Waardeloos

Er wordt aangebeld, krijg de kans niet op de deur te openen. Zetten het pakket voor de deur en staan bij de auto om weg te rijden. Ik mis nog een pakketje voor navraag krijg je kans niet voor. Weg zijn ze.

Zeer vriendelijk

Zeer goed en netjes

Niet geleverd

Pakket staat als bezorgd maar is niet afgeleverd

Goede communicatie en netjes op tijd

De aankomsttijd werd op voorhand meegedeeld en klopte perfect.

kwam zelfs met de lift omhoog om persoonlijk te geven

Goede bezorger

Gewoon voor de deur gedonderd

Gewoon voor de deur gedonderd, bezorging was verschoven naar vrijdag. Maar is vandaag geleverd.

Slecht

Worden twee dozen van 12 kg voor de deur neergeploft en zie ze zelf maar binnen te krijgen. Heb ik nog nooit bij jli meegemaakt.

niet volgens afspraak geleverd

pakket zou 15.42 / 16.42 geleverd worden, om 16.40 zag ik dat hij 2 straten bij mij verwijderd was dus ik bleef bij de deur wachten. om 16.43 kreeg ik een bericht dat hij niet geleverd zou worden!!!!! zonder bericht wanneer dan wel. berichten in de gate gehouden, plots stond hij voor de deur, zonder bericht, om 19.08. het is altijd wat met jullie pakketservice.

Uitstekende service en vriendelijke behandeling

Uitstekende service en vriendelijke behandeling

Prima ingepakt bezorgd

Goede aflevering

De aflevering vond binnen het geplande tijdvenster plaats.

Slipsporen in m’n gazon achtergelaten door chauffeur

Pakket prima aangekomen het is alleen bijzonder spijtig te moeten ontdekken dat de chauffeur slipsporen in m’n gazon achtergelaten heeft. Dit brengt een smet op het bezorg blazoen.

top bezorging

Vriendelijk en vakkundig

Top bezorger, zeer vriendelijk, mooie smile en zorgvuldig

bezorger, zeer vriendelijk, mooie smile en zorgvuldig en ook nog snel. Voorbeeld voor alle bezorgers!

Vriendelijke en correcte bezorging

Juiste tijd bezorgt

Nette vriendelijk personeel

Heel goed en vlot

W

W

Top bezorger

Op tijd, vriendelijke bezorger en pakket is zeer goed te volgen. Tijdvak van 1 uur! Waar vind je dat nog!

Vriendelijke bezorger.

Aardige bezorger en is goed omgegaan met het pakket.

Twee keer besteld, twee keer zwaar beschadigd geleverd

Ik heb twee keer een bestelling geplaatst bij Fonq en beide keren zijn mijn pakketten ernstig beschadigd geleverd. Dit terwijl op de verpakking duidelijk vermeld stond dat het om fragiele producten gaat. Door de slechte behandeling tijdens het transport waren de producten zwaar beschadigd en moest ik ze beide keren retourneren. Op basis van mijn ervaring kan ik DPD als bezorgdienst absoluut niet aanbevelen.

Stipte bezorging

Pakket op de aangegeven tijd afgeleverd door een vriendelijke koerier

Bezorger was keurig op tijd en fatsoenlijk.

Slaat nergens op hoe er afgeleverd is.

Pakket is bij de buren afgeleverd. Hij is niet eens bij ons aan de deur geweest. Dit kan ik zien door middel van camera

Betrouwbaar!

Precies als aangekondigd en vriendelijk, dat is echt fijn!

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA