Super bezorger!!

Persoonlijk had ik er niet veel vertrouwen meer in, komt omdat de bezorger niet kwam. Natuurlijk te vaak meegemaakt met andere b.v PostNL wat gewoon niet normaal meer is, de directie hangt achterover en laat Poolse/ Oekraïne werknemers zonder enige kennis van taal/ nummers bezorgen wat ook triest is voor die bezorgers want die beginnen zonder enige vorm van opleiding. Maar DPD kwam toch nog, eerst liep de bezorger helemaal verkeerd in het Flatgebouw en heb ik geroepen en na het heel gebouw te hebben doorlopen kwam hij keurig mijn pakket afgeven, een hele lieve wat oudere meneer met excuses dat hij later was. Zei direct dat ik dat wel kon begrijpen met zulk slecht weer. Wil heel graag deze bezorger een 10+ geven. Moeten er meer van zijn. Met vriendelijke groet, Rina van Es.

Zeer slechte service!

Vanmiddag kreeg ik maar twee artikelen, terwijl ik er zes had moeten ontvangen. Geneld per chat met DHL, ene inganatius was zeer klant onvriendelijk, hij verwees mij naar de Action. Dhl is toch de bezorger?

Tevreden

Duidelijke communicatie! Zeer tevreden.

goed op tijd en aardige man

Ben er zeer tevreden over DPD kan DHL nog wat van leren.

Prima geregeld

Mooi op afgesproken tijd door vriendelijke bezorger afgeleverd.

Pakket kapot

Jaloezien kapot aangekomen

Onbeheerd achter gelaten

Het stond toen ik thuis kwam rond 18:00 gewoon onbeheerd bij de voordeur in de regen! Ik had geen neerzet toestemming gegeven en ze hebben niet bij de buren aangebeld

Stipt op tijd!

Levering informatie was uitstekend en de levering zelf was precies op tijd!

Had gevraagd het pakket morgen te leveren

Ik was niet thuis en toch is het pakket bezorgd, waarom bieden jullie de service aan om de afspraak te verzetten en dat vervolgens niet doen? Dit is de 2de keer dat dit is gebeurd.

HELEMAAL TOP!!

oNTZETTENDE LIEVE VROLIJKE JONGEN!! En ruikt altijd heerlijk!!!

Heel slecht!

Na ruim vier uur wachten kwam het pakket in de brievenbus verfrommeld aan. Hopelijk werkt het onderdeel nog. Slechte service van DPD om niets tussen tijds te laten weten. Er zijn bedrijven waarop je de bezorging echt kunt volgen en betrouwbaar zijn.

Tijdige en vriendelijke bezorging

Mijn pakket werd keurig binnen het geschatte tijdvak afgeleverd door een vriendelijke bezorger. Top!

Fijne bezorger!

Zwaar beschadigde doos

Op mijn verzoek is het pakket bij de voordeur neergezet. Dat is goed gegaan. Alleen was de doos zwaar beschadigd. Erg jammer....

Het apparaat werd in een centrale hal neergezet

De bezorger belde om te checken of iemand thuis was maar zette het apparaat zonder kennisgeving in de centrale hal neer en weg was hij.

volgens afspraak afgeleverd

volgens afspraak afgeleverd !

Fijne ervaring

Chauffeur was erg vriendelijk. En attent Heeft pakket in de gang gezet.

Keurig op tijd

Goede informatie en keurig op tijd Geen schade

Slecht bezorger

Bezorger is te beroerd om even een briefje in de brievenbus te doen Waar het pakje afgegeven is Dp gebeld waar het pakje afgeleverd is en gevraagt waarom geen briefje achter gelaten is Kreeg als antwoord dat mischien het papier op was of de pen leeg was Geen reklame dacht ik zo

Bezorger wou niet naar de voordeur komen met groot pakket

Ik zit thuis met een baby bezorger wou niet komen naar de voordeur

Bezorging van alle bezorgingsbedrijven is ***

Aan bellen en pakketje voor de deur neerleggen en zelf weg rijden zonder te weten of er open wordt gedaan. Dit kan gebeuren, maar nog. En nog het erg bij het verkeerde huisnummer gelukkig goede buren

Blijkbaar is een plek afspreken niet te snappen bij DPD

Pakket staat pontificaal tegen de voordeur, was volgens mij de afspraak dat het onder de overkapping gelegd zou worden.

Bij mij is geen pakket bezorgd om 20.20 Harrie Tijssen Oeldershof 21 5808BT Oirlo

Er staat geleverd, maar is niet het geval!!

Ik krijg een mail dat het vanavond binnen een bepaald uur mijn 2e zending van xenos zou ontvangen, maar wederom niets ontvangen Terwijl jullie zeggen dat het wel bezorgd is! Ook trouwens slecht te volgen

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA