Zoals altijd

Nette bezorger, zeer attent en bezorging volgens afspraak op aangegeven tijdstip

Bezorger rijdt weg zonder dat ik thuis was.

Niet de eerste keer. Bezorger wacht niet bij het aanbellen en rijdt meteen weg. Pakket bleef hierdoor onbeheerd achter. Vorige keer stond het pakket een paar uur voor onze deur.

U levert een pakket af dat niet voor ons bestemd is.

Raar dat DPD over de stickers van de afzender andere geplakt heeft met ons adres er op zodat het niet bij de juiste terecht komt.

Fijn dat we er op kunnen rekenen dat de aangekondigde bezorgtijd klopt.

geen complete levering

Ik heb niet mijn volledige pakket ontvangen

prima en supper snel bezorgd

netjes en op tijd bezorgd

Vriendelijk bezorger!

Op tijd bezorgd.

eerder dan gedacht geleverd

Keurig op tijd en een aardige bezorger.

De mail met de bezorg tijden kwam gisteren en vandaag precies tijdens de aangekondigde tijd kwam de bezorger aan de deur. Prima.

Redelijk

Een pakketje voor de deur zetten lijkt me niet handig.

Keurig optijd ,en door een aardige vent.

Keurig op tijd en een aardige bezorger.

Goede servce

Pakket netjes afgeleverd, op afgesproken tijd.

Netjes bezorgt.

Op tijd bezorgt. Vriendelijke bezorger. Vr.gr Marinus.

Voldoende

Jammer dat de bezorger het buiten de lift zet, en niet even naar de voordeur brengt. Wat hij met op een steekwagen makkelijk kan doen. Nu zwaar pakket maar zien binnen te krijgen.

Snel en vriendelijk bezorgd

Idem dito

Vreselijk!!

Ik heb de bezorger en de bezorgster geroepen uiteindelijk zelf maar naar de bezorgster gelopen. Beide zijn niet aanspreekbaar. Pakje liet men vallen en zonder enige vorm van excuses aan mij toegeworpen. Vreselijk dit is niet een bezorging, maar een afwerping van zaken.

Keurig geleverd op de vooraf aangegeven tijd!

Netjes op de hoogte gehouden van de stappen die genomen werden. Keurig op tijd geleverd! Dank u wel.

Op tijd aangekondigd, op tijd geleverd!

Ik werd goed op de hoogte gehouden, gelukkig maar. WANT: de computer van het bedrijf Shark heeft het afleveradres verkeerd genoteerd, 133-3 in plaats van 131-3. Dat zag ik op tijd maar kon ik toch niet meer wijzigen. Wel heb ik de buren op tijd kunnen attenderen door de tijdige aankondiging van de kant van DPD of Shark.

Weer op verkeerde plek neergezet.

De pakketjes worden steeds op de verkeerde plek neergezet. We wonen tijdelijk in een unit naast ons huis. Ons huis staat in de bouwhekken en op dit hek is heel duidelijk aangegeven waar pakketjes heen moeten. Er wordt niet goed gelezen!!!

Slecht

Pakketje zou geleverd worden vrijdag tussen 17.30 en 18.30. Krijg 17.40 mailtje het komt later. Om 17.52 mailtje “we hebben u gemist”. I Wij waren nb thuis! Op onze beveiligingscamera’s niets te zien! Een leugen dus! Bezorger had zeker geen zin meer! Vervolgens hoor ik niets meer en zie maandagavond dat bezorging pakketje die dag niet gelukt is (adres van pakketafhaalpunt??) Ik twijfel daar dus ten zeerste aan. Zal wel weer niet waar zijn zoals bij mij op vrijdag. Dinsdag contact gehad via telefoon en klacht neergelegd. Hier zou ik via de mail nog bevestiging van krijgen. NIET gebeurd! Maandag aangegeven dat pakket woensdag op mijn adres geleverd kan worden. Helaas niets bezorgd die dag (in track en trace via mail stond leverdatum woensdag vermeld!). Uiteindelijk donderdagmiddag geleverd! Heeft dus een week geduurd!!!!!

Tijdshema dat klopt en een top bezorger

DPD geeft altijd een tijdsindicatie van 1 uur en binnen dat tijdsvak wordt mijn pakket altijd bezorgd, dus nooit onnodig 3 uur wachten. Ook woon ik op de 3e verdieping zonder lift en mijn bezorger brengt altijd netjes de paketten naar boven, ook als ze redelijk zwaar zijn. En hij is enorm vriendelijk.

Perfect geregeld

Ook de mogelijkheid geboden om elders (of rondom het huis) het pakket te bezorgen. Tijdstip goed gecommuniceerd. Vriendelijke bezorger.

goede service

Fijn dat de bezorger eerst aanbelde. Ik had een briefje op de bel dat het pakket ook achter de poort mocht, maar er werd toch de moeite genomen om het persoonlijk te overhandigen.

Prima levering

Na twee keer een zeer slechte ervaring nu een prima ervaring aardig man aan de deur en goed service

Het pakket met een waarde van 120 euro is buiten gezet terwijl er mensen thuis waren

Gelukkig is het niet gestolen, ik ben ervoor thuis gebleven maar heb geen bel gehoord. Uiteindelijk stond er “pakket bezorgd” en ja hij stond voor de deur…. Verder was alles oprecht goed geregeld, snel, netjes en op tijd.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA