Verandering bezorgmoment wordt niet gelezen

Jullie geven de mogelijkheid om de bezorging te wijzigen. Ik verander het bezorgmoment van zaterdag naar maandag. Jullie lezen deze aanpassing blijkbaar niet en bezorgen toch op zaterdag. Er was niemand aanwezig en nu moeten we het pakket ergens ophalen. Zou beter kunnen.

Geen pakket ontvangen

Ik krijg een bevestiging dat mijn pakket is bezorgd, maar dat is niet gebeurd. Dat is niet de eerste keer. Soms komt het dan de volgende dag. Maar nu ontving ik ook de volgende dag niets. Waardeloos.

Binnen tijdsbestek bezorgd, aardige chauffeur, pakket netjes binnen gezet. De verpakking was kapot en open aan de bovenkant. Gelukkig niets beschadigd.

Zeer nette bezorging!

Werd vooraf op de hoogte gesteld tussen welke tijden (1 uur tussentijd) de bezorging plaats zou vinden. Ik wist niet zeker of ik dan thuis zou zijn dus aangegeven wat er dan eventueel met pakketje mocht gebeuren. Er werd eerst netjes aangebeld en gewacht of er iemand thuis zou zijn. Ik was nog thuis dus heb het in ontvangst genomen. Mijn ervaring is dat als ik er toch niet ben er dan ook netjes met het pakketje gebeurd wat ik aangegeven had. Al met al een zeer nette service. Voorheen was er een andere bezorger en deze was toch zeker iets minder secuur en beleefd dan de huidige bezorger. Dus alle lof voor deze bezorger!

Levering conform afspraak op tijd

Levering is overeenkomstig de afspraak uitgevoerd.

Beide pakketten in één groot pakket gestopt, bovendeel zat los, niet goed onderling vast getapt !

Zie die ene zin hierboven.

Slecht

We waren thuis in de tuin en kregen een email dat ons pakket bezorgd was. We hadden geen persoon gezien en geen pakket binnen. Vanochtend weer een mail dat ons pakket voor de tweede keer afgeleverd is bij een dhl punt omdat we niet thuis waren.

heel goede service

tijd doorgegeven en in die tijd ook afgeleverd

Pakket voor de deur gezet.

Het pakket at behoorlijk groot was is voor de deur gezet. Wij waren niet thuis, ik kon de bezorgtijd niet veranderen. De bezorger had bij de buren kunnen aanbieden.

Tijdblok

Het tijdblok dat werd gegeven was vrij nauwkeurig

Netjes afgegeven bij de buren.

Bezorger erg vriendelijk en op tijd geleverd!

Service is perfect!

Niets ontvangen

Terwijl jullie e-mails zeggen dat bezorgd is, maar de trekking zegt dat het niet bezorgd is. Vraag mij af wat er aan de hand is.. ik krijg tegenstrijdige berichten van jullie.

Beschadigd

Mijn product kwam kapot in doos aan

Slecht

Doorgeydat ik niet thuis was en een ophaalpunten aangewezen,uiteindelijk heb ik ze gevonden achter mijn grijze bak in de voortuin

heel slecht

Product is beschadigd, platgedrukt, kapot.

Boos

Het pakket is gewoon voor de deur gezet terwijl we niet thuis waren!

Bezorging op het vooraf aangekondigde tijdtip

Zeer prettig, profesioneel en altijd op het afgesproken tijdstip.

Beste dpd super snelle service maar jammer dat jullie de pakketten voor de deur neergezet hebben . Zonder aan te bellen

Jullie hebben de helft bezorgd

DPD suggereert een verzending met twee onderdelen in 1 keer te leveren maar doet dat niet. Ik ben nog in afwachting van de tweede helft van de levering

het pakket is niet bezorgd

Er is niks bezorgd, de bezorger is naar het totaal verkeerde deel van de (lange) straat gereden.

Afgeleverd volgens afspraak

Het pakket is geheel volgens afspraak geleverd. Ik was steeds op de hoogte van de status

Het pakket is NIET bezorgd!!

Het pakket zou tussen 13.00 uur en 14.00 bezorgd worden. Ik ben thuis geweest tot 19.00 uur en er is niets bezorgd. Op de mail stond tot die tid niets vermeld, pas bij thuiskomst laat op deze avond was er een mail dat het pakket was bezorgd. Niets bij de voordeur, niets bezorgd. Dit pakketje bevat ern huwelijkscadeau die ik het volgend weekeendnodig heb! Is het op een verkeerd adres bezorgd, bv Oranjekanaal 45 Hijken? Dan krijg ik het niet,daar wonen arbeidsmigranten en die pikken het in. EN NU?,

Prima!!!

Ik had een buurtbarbeque, had instructies gegeven om het pakket naast de voordeur onder de bank te leggen , maar de bezorger kwam mij toch nog persoonlijk even melden dat hij het pakket kwam afleveren. Geweldig!!!

Top bezorging

1410 Westfields