slecht

de bezorging kwam 4 uur later, er werd niet aangebeld, het pakket is over het hek heen gelegd in de regen in de tuin. daar heeft het de hele nacht gelegen. er zaten lampen in die allemaal nat zijn geworden, het karton was doorweekt.

Chauffeur bracht alles naar boven.

Afspraken gehouden en stipte levering

Niet anders dan positief

Keurig bezorgd

Vlot en vriendelijk Keurig afgeleverd!

Zeer vriendelijke bezorger

Vlot en goed

Prettig

Super fijne bezorging

Slordig/onverschillig

Het pakket wordt voor de deur gezet en weg is de bezorger. Zonder te checken of wij thuis waren! Dat vind ik slordig en onverschillig. Ik besef dat deze bezorgers het druk hebben maar een pakket met enige inhoudelijke waarde laat je niet zomaar onbeheerd achter.

Makkelijk om bezorgmoment aan te passen en de bezorger was vriendelijk

goed en netjes

complimenten voor de bezorger, slecht weer en maar doorzetten

Op tijd en aardige bezorger

Altijd op tijd. Prettige bezorger en levert het pakket keurig in huis af

Ik ben nit tevreden

Ik was thuis. Niemand geeft gebeld, geen brief in mijn brievenbus gelaten Klantenservice moeilijk bereikbaar.

Kansloze levering

Het is bij bijna altijd ellende met de dpd Ook nu weer is mijn pakket neergezet in de regen... Doos valt uit elkaar en de 2 dekens die erin zaten zijn zeiknat. Als het aan ons ligt dan versturen of laten we onze spullen nooit meer bezorgen door jullie!

Zoals afgesproken en vriendelijk bezorgd

Goed geïnformeerd, tijdig en netjes onbeschadigd geleverd.

Mijn pakket was verkeerd geleverd.

Bevestings mail dat mijn paket geleverd is, maar is niet bij mij thuis geleverd, ook geen poging tot.heb moeten zoeken naar mijn pakket. Geen informatie dat bijv ergens anders ligt. Lag bij de buren 3 huizen verder?

Ja

Mooi op tijd

Pakket mooi afheleverd

Netjes in de logixbox gedaan

triest

de bezorger had 2 zware dozen, was kattengrit. hij kwam al puffend aan. waarbij ik vroeg 'heb je geen karretje?", 'nee 'zij hij 'dat heb ik niet' 'dan zou ik dat toch een aan je baas vragen' zei ik. hij zij ' voortaan moet u het maar beneden halen'... dit stond nergens aangegeven dus volgens mij ligt het probleem toch bij de bezorger niet bij ons en hoort hij het gewoon bij ons af te leveren.

Zeer slecht

2 keer in mijn leven pakket met dpd laten bezorgen 2 x gaat het fout en wordt er niks geleverd waardeloze vervoerder hier wil ik niks meer mee te maken hebben **********

Mijn pakket werd met een grote glimlach aangereikt.

De bezorger bleef netjes wachten tot ik de deur open deed en reikte mijn pakket aan met een grote glimlach op zijn gezicht.

Pakketje wordt in de regen voor de deur gegooid terwijl ik niet thuis ben

Sprekend voor de huidige dienstverlening: of ze raken het pakket kwijt, en mocht je het geluk hebben dat ze het niet kwijt raken wordt er tegenwoordig aangebeld, pakketje neergegooid en aangelopen.

Perfect! Zeer goed!

Perfect!

Waardeloos

Bij mij is niets afgeleverd. ik heb op de DpD site een alternatieve leverdatum opgegeven voor de opvolgende week. En nu krijg ik een bericht dat het bij mij vandaag is afgeleverd op een tijdstip dat we helemaal niet thuis waren. En nu maar uitzoeken bij wie het is afgegeven. Dat gebeurt je enkel bij Dpd

Snelle bezorging en keurig op tijd.

Ben zeer tevreden over de gang van zaken in het algemeen.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA