Waarom niet gewoon afgeven

Ik sta te wachten bij de voordeur, de bezorger loopt door na achter en gooit het pakketje op de grond. Ik stond er bij en heb hem er op aangesproken. Dit pakketje zit glas in, hier ga je niet mee gooien.

Vriendelijke bezorger die ook even eacht totdat je bij de deur bent.

Vriendelijke bezorger die ook even eacht totdat je bij de deur bent.

het pakket wederom kwijt

2de x dat me pakket zoek raakt in het depot en ik erachter aan moet via de verzender, erg jammer

Super.

Bestelling keurig op tijd en onbeschadigd ontvangen.....Super.

Precies op tijd

Je wordt keurig op de hoogte gehouden

Op tijd

En netjes

Op tijd!

Netjes op tijd, nette overdracht en een vriendelijke bezorger.

Keurige afhandeling

De bel was kapot en de electrische deur ook. Bezorger moest mij telefonisch waarschuwen dat jij er was en wachten tot ik beneden was. Hij bleef kalm en vriendelijk

Zeer snel

Geweldig dat jullie zo snel bezorgen

Tijd goed aangegeven!

Blij met pakket. Komt uit Denemarken. Maar ok

Waardeloos

Terwijl ik zorg dat ik thuis ben op het opgegeven tijdstip, krijg ik via de computer bericht dat het pakket bezorgd is. Dat begrijp ik niet. Er is niet aangebeld en ik heb ook niemand gezien, of gehoord. Toevallig dat ik even mijn mails bekijk. Ik woon 2 hoog, dus voor de zekerheid maar even beneden gaan kijken. En wat blijkt, in de gezamenlijke ruimte bij de buitendeur ligt een doos. Zwaar gekreukt alsof hij zo naar binnen gegooid is. Gelukkig heb ik hem gevonden en niet iemand anders, want deze doos is het pakket dat ik verwacht. Er zit een apparaat in van Microsoft en die zijn vrij gewild. Kennelijk was het teveel moeite om even op mijn bel te drukken. Het pakket is voor mijn zoon, dus ik hoop dat het niet beschadigd is.

NIets ontvangen!

We wonen op Ameland en ik heb tot nu toe niets ontvangen.

afspraak is afspraak

keurig volgens afspraak binnen de gemelde tijd het pakket bezorgd. Ik ben er blij mee.

"This side up" markeringen mogen wel gerespecteerd worden

Die pijltjes staan er op met een reden

Sorry dat ik de vogels op mijn schouder had.

De bezorger schrok van mijn papegaai. Excuus.

Niet erg vlot!

Op de afgesproken datum waren we zgn niet thuis! Hier is ALTIJD iemand. Daarna duurde het lang voordat het pakje opnieuw bezorgd zou worden. Gelukkig heeft de Hoedshop ingegrepen. De bezorgtijd werd nog een keer aangepast, maar nu uiteindelijk is het pakje bezorgd! Had echt sneller gekund!

top medewerker

vriendelijk en netjes bezorgd. top medewerker.

prima op tijd

Zeer vriendelijke bezorger en voorkomend

Bezorging niet volgens afspraak en door onfatsoenlijke bezorger

Kreeg bericht dat pakket tussen 16.15 en 17.15 bezorgd zou worden. Wij hebben ons gehaast om tijdig thuis te zijn. Toen wij net na half vier aankwamen was het pakket net bezorgd bij de buren. Toen ik de pakketbezorger aansprak, zei hij dat het systeem niet deugde en dat er geen probleem was omdat hij het pakket bij de buren was bezorgd. Toen ik aangaf dat er volgens mij wel een probleem was dreigde hij ons voortaan van bezorging uit te sluiten.

Op een zeer nette manier en op juiste tijdstip afgeleverd.

Nieuwe bezorger maar weer top service

De verzender mag betere dozen gebruiken maar de bezorger heeft het keurig afgeleverd.

Snel bezorgd, prima info rond bezorging

Positieve move aflevering

Keurig op tijd en zonder problemen. Moet ook gemeld worden.

Netjes, beleefd, snel

Gewoon in een woord: prima

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA