Op tijd, maar doosje beschadigd.

Ik weet niet waar dat gebeurd is daarom een 8. Kan ook in het sorteercentrum gebeurd zijn? Er zat niks breekbaars in. Blij dat het zo op tijd was. Super!

Mooi op tijd en vriendelijke bezorger

Niet een kostbaar pakket voor de deur zetten.

Ik vind het link dat een bezorger het pakket achterlaat als er niet opengedaan wordt. Ik ben heel even weg geweest en bij terugkomst stond het pakket voor de deur. Gelukkig stond het er nog, anders had ik echt een groot probleem gehad. Dit valt niet alleen DPD aan te rekenen maar doen tegenwoordig helaas bijna alle bezorgers.

Is nu de tweede keer dat het geleverde product stuk is.

Ik heb een lamp besteld met glazen bollen en bij het leverend van de lamp was een bol stuk. Bij tweede zending de nalevering van een nieuwe bol was deze ook weer stuk.

top

vriendelijk, op tijd,

zeer slecht

dozen altijd beschadigd chauffeurs geen respect voor ander mans bestelde spullen

De chauffeur die het pakketje heeft afgeleverd, zeer vriendelijk met een vleugje humor. Zeer prettig want die zijn er maar zelden..

Super vriendelijke bezorger! Netjes op tijd bezorgd.

Snel geleverd en aardige chauffeur:)

Fijn geholpen. Vrolijk.

Mis 1 doos

Enkel colli 2/2 ontvangen, mis dus 1 pakket. Doos compleet open!

Snelle levering,top!

Snelle levering,helemaal blij!

altijd perfect en zeer vriendelijk

Echt slecht

Bezorgers die slecht of geen Nederlands spreken, zetten zomaar een pakketje ergens neer, of zeggen dat het geleverd is maar dat er niemand is geweest.

Vriendelijk personeel

Correcte aflevering

Weer mooi in tijdvenster

Geweldige email, waarin je live kunt kijken waar de bezorger is. Goed tijdvenster van een uur waarin het bezorgd wordt. Uiterst vriendelijk bezorger. Kortom 5 sterren totaal

Wat ik al zei: een 10: uitstekend

Heel tevreden! Gisteren besteld en vandaag rond 14:00 door de pakketdienst aan m’n voordeur afgeleverd. Wederom heel tevreden over live tracking! Een grote opluchting dat het ook gewoon klopt dat de pakketdienst er binnen aflevertijden is en geen uren later dan gezegd wordt! Iedereen bedankt!

Supersnel, niet weggerend, alles top!

Supersnel, niet weggerend, alles top!

Een dag telaat bezorgd waardeloos

Het paket is een dag telaat bezorgd. 5 min voor aflevering krijg je bericht dat ze niet komen bezorgen.

geleverd binnen het afgesproken uur frame

geleverd binnen het afgesproken uur frame

Paste door brievenbus

Er werd toch aangebeld en pakketje paste door brievenbus dus aanbellen had niet nodig geweest

Top!!

Goeie vent

Niet zo fijn

Ik woon in een appartement en nu is het de laatste paar keer voorgekomen dat het pakketje niet aan de deur wordt afgeleverd maar onder neer wordt gezet,dit vind ik niet prettig.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA