Vriendelijk en behulpzaam

Was een groot pakket en direct aangeboden”zal ik het binnen zetten”Top

duurt erg lang en 1 pakketje mistte

De shipping duurt nog steed st elang en ik mis 1 pakketje dat op dezelfde dag verstuurd is. Dara moet ik weer achteraan. Heel irritant dat de bezorger geen goed Nederlands en geen goed engels spreekt.

Teleurstellend

De bezorger zou moeten 2 pakketten van verschillende shops leveren. Ik kreeg alleen maar een, terwijl op DPD pagina staat dat allebei zijn geleverd. Wat gaat er mis? Is dat zo moeilijk om de juiste zending te bevestigen en waar is nu mijn missende pakket?

Sterkkk

Dat er zulke paketten via jullie kunnen komen petje aff respect voor de bezorger met dit weer

Netjes bezorgd

Nette bezorging binnen de tijd

Netjes neer gezet

Terrible

Once again, you're misleading the customer. I receive an email saying the package has been delivered, which is a lie.

• Would you recommend us? No

Het pakket was binnen de verwachte tijd geleverd. Top!

precies op de aangegeven tijd

Vriendelijke bezorger; duidelijke aanwijzing toen het tekenen niet direct lukte.

Top chauffeur

Perfecte chauffeur, zwaar pakket maar hij sjouwde maar.

Netjes binnen de tijd en aan de bezorg afspraak gehouden

netjes afgeleverd

Pakket netjes afgeleverd. Vriendelijke bezorger.

Pakket lag voor aan de oprit

Pakket niet afgegeven maar bij onze brievenbus in de oprit aan de straat neergelegd.

Nette , beleefde bezorger.

Mooi op tijd , nette bezorger.

Doos en inhoud was kapot

De doos was kapot en de planten die in de doos zaten waren ook kapot en beschadigd

Geen deurbel!

Als je je smartphone niet regelmatig controleert, dan kan het pakket er uren staan en mogelijk meegenomen worden door kwaadwillige!

Tevreden

Vriendelijke bezorger netjes afgeleverd

Snel en netjes geleverd

Aardige chauffers en netjes afgegeven

postbode levert pakket 20 meter van huis

postbode komt bij onze boerderij en toetert als hij er is 2x!! dan kom ik en legt de postbode het pakket 15 kilo 20 meter van mij vandaan en van het huis. Als ik daar iets van zeg, wil hij het niet naar het huis brengen, omdat wij honden hebben. Klein detail hij levert hondenvoer!!!!!! zeer slecht ook juist omdat ik er gewoon bij sta

Op tijd geleverd, fijne gozer die het bij ons gebracht heeft

pakket stond voor de deur zonder toestemming

Aangegeven dat het naar een pakket punt moest, stond het gewoon voor de deur. Iedereen kon het zo meenemen

Late aflevering

Zou op vrijdag geleverd worden, had 'neerleggen bij de voordeur' aangegeven. Kreeg eerst bericht was geleverd, daarna wordt morgen (zaterdag) geleverd. Uiteindelijk heb ik het pas dinsdag gekregen. Gewoon 4 dagen later

Keurig bezorgd, zeer vriendelijke bezorger!

Netjes bezorgd volgens schema waarbij bezorger ivm zwaarte van het pakket dit ook nog binnen heeft neergezet.

ik kwam net op tijd thuis uit vergadering, toen ik de bezorger het pakje bij de buren afgaf; dat vond ik fijn, want vaak is het zo dat het pakket later kan worden afgehaald bij afhaalpunt, en nu kon ik het -direct- bij de buurvrouw afhalen

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA