Pakket stond onbeheerd voor de deur, bezorger was al vertrokken

Er werd aangebeld en in de 30 seconden die ik nodig had om bij de voordeur te komen was de bezorger al verdwenen met zijn busje. Gelukkig was ik thuis anders waren er twee waardevolle pakketten onbeheerd achtergelaten en wellicht door derden meegenomen. Dit is al de tweede keer dat dit gebeurd bij dpd. En nee ik heb geen toestemming gegeven om het pakket voor se deur neer te zetten.

Keurig geleverd

Super chauffeur. Denkt mee en niet te beroerd om de pakketten binnen op zijn plek te zetten.

Pakket onbeschadigd, net personeel. Snelle service

op tijd geleverd

Gewoon op tijd geleverd, kon het pakket zo overdragen

Op tijd gebracht,zelfs binnen gezet

Goed geregeld

Duidelijk overzicht van levering en vriendelijke bezorger

Top geleverd, ben heel blij met mijn aankoop.

Bezorgd als afgesproken maar beschadigde verpakking

inhoud was gelukkig heel. De doos flink beschadigd en gescheurd.

Perfect afgeleverd op afgesproken plek

geweldig

mijn pakket is heel goed en (onbeschadigd) bezorgd.

Slechter dan slecht

Ik was niet thuis en de bezorger heeft mijn pakket in de kliko gegooid. Bizar! Doos is helemaal nat

Duur pakket gewoon buiten in regen gezet terwijl ik thuis ben.

Als ik er niet zou zijn dan had het droog onder overkapping gezet kunnen worden. Ik weet niet wat je bedoelt met aanbevelen. Dpd bezorgd op zich prima maar bij dit pakket had ik meer zorgvuldigheid verwacht.

keurig netjes afgeleverd.

zeer tevreden

netjes op tijd

Mooi op tijd bezorgt !

slecht

Pakket is afgeleverd maar niet bij ons! Hoe kun je eenvoudig contact opnemen met dpd?

perfect

zeer tevreden klant

Slechte bezorging.

Al mijn pakketten van die bezorgdt worden door dpd, houd zich niet aan de regels. Ik krijg een melding dat het pakket netjes bij mij thuis is bezorgd, terwijl ik niet thuis ben. Het staat dan voor mij deur!!! Ieder persoon die langs loopt, kan zo mijn pakket meenemen. Ik snap echt niet, dat de bezorgers hier niet over worden aangesproken. Het gaat om iemands persoonlijke spullen, wat geld heeft gekost en door het niet juist te handelen, volgens de regels, kunnen de spullen zo gestolen worden.

Uitstekend binnen afgesproken tijdsperiode geleverd, top!

Uitstekend binnen afgesproken tijdsperiode geleverd, top!

Perfecte bezorging

Pakket wordt snel geleverd en de bezorger is netjes en correct

Slecht

De pakket werd voor de deur neer geplaatst beneden in de portiek niet eens bij de voordeur! Gewoon beneden bij de gang en toen maakte de meneer een foto en ging hij weg. Heel slecht

Goede info over verzending

Goede info met kort tijdvak waarop je bestelling precies aankomt. Ongeduldige bezorging. Aanbellen en per direct weglopen, je kan op zijn minst een paar seconden wachten.

Vriendelijk

Aardige bezorger, zei netjes gedag en wenste me een fijne dag. Dat maak je niet vaak meer mee.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA