Netjes in de logixbox gedaan

triest

de bezorger had 2 zware dozen, was kattengrit. hij kwam al puffend aan. waarbij ik vroeg 'heb je geen karretje?", 'nee 'zij hij 'dat heb ik niet' 'dan zou ik dat toch een aan je baas vragen' zei ik. hij zij ' voortaan moet u het maar beneden halen'... dit stond nergens aangegeven dus volgens mij ligt het probleem toch bij de bezorger niet bij ons en hoort hij het gewoon bij ons af te leveren.

Zeer slecht

2 keer in mijn leven pakket met dpd laten bezorgen 2 x gaat het fout en wordt er niks geleverd waardeloze vervoerder hier wil ik niks meer mee te maken hebben **********

Mijn pakket werd met een grote glimlach aangereikt.

De bezorger bleef netjes wachten tot ik de deur open deed en reikte mijn pakket aan met een grote glimlach op zijn gezicht.

Pakketje wordt in de regen voor de deur gegooid terwijl ik niet thuis ben

Sprekend voor de huidige dienstverlening: of ze raken het pakket kwijt, en mocht je het geluk hebben dat ze het niet kwijt raken wordt er tegenwoordig aangebeld, pakketje neergegooid en aangelopen.

Perfect! Zeer goed!

Perfect!

Waardeloos

Bij mij is niets afgeleverd. ik heb op de DpD site een alternatieve leverdatum opgegeven voor de opvolgende week. En nu krijg ik een bericht dat het bij mij vandaag is afgeleverd op een tijdstip dat we helemaal niet thuis waren. En nu maar uitzoeken bij wie het is afgegeven. Dat gebeurt je enkel bij Dpd

Snelle bezorging en keurig op tijd.

Ben zeer tevreden over de gang van zaken in het algemeen.

snelle service

pakket verzonden vanuit centraal europa, 2 dagen na ophalen bezorgd. erg tevreden.

Perfecte levering

Pakket stond buiten

Ik woon in Amsterdam en het pakket was letterlijk buiten op mijn stoep gezet in plaats van in de gang. Ik kwam hier een paar uur later achter. Iedereen had het kunnen meenemen. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd.

was prima.

dit was voor mij de eerste keer.

Mijn ervaring is deze keer niet goed. Geen pakket ontvangen!

Mijn pakket is niet geleverd en ik heb wel een bericht ontvangen dat levering was uitgevoerd, Ook mijn buren hebben geen pakket gezien. Erg vervelend dat de speciale hondenbrokken 10 kg nu zoek zijn.

Goed op schema bezorgd.

Snelheid bezorging prima, aflevering ****

Jullie bezorger in witte bus heeft tegen ons hek aangereden. Hek opent niet meer, zal morgen bij daglicht een foto van schade maken en deze aan jullie doorsturen met vriendelijke groet John Kobesen

pakket was kapot

ik trof mij pakket kapot aan in de afgepsroken plek.

Snel en goede service

door een fout het verkeerde adres ingegeven. Na een telefoontje alles binnen 2 minuten geregeld. App werkt ook goed en pakket word snel geleverd

Perfect op tijd

Keurig op tijd en bij de deur aangebeld en afgeleverd. Vriendelijke man

Prima levering.

Mooi op tijd, ondanks het slechte weer. En ook precies volgens de afspraak over de bezorgplek!

Bagger

Bezorger is volgens track en track in de straat, bezorging word op niet thuis gezet. Ookal ben ik thuis. (Derde keer deze maand) Service desk zal zorgen dat het alsnog bezorgd word. (Slecht te woord gestaan) Moest uiteindelijk alsnog naar afhaalpunt. Daar werd gezegd dat het 'logisch' is dat de chauffeur s'ochtends zijn gehele levering daar word gebracht. Er word 'teveel' van de bezorger gevraagd, te veel pakketjes die bezorgd moeten worden Afgelopen week stond er een dpd bezorger in de portiek, legt pakketjes in de algemene hal. Als hij word aangesproken op eventueel diefstal, wijst hij naar de camera's. Vind het niet nodig om pakketjes aan de juiste voordeur te bezorgen

De beste bezorger ooit!

Een bezorger die betrokken is bij de buurt en zijn werk geweldig doet.

Heel goed!

Keurig op tijd en netjes op de afgesproken plaats neergezet!

Ik ben niet blij mee

De bezorger heeft mijn pakket bij de portiek deur laten staan en ik woon op de tweede verdieping. En ik ben niet thuis.

Op tijd aangekomen !

GEEN

Bezorger te lui

De bezorger heeft mijn pakket beneden in de centrale hal neergelegd in plaats van het boven te brengen. Hierdoor had m’n pakket meegenomen kunnen worden door eenieder.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA