Pakket zou geleverd zijn. Nergens te vinden

Dpd is het meest trieste bedrijf kwa bezorging in Nederland. Of de pakketten zijn volledig kapot of ze zijn gewoon weg niet te vinden.

Op tijd

Na veel problemen uit het verleden nu prima levering.

grear

Perfect service. On time and efficient

deze bezorger was wel okay

de vorige bestelling werd niet geleverd met het smoesje niet thuis, terwijl ik op bezorging zat te wachten. De voor mij veel te zware pakketten werd gedumpt bij het servicepunt. Heel vervelend is dat jullie dan niet bereikbaar zijn om te klagen over die luie oplichter en een en ander alsnog te laten leveren. Nu moest dat via Zooplus, die een nieuwe zending moest verzorgen wat een wachttijd van 6 dagen opleverde.

Goed bezorgt

DPD bezorgt mijn pakket altijd juist op het goede adres. Neerzettoestemming is erg fijn!

quick delivery

gives the tracking code to follow your pakket

Op tijd

Vriendelijke bezorgers

Niet bezorgd op juiste adres

Pakket is spoorloos

Vriendelijke bezorger

Vreemd

Pakketje is gewoon voor de deur gezet aan de straatkant en aangemeld als bezorgd. Niet aangebeld of iets. Had net zo goed door iemand meegenomen kunnen worden. We weten 100% zeker dat er niet gebeld is want we waren allemaal thuis tijdens het bezorgmoment

Gewoon goed

Onhandig te veel info op verschillende plekken. En klopt niet.

De app en mail en ook nog via BOl. Alles komt op verschillende plekken binnen en alles is anders. Eerst wordt het gisteren bezorgd. Zit daar iemand een uur te wachten. Dan is het niet geleverd. Op het laatste moment hoor je dat via de mail. En dan ineens is het de andere dag bezorgd op een afhaalpunt. Dat zie ik in de mail en niet in de app. Geen fijne manier van een bezorging.

Vriendelijke en mooi op tijd en kwam niet gehaast over

Top!!

Aardige bezorger Was netjes op tijd! Zeer tevreden :)

Fijn dat ze de planning (binnen 1 uur) haalden.

De mail waarin stond dat ze tussen 12.00-13.00 uur zouden komen is volledig waargemaakt.

Netjes bezorgd op de afgesproken plek

Bezorger bezorgde verkeerd pakket

Deze bezorger heeft al meerdere malen fouten gemaakt met de bezorging. We kregen deze keer een pakket voor de overburen. Die hebben we toen naar hen gebracht in de hoop dat doos 2 van onze levering daar lag. Dat was niet het geval. Later kwam hij terug en nam hij ons kwalijk dat we de andere doos hadden weggebracht.

Snel en accuraat

De bode was vriendelijk

Het was heel bijzonder.

Op tijd aangekomen. Een prachtige en unieke ervaring. Ik wens je veel vooruitgang en voorspoed... Je bent de beste.

Totaal verkeerd adres geleverd en ik was gewoon thuis

Geen idee om wat voor reden maar ze hebben t pakket twee straten verderop geleverd zonder enig bericht aan ons. Pakket van veel kilo’s wat niet goed getild kan worden. Erg vervelend

Niet oke

Bezorger is al weg voor dat je de deur open hebt wat als ik er niet ben staat mijn paket voor de deur

Deze keer mijn huis niet voorbij gereden!

Nadat het een paar keer mis was gegaan, is het pakje nu precies op de aangegeven tijd afgeleverd. Was weliswaar een brievenbuspakje. Bezorger hoefde dus niet naar 14 hoog maar geeft hoop voor de toekomst! Dank!

Geleverd

Pakket op tijd geleverd en dat is tegenwoordig niet altijd meer vanzelfsprekend bij andere bezorgdiensten!

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA