Snel en betrouwbaar

Op tijd en netjes afgeleverd. Via track & trace kun je op de kaart zien waar de bestelbus zich bevindt. Zo kun je goed inschatten wanneer het pakje komt.

Niks

Ik zit gewoon thuis te wachten wordt niet eens aangebeld bel is ook niet stuk maar krijg wel mail dat het is afgeleverd maar niemand weet waar dus bezorging is dlecht

Op tijd

binnen de aangekondigde tijdspanne. En naar boven gebracht!

Heel vriendelijke man

Hij had de doos op de deurmat neergezet en gaf direkt aan dat hij het tweede pakket ging ophalen, deze zette hij binnen neer op de andere doos die ik ondertussen naar binnen gerold had.

Niet OK met DPD bezorgen

Pakketje wordt voor de deur gezet, zonder dat er uberhaupt is aangebeld. We nemen dit namelijk op. Dus als we niet zo alert waren, dan is de kans groot dat je pakket zo weg is. Zeker als het geen goedkope spullen zijn.

Keurig afgeleverd

Volgens de aangegeven tijd geleverd,keurig aangebeld en doos keurig intact.

Geweldig zo snel bezorgd

Keurig op tijd geleverd

Heel snel geleverd

Zal zeker meer bestellen

Was een vriendelijke bezorger

Niet ontvangen was thuis!!!

Krijg ik eerst een nail dat het tussen 14.00 en 15.00 bezorgt wordt, ik zit op de uitkijk gewoon thuis Dan krijg ik een mail dat het bezorgt is om 14.37, maar waaaaarrrr???? Ik heb niets ontvangen Waar is het dan afgeleverd. ???

snel

Ondanks de drukte kreeg ik mijn pakket al vroeg in de ochtend van een vriendelijke bezorger.

Nette, vriendelijke kerel die zichtbaar plezier heeft in zijn werk.

De bezorger was keurig op tijd, was bijzonder vriendelijke en heeft zichtbaar plezier in zijn werk. Kortom een fijne ervaring!

Vlotte levering

Vriendelijke bezorger en op tijd

Pakket kwam op tijd volgens de informatie via de mail. Vriendelijke bezorger en zonder schade.

Gewoon op tijd zo als het aan gegeven.

Snel en vriendelijk door bezorger afgehandeld, fantastisch

Wat beloofd wordt is geen flauwe kul en wordt als zodanig verzorgd.

Prima op tijd en netjes afgeleverd

De service is heel erg verbeterd, Dat was vroeger wel eens anders.

Mooi op tijd

Keurig volgens afspraak op de aangewezen plek geleverd

Niet compleet

Het pakket wat geleverd is is niet compleet en er is een neerzettoestemming voor achter de poort.. maar het wordt keer op keer voor aan de weg gezet.

Rampzalig

Bezorger belt netjes aan om vervolgens je pakket beneden waar iedereen bij kan je pakket neer te gooien super asociaal

fijne communicatie

De koerier stuurde me een appje om te vragen naar het huisnummer, omdat dit mis was gegaan bij de bestelling. Hierdoor hebben we dit tijdig opgelost.

goed en op tijd

goeie communicatie van wanneer afgeleverd, en chauffeur was prachtig op tijd, en vriendelijke jongen.

Fantastisch!

Deze bezorger was heel vriendelijk! Meerdere zware pakketten heeft hij netjes in mijn huis gestapeld! Aangegeven dat 1 van de zakken gescheurd was en netjes opgelost, echt top!!!

Heel correct behandeld

Heel correct op tijd