Toen ik een pakket had besteld was het er binnen een paar dagen. Was precies op tijd doordat de levertijd klopte

Prima service!

Alles zoals het hoort!

Netjes aan de voordeur geleverd. Aardige bezorger.

Goede bezorging

Goed en snel geleverd. Bezorger belde netjes aan en kwam het bij mijn voordeur afleveren.

Geweldig!

In het geplande tijdsvak bezorgd. De bezorger klopte zachtjes aan, omdat hij weet dat ik een baby’tje heb wat rond deze tijd slaapt, zo lief en meedenkend!

Waardeloos

Bezorger heeft niet eens aangebeld en pakket gewoon op de grond naast lift gezet

Bedankt voor de service!

Pakket stond onbeheerd voor de deur, bezorger was al vertrokken

Er werd aangebeld en in de 30 seconden die ik nodig had om bij de voordeur te komen was de bezorger al verdwenen met zijn busje. Gelukkig was ik thuis anders waren er twee waardevolle pakketten onbeheerd achtergelaten en wellicht door derden meegenomen. Dit is al de tweede keer dat dit gebeurd bij dpd. En nee ik heb geen toestemming gegeven om het pakket voor se deur neer te zetten.

Keurig geleverd

Super chauffeur. Denkt mee en niet te beroerd om de pakketten binnen op zijn plek te zetten.

Pakket onbeschadigd, net personeel. Snelle service

op tijd geleverd

Gewoon op tijd geleverd, kon het pakket zo overdragen

Op tijd gebracht,zelfs binnen gezet

Goed geregeld

Duidelijk overzicht van levering en vriendelijke bezorger

Top geleverd, ben heel blij met mijn aankoop.

Bezorgd als afgesproken maar beschadigde verpakking

inhoud was gelukkig heel. De doos flink beschadigd en gescheurd.

Perfect afgeleverd op afgesproken plek

geweldig

mijn pakket is heel goed en (onbeschadigd) bezorgd.

Slechter dan slecht

Ik was niet thuis en de bezorger heeft mijn pakket in de kliko gegooid. Bizar! Doos is helemaal nat

Duur pakket gewoon buiten in regen gezet terwijl ik thuis ben.

Als ik er niet zou zijn dan had het droog onder overkapping gezet kunnen worden. Ik weet niet wat je bedoelt met aanbevelen. Dpd bezorgd op zich prima maar bij dit pakket had ik meer zorgvuldigheid verwacht.

keurig netjes afgeleverd.

zeer tevreden

netjes op tijd

Mooi op tijd bezorgt !

slecht

Pakket is afgeleverd maar niet bij ons! Hoe kun je eenvoudig contact opnemen met dpd?

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA