Mooi op tijd.

Mooi op tijd door een vriendelijke chauffeur!

goed kunnen volgen .

Geweldig stipt op tijd en het juiste tijdvak. Daar wordt je helemaal blij van. Dat is niet overal.

Pakje in de regen

Wij waren gewoon thuis Pakje werd in de stromende regen gezet

Ging prima

Verpakking volledig kapot

En niet gewacht tot we aan waren komen lopen. Ik zou willen dat webshop keuze geeft in transporteurs

Niets ontvangen

Volgens bericht moet ik pakket hebben ontvangen, dit is echter helaas niet het geval. Hoe wordt dit verder geregeld? Bvd Maureen

Bezorger was geduldig en vriendelijk

Netjes op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger

Ik werd via e-mail op de hoogte gehouden van datum waarop en tijdak waarin bezorging zou plaatsvinden. Klopte precies. Neerzettoestemming gegeven maar ik was thuis en de bezorger heeft eerst netjes aangebeld. Vriendelijk. Top!

De bezorger komt niet naar mijn etage (9e) maar laat mij een kwartier wachten

Dat wachten van mij was niet nodig geweest als de bezorger had vermeld per intercom dat hij mijn pakje beneden liet liggen, waar iedereen in de flat (119 woningen) er mee vandoor kan gaan. Het koste mij een kwartier lang staan wachten op mijn etage.

prima en betrouwbaar

What the **** dpd!

Als je, op een werkdag, mij om 9.00u een bericht stuurt met: we bezorgen tussen 9.45 en 10.45u en vervolgens het pakket bij de voordeur achterlaat in de regen, kan ik wel janken! Ik kan op een werkdag niet met mijn telefoon rondlopen en dus niet regelen dat het ook naar een pakketpunt mag worden afgeleverd. Daarnaast wat het pakket ter waarde van ruim 100,- euro, met kwetsbare inhoud bij vocht! Gelukkig heeft een buurvrouw het pakket mee genomen en mij op de hoogte gesteld. Ik ben hier niet over te spreken. In vervolg het pakket afgeven bij buren of meenemen naar een pakketpunt AUB!!!

heel erg goed

Alles ging goed. Ook tijdstip levering. Bleek echter brievenbus pakje.

Altijd op tijd

DPD houdt zich altijd aan het tijdsblok van levering. Nog nooit te laat geweest. Kunnen anderen een voorbeeld aan nemen

Onwetendheid van DPD

De bezorgers van DPD weten niets van een pakketkluis aan huis, met gevolg als de bewoners door omstandigheden tóch afwezig zijn, neemt de bezorger het bestelde mee terug...... Misschien bij DPD aan de ontvanger de mogelijkheid bieden, aan te geven dat het pakket in de pakketkluis gelegd kan worden......

Belachelijk dat pakket gewoon voor de deur is gezet omdat er niemand thuis was

Pakket stond gewoon voor de deur omdat er niemand thuis was. Een voorbijganger kan dit gewoon oppakken en meenemen. Daarnaast is het ook niet mogelijk om tijdstip van leveren aan te passen

Laat geleverd en onder afdakje in de regen achter gelaten

Ik heb Volero halverwege de week gevraagd waar de bestelling bleef. Die was al afgegeven bij DPD. Vanochtend om 07:30 nog steeds geen bericht over tijdstip aflevering. Die blijkt dan al vrij snel te komen, maar om dan zo een bestelling onder een afdakje bij voordeur achter te laten is niet oké. Wat als iemand het had meegenomen? Vanaf moment ontvangst tot aflevering kan het beter.

Niks aan de hand, ging primma.

Gewoon

Nvt

Nvt

Snel afgeleverd toppie

Super snel geleverd Ook netjes binnen gezet Vriendelijke man

Pakket duidelijk te volgen via de mail, Precies volgens de aangegeven tijd afgegeven door aardige/behulpzame bezorger.

Wat een ballenbedrijf

Zetten hè dure spullen zonder enige melding in een ruimte waar iedereen het mee kan nemen. Ook geen briefje in de bus of een melding waar het achter gelaten is. Ik heb twee bestellingen gehad en hier zijn 4 vrachtwagens voor gestuurd! Ik ben woedend op ze. En het ergste is dat je niet eens zelf kunt kiezen als je besteld, je krijgt gewoon DPD in je mik geschoven.

Netjes afgeleverd

Pakket afgeleverd zoals aangekondigd.

Keurig netjes en snel bezorgd.

In de brievenbus bezorgd. Goed verpakt en snel.

Vriendelijke bezorger en altijd netjes optijd

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA