Mooi op tijd percies zoals eerder aangekondigd.

Bezorger belt aan en loopt gelijk weg

Pakket beschadigd ontvangen en de bezorger belde aan en liep gelijk door naar de buren. Dit is al de 2e keer op rij dat dit gebeurt. Vorige keer gooide de bezorger het pakket voor de deur en was ook gelijk naar de buren

Goed gegaan

Deze keer top!

Met eerdere leveringen problemen gehad in de flat ivm latere levering dan aangegeven waardoor ik niet thuis kon zijn. Waren grote pakketten en niemand wilde en kon het aannemen... bezorgers hebben het toen gewoon voor de deur neergezet...was een probleem ook voor mij vanwege het gewicht van de pakketten.

Onbetrouwbaar

Voor de zoveelste keer is mijn pakket niet bezorgd, maar wel de melding krijgen dat het bezorgd is. Waar gaat het fout DPD?

pakket gewoon voor deur gedumpt.

geen toestemming voor gegeven, je hoort pas om 10 uur smorgens dat ze tussen 12-14 komen. Is niet op in te springen. Maar de bezorger weet ook niet wanneer ik thuis kom. Kan net zo goed pas morgen zijn en het kan net zo goed gaan regenen. ja het is een zwaar pakket, ja het is niet leuk als iemand dan niet thuis is, maar dit kan ECHT NIET en dit soort dingen gebeuren veel te vaak tegenwoordig. Zorg voor een goed systeem waarbij je de middag/begin avond van te voren een mail krijg met inschatting en waarin je eventueel een neerzettoestemming kan regelen. Maar zomaar pakketten voor de deur dumpen is gewoon not done!

Snel

Vlotte bezorging

Goede bezorging

Goed geïnformeerd over levering

Prettige ervaring. Fijn als de opgegeven levertijd ook daadwerkelijk zo is.

Conform verwachting

De bezorging van het pakket was overeenkomstig mijn verwachting m.b.t. de aflevering zoals door de leverancier was gecommuniceerd

Top.

Hele lieve nette jonge man, Komt de pakketten altijd boven brengen.. Er worden hier heel veel pakketten gestolen... Wij zijn blij met onze DPD pakket bezorger. Topper. Altijd vrolijk beleeft, vriendelijk en netjes... Wij vinden hem echt een schat... Thanks voor jouw goede zorgen lieverd...

Top chauffeur zorg dat je hem houd

Chauffeur heeft zelf een veel betere en logische plek gevonden voor mijn pakketje in verband met de regen. Vervolgens een briefje achtergelaten met de locatie van de plek van het pakketje. Fijn dat deze meneer of mevrouw zo laat zien echt voor mijn pakketje te zorgen. Top chauffeur

Nu al meerdere keren een bezorging via jullie mogen ontvangen. Zelfs na meerdere bestellingen geen negatieve ervaring. Ook de communicatie is duidelijk. Ga zo door, mijn complimenten!

Bezorger is altijd erg vriendelijk en netjes op tijd.

Niet bezorgd

Ik verwachtte 2 pakjes, er is maar 1 bezorg- voor mijn man, helaas mijn pakket is niet binnen gekomen

oké zoals afgesproken

oké zoals afgesproken

Geen neerzettoestemming

Ik heb een canvas besteld met emotionele waarde. Op het moment was ik niet thuis omdat ik bij mijn moeder was omdat die ongeneeslijk ziek is. Ik kwam thuis en het pakket stond voor mijn deur terwijl ik GEEN neerzettoestemming heb aangegeven! En het was ook noodweer. Ik had liever gehad dat het pakket bij de buren was afgeleverd of anders de dag er na maar niet op deze manier. Zeer onprofessioneel. Normaal vind ik het geen probleem maar in dit opzicht dus wel omdat het om emotionele waarde gaat en het ook wel wat kost. Het pakket is ook beschadigd dus ik hoop dat het doek nog heel is. Ik vind dat er meer zorgvuldigheid moet komen omtrent pakketten en niet zo maar in de bus gooien of wat dan ook.

Zeer slechte chauffeur

En WEER is het pakket niet afgeleverd bij mij thuis maar bij de hertenrade afhaalpunt. Dit terwijl ik gewoon thuis was, dit is al de 3de keer dat dit gebeurd en ik ben nu helemaal klaar met DPD. Ik wil een andere chauffeur!

Mijn pakket is NIET bezorgd

Er staat in de status dat mijn pakket bezorgd is maar ik heb niks ontvangen, graag oplossen!!

Aardige bezorger

Aardige bezorger

Brievenbus

Netjes in de brievenbus gevonden.,,

Netjes

Netjes alles binnen gezet. En erg beleefd

Een ontzettend aardige en meedenkende medewerker. DANK

Zaterdag kwam het pakket aan op mijn werkadres. Jullie medewerker, Abdul, belde dat hij eraan kwam. Ik vertelde dat het gebouw dicht is maar dat ik op 2 minuten afstand woon en of hij het daarheen wil brengen. Dat was geen probleem. En binnen 1 minuut stond hij voor de deur. Een heel aardige en vriendelijke jongeman, blij dat hij het pakket kon afgeven. Dankjewel, Abdul. je bent een heel klantvriendelijk mens

vriendelijk

vriendelijk, top service