Netjes en optijd

Beleefde chauffeur en optijd.

Houden zich aan de afspraak.

Topper!

Erg tevreden!

Alles volgens afspraak, vriendelijke bezorger.

Pakket keurig op tijd, in prima conditie en de bezorger was heel vriendelijk. Deze vervoerder kan ik van harte aanbevelen.

Correct geleverd, netjes afgegeven aan de deur, dat heb ik wel eens anders meegemaakt, zelfs met een aangetekend stuk.

Toppie!

Keurig op tijd en geleverd door de vriendelijkste bezorger van alle pakketdiensten. Helemaal goed!

Netjes navraag gedaan of t adres klopte

Correct

Snel en voldoende informatie

Geen contact met bezorger. Pakket neerzetten aan bellen en vertrekken. Slechte zaak

Bezorging

Niet aangebeld, ik zie de gezongen. Loop naar de deurvis hij al weg Pakket staat tegen de voordeur aan. Kan de deur niet eens open maken Wat een oen. Elke keer bij pdp bezorgers ellend

TOP bezorger

het zware 2 grote zware pakketten. Vrolijk zette hij ze binnen naast de voordeur. TOP !

Betrouwbaar!

Keurig aan de deur bezorgd HD op de afgesproken tijd!

Nette en beleefde bezorger

Goede conditie pakket. Nette en vriendelijke bezorger

Vriendelijke en attente bezorger

Deze bezorger geeft ook aan dat de twee pakketten zwaar zijn

Toppers dankjewel!

Zeer snel en secuur zoals altijd! Bedankt!!

Zeer vriendelijke chauffeur, vlotte bezorging. Mooi op tijd!!

Erg ontevreden

Ik heb een neerzetverzoek ingediend en vervolgens wordt het voor mijn voordeur neergezet. Ik dien niet voor niks een neerzetverzoek in om te voorkomen dat het nat regent of wordt meegenomen :(

Zeer tevreden over de bezorging

Eindelijk sinds een poosje iemand die het snapt!! Echt super tevreden over de meneer die tegenwoordig bij ons bezorgd. Netjes, beleefd en heel klantvriendelijk. Waren alle bezorgers maar zo!!

Keurig op tijd heleverd

Netjes en keurig op tijd geleverd

Bezorgd op de datum welke ik gewijzigd had en netjes op tijd.

Super dank voor je goede bezorgen!

Dankjewel voor je heel goede bezorgen van mijn bestelling grote pakket bij ZooPlus die je netjes achter poort had neerzetten. Toppie DPD. Graag tot andere keer. Groet Frank.

Vandaag Goede Bezorger ! Aan de deur, dus NIET gedropt zonder aanbellen , Fijn.

Regelmatig worden pakketjes gedropt. Is de chauffeur alweer in de bus vòòrdat ik aan de deur ben. Zo niet vandaag, dus dik compliment voor deze bezorger !

Duidelijk en snel

Top geregeld en snel

Waardeloos

Er wordt aangebeld, krijg de kans niet op de deur te openen. Zetten het pakket voor de deur en staan bij de auto om weg te rijden. Ik mis nog een pakketje voor navraag krijg je kans niet voor. Weg zijn ze.

Zeer vriendelijk

Zeer goed en netjes

Niet geleverd

Pakket staat als bezorgd maar is niet afgeleverd

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA