Heel goed in NL, maar niet in DE gedeelte

Pakket kwam vanuit Duitsland, eigenlijk maar 70km hier vandaan.. Duitsland heeft er 4 dagen over gedaan om van 70km weg naar 250km weg te gaan, toen terug naar 230km hier vandaan.. En toen eindelijk naar Nederland! Eenmaal in NL aangekomen is DPD perfect! Zelfde dag nog bezorgd, met een enorm duidelijk tijdvak én live tracker. Twee bezorgers, heel vriendelijk en behulpzaam!

Op tijd en zeer verzorgd

Een mooi artikel, goed verzorgd en op tijd ivm St Klaas

Perfecte bezorging.

Precies op tijd, beleefde bezorger, werkelijk perfekt.

Ik ben tevreden

Heel snel

Goed en netjes

Levering niet compleet

Levering is niet compleet. Ik mis de kruimeldief

De verpakking was stuk!

De doos waar mijn bestelling inzat, was open/kapot.

Topp

Hele leuke chauffeur

niet OK

pakket op tijd maar als in binnen ben en de deur is open begrijp ik niet dat chauffeur het pakket voor de deur neerlegt, op zun minst even kloppen en roepen dat pakket er ligt zou mooi zijn.

top bezorger

de bezorger moest even wachten,maar met een glimlach kreeg ik mijn pakket

hele aardige bezorger, vriendelijk en netjes !

Goede snelle levering

ze zoude bellen heb een retour voor dpd

Helaas normaal goed alleen nu niet . Ik had een retoure voor hun die zouden ze gelijk mee nemen en hij zou me bellen ..... Niet dus jammer. En nu hoe krijg ik het pakketje nu terug gestuurd ... weet niet waar een depot is van hun

Correcte bezorging en transport met duidelijke mails omtrent status van verzending en bezorging.

Niet geleverd

Waar is mijn pakket?

slecht

wij zijn gewoon aanwezig is bij de buren 4 panden verder op waarschijnlijk bezorgd.

Netjes op aangegeven tijdstip geleverd. Bezorger netjes en vriendelijk.

Pakket keurig op tijd geleverd en prima informatie.

Nette vriendelijke bezorger toppie

Prima afgeleverd

Alles oke

Deze bezorger is geweldig. Keurig neergezet, uit de regen. Altijd vriendelijke bezorgers, vaak dezelfde, dank hiervoor.

In 1 woord top!

De bezorger was keurig op tijd en ontzettend vriendelijk. Het waren 2 zware pakketten en hij heeft ze op eigen initiatief netjes binnen neergezet, heel fijn! Dus heb hem hiervoor ook uitgebreid bedankt, deze bezorger maakt het verschil!

Prima bezorger

De bezorger had moeite het te vinden, omdat de huisnummertoevoeging onduidelijk op het etiket stond. Hij heeft extra moeite gedaan. Top

Snel en goed

mooi op tijd geleverd

Accuraat

Bezorging volgens hun opgegeven tijdlijn, vriendelijke bezorger.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA