Doos voor de 2e keer op rij open

De vorige keer was de doos waarin het verpakt was voor de helft open gescheurd, deze keer zat er een groot gat in.

Op tijd op de juiste plaats en goed rechtop neergezet

Perfect!

Thanks

Pakketje is sneller geleverd dan verwacht, top!

Excellent

De pakketbezorger was attent om de zware dozen naar de derde verdieping te brengen. Ondanks dat hij even moest wachten voor een dichte deur.

Kwam bezorger tegen in de straat. Heeft t pakket netjes afgeleverd op de plaats die we afgesproken hadden

Snelle bezorging

Snel geleverd, 0ok altijd vriendelijk!

Waren achter in de tuin, hoorde de deurbel niet. Bezorger liep langs tuinpad om pakket af te geven . Grote klasse !

Goed, op tijd en netjes bezorgd

Bezorging vond plaats op het doorgegeven tijdstip. Prettige bezorger. Pakket zag er netjes uit.

Nette bezorger , vriendelijk

Pozytywne

Miły i kultury dostawca

goed omdat de pakket op tijd is geleverd

Buiten neergezet, voor de deur (bij afwezigheid)

Voor de deur neergezet bij afwezigheid. Zo in het zicht.

Deze bezorger is altijd Zeer correct en Zeer vriendelijk!!

De bezorger die vandaag mijn pakket heeft bezorgd, is al vaker hier aan de deur geweest. Hij valt op omdat hij altijd zo vriendelijk is en mijn zware pakket van Zooplus altijd binnen neerzet. Hij verdient een pluim!

Geleverd naar toch niet!

Gisteren in de app bestelling geleverd! En nog steeds niets ontvangen. Alleen omdat het geleverd miest zijn op 8 juli. Voel me belogen en teleurgesteld.....

Pakket nooit geleverd

Er staat dat mijn pakket op een veilige plaats is afgeleverd, maar het ligt er niet.

• Would you recommend us? No

Slechte communcatie uit klantenservice en slechte levering

Mijn levering bevat 3 pakketen, die alle 3 tegelijk op transport gegaan zijn naar de depot. Uiteindelijk zijn 2 vd 3 pakketten geleverd. Bij navraag bij klantenservice werd mij verteld dat de verzender de pakket telaat geleverd heeft. Bleef t volhouden toen ik zei dat ze wel tegelijker tijd op t depot hier in de buurt aangekomen zijn. Ik gaf aan dat ik de pakketten vandaag nodig had, waarop een onbeschofte reactie kwam: ‘ja dat is niet mijn probleem’. Waardeloze reactie als je t mij vraagt. Ook kleine schades aan de paketten.

Super snelle levering !

Een super snelle levering ! En netjes verpakt

Snel en optijd

Nette snelle levering die goed te volgen was.

slecht

Vandaag ontving ik bevestiging dat mijn pakket "zojuist"is bezorgd. Mijn bestelling (en levering) was echter al bijna 7 (zeven!) weken geleden. Ik wens jullie dat de logistiek en de communicatie verbetert.

Great

Very nice guy and perfectly in time!

niet goed

mijn pakket kwijt geraakt moest daarom veel langer wachten

De bezorger heeft het netjes afgegeven bij de deur top gedaan

Voortreffelijke

Echt goed