Geweldige service

Een zeer behulpzame, vriendelijke en correcte chauffeuer. Hier zouden jullie er meer van moeten hebben

vriendelijke man en op tijd

keurige donkere man, met een glimlach en mooi op tijd geleverd. Dit is in Noorden, ( zuid holland) op 17 november 2025 om ongeveer 1400 uur

Prima afgeleverd

Pakketje op tijd afgeleverd aan de deur

Kon even pakket niet binnenzetten, werd netjes binnengezet bij me

Keurig en netjes

Perfekt

Snelle en korrekt levering. Vriendelijke bezorging.

Top bezorger

Supervriendelijk altijd

GEWELDIG

Snel goed vlot precies op tijd

Alles goed gegaan

Bezorging ging goed maar de melding over tijd van bezorging kwam kort voor de bezorging zelf en daardoor niet op tijd gezien. Maar was nog thuis.

Mijn ervaring schrijf ik als volgt; Keurig op tijd! Vriendelijk personeel! Top!!!

Vlot en netjes.

Het is dit maal vlot, netjes en op de juiste tijd bezorgd.

Correcte levering

De leverancier belde aan en bracht de pakketjes binnen Dat is veel meer service dan gebruikelijk Op zijn best voor de deur en aanbellen en wegrijden

Roekeloos

Pakket twv 200 euro afgeleverd zonder aan te bellen en neergezet in de entree hal waar iedereen in het openbaar hier in het centrum van de stad zo maar bij kan.

Slecht

Kreeg om 9.22 pas bericht dat het pakket tussen 1107 en 1207 gebracht zou worden en gelukkig was mijn man thuis bezorger wacht niet tot er open gedaan word zet het na bellen gewoon voor de deur! Heb hierover al een keer klacht ingediend maar gebeurt gewoon weer!

waardevol pakket met wisselvallig weer buiten neergelegd

We zijn erg geïrriteerd over de bezorging. Er is een waardevol pakket buiten neergelegd onder een tafel. De grond is nat en dit trekt zo het pakket in en het regent voortdurend.

Pakketjes worden vaak zomaar voor de deur gezet.

Ik begrijp dat de bezorgers onder druk staan en haast hebben, maar ik heb nooit aangegeven dat een pakket voor de deur gezet mag worden. Bij de buren is prima, maar zojuist is een duur pakket zomaar voor de deur gezet. Wat als iemand het mee had genomen?? Ik probeer thuis te zijn, maar je weet soms pas vrij kort van te voren wanneer ze ongeveer langs komen. De manier van rijden van vrijwel alle bezorgers is veel te wild en gevaarlijk.

Wel op tijd, maar niet netjes aan de deur.

Het pakje werd wel op tijd gebracht. Maar er werd aan gebeld bij ons in de flat, de bezorger heeft het pakje beneden in de portiek gelegt en is zo weg gereden. Het pakje was ook nog eens geplet gelukkig was de inhoud nog wel heel. Echt niet netjes.

Waardeloos

Geef nota bene aan via de website dat ik de bezorging een dag later wil ontvangen en prompt krijg ik een bericht een paar uur later dat het pakket toch bezorgd is. Hemel en aarde moeten bewegen om iemand naar mijn adres te krijgen die de pakketten naar binnen ging halen i.v.m de regen.

Mail klopte met de bezorging, vriendelijke man!

Netjes op tijd geleverd. Een vriendelijke bezorger!

Netjes op tijd geleverd. Een vriendelijke bezorger.

Snel en efficient geleverd. Nette en vriendelijke koerier.

Snel en efficient geleverd. Nette en vriendelijke koerier.

Niet bezorgd

Eerst kijg ik een mail dat het 15 november bezorgd wordt. Niet bezorgd. Op 17 november krijg ik bericht dat het pakket bezorgd wordt. Dan krijg ik bericht dat het pakket succesvol bezorgd is. Maar het is niet ontvangen. Probeer klantenservice van DPD te bellen, die nemen niet op!!!

Geweldige service

Er is geleverd wat ik vraag

Is keurig op de opgegeven tijd bezorgd.

Van bestelling tot aan levering met voldoende regelmaat op de hoogte gesteld van de status.

Mooi op tijd percies zoals eerder aangekondigd.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA