Uitstekend gedaan.

Heel goed met deze bezorg dienst

De bezorgers van DPD zijn altijd zorgvuldig en netjes met afleveren , integenstelling tot anderen . Fijn ook dat je mogelijkheid hebt om neerzet toestemming te geven .

Perfecte bezorging en op de aangegeven tijd.

Was een keurige nette bezorger en zeer vriendelijk.

Vlot bezorgd!

Goede bezorger, heeft het netjes binnen het tijdvak geleverd.

Mail: pakket bezorgd, maar er is niet aangebeld en is niet bezorgd!

In de mail staat dat het pakket bezorgd is. Ik was thuis , er is niet aangebeld en er was geen pakket, ook niet in of bij de brievenbus. Dus waar is mijn pakket?

Niet op afgesproken plek bezorgd

Gevraagd om via zij poort in achtertuin te leggen, pakket is gewoon buiten voor de voordeur gelegd

netjes afgeleverd.

netjes snel en stil.

Te snel

Het is wel zo vriendelijk als je aanbelt dat je wacht tot iemand de deur open doen. Nu lag het pakket een paar uur voor de deur en is het nat geregend. Er zat een accu in de doos.

Duidelijk

Vriendelijk en snel.

op tijd geleverd

Mijn pakket werd op tijd conform Track and Trace geleverd en te volgen op Life Tracking

super !!!

netjes en correct afgeleverd !!!! goeie ervaring met DPD

Pakketje netjes afgeleverd

Zeer vriendelijke bezorger. Was netjes en het gaf het pakket netjes aan de deur af

Heel goed !

Duidelijk in bezorging en nemen je verzoek ook in behandeling. Blij met DPD pakketservice!

Prima op tijd..

Mooi dat de tijd wordt aangegeven.

Goed geleverd

Ik heb een appartement dat lastig bereikbaar is maar de bezorger kwam toch bij de deur. Het duurde even dus daarna ging hij bij de buren bellen. Veel meer moeite dan postNL gisteren, die hebben gezegd dat het pakje niet leverbaar was terwijl ik de hele dag gewacht en gekeken heb.

Snel en goed

Super blij

Slecht

Werd niet bij mij aan de deur geleverd, ik vond het pakket later beneden bij de brievenbus , er was mij niets vermeld, dit is geen reclame voor did, gegroet john van hoeckel-pypers

Prima bezorgd

Geen problemen. Duidelijke info en goede bezorging.

snel en vertrouwd

Ondanks wegbelemmering in Duitsland toch zeer snel bezorgd !

Doos was helemaal open bij levering

Nog niet kunnen controleren of alles er is, maar ik vind dit een hele kwalijke zaak.

Gewoon goed

Waardeloos

Ik was gewoon thuis bij levering Pakket is naar een afhaalpunt gebracht. Stond niet bij waar het afgeleverd is.Na tel contact met DPD vernomen waar het pakket is. Ook geen briefje in de brievenbus. Is een zwaar pakket dus ik denk dat de bezorger dacht dat ga ik niet sjouwen! Ik woon op 7 hoog met een lift. Kortom waardeloos!

Snelle en op afgesproken tijd bezorgd

Goede update, snelle bezorging. Aardige, vriendelijke bezorger

Doos is beschadig, weet niet of dat bij jullie gebeurd is.

Top bezorging

Deze bezorger wachte totdat ik de deur open deed ipv neergooien en weg lopen.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA