Behulpzame bezorger.

De zware pakketten werden voor mij in de hal gezet. Heel fijn!

Bezorgd, maar geen pakket

Bericht ontvangen dat mijn pakket beozrfd is. Op de afgesproken plek ligt niks. In de brievenbus ligt een briefje dat het pakket bij de buren ligt op nr. 5, maar nr. 5 zijn wij. Dus daar kom ik ook niet verder mee. Bij de buren geen pakketje. Verder op de website gekeken en daar staat dat het pakketje bij ons bezorgd is. Dus geen pakketje en onbekend waar deze nu is.

Pakketje is niet bezorgd. Wij waren thuis.

Ik krijg een bericht dat het pakketje is bezorgd maar wij waren thuis en ik heb niks.

Geen pakket

Een mailtje dat mijn pakket zojuist is bezorgd. Maar het is niet bezorgd!

Nette bezorging, op de aangegeven tijd

Altijd tussen de afgesproken tijden.

Top op tijd en aan huis.

Duurt lang

Woensdag besteld, was er maandag pas

Het pakket is niet op de afgesproken plaats neergezet

De afspraak was dat mijn breekbare pakket voor mijn voordeur zou worden geplaatst, achter een pilaar zodat deze niet om kon vallen. Het pakket stond echter beneden bij de algemene toegangsdeur. Vol in het zicht van alle passanten op een wijze dat deze vrij makkelijk omgestoten had kunnen worden. De Verpakking was beschadigd.

TOP

WAARDELOOS

Hele dag thuis zitten te wachten. Volgens DPD zou het 's middags bezorgd moeten zijn. Er is niet gebeld en geen bezorger gezien. En ook geen pakket. Nog in het portiek gezocht en zelfs op straat. Niets. Dus hele dag voor niets zitten te wachten en pakket weg.

Lange reistijd

Trage berichtgeving. Eerst een bericht dat de bezorging mislukt was ondanks de neerzettoestemming dan een half uur later staat het pakket voor de deur. Eind goed al goed!

Snel en goed geleverd

Pakketje snel en netjes geleverd.

Slecht

Volgens Bol zou het pakket op 2 of 3 juli bezorgd worden. Nu is het pas op 7 juli bezorgd het is volgens jullie tracker 5 dagen langer in jullie bezit geweest want bij de leverancier is het gelijk de deur uit gegaan

Met zorg afgeleverd

Goed op tijd, door een aardige bezorger.

Pakket stond voor de deur

De doos was half geopend en stond voor de deur. Erg vreemd.

Bezorgdag veranderd, prima verlopen

3 days to late

According the webshop you delivered 3 days later the you suppose to deliver

Klantgerichte bezorger

Klantgerichte bezorger. Denkt met de klant mee. Top. Super vriendelijk. Met dit soort bezorgers wordt de wereld een stuk zonniger!

Slecht!!

Ik verwacht dat ze mijn pakket netjes afgeven en niet dat ze het in de lift leggen! U kunt het ook zo zien, als wij met zijn allen niet bestellen, hebben jullie geen werk. U mag beslist wel service verlenen.

Snel en goed

Tijdstip van bezorgen is prima aangegeven en waargemaakt. Het aanpassen van de bezorgdatum ging ook heel makkelijk

binnen de aangegeven tijd

snelle levering, op tijd, vriendelijk, top

Doos is kapot

Mijn stoelen zijn geleverd maar de doos is kapot gescheurd. Er missen nu onderdelen van mijn nieuwe tuinstoelen.

Duidelijk

Duidelijkheid en volgens afspraak

Op tijd en vriendelijke bezorger

Heel handig dat je een melding van/in de app krijgt als de bezorger onderweg is en dan zie je ook hoe lang hij nog onderweg is. De bezorger was super vriendelijk en dus mooi op tijd

Klote service

Pakket beschadigd en ontbreken spullen.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA