Gewoon goed volgens afspraak op tijd

Ben zelf gebruiker van DPD voor het verzenden van pakketten, in Nederland, maar ook met name naar Duitsland, niets te klagen

Klantvriendelijke bezorging

Door Ozzy en Jesse werd het pakket netjes binnen afgezet

Heel slecht

De chauffeur, Heeft het pakket niet naar boven gebracht. Ik ben slecht ter been en heb een baby. Woon op de 1e verdieping en er is een lift.

Op tijd

Mijn ervaring isdat ze meestal op tijd zijn

Fijne levering

Vriendelijke bezorger en volgens schema dus top !

Lief en aardig

Het was een vrolijke jongen. Goed bezorgd en lekker het weekend in

Laat en te weinig

Had 2 artikelen besteld.1 bezorgd.dag geld.komt waarschijnlijk niet door DPD.

prima zo

Bezorgtijd kwam in korte tijd en ik was op me werk. Kon niet reageren. De bezorger heeft voor de deur gezet dat was prima, ik heb hem alleen niet kunnen bedanken.

Netjes op tijd

Voldoende geïnformeerd, makkelijk te zien wanneer de verwachtte aflevertijd is.

Perfect op tijd, kan niet beter

Perfect op tijd in het uur-blok

Nette bezorger.

Hij was iets te laat waarvoor hij de tijd nam om dat uit te leggen.

Prima duidelijk

Goed geregeld

Pakket prima op een goede veilige plaats achtergelaten

Pakket goed ontvangen*

Super geregeld

Prima bezorgd

Vriendelijke bezorger!

Vreselijk

Ik heb bericht gekregen, dat mijn pakket is vandaag bezorgd 13855075448975, maar het is nergens te vinden. Wij waren net thuis. In postbus is ook niks:( het is erg dure rekenmachine! Ik weet niet waar moet ik nu het zoeken? Als het bij buren bezorgd, heb ik geen brief in welke huis moet ik dat zoeken.

Netjes

De bezorger heeft het pakket netjes aan mij gegeven

Dag van bezorging aangepast. Netjes op gevraagde dag bezorgd.

Mijn pallet werd in de hal geleverd..

Mijn pakket werd in de hal gedropt....

Slecht

We kregen een mailtje dat het op 16-7 om tussen 11 en 12 uur bezorgd zou worden. Pakje is op 17 -7 bezorgd terwijl de bezorger op 16-7 wel voor de deur stond maar hij zij dat er geen pakje aanwezig was heel raar. Mvg Sjef de vries

Systeem faalt

Krijg met regelmaat melding dat mijn pakket is afgeleverd via mail. Maar nog niets ontvangen. Vanmiddag na lang in de wacht te hebben gestaan aan de telefoon te horen gekregen van een vriendelijke mevrouw dat mijn pakket nog bezorgd moet worden. DPD doe wat aan jullie systeem!!! Ik ben al sinds woensdag aan het wachten. Die dag paar uur een tracking kunnen volgen en toen ineens poef melding pakket geleverd... Het is nu vrijdagavond. Hopen dat h morgen geleverd wordt. Het is een groot en duur apparaat wat ik heb besteld. Snap dat er evt personeel tekort of druk is. Maar hier raken mensen van in de stress en kunnen niet zomaar vrij nemen. J

Zeer slecht!!!

Een duur pakket zonder neerzet toestemming gewoon in het zicht bij de voordeur neergezet. Iedereen had dit pakket mee kunnen nemen met een schadepost van enkele honderden euro's. Ik zou deze medewerker op staande voet ontslaan dat is de enige passende reactie op dit onacceptabele gedrag van jullie medewerker

Goede afleverservice

Heb bestelmoment gewijzigd en kreeg direct daarop een nieuwe bestelmoment

Prima communicatie en uitvoering

De tijd van bezorging 17.25 uur kwam niet overeen met wat bezorger schreef 17.45 uur

Gelukkig was ik op tijd thuis want bezorger zou tussen 17.40 en 18.40 uur komen. Het pakket werd bezorgd om 17.25 uur en de bezorger schrijft 17.45 uur , wat niet waar was. Hij was gewoon te vroeg.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA