Pakket is niet bezorgd

Pakket is niet bezorgd

Niet fijn

Gat in doos en bleef lang liggen bij DPD

Achtergelaten op verzoek, niet op aangegeven plek

Fijn dat het pakket is achtergelaten. Jammer dat het pakket pal voor de voordeur deur lag en niet op de door mij aangegeven veilige plek: linksaf bij de voordeur, achter de pallet naast het fietsenrek. Want op die plek staan twee camera’s gericht en ligt het pakket onzichtbaar, veilig en droog. Nu lag het pal voor de voordeur, in het zicht, en had het dus ook probleemloos kunnen worden meegenomen door een voorbijganger.

Prima op tijd...

Goed afgeleverd zeer vriendelijke man. Zie ze graag komen bedankt...

Alles volgens planning

Fijn kun je rekening mee houden

Precies tijdvak van leveren

DPD geeft de dag ervoor aan dat een pakketje komt en de dag zelf een tijdvak van max 2uur, tot nu toe. Geen overbodige mailtjes zoals bij PostNL. Die geven of te veel of helemaal geen bericht.

INCOMPETENTE CLUB! ONTZETTEND SLECHT!

Pakket zou tussen 17:37 en 18:37 geleverd worden. Helaas heet de bezorger dit niet gehaald, maar om 18:45 moest ik weg. Kom ik thuis, staat mijn pakket gewoon op de oprit. Ik had GEEN neerzet toestemming gegeven op de site. Dit pakket had gewoon naar het lokale DPD afhaalpunt gebracht moeten worden, maar het DPD bezorger vond het geen probleem om dit ongevraagd onbeheerd achter te laten, zodat het te grijp lag voor iedereen. Toch fijn voor een pakket waar ik in totaal 258 usd voor heb moeten betalen. Maar dit is niet de eerste keer dat DPD dit doet. En telkens als je er melding van maakt, krijg je een reactie terug dat het intern opgepakt wordt en dat je er niets meer over te horen krijgt. Dat zal waarschijnlijk ook wel weer nu het geval worden. En daarna doet DPD het gewoon weer opnieuw. Sorry, maar wat een INCOMPETENTE CLUB die totaal GEEN ZORG voor de pakket en klanten heeft.

Zomerset bestelt alleen short ontvangen en duurt lang ook

Duurt zeer lang plus halve bestelling gehad had een zomer set short en tshirt rara na lang wachten alleen short gehad geen tshirt en zo moelijk te achterhalen waar me andere bestelling is

Goede medewerker,op tijd bezorgd.

Waardeloos!

Steevast worden mijn pakketjes bij een verkeerd adres afgeleverd zonder dat ik bericht krijg waar het afgeleverd is. Echt DPD jullie zijn vreselijk slecht

Zeer vriendelijke bezorger

Wacht geduldig tot de deur opengaat en was zeer vriendelijk. Mijn complimenten aan deze bezorger!!

Geen neerzet toestemming gegeven!

Mijn pakket wordt neergezet. Vervolgens belt de bezorger aan en loopt direct alweer terug naar zijn bus en rijd vervolgens weer weg. Zonder dus dat hij wacht of er wordt opengedaan. Wij hebben geen neerzet toestemming gegeven! Want echt iedereen kan zo dit pakketje meenemen, staat pal in het zicht bij mijn voordeur.

De helft niet bezorgd

Slechts twee van de vier stoelen zijn bezorgd. Waar blijft de rest? Geen informatie hierover ontvangen.

Slecht

Pakket is bij een zijdeur die toevallig open was bij de gymzaal afgeleverd i.p.v. de hoofdingang bij de receptie. Gelukkig heeft iemand het zien staan anders had ik het niet gevonden.

Netjes thuisbezorgd

Nette attente en vriendelijke bezorger die het pakket keurig netjes bij ons thuis afleverde. Fijne service. Bedankt

Verkeerde pakket geleverd

Van de twee dozen was één doos voor een ander adres. Telefonisch contact gehad met de klantenservice. Die vroeg of het adres van het verkeerde pakket dicht bij was en of ik het zelf zou kunnen corrigeren. Ik geef aan dat de bezorger die de fout heeft gemaakt het moet corrigeren. Tevens geeft de klantenservice aan dat mijn andere pakket pas morgen zou worden bezorgd terwijl in MijnDPD het pakket op vandaag staat. s Avonds corrigeert de bezorger als nog de fout en krijg ik het 2e pakket.

Onbeheerd achter gelaten

Jammer dat het pakket onbeheerd achter is gelaten, zonder dat hier toestemming voor is gegeven. Gelukkig lag het niet volledig in het zicht, maar wel vervelend als het kwijt zou zijn, aangezien het bij de voordeur lag.

Niet aangebeld, pakket lag beneden bij de bel.

Er is niet aangebeld, wel kreeg ik een mail dat het pakket was bezorgd. Toen ik ging kijken beneden, lag het pakket voor de deur bij de algemene ingang (toegankelijk voor iedereen). Erg jammer. Normaal was ik altijd tevreden over DPD.

Levering twee dagen eerder dan verwacht

Goed te volgen en binnen twee dagen geleverd vanuit Duitsland. Top.

Goed bezig

Goed bezig altijd op tijd heb niks the zegen

Pakket op de afgesproken tijd. Wel buiten neergelegd maar dat kon want het bleef droog en lag niet in het zicht.

Bestelling niet compleet afgeleverd

Bestelling niet compleet afgeleverd Hoop dat de bezorger de rest ook nog bezorgd. De airfryer ontbreekt

Pakket stuk

Doos was open en gescheurd

top

nette man netjes op tijd..

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA