vriendelijk

vriendelijk, top service

Nice work and fast delivery

!Nice work and fast delivery!

Fijne berichtgeving en aankondiging

Correct vriendelijk

xxx

xxx

Gewoon goede en tijdige levering

Tijdig , zoals eerder aangegeven, is de enveloppe bezorgd.

Ouderwets belletje lellen

2 zware dozen die voeding besteld, qua tijd schema keurig op tijd, maar die dozen op het pad achterlaten, bellen en dan zie ik de bus de hoek al omrijden vind ik verre van gepast.

Vaste bezorger

Vaste bezorger altijd ggoed!

Op tijd geleverd

Netjes bezorgd

Niks op aan te merken.

Formidabele

als gewoonlijk goed

Niet positief

Ik woon op de 4e etage. De bezorger neemt niet de moeite om het pakket in persoon aan te reiken. I.p.daarvan in de lift gezet, die na 1 tussenstop op de vierde verdieping aankomt met pakket onbeheerd erin achtergelaten. Erg slordig?

Vriendelijk en optijd geleverd.

Op tijd geleverd

Behulpzaam en netjes

Ik vroeg aan de bezorger of hij het pakket voor mij binnen wou neerzetten, aangezien ik net geopereerd ben, en hij dit zonder moeite doet. Fantastisch!

Perfect op tijd en netjes geleverd

Gewoon keurig afgeleverd

Zoals het hoort!

Het pakket werd precies volgens aankondiging bezorgd. Geen overbodige mailtjes en de bezorger was vriendelijk. Houden zo..

De chauffeur van dpd die hier al een paar keer aan de deur is geweest is echt super vriendelijk elke keer weer mag ook wel eens gezegd worden.

Mijn paket is niet bezorgd

Ik kreeg email dat mojn paket bezorgd is thuis, maar dit was helemaal niet waar

Product gekocht. Versturing via DPD. Ik kon keurig de bezorgdatum aanpassen naar een dag dat ik thuis ben. En op deze dag is het keurig geleverd tussen het tijdstip dat DPD had aangegeven. Prima dus!

Pakket werd in het portiek gezet

Kreeg een melding dat het pakket was thuisbezorgd, maar hij lag beneden in het portiek waar iedereen bij kan terwijl ik op de derde verdieping woon

Deze keer niet goed

Staat dat bezorgd is maar is niemand thuis waar is dat dan afgeleverd

In de hal beneden achtergelaten

Al meermaals aangegeven dat ze pakketten niet zomaar moeten neerzetten in de hal, en toch is dit weer gebeurd. Gelukkig heb ik hem wel gezien en is er niks gebeurd met het pakket, maar helaas is ook wel eens voorgekomen dat daardoor pakketten verdwenen.

Zeer slecht

wel een mail ontvangen met 'je pakket is bezord'maar helaas niets ontvangen.

Mooi op de afgesproken tijd geleverd

Geweldige service. Shipment op tijd opgehaald en op tijd afgeleverd.

Ik had 6 verhuisdozen die moesten worden verscheept van Ierland naar Nederland. PDP heeft dat perfect geregeld. Op tijd opgehaald en op tijd afgeleverd. En de dozen waren nog steeds in goede staat.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA