Altijd goed

Altijd op tijd en aardige bezorger(s).

zeer tevreden

Mooi op tijd geleverd en een vriendelijke chauffeur

Vriendelijke bezorger.

Vriendelijke nette bezorger.

optijd geleverd snel en op een goede plek neergelegd terwijl niemand thuis was

Snel traject van bestelling tot levering

Pakket goed en op tijd ontvangen

Mijn ervaring is dat ze de gemaakte afspraken nakomen.

Vlot en op tijd.

Goed geïnformeerd en exact op tijd.

Keurige bezorging, bedankt!

Pakketje is in prima conditie en op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

Top!!altijd op tijd en binnen de afgesproken tijdstippen

breekbaar hoort toch iets te beteken

er stond breekbaar overal op de doos, maar het hele paket kwam kapot, los en gehavend aan.

Netjes neergezet en zonder beschadigingen

Lieve bezorger altijd vriendelijk en optijd.

Keurig op tijd en nette bezorger

Ontzettend slecht

Na bericht bezorging 18/9 met mogelijkheid leveringsaanpassing dit in de app aan willen passen naar een afhaalpoint maar kon ik niet voor kiezen. Kon wel het adres wijzigen maar na dit gedaan te hebben verscheen er een foutmelding. Na paar keer opnieuw geprobeerd te hebben vanmorgen direct telefonisch contact opgenomen en meneer zei dat de leverdatum niet de 18e maar de 19e zou zijn en hij heeft de bezorging aangepast in afhaalpoint. Vervolgens krijg ik toch vandaag de 18e een mail dat de bezorger onderweg is. Daarna zie ik in de app dat de bezorging is mislukt en 5 min later wordt ik gebeld door de bezorger dat hij een pakje komt brengen maar het hek dicht is. Klopt omdat het een chaletpark betreft (daarom ook voor afhaalpoint gekozen). Ik vraag of hij even wil wachten zodat ik naar het hek kan lopen om het in ontvangst te nemen en dat het wel 5min zal duren omdat ik helemaal vanaf de achterkant moet komen. Ondanks dat hij ja is goed zei trof ik alleen mijn pakje bij het hek aan en was de bezorger al verdwenen.

snelle levering van mijn drempel

erg blij met de snelle levering van mijn drempel

Waarom zoveel haast?

De communicatie vanuit DPD naar mij was gewoon prima, ook het tijdvak waarin mijn pakket bezorgd zou worden klopte maar helaas heeft de doos schade van het transport en ook de bezorger reed op het agressieve af door onze straat wat samen vanzelfsprekend voor een onvoldoende zorgt.

Top leverancier

Dhr kwam met een zwaar pakket aan en zet het keurig binnen voor mij. Eén vriendelijke man

Top snelle levering!

Had het echt niet verwacht zo'n snelle levering!! En de verpakking ook nog in goede conditie!!

Pakket wordt onderaan de deur bezorgd

Slecht

Dank voor de snelle bezorging!

Komt de afspraken na

Keurige service en komt de afspraken na .

waardeloze track & trace / late levering!

waardeloze track & trace. Product is op 18.09 geleverd, dat is 1 dag te laat. Ik heb kosten gemaakt omdat de TD expert voor niets op de verwachte bezorgdag (17.09) heeft moeten wachten.

Helemaal goed

Op tijd en aan de deur

Mijn pakket werd op tijd bezorgd en ook op de 2e etage aan de deur overhandigd, zoals het hoort.

zeer goed

werd netjes ontvangen