de gaten houden als het bezorgd moest worden. Bij het bezorgen zeer betrokken en liet weten er aan te hebben gedacht!

Oké

De levering op zich is prima gegaam, maar ik had gevraagd om het pakketje achterom onder de grote tuintafel te leggen, maar het lag voor bij de voordeur.

Snel en goed!

Goed en snel bezig!

Netjes mijn zak honden voer in de tuin neer gezet... super aardig bedankt

Dank u

Goede ervaringen Altijd op tijd inleveren zonder schade Dank u courier een aardig persoon en vrolijk Dank DPD

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA