Keurig volgens planning geleverd.

Volgens planning en tijd afgeleverd.

Niet best

'Bezorging volgende dag' was de dag daarná. Intussen werkte het zogenaamde 'volg je pakket' ook niet. Daar valt nog veel te verbeteren

Netjes en vriendelijk bezorgd

Netjes bezorgd , vriendelijke bezorger

Goed en op tijd afgeleverd.

Goed op tijd

Pakket helemaal beschadigd

Snel en volgens de tijd die gemeld was.

Goed.

Inhoud gescheurd

Vriendelijke en attente bezorger. Alleen de inhoud van het pakket, hondenbrokken, was gescheurd. Was weer een gedoe om alles op te ruimen. Daarom maar 2 sterren.

heel goed

goed verpakt ziet er keurig uit, vlugge bezorging

Helemaal niet ontvangen

Heb een mail ontvangen dat mijn pakket bezorgd is maar heb helemaal geen pakket thuis ontvangen

volgens afspraak pakket netjes en op tijd geleverd

goede ervaring

verpakking open en niet persoonlijk overhandigen

Het is lastig dat bezorger niet wacht tot je deur opent, pak staat dan voor de deur en bezorger is weg. In mijn geval was pak geopend en er ontbraken de schroeven en tools die nodig zijn om mijn aangekochte artikelen in elkaar te kunnen zetten. Heel vervelend en lastig!

Er hangt een brief aan de deur dat ze het voor de deur kunnen zetten en dat doen ze.

Slecht

Pakket is gewoon op de stoep gegooid terwijl er iemand thuis was.... Iedereen had het zo mee kunnen nemen. Heel het doosje was gekreukt en kapot. Echt heel erg slecht is mijn ervaring

Superservice

Delivering good, ariving time perfect planning

Correct

Vlotte levering en keurig verpakt

Men belt aan en gooit het pakje over het hek daarna rennen ze terug naar hun bus en weg zijn ze.

Zeer tevreden weer

Weer zeer tevreden. De bezorger ook weer top. Zeer vriendelijk, en keurig netjes. Geef die man aub een dikke bonus voor de goeie service altijd.

Ontzettend aardige en vriendelijke bezorger

Keurig op tijd, komt het pakketje met een glimlach en een praatje bij je brengen. Service op en top.

Net correct bezorger

Netjes bezorgt. Goed beschermd verpakt

Super attente en behulpzame bezorging en bezorger!!

Dik in orde

Op tijd, geleverd dn zelfs twee trappen naar boven gedragen terwijl het een zwaar pakket was. Super!

Waardeloos

Woord nooit geleverd,gaat dierect naar een afleverpunt

Bezorger heeft zwaar pakket achtergelaten in centrale hal

De bezorger heeft zwaar pakket (30 kg) achtergelaten in centrale hal van het appartement. Kennelijk te lui of onder druk van targets vanuit zijn werkgever. Ik moest het hele appartement door naar 3 hoog het pakket tillen terwijl de bezorger even op en neer had gekund met zijn steekwagen.

Een pakket van deze waarde zet je niet onbemand op een oprit

Er is niemand thuis. Het pakket wordt op de oprit in het zicht gezet. De chauffeur loopt meteen weg. Ik spreek door de ring deurbel tegen hem maar hij hoort het al niet meer. Waarde is bijna 400 euro. Dat laat je niet zo achter!!

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA