Ongeduldig

Bezorger belt aan en loopt gelijk weg. Ik had geen wegzet opdracht gegeven. Het ging om een duur pakket wat zo onbeheerd werd achtergelaten. Ik snap dat bezorgers onder tijdsdruk werken maar ik vind dit niet zo netjes.

Niet aangetroffen

Pakket niet ontvangen

Pakketje verzorgen

Netjes op tijd en een vriendelijke chauffeur

Het is niet bezorgd ook al zegt dpd van wel.

Het pakket is er niet, ook niet bij de buren. Heel frustrerend dat je dat niet meteen kunt melden, maar drie dagen moet wachten.

Pakket op tijd ontvangen, vriendelijke bezorger.

Op tijd maar ongevraagd voor de deur gezet

Op tijd geleverd maar het pakket stond ongevraagd bij de voordeur.

Waardeloze toko

De aflevering zou zogenaamd tussen 11.38 en 12.38 plaatsvinden. Uiteindelijk werd mijn kostbare pakket omstreeks 18.30 'afgeleverd' op de door DPD kenmerkende wijze: uitermate slordig en klantonvriendelijk. Het pakket werd gewoon ergens op de stoep gezet. Er werd niet eens aangebeld, laat staan dat er gewacht werd om het pakket netjes te kunnen overhandigen. Het is dat je zelf bijna nooit de vervoerder kunt kiezen als je iets koopt, anders kwam DPD echt nooit bij mij aan huis

Bestelde artikel netjes afgeleverd

Bestelde artikel netjes afgeleverd op de aangegeven tijd

Op tijd en sympathiek bezorgd

Bezorger was erg vriendelijk

Op tijd

Op tijd aanwezig

Levering prima zoals is afgesproken.

Mooi artikel voor goede prijs, el al uigepakt ben zwaar gehandicapt dus neem de tijd

De rest volgt hi hi

Uitstekende service.

Uitstekende service.

Slecht

Bestelling zwaar beschadigd

Gewoon goed.

Gewoon goed!

Niet ontvangen

Ik heb een melding gehad dat mijn pakket is bezorgd, Ik was thuis, mijn ma was thuis er is niet aangebeld. Ik heb niets ontvangen! Ik vraag me af wat jullie voor mij kunnen betekenen.

Zoals afgesproken!

Netjes voor deur gezet zoals online aangegeven. Snelle bezorging. Prima!

Goed tot bezorger aan de deur kwam

Meneer de bezorger, bezorgde al rokende ons pakketje. Fopspenen voor onze pasgeboren baby. Ik deed de deur open met baby, rook waaide zo naar binnen. De gang heeft de hele middag naar rook geroken, iets wat je absoluut niet wil met een pasgeboren baby.

Doos was beschadigt

Niet goed omgegaan met pakket

Niets ontvangen

Dit is al de tweede keer ellende met DpD. Een keer kreeg ik alle spullen in duizend stukjes binnen. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd qua waar dit te verhalen was. Nu hele middag uit raam gekeken, geen pakket ontvangen, terwijl er een bericht binnen kwam dat het pakket 15.15 uur bezorgd was. Echt balen dit. Ik ga voortaan op een andere manier laten bezorgen en bestel niet meer als dpd de bezorgservice doet

Ik woon in een gesloten appartement gebouw en de bezorger heeft bij iemand aangebeld. Daarna kon hij het pakket bij mijn voordeur zetten, prima!

veel te laat op de avond, de bezorger top

Het werd veel te laat op de avond, 22:10, bezorgd. Maar in de app stond zelfs 22:59-23:59 :-( Bij de chat bot kwam ik niet verder, de fysieke klanten service was er vanmiddag nog wel, maar vanavond niet. Had contact over de late bezorg tijd. Er kwam geen update mail, zoals de medewerker van de klanten service melde. De bezorger was top, maar hij zat er wel doorheen. Dit moet je als bedrijf niet willen. Zo laat nog bij mensen aankomen en een medewerker zo laat nog laten werken.

Keurig op tijd

In brievenbus ontvangen

Keurig optijd geleverd

Goede ervaring met DPD

Waardeloos

De bezorger heeft hey palet over het hek gegooid in vol zicht en onbeheerd

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA