Netjes

We hadden gevraagd of het in de schuur neergezet kon worden gezet en dat hadden ze netjes gedaan

Ik was niet thuis maar keurig afgeleverd op de afgesproken plek

Netjes afgeleverd op de afgesproken plek

De bezorger was mooi op tijd

Lange bezorgtijd

5 dagen moeten wachten op mijn bestelling. En heel vervelend dat de bezorger in de avind kwam, 21:00 uur. Doos was helemaal kapot, inhoud gelukkig niet.

Een vrolijke bezorger precies op tijd

Klinkt eenvoudig maar toch blijkt het vaak moeilijk. De bezorger was precies op tijd. Netjes en vrolijk en het product was prima in orde. Dank je wel

SLECHT

Gisteren is het pakket met nummer 05222978552287, afkomstig van c/0 GRMN (Europe) Limited, bij mij bezorgd. Op dat moment was niemand thuis en de medewerker van DPD heeft het pakket, dat waardevolle spullen bevat, voor de deur neergezet zonder dat hiervoor een neerzettoestemming is gegeven. Volgens de informatie op de internetsite (https://www.dpd.com/nl/nl/support/bezorging-van-pakketten/) zal DPD als niemand thuis is proberen het pakket bij de buren af te geven of bij het dichtstbijzijnde pakketpunt te bezorgen. De medewerker heeft tegen de regels van DPD het pakket afgeleverd en gesuggereerd dat iemand thuis was. Doordat de medewerker het pakket voor de deur heeft neergezet wordt het risico gelopen dan iemand het pakket meeneemt. Ik vind dit niet acceptabel maar ook niet klantvriendelijk.

Geen opmerkingen

Ik heb het pakket niet ontvangen bij de voordeur van mijn woonadres

Ik heb het pakket niet ontvangen bij de voordeur van mijn woonadres (Mauritshof 22 2241EC Wassenaar). Het was ook niet ergens anders (buren enz,). Ik verzoek U het alsnog bij mijn woonadres af te leveren.

Keurig op tijd en aardige bezorger

Deze was keurig op tijd en aardige bezorger. DPD levert helaas veel te vaak bij een bezorgcentrum ver van mijn adres, maar dit keer ging prima.

correct en snel

Met een vriendelijke goedendag heeft de aardige bezorger netjes aan gebeld !

Typisch DPD

Er stond een verkreukelde doos voor mijn deur. Inhoud ter waarde van € 80,00. Als ik thuis was geweest had ik de zending geweigerd vanwege die beschadigingen. Als de zending gejat zou zijn hadden jullie echt problemen gehad. Verbetering? Ja, enigzins. In het verleden gooiden jullie de pakjes (waaronder een sjoelbak) zonder meer over de schutting. Voortaan bestel ik niet bij leveranciers als ik weet dat DPD bezorgt.

Pakketjes worden heel snel bezorgd

laat en niet klantvriendelijk

Kwart voor tien is een beetje laat, zeker omdat ik om 4 uur eruit moet om te gaan werken. Ik wakker wordt van de bel en dan moest mijn vrouw ook nog eens de galerij af naar de lift omdat de bezorger het pakket daarin gezet had.

Snel besteld Goede info vervoer Snel en heel bezorgd

Pakket op tijd en door vriendelijke bezorgers afgeleverd.

Niet goed

Er wordt beneden bij de fla aangebeld, ik neem op, geef aan dat ik er aan kom, ik pak mijn sleutel, loop naar buiten en ik ziw de bezordger wegrijden. Pakket werd gewoo op de grond binnen gelegd. Klanten moeten pakketen in dehand krijge

Mijn ervaring is helemaal top.

Mijn ervaring is helemaal top.

Belt wel aan en loopt weg. Laat het pakket onbeheerd voor de voordeur

Wordt keurig binnen de tijd aangebeld. Vervolgens heb ik niet eens tijd om open te doen. De bezorger zet het pakket voor de deur en laat het onbeheerd achter. Het was bellen en meteen weggaan.

Pakket uit Denemarken

Het pakket was snel en netjes bezorgd!

netjes aangebeld en en tamelijk zwaar pak vriendelijk aangereikt.

zoals in bovenstaande zin

Op tijd !

Hoewel de besteller, eerst aanbelde en pas toen, ik opendeed, het pakketje uit de bus haalde, wel precies op de aangekondigde tijd dus prima

Aardige bezorger

Aardig en in het aangegeven tijdvak

Dramatisch

Bezorgen van het pakket heeft een week geduurd. Meerdere keren met DPD gebeld, verkeerd geïnformeerd over bezorgdatum, verkeerde mailtjes over bezorgtijdstip gehad dus kortom veel stress gehad omdat ik op vakantie ging en het pakket pas na ruim een week geleverd is.

alles netjes verpakt en producten zijn zoals omschreven.

woensdagavond besteld en maandag in huis. Dus wel iets langer op moeten wachten als dat beloofd wordt.

Pakket precies volgens planning geleverd!

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA