wederom te laat geleverd en schade aan m,ijn pakket

heel vaak gaat het mis bij DPD, de oorzaak weet men echter er komt geen oplossing. Heb div keren gebeld hierover en klachetn ingediend via jullie systeem maar zonder resultaat.

Slechte bezorging

Pakket was voor de deur gezet, was niet de afspraak Niet aangebeld terwijl ik gewoon thuis was

Op tijd bezorgd

Goed afgeleverd

Pakket is in vuilnisbak gedaan

Ik zie de bus aankomen en ik verwachtte de deurbel. Deze ging niet en de bus reed weg. Ik heb gezocht om het huis want volgens de mail was het pakket wel bezorgd. Ligt het in een vuilnisbak....

uitstekend

alles prima, fijne bezorger

Voor de deur gezet zonder aan te bellen

Het pakket is voor de deur gezet zonder aan te bellen, dus ik wist niet dat het pakket was bezorgd. Doordat ik later op mijn mail keek zag ik dat het pakket bezorgd was en kon ik het naar binnen halen. Dit is al meerdere keren gebeurd. Ook met waardevolle spullen.

Snel prima op tijd en altijd goede ervaring.

Mijn bestelling ervaring prima

netjes op tijd bezorgd

netjes op tijd bezorgd, goede informatie over bezorging

niks bezorgd

niks bezorgd en meteen dag te laat pakketnummer05252110945945

Netjes en vriendelijk

Vriendelijke bezorger

Ik wil geen mensen achterom mijn tuin

Dpd zou net als DHL de optie moeten hebben waar "" afgesproken neerzet plek is + foto"

supersnel!

gistermiddag besteld, vanochtend in huis

packet

Vroeger werden we de avond ervoor geïnformeerd over de vertrektijd, maar nu is het heel vroeg in de ochtend en is dat heel gemakkelijk te missen.

bijzonder slecht

in de regen bij de voordeur neergelegd zonder aan te bellen terwijl we thuis waren

Prima bezorging prima op tijd

Prima bezorging duidelijk herkenbaar en strak op tijd.

Slechte bezorging.

De bezorger gooit pakketje gewoon op de mat van de voor deur, belt aan en vertrekt meteen weer. Snap dat ze haast hebben. Maar met een breekbaar pakket die 500€ + bezit (die overigens op de kop neer gesmeten is op de mat). Is het mischien niet al te fijn om dit mee te doen. Dit gebeurt 2 dagen op rij met dezelfde bezorger. Overigens is het eerste pakket bezorgd zonder uberhaupt een tijds indicatie te geven. Met geluk was er iemand thuis. Anders had dit pakket gewoon buiten in de regen gestaan. De bezorger heeft nooit gecheckt of er iemand thuis was...

Komen jullie afspraken precies na en keuring op de afgesproken tijd.

Komen jullie afspraken precies na en keuring op de afgesproken tijd.

Eindelijk eens een keer goed!

Super bezorger, heel vriendelijk, ging netjes om met mijn pakket (iets wat in mijn ervaring niet vaak voorkomt bij DPD). Het was een zwaar pakket, hij heeft hem tot over de drempel getild en me zelfs nog gewaarschuwd (ik wist het zelf natuurlijk al, maar dit vind ik super netjes). Ik ben dit niet gewend van DPD en ik ben positief verrast vandaag, complimenten voor deze bezorger!

efficient en duidelijke berichten.

Te kort contact voor omschrijving. Zeker geen klachen.

Snel en op aangegeven tijdstip bezorgd

Vriendelijke bezorger die netjes bleef wachten tot ik de deur opendeed en mijn het pakket persoonlijk overhandigde.

Een keurige meneer en een keurige bezorging

Niets op aan te merken.

Top bezorger netjes en op tijd geleverd

alles prima geregeld zo DPD

alles prima geregeld DPD

Vriendelijke pakketbezorger

Er komt nu steeds dezelfde pakketbezorger en daar zijn we zeer tevreden over. Hij bezorgt de pakketen zoaks het hoort. Aanbellen, vriendelijk begroeten en pakket afleveren. EN NİET AANBELLEN EN VOORDAT JE OPENDOET RİJDT HET BUSJE AL WEG EN LİGT ONZE PAKKET VOOR DE DEUR, wat helaas sinds paar jaar regelmatig voor komt bij verschillende pakketbezorg diensten.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA