Prima bezorging

Beleefd en zoals het hoort.

Helemaal top

Precies op de goede manier geholpen,een dikke pluim.

Vriendelijke bezorger! Keurig op tijd, persoonskamer overhandigd.

Zeer vriendelijke bezorger, persoonlijk overhandigd en keurig op tijd!

pakket niet ontvangen

Pakket helaas niet ontvangen! Terwijl er staat pakket bezorgd. En niet bij buren bezorgd! Waar is nu mijn pakket?

Goede ervaring

Vriendelijke bezorger die bleef wachten tot ik de deur opende én vroeg of ik het wel zelf kon tillen

toppie!!

Helemaal top

Snelle levering, vriendelijke bezorger

Snelle levering, vriendelijke bezorger

Geïrriteerd

Word gewoon neergezet ik had daar geen toestemming voor gegeven Slaat nergens op

Netjes

Netjes en vriendelijk op afgesproken tijd bezorgd

Nette aflevering

Pakket netjes en in goede orde ontvangen. Toppie.

Aardige bezorger en op tijd

Aardige bezorger, op tijd en wenste me ook nog een prettig weekend.

Levering volgens tijdschema

Vriendelijke jongeman die keurig op de aangegeven bezorgtijd aanwezig was.

Kapot

In de doos zat een scheur waardoor mijn legodoos die erin zat ook kapot is. Ik ben zeer teleurgesteld

heel fijn naar binnen gebracht!

Zware doos, en mij geholpen door het binnen neer te zetten.

Brutaal!

De chauffeur vond het nodig om de doos waar de honden brokken inzaten neer te smijten voor de voordeur. Dit hoorde ik want kwam nèt aanlopen richting de voordeur. Toen ik de voordeur opendeed zat de chauffeur al in de bus om weg te rijden. Ik heb hem aangehouden en benoemd dat dit niet de manier van bezorgen is. Daar leek de chauffeur niet van onder de indruk en zei dat hij het druk had en geen tijd om te wachten tot iemand open doet en dat ik op de zwarte lijst zou komen als ik een klacht in zou dienen. Dit zou betekenen dat ik nooit geen pakketten meer aan zou krijgen zei hij. Ik voelde me bedreigd.

Super respect voor de bezorger.

De bezorger heeft mijn zware pakket netjes in de gang gezet. Super fijn !

keurig de afspraken nagekomen

Perfect op tijd.

Perfect op tijd.

Schandalig!

Een pakket uit Spanje en zeggen dat ze het afgeleverd hebben. Ik ben thuis en zelfs op de afgesproken plek staat niks Schandalig!! Wie gaat dit betalen?

Vriendelijk

Erg vriendelijke bezorger

...

Vriendelijke bezorger.

Slecht

Geen pakket ontvangen

Prima bezorging, alleen het volgen van de zending was in niet te zien...

Nadat ik de mail van de leverancier had gehad, een paar keer proberen de zending te volgen, maar deze was tot deze ochtend niet bijgewerkt. Kreeg telkens de melding dat het pakket nog niet aangeboden was, of het nummer niet klopte etc. Hier werd ik wel wat zenuwachtig van... Gebeld met de leverancier en die gaf aan dat het druk zou zijn bij DPD en dat alles even 'in de wacht' was gezet. Dit had ik graag teruggezien bij 'Zending volgen'. De pakketbezorger was mooi op tijd en vriendelijk.

Te laat, onbereikbaar en afspraak niet nagekomen

Voor onze vakantie had ik online iets besteld. Het pakje is op vrijdag verzonden. Ik hoopte het op zaterdag of maandag in huis te hebben. Zaterdag niets. De track&trace gaf geen info. Maandag hetzelfde. Dinsdag was de laatste dag voor onze vakantie. De verzender deed navraag bij DPD. Pakje bleek inmiddels in een depot in Etten-Leur te zijn. Daar wilde ik het best ophalen. Dus DPD gebeld om te vragen of dat mogelijk was. Lang in de wacht, tot twee keer toe werd de verbinding verbroken maar na 40 min had ik een antwoord: ophalen niet mogelijk. Ik sprak met de dame aan de tel af dat het pakket dan maar retour afzender zou gaan aangezien we vanaf woensdag op vakantie waren. Het pakje is uiteindelijk op woensdag bezorgd, bij ons thuis. Pfft. Waardeloos allemaal.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA