Prima geregeld

Klein verbeterpuntje: na bestelling indicatie geven van verwachte levering, zit nu een week tussen, ga je toch nadenken of bestelling wel goed komt (ja, dus...)

Snelle en goede levering

Geen klachten, alles verliep heel soepel

Goed gedaan bij de buren af gegeven

Prima Service

Vriendelijk personel

Nooit geen probleem met DPD altijd op tijd. Daarom een dikke 10 ook voor de bezorger!

Uitstekende informatie

Goede informatie, snelle bezorging en op tijd

Keurige bezorger.

Fijn dat hij zo vrolijk aan de deur stond.

Netjes afgeleverd

Vriendelijke bezorger

vrolijk op tijd

vrolijke bezorger, netjes binnen het tijdvak.

Pakket beschadigd

Pakket is beschadigd, de paaltjes van het schapennet hebben schuurplekken doordat ze door de bodem staken.

Prima afgeleverd.

Netjes geleverd

Zeer slecht

Wordt maar gewoon wat gedaan geef geen neerzet toestemming en toch wordt het pakket gewoon ergens op gewoon Het terein neergezet het gaat om honderden euro's in het pakket als iemand het meeneemt heb ik het probleem dit is al de zoveelste keer dat ik helemaal klaar ben met dpd ik ga hiermee naar mijn advocaat om te kijke of ik hier iets mee kan

Sneller en keurig bezorgd dan verwacht.

Dankzij de snelle bezorging kan ik nu eerder aan de slag. Perfect geleverd en eerder dan verwacht.

Vrolijke behulpzame bezorger

De bezorger is altijd vrolijk. De pakketten worden netjes afgeleverd en bezorger zet het ook altijd in de gang als het een zwaar pakket betreft.

Doos was kapot en er werd niet aangebeld

Hoewel ik plaatsing bij voordeur heb toegestaan, ga ik er wel vanuit . dat er EERST wordt aangebeld.. Kennelijk vond men dit niet nodig. Het pakket weegt bijna 30 kilo, maar was kapot, dus ik kreeg het daardoor heel moeilijk naar binnen gesjouwd.

Meld zich niet bij de Balie en laat het pakket met smak vallen op de grond

Beetje jammer dat er geen contact moment was. Wij kunnen nu niet aantoonbaar maken of het pakket in goede orde is ontvangen en gee nschade heeft. Vooral omdat de bezorger het pakket met ee nsmak laat vallen op de grond.

Gewoon goed

Optijd, zoals afgesproken en netjes bezorgd

Waardeloos

Pakket is bezorgd door het achter ons huis onder de carport onbeheerd neergelegd. De voordeur is aan de andere kant van het huis en ik was ook gewoon thuis

Leggen pakje gwn voor deur zonder je kan open doen

Je hebt geen eens kans om na de voor deur te lopen en lopen zelf al weg en leggen voor deur terwel ik heb gezegd dat anders achter op plaats moeten leggen deze bezorger heeft niet eens gedaan gooi gwn voor mij voor deur vind echt niet netjes

Bezorging zeer slecht

Mijn vrouw kan niet tillen en mag niet tillen bezorger wijgert het pakket af te leveren aan de voordeur..

De bezorging is goed gegaan bedankt

Keurig bezorgd en vriendelijke chauffeur

Keurig bezorgd vriendelijke chauffeur

Niet op locatie geleverd

Voor de tweede keer in een maand tijd moet ik op zoek naar waar de bezorger het pakketje heeft afgegeven.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA