Oké

Oké zeer snel

Gelaten voor de voordeur

Ik vind het bijzonder dat tegenwoordig steeds meer pakketten voor de deur liggen en allen een e-mail gekregen dat het bezorgd is, maar waar? Als je weet zeker dat niemand thuis is , waar is het bezorgd,? Natuurlijk kom je thuis en er ligt een pakketje voor de deur zodat iemand die langs loopt kan het gewoon meenemen. Voor mij is het niet acceptabel. En nog geen informatie in de e-mail waar het bezorgd is.

Netjes op tijd keurige bezorger

heb niets

Ik lees dat ik een PAKJE HEB MAAR WAAR IS HIJ ?

Keurig op de hoogte gehouden van de hele reis en helemaal op de aangegeven tijd geleverd. Top!

Niet helemaal op de juiste plek

Ik was thuis dus probleem is niet zo heel groot, maar deze lag niet op de afgesproken plek maar meer in het zicht. Verder prima.

Doen wat ze beloven

Heel goed,vriendelijke bezorger

Mooi op tijd in begin vh tijdvak. Tijdvak van 1 uur!

Altijd netjes verzorgd

Altijd netjes verzorgd

Voor de deur gegooid zonder aan te bellen

Wederom heeft de chauffeur een pakket zonder aan te bellen achter gelaten. Pakket zou woendag geleverd worden, dat is uiteindelijk vrijdag geworden.

Super vriendelijke en ook vrolijke bezorger, en punctueel vgl bij andere aanbieders

Gebruikten alle leveranciers maar DPD, die is tenminste op tijd

Netjes op tijd en aardige bezorger

Mijn pakket arriveerde op de minuut af en de bezorger overhandigde het vriendelijk aan de voodeur. Dat maken we tegenwoordig wel anders mee.

Goede bezorgen

Aardig man en vriendelijke bediening zo hoorde het.

Fijn dat je de chauffeur kunt volgen en dus weet wanneer hij er bijna is. Tevens een vriendelijke bezorger!!

Mooi op tijd. Vriendelijk

Keurig op tijd, hele vriendelijke bezorger

Goede communicatie, keurig op tijd, vriendelijke bezorger.

X

De bezorger is altijd zo vriendelijk!

Hadden 2 pakketen besteld. Wordt 1 vier 1 bezorgd. Beetje jammer maar wel goede service van de bezorger

Vrolijke bezorger!

Bezorgd maar niks ontvangen

Bezorgd maar niks ontvangen? Ik was en ben gewoon thuis. Idiote bezorgservice.

Pakket werd, in het centrum van de stad , gewoon op de stoep achtergelaten

Vanwege het goede weer zaten we in de tuin. Toen mijn man bij de deur was zag het het pak gewoon op de stoep staan ( in het centrum van de stad) . Niet erg zorgvuldig als je ook wilt dat de klant het pakket ook in handen krijgt.

Netjes en op tijd

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijke bezorger, 2 zware pakketten (hondenvoer in blik) werden in huis gesjouwd, top!

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA