geen klachten

Buiten op straat

Hallo!!! Je hebt een pakket met vlees voor de kat buiten op straat voor de deur gezet! Het is er bloed heet omdat de zo’n er de hele ochtend en middag op heeft staan knallen.

Doos stond open, in blOuwe container

Doos stond aan een zijde open, waardoor je de inhoud er zo uit kon pakken, Zat ook geen pakbon in, geen idee of dat er eerst wel in heeft gezeten. Keurig briefje dat de doos in de blauwe container zat. Blauwe was echter met een duidelijke O geschreven. Wellicht iets om aan bezorger door te geven, want dat zal hij wel veel vaker opschrijven en oogt onprofessioneel.

Is perfect en goed.

Snelle service en goed verzorgd en afgeleverd. En bijzondere snelle levering. Correct ontvangen en vriendelijk dank.

Goed geregeld

Het was op tijd die aangegeven was

Snelle levering, helder te volgen en met een glimlach

Vandaag een bestelling mogen ontvangen. het pakket was vanaf begin tot eind goed te volgen en het betreffende tijdsvak voor bezorging kwam goed overeen. Als kers op de taart een hele vriendelijke bezorger die de tijd nam om de pakketjes netjes af te geven.

Ruim optijd en netjes aan de deur!

Netjes bezorgd

Vriendelijke bezorger, twee pakketjes, helemaal goed aangekomen

perfectly on time

DPD is reliable every time I have had a delivery with them or through them!!

gewoon goed

Uitstekend!

Het pakket wordt netjes aan de deur afgeleverd zo als het hoort ! En daar bedoel ik mee te zeggen dat deze persoon netjes aanbelt en mij het pakketje persoonlijk overhandigd . Dat kan ik niet altijd van zijn andere collega's zeggen , die presteren het om het in een van de containers te dumpen of ze leggen het gewoon voor de voordeur zonder aan te bellen ,en dat vindt ik een zeer slechte zaak ,het gaat hier soms om dure dingen die zijn besteld Ze kunnen van deze jongen een hoop leren! Dank je wel!!

prima. juiste informatie. afgesproken tijd

Heel tevreden

Geen pakket

Ik krijg net een melding dat mijn pakket bezorgd is dus ga het ophalen is het er niet. Even een rondje gemaakt nergens geen paket

Een waar genoegen.

Ontzettend vriendelijke bezorger, wie geen pakket te zwaar is tot aan mijn deur. Iemand met zo'n prettige en professionele houding zou ik blind aannemen voor mijn eigen bedrijf.

Pakket niet ontvangen

Wij zijn de gehele dag thuis en geen pakketbezorger van DPD gezien. Misschien weer op een verkeersongeval adres geleverd?

Op tijd en chauffeur 100%

slechte bezorging

het pakket zou gisteren tussen 18.30 en 19.30 geleverd worden, helaas weer nutteloos zitten wachten. de pakketten worden ook op een verkeerd adres afgeleverd terwijl we gewoon aanwezig zijn we zullen dit ook opnemen met onze afzender, misschien kunnen ze overstappen op een andere bezorger

Correcte en snelle levering

Levering uitgevoerd tussen aangeven tijdvak.

Goed en netjes bezorgd

Zag er goed en verzorgd uit

top bezorger

deze bezorger verdient ook wel eens wat extra altijd vriendelijk en altijd op tijd geen klachten

Op tijd en duidelijke communicatie….top

Zie hierboven

Topbezorging

Dat ze dat gedaan heben in 2 werkdagen wordt u paket bezorgd En dat is ook zo.

ze maken waar, wat ze beloven..

ze maken waar, wat ze beloven.. tot nu toe een aantal pekketten netjes bij mij deur gelegd en ziet er goed uit

Pakket was verkeerd afgeleverd

Nadat ik de mail ontving dat hij afgeleverd was, moest ik op zoek gaan waar dit pakket was, want hij was niet bij ons aangeleverd. Bleek op een verkeerd adres afgeleverd te zijn.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA