Gewoon slecht!

Ik wil mijn pakketten thuis ontvangen… Ik ben dan ook gewoon hele dag thuis. Op de dag zelf laat in de ochtend krijg je pas update dat pakketten tussen 17 en 18 worden bezorgd. Op zh nog prima. Om 1705 krijg ik een update dat ze me gemist hadden en de pakketten naar een afhaal punt gaan. WTF.. ik was gewoon thuis. Mijn cameras tonen aan dat er niemand is langsgeweest. Pakketpunt is op zaterdag open tussen 15 en 22. Prima.. kom ik daar dus aan met de auto want de pakketten zijn groot en enigzins zwaar. Blijken ze dicht te zijn! En nu kan ik de pakketten pas paar dagen later ophalen! Wat een ***** bedrijf dat dpd!

Waar is mijn pakket ?

Mijn pakket is bezorgd. Maar waar dan ? Het is een thuislevering, ik krijg de melding dat een pakket is bezorgd terwijl ik thuis ben. Niets ontvangen, zelfs geen briefje of melding waar het wel is bezorgd. Ik ben hoog zwanger en mag nu buurt onderzoek gaan doen waar mijn pakket is. Ik vind het schandalig. Alleen omdat ik met 3 sec niet bij de deur kon komen ?!

Slecht

2x aangeven dat het pakketje op een andere dag bezorgd mag worden. Uiteindelijk gewoon bezorgd en dan ook nog een aan de andere kant van het wijk.. ik geef niet voor niks aan dat ik het pakketje op een andere dag bezorgd wil hebben..

Niet volledig geleverd

Mijn pakket is niet volledig geleverd. De bestelling bestond uit 6 onderdelen, waarvan er maar 5 zijn afgeleverd

Schandalig slech

Geen ster waardig Waardevolle spullen worden in de regen gezet .

Netjes

Keurig op tijd

Erg prettig dat ik eerst gebeld werd en de chauffeur was keurig op tijd

Keurig afgeleverd en op een droge plaats gezet

Prima bezorging. We waren er niet maar pakket is keurig op een droge plek achtergelaten.

Top, snel levering en vriendelijk chauffeur.

Top, snel levering en vriendelijk chauffeur.

Voor derde keer geen bezorging

Geen code ontvangen om pakket uit automaat te kunnen halen, de pakketten (3x) worden retour gestuurd naar de verzender. Klantenservice werkt niet mee, stuurt je door naar Vinted, en Vinted stuurt je door naar dpd… als je vraagt of ze dit onderling kunnen kortsluiten voor een oplossing, krijg je als reactie dat dat zo niet werkt. 1x is toeval 2x is toeval 3x is een patroon ❌

Zakelijke klanten

zakelijke klanten niet meer sávonds om 22 uur berzorgen

Package Damaged and 5 out of 7 books missing

Bad. Service. The package was significantly damaged and with 5 out of 7 books missing from the package.

Vriendelijke en snelle levering

Pakketbezorger was zeer vriendelijk en mijn bestelling kwam de volgende dag al.

Snel en goed op de hoogte gehouden. Netjes op de afgesproken plek neergelegd.

Niets op aan te merken

Updates klopten, binnen juiste uur bezorgd, vriendelijke bezorger

De bezorger kwam het boven brengen. Heel fijn

Ip tijd geleverd

alles perfekt

Heel slecht

Chauffeur rijdt in onze tuin bij weg rijden. Komt naast de oprit en rijdtgrwoon verder na achteren door de tuin.

nette bezorgde

vriendelijke en nette man. Was ook bereid het zware pakket (27 kg) te brengen. Via de website was eenvoudig te volgen hoe dichtbij de bezorger is.

Keurig op tijd!

Netjes op tijd afgeleverd zoals tevoren aangegeven.

Niet aangebeld

Uit Italië een zending die € 45 kost en door de brievenbus past. Ik hoef er niet voor te tekenen??? Verzendkosten door mij betaald vanuit Italië. Wie zegt dat het echt aangekomen is? Een luie bezorger ?

Prima/ goed

1410 Westfields