zeer slecht, een ramp dat bedrijf

pakket niet alleen te laat maar ook op het verkeerde adres bezorgd, pakket is nu zoek

De bezorger gooide het pakketje op de vloer

De bezorger gooide het pakketje op de vloer en bevegde hem met zijn voet.

Snel en op de tijd dát ze opgegeven bezorgd. Vriendelijke man.

Super goede ervaring. Vriendelijk, op tijd dat ze aan gegeven hadden.

Echt een *** ervaring pakket spoorloos

Mijn pakket is spoorloos woon zelf op nummer 98 is op nummer 1 bezorgd Maar je raad het al daar is die niet

Duurt te lang

Veel trager, dagen, dan DHL en Postnl

Pakket is helemaal niet bezorgd !!

Krijg heel leuk een mailtje dat mijn pakket bezorgd is, maar helaas GEEN pakket. En was gewoon thuis.

Zeer slecht

Vrijdag tussen 13.00 en 14.30 pakje verwacht was bij met bestelen zo uitgezocht voor weekend. Er kwam niks ook geen bericht gewoon niks ... Waar ik had bestelt bracht me op hoogte daar bestel ik dus niks meer omdat ze met dpd vervoeren, dit was door dpd de zoveelste niet na gekomen afspraak...zit je daar halve dag voor thuis van middag pas gekomen. Zeer ontevreden...

Aflevering conform tracking details

Zending is keurig afgeleverd zoals aangekondigd.

Netjes en snel

Netjes en correcte afhandeling

Het werd netjes en op tijd afgeleverd

Een nette vriendelijke chauffeur Die het netjes afleverde

Bezorger belt wél aan.

Bezorger belt netjes aan terwijl de concurrentie het pakket bij de voordeur legt zonder aan te bellen.

TOP bezorging . Altijd netjes leuke mensen ook . Ik ben heel tevreden

Perfect. Voor mij nr 1

Verkeerd geleverd

Het pakket zou volgens de site waar ik het heb besteld bij mijn thuis adres afgeleverd moeten worden maar is bij een afhaalpunt afgeleverd.

*** !!!

die *** chauffeur van jullie levert de pakketten niet af, maar pleurt ze net over de drempel van de voordeur in de centrale hal. er staat een levensgrote banner met het verzoek om de pakketten bij de juiste deur af te geven en die eikel legt de pakketten demonstratief recht voor de banner in plaats van bij de juiste deur/bedrijf te bezorgen. leer jullie bezorgers eens dat het vak van pakketbezorger betekend dat je de pakketten moet bezorgen/overhandigen. laat voortaan ook weer gewoon tekenen voor ontvangst.

Topservice en bezorger!

Precies binnen de aangegeven tijd

Niks ontvangen

Ik heb 4 minuten geleden een melding ontvangen dat het pakket geleverd is. Ik ben gewoon thuis, geen bel gehoord en even buiten gekeken, maar ook ligt er niks voor de deur. Super slecht toch. Kun je weer overal achteraan. Voor mij dus nooit DPD als ik iets te versturen heb.

Netjes op tijd

Geen bijzonderheden

Niet zo goed

Pakket bezorger had aangegeven dat pakket bij de buren was afgegeven maar stond voor de garage deur. Het is slecht weer en het word buiten neer gezet. En de bezorger had geen neerzettoestemming gekregen.

Op tijd, aardige bezorger

Aangegeven tijd tussen 14.15 en 15.15, en al na 10 minuten stond de auto voor de deur. Pakket was keurig voorzien van een “breekbaar” sticker en inderdaad was de inhoud ongeschonden. Bezorger vriendelijk en correct.

Zeer slechte bezorger

Meneer komt met keiharde muziek aangereden, vervolgens komt hij met 2 pakketten aanlopen en sigaretje in de hand. 1 van de dozen was goed beschadigd, ik vraag hiernaar “ja zo krijg ik ze” als antwoord. Het ergste vind ik dat meneer nonchalant aan komt lopen met sigaretje in zijn hand en deze gewoon houd terwijl deze bij mij aan de deur staat… Mocht dit uw aandacht trekken, ik heb dit op mijn video deurbel gewoon staan.

Hing in het zicht in de voordeur

Blij dat ik snel thuis was staat een grote tuinbank voor waarin normaal geleverd word

The delivery was fast and professional

Vandaag slecht. Normaal sltijd goed.

Ik was thuis. Normaal bellen jullie aan. Nu stond de doos in het schuurtje buiten aan de weg. Door dat de regen in het schuurtje stond is de doos nu nat geworden. Pakket is van Herbalife dus er staan etenswaar in en dozen nat en beschadigd.

Niet bezorgd

Hele dag thuis. Niemand aangebeld.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA