Pakketje paste niet in de brievenbus

Pakketje dat te groot was voor de brievenbus toch in de groene brievenbus aan de straat gepropt. Met moeite eruit kunnen krijgen. En in de regen de klep niet dicht gedaan. Resultaat: nat pakket en de rest van de post ook.

Goede chauffeur

Goede chauffeur

gewoon goed !!

vriendelijke bezorger

het pakje is niet bezorgt

het pakje is niet bezorgt ,, en DPG zegt van wel. ik heb wel om de zelfde tijd wel. 3 pakje aan genomen van Post NL

In regen

vorige pakket was volledig kapot op afhaalpunt gezet terwijl buren wel thuis waren Nu herleveribg wordt het buiten in de regen geplaatst terwijl buurvrouw letterlijk de meneer zag aanbellen. Belachelijk!

Keurig op afgesproken tijd

Top levering!

Gewoon goed

Op tijd, aardig en correct!

Stipt!

Goede informatie vooraf en stipte levering met een tijdspanne van 1 uur. Daar kun je voor thuis blijven!

Super snel geleverd en prima tijd informatie. Vriendelijke bezorger.

Pakket stond buiten de flat

De track & trace code gaf aan dat het pakket bij mij thuis bezorgd was. Ik was op het moment van de bezorging echter niet thuis. Bij thuiskomst geen pakket te vinden. Ook geen briefje of opmerking. Na het wegzetten van mijn kliko vond ik het pakket bij toeval buiten tussen de muur en de groen container. Ik woon in een flat, dus dit was niet voor mijn voordeur, maar voor de gevel van het pand.

matig

Zoals zo vaak is de zending incompleet afgeleverd. 1 colli ontvangen ipv de 2 colli waaruit de zending bestaat maar DPD zet vervolgens wel de zending op afgeleverd, terwijl deze dus incompleet is. De bezorger zegt, ja ja komt goed de 2e doos paste niet in de bus. Wordt bezorgt door mijn collega, nou niet dus. Toevallig is dit een zending die al sinds 21 oktober telkens op en neer gaat tussen NL en It en DPD zegt telkens dat de zending bezorgt is. Om knettergek van te worden. Dus enige bezorgdheid is er wel of de 2e doos ergens in de komende dagen wordt afgeleverd.

Prima bezorging

Goede info vooraf en keurig binnen de tijd aan de deur afgeleverd. Mijn vrouw was alleen thuis en toe heeft de besteller het zware pakket even binnen gezet. Top!

Er is niks bezorgt

Er is niks bezorgt krijg wel een mail dat het bezorgt is

Goed ingepakt.

Slecht

Er zouden 3 paketten worden geleverd ( babybedje) en kreeg er maar 2, pakket 3 konden ze niet vinden. Nu 5 dagen verder en nog steeds niks. Ze zij ook niet te bereiken.

Goed tot zeer goed

I give 5 stars. They were really serious with tracking, shipment, delivery.

Professional

Uitstekende bezorging.

Had een andere plaats voor bezorging gegeven, echter kon het pakkje de brievenbus in.

Bedankt

tot nu toe goed maar dit is slecht: waar is onze bestelling?

Ik heb niets ontvangen, graag contact over dit pakket

Perfect!

Is correct en zeer netjes bezorgd . Bedankt bezorger . Nog een fijne avond toegewenst.

Meestal goed

Wij hebben nog niks ontvangen.

Melden dat pakket bezorgd is. Terwijl het niet bezorgd is!

Melden dat pakket bezorgd is. Terwijl het niet bezorgd is!

Prima en op tijd

Keurig kaartje met de mededeling waar t is bezorgd

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA