heel slecht

Product is beschadigd, platgedrukt, kapot.

Boos

Het pakket is gewoon voor de deur gezet terwijl we niet thuis waren!

Bezorging op het vooraf aangekondigde tijdtip

Zeer prettig, profesioneel en altijd op het afgesproken tijdstip.

Beste dpd super snelle service maar jammer dat jullie de pakketten voor de deur neergezet hebben . Zonder aan te bellen

Jullie hebben de helft bezorgd

DPD suggereert een verzending met twee onderdelen in 1 keer te leveren maar doet dat niet. Ik ben nog in afwachting van de tweede helft van de levering

het pakket is niet bezorgd

Er is niks bezorgd, de bezorger is naar het totaal verkeerde deel van de (lange) straat gereden.

Afgeleverd volgens afspraak

Het pakket is geheel volgens afspraak geleverd. Ik was steeds op de hoogte van de status

Het pakket is NIET bezorgd!!

Het pakket zou tussen 13.00 uur en 14.00 bezorgd worden. Ik ben thuis geweest tot 19.00 uur en er is niets bezorgd. Op de mail stond tot die tid niets vermeld, pas bij thuiskomst laat op deze avond was er een mail dat het pakket was bezorgd. Niets bij de voordeur, niets bezorgd. Dit pakketje bevat ern huwelijkscadeau die ik het volgend weekeendnodig heb! Is het op een verkeerd adres bezorgd, bv Oranjekanaal 45 Hijken? Dan krijg ik het niet,daar wonen arbeidsmigranten en die pikken het in. EN NU?,

Prima!!!

Ik had een buurtbarbeque, had instructies gegeven om het pakket naast de voordeur onder de bank te leggen , maar de bezorger kwam mij toch nog persoonlijk even melden dat hij het pakket kwam afleveren. Geweldig!!!

Top bezorging

Mail zegt bezorgt maar niets ontvangen

Waarom sturen ze dat pakket afgeleverd is terwijl dat niet zo is

Niet naar verwachting, een pakket is niet afgeleverd.

De levering zou uit 2 pakketten bestaan , helaas maar 1 pakket ontvangen.

Vriendelijk, professioneel en op tijd

Altijd vriendelijk en opgewekte chauffeur/bezorger

Netjes op tijd bezorgd.

Netjes op tijd bezorgd.

Super snelle levering

Ik heb een fijne bezorging gehad bij DPD.

Topbezorger(chauffeur) DPD

Deze bezorger belt aan en wacht tot ik de deur open doe. Heel fijn Ik vind het wel heel erg jammer dat DPD op veel plekken in Nederland lijkt te verdwijnen. Het is soms echt zoeken naar een pakketpunt.

Matig

Pakket naast kliko in tuin gezet.

Slecht

Door omstandigheden was ik niet thuis. Pakket werd gewoon voor de deur gelegd. Volgende dag heeft de buurman het maar mee naar binnen genomen Schandalig...

Snel en een professionele en attente bezorger

Very good

It’s was perfect

Pakket is niet geleverd

Volgens track&trace geleverd echter niets meer ontvangen

snelle service

heel tevreden over jullie diensten

goed geleverd

goed geleverd