Netjes op tijd! Zeer vriendelijk en correct dus een dikke 10!!!

Op tijd

De tijd die ze aanhouden hebben ze ook bezorgd

Goed ip de hoogte gehouden netjes

Bezorger wel erg gehaast , terwijl ik met mijn rollator naar de deur moet lopen. Had ook gebruik mogen maken van de neerzetplaats bij de voordeur, die ik aangegeven had

Zou een prima bezorging zijn geweest als er even aangebeld was !! Het stond wel keurig bij de voorde

Prima bezorging maar wel ff aan bellen zodat we weten dat het pakketje er staat . Dat kunnen wij niet zien

Niets op aan te merken. Goeie bezorger

Glimlach aan het eind van de dag

Wat een topbezorger. Zegt vrolijk gedag en een professionele pakketoverdracht. En dat aan het einde van de dag!

Altijd vriendelijke chauffeur en pakketje was mooi op tijd

Prima en gehaast

Prima en gehaast

Top levering

Perfect aflevering en super op tijd

Goeie service zoals altijd!

Netjes op tijd bezorgd en de bezorger was zo vriendelijk om het zware pakket binnen te zetten. Top!!!

Nvt

De geleverd producten vielen heel erg tegen, 3 geheel verdorde en verdroogde plantjes, zwaar teleurgesteld.

uiteindelijk bezorgd

Het heeft bijna een volle week geduurd voor dat het pakke bezorgd werd dat vinden we wel heel erg lang duren.

Altijd gewoon netjes afgeleverd

Via mail op de hoogte gehouden en word altijd netjes afgeleverd

All was ok!!

All was ok!!

Correct en netjes afgeleverd

Correcte en nette afhandeling En keurig op tijd Kon alleen geen verwachte bezorgdsten vinden

Pakket niet op huisadres bezorgt

Mijn pakket is niet thuis bezorgd. Nu moet ik het alsnog op gaan halen. Had beter naar de winkel zelf kunnen rijden

In de hal gezet door open voordeur; geen bezorger gezien.

Vreemd dat de bezorger niet de moeite heeft genomen om zich kenbaar te maken, terwijl we er gewoon waren.

Uitstekend!

Keurig op tijd geleverd, fijne track and trace!

Gezellig man

Keurig op tijd, vriendelijk en behulpzaam!

Vergeleken met andere bezorgdiensten is DPD stipt! Heel fijn want zo zit je niet uren, soms dagen onnodig op een pakket te wachten

Prima gedaan

Helemaal conform aankondiging en afspraak

Vriendelijk en op tijd

Vriendelijke bezorger.