Zoals mijn verwachting van DPD; levering 2 dagen later dan nodig

Bestelling donderdag in ontvangst bij DPD. DPD geeft logischerwijs ook zelf aan dat de verwachte levertijd vrijdag is. Blijkbaar niet, maar dan ook niet zaterdag, maar maandag pas einde dag.

Vriendelijke bezorger die de zware pakketten netjes binnen heeft gezet, zonder het te hoeven vragen.

de verstuurde fles wijn was gebroken

Ik vond de fles rechtop staand onder de brievenbus aan. De kartonnen doos was doorweekt. De fles was dus gebroken. Slechte service en niet melden dat er iets loos was!

Snel en goed

Snelle bezorging Vriendelijk behulpzame bezorger

Niet ontvangen

Pakketje niet ontvangen helaas!!!! Mvg Dirk de Roo

Wat een ongelofelijke onbeschofte hond van een bezorger

Het pakket is na mijn weigering alsnog door de bezorger mee teruggenomen hij heeft het vervolgens als ‘afgeleverd’ gescand. Na contact met jullie telefonische klantenservice is er een case aangemaakt voor dit pakket. Nu ontvang ik opnieuw een bericht dat het pakket zou zijn afgeleverd, terwijl ik momenteel in Zuidoost-Azië ben voor mijn werk (dit kan ik aantonen). Zouden jullie deze zak van een bezorger kunnen aanspreken op zijn onprofessionele gedrag en een andere baan aan kunnen bieden?

Pakket buiten bij voordeur gezet op de verkeerde bezorgdag

In de DPD-app was bezorgdatum gewijzigd naar woensdag, omdat deze maandag niemand kon open doen. Komt pakket toch op deze maandag en wordt de kartonnen doos met papieren bestelling buiten bij de voordeur gezet, terwijl er af en toe beste buien vallen.

Stipte bezorging met live te volgen bezorger

Kreeg ruim voor de bezorgdatum bericht met de dag van levering. Op deze dag kreeg ik ruim tevoren het tijdstip van levering met 1 uur marge. Heel handig is ook de live te volgen bezorger.

Bezorgmoment aangepast - niets mee gedaan

Op de dag van bezorging kon ik het moment veranderen. Ik heb meteen zodra het kon het moment veranderd in morgen omdat ik vandaag werk tot laat en morgen vrij ben. Ik kreeg bevestigd dat mijn bezorgmoment aangepast was, om vlak daarna een bericht te ontvangen waarin vermeld stond dat het bij de buren afgeleverd is..!! Een pakket van €800!!

Onbetrouwbaar.

Bezorging zou vrijdag 14-11-2025 plaatsvinden 13.55-14.55 niet gekomen. Net als bij een vorige levering voor niets zitten wachten.

Mijn pakket is kwijt

Het zou bij de buren liggen, maar zij hebben niks ontvangen..

Netjes geleverd, vriendelijke en beleefde bezorgers.

Netjes op tijd geleverd. Vriendelijke beleefde bezorgers. Top

Laat het pakket gewoon beneden achter

Did heeft het pakket gewoon beneden gedumpt en niet aan huis afgeleverd. Erg slecht dit.

Na sorteerfout 3 dagen later (+een weekend) bezorgd en inhoud onherstelbaar beschadigd

Onjuiste info over bezorgdag. Geen info over daadwerkelijke bezorgdag. Inhoud pakket onherstelbaar beschadigd.

Op tijd gearriveerd en vriendelijk bezorgd

Pakket is niet bezorgd

Hoewel staat aangegeven dat het pakket is bezorgd, is dit niet het geval. In ieder geval niet op mijn adres

netjes

netjes boven bij de voordeur bezorgt

hassle free delivery

Delivery without any issues

Mooi op tijd is de bezorger geweest , de doos stond bij de voordeur, en hij had aan gebeld

Redelijk

We waren gewoon thuis, en ik vraag Meccan af waarom er niet even aangebeld is. Nu stond het beneden op de gezamenlijke brievenbussen waar iedereen het zo weg kon halen. Even aanbellen is toch een kleine moeite

Netjes geleverd

Plant via dpd netjes geleverd

Goed mail contact, slechte bezorger

Duidelijkheid wanneer het geleverd zou worden, binnen dat uur ook geleverd. Alleen jammer dat de bezorger niet aanbelde en er snel vandoor ging.

Te laat

Helaas gewoon te laat bezorgd. Bezorgdatum was gepland op zaterdag 15-11 en het werd maandag 17-11. De status wordt ook totaal niet bij gehouden en blijft gewoon staan op zaterdag. Jammer, want ruim op tijd besteld en verse bloemen op een jubileum is toch leuker dan twee dagen te laat.

Vreselijke bezorgdienst

Verpakking helemaal nat bij bezorgen en dat terwijl er een elektrisch artikel in zat. Bij mijn vorige bestelling die ik retour heb gedaan klaag ik stad en land af rijden voor een pakket punt omdat er bijna alleen maar automaten zijn en het artikel was 1 bij 1 meter dus dat past niet. Zeer onvriendelijke bezorger ook! Kon geen gedag vanaf!

Mooi pakketje

alles tip top in orde