Prima geregeld zo

Pakket netjes overhandigd

Keurig bezorgd en op tijd

De bezorger bracht het netjes boven

zeer goed

zeer goed

Netjes geleverd

Vriendelijke bezorger, netjes geleverd aan de deur.

Uitstekend!

Geen op- of aanmerkingen!

Pakket wordt voor de deur gezet

Het pakket wordt voor de deur gezet wanneer niemand thuis is. Terwijl ik een kast bij de deur heb met duidelijke uitleg. Ik vind dit zo asociaal, wanneer het pakket nat regent kan ik alles weggooien

bezorgd op verkeerd adres

Heel jammer dat de bezorger het pakket door de bus duwt van nummer 116 en niet verder kijkt dan zijn neus lang is. want ik zit op 116-V

In dit geval keurig aan de deur van mijn flat op de 1e etage afgeleverd.

Meestal zijn de bezorgers te beroerd om een pakket boven te brengen. Ze leggen de pakketten op een bank die in de inkomsthal staat, zelfs als je vraagt of ze het boven willen brengen omdat je slecht ter been bent. Dan worden ze geïriteerd en leggen het alsnog beneden op de bank. Of ze komen boven met een gemopper. Er zei onlangs zelfs een keer een bezorger dat als ik niet naar de winkel kan, ik niet zulke zware artikelen moet bestellen. 10 punten voor déze jongeman die het keurig deed zónder dat ik het hoefde te vragen.....

onzorgvuldig

verpakking staat open en is grotendeels ingedeukt. bezorger niet gezien

Keurig gedaan

Zoals altijd top … heel blij met deze vriendelijke bezorger

Zeer slecht

We hebben 22 september opgegeven vanwege afwezigheid en alsnog bezorgen jullie bij de buren. Zeer slecht.

Prima, man vroeg feedback in te vullen. Dus bij deze . Pakketje is netjes geleverd.

Vriendelijke jonge man

Eindelijk een bezorger die netjes aanbelde, in plaats van bonken op de ramen. Ook het pakje werdt netjes overhandigd en niet over de poort gegooid, zoals vaak wel gebeurt !

Netjes en op de aangegeven tijd bezorgd!

Geweldige snelle levering.

Snelle bezorging

Bezorging binnen aangegeven tijdvak, pastte in brievenbus. Top!

Supersnelle bezorging thanks toppertje

Zeer slecht

Wederom zat ik thuis te wachten en krijg ik een mail dat het bij de buren is afgeleverd terwijl ik gewoon thuis ben. Er is ook niet aangebeld helaas.

Typisch DpD, je weet nooit wanneer.

Volgengs Bol.com zou bezorger op de 16e september voor onze deur staan. Vandaag de 18e september waren we bij toeval thuis en hadden we ook nog een mailtje dat de bezorger zou komen. Dus geluk bij een toevalligheid. Ons pakje was in Enschede, ging via via naar Unna (Dld). Om vervolgens naar Eenrum te komen. Ach, over logistieke logica praten we maar niet.

Prima op tijd

Pakket in goede conditie

Vriendelijke bezorger die nog plezier in zijn werk heeft

Zie boven

Wacht niet tot deur is opengedaan

Er wordt aangebeld en bij deur opendoen, binnen enkele seconden, is bezorger al weg en staat pakket in de regen voor de deur. Zoveelste keer, heel vervelend en geen bericht dat het neergezet is - betreft vooral vorige leveringen! Iedereen die langsloopt kan pakket meenemen en heb nooit toestemming voor neerzetten gegeven!!!!

Geen pakketje

Ik denk dat het niet op het juiste adres is geleverd, andere pakketten worden wel bij de voordeur onder de heg gelegd en zijn er als ik thuiskom.

Alles prima alleen wilde bij de buren weer weg halen maar dat kon niet

Onverantwoord bezorgd

De bezorger heeft twee kostbare pakketten zonder aan te bellen simpelweg voor de voordeur gezet. Dit is absoluut onacceptabel. Als klant verwacht ik zorgvuldigheid en verantwoordelijkheid bij de bezorging. Dit geeft weinig vertrouwen in de service.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA