Zeer vriendelijke bezorger van een heerlijk wijnpakket

Perfect op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger.

Staat bezorgt, pakket nergens te vinden

Op de mail staat dat het pakket bezorgd is. Maar niks ontvangen. Het erf doorzocht, bij de buren aangebeld. Nergens te vinden. Dit is al de 3e keer. En dan dagen later word het ineens bezorgd als ik geluk heb en staat het bij de deur. Erg slordig.

Vriendelijke bezorger

Precies volgens afspraak.

Uitstekend.

Vriendelijke bezorger, lach op zijn gezicht. Netjes afgeleverd aan de deur. Top bezorger. Mag je als bedrijf trots op zijn en waarderen.

Fijne samenwerking.

Het regende, dus het karton van het pakketje was nat, maar de inhoud was droog en onbeschadigd, de bezorger belde aan en gaf het pakketje en was vriendelijk.

Super fijne bezorger

Onze bezorger is een fijne vent. Netjes de spullen afleveren of op de goede plek neerleggen.

Super duidelijke bezorgdienst

Heel fijn hoe je op de hoogte wordt gehouden van je bestelling. Prettige bezorger. Keurig netjes!

Is niks geleverd!!

Wederom problemen met een pakketlevering. Dit is al de zoveelste keer. De hele dag thuis en niemand gezien! Graag reactie waar mij pakket is! Groet Jimmy Wijma 05252367405599

Slecht

De bezorger zei geen goede dag, vertelde niet dat er 2 pakketten waren. Liep weg en tekende volgens mij zelf voor ontvangst, dit moet ik toch doen?

Niet geleverd

Ik heb toestemming gegeven voor levering achter de poort . om 18.01 uur een melding gekregen dat het pakketje geleverd was. Om 18.15 naar buiten gegaan en er lag geen pakketje.

Mooi op tijd en niet beschadigd!

Prima, goede levering.

Mijn verzoek gelezen, prima bezorging.

Heb neerzet toestemming gegeven en de instructie was prima opgevolgd, dank daarvoor.

Bezorgmoment van 1 uur

Welliswaar net het bezorgmoment overschreden maar met 1 uur als bezorgmoment heel goed!

Erg vriendelijk exact op tijd

Heel vriendelijk en exact op tijd

Mooi op tijd, aardig

Keurig

Netjes op de afgesproken plek neergezet en keurig op tijd.

netjes op tijd

Goede info over de aflevertijd

Top levering

Chauffeur altijd vriendelijk en op tijf.

Geleverd op het afgesproken tijdstip

Zeer goed. Precies geleverd zoals beloofd.

Mooi op tijd !

De bezorging en vooral het aankondigen van de tijd, heb ik als zeer POSITIEF ervaren ! Alsook de vriendelijkheid van de bezorger. Reuze bedankt. Groeten van N. Klasema, Alkmaar

Op tijd , goede bezig

Goed geholpen goed service pakket op tijd en in goed conditie

Keurige meneer.

1410 Westfields