Nette bezorging

Vreemde manier van bezorging

Ik woon in een appartementencomplex op de 3de verdieping. Er is een lift aanwezig. De bezorger kwam aanlopen met een grote doos. Ik stond in de deuropening van mijn appartement dat zich op een hoek bevindt. Op ongeveer 1 meter afstand zette hij de doos op de galerij en draaide zich om waardoor ik de zware doos moest optillen en naar mijn huis moest tillen. Heel stom!

Ik kreeg het pakket al om 11 uur en niet s middags. Maar dat kwam mij wel goed uit.

Goede aankondiging van de levering, die ook werd nagekomen.

Goede aankondiging van de levering, die ook werd nagekomen.

Dit keer prima

Mijn pakketje werd dit keer wel netjes bezorgd op de genoemde dag en tijd. Fijn om de vertrouwde bezorger weer te zien. Bij hem gaat het altijd goed. :-) Wel raar dat mijn pakketje om 17.10 uur werd bezorgd en ik een e-mail krijg waarin staat dat mijn pakketje om 18.30 is afgeleverd.

Betrouwbaar

Ik was niet thuis, maar de bezorger had het pakket keurig onder dak op de aangegeven plaats gezet. Top!

Nike gekregen

Hallo pakket niet gekregen …..

Onjuiste bezorgingsbevestiging

Terwijl ik thuis was en de bezorging verwachtte, ontving ik een e-mail dat het pakket succesvol was afgeleverd, terwijl ik nog niets heb ontvangen.

Perfecte en vriendelijke bezorger

Correct en goede bezorger

Pakket lag buiten in de regen

Pakket lag buiten in de regen op openbaar terrein. De chauffeur heeft niet de moeite genomen om het terrein op te rijden en het pakket in de schuur te leggen.

Erg vriendelijk zette zelfs het pakket even binnen omdat het wat zwaarder was Topper

snel en vriendelijk..

Vlotte levering,beschadigde verpakking.

Vandaag pakketje ontvangen. Verpakking was beschadigd maar gelukkig was fragiele inhoud niet beschadigd. Misschien in het vervolg wat voorzichtiger mee omgaan.

Topservice

Pakketje was in oranje kliko gelegd. Complimenten aan de bezorger. Prima oplossing bij nat weer! Erg blij mee!

Hier kunnen veel bezorgers een puntje aan zuigen

Ok

Netjes bezorgd

Op tijd geleverd

Ok. Op tijd geleverd.

Heel snel geleverd

De bezorgtijd was aangekondigd tussen half 6 en half 7. De bezorger was er al na vijf minuten na deze tijd. Zo snel had ik de bezorger niet verwacht. Dus een pluim voor de bezorger.

De bezorger gooit de doos voor mijn neus op zonder aan te kloppen

De glazen potten die ik besteld heb zijn stuk . De bezorger gooijt het en loopt weg . Wat een eiken !!

Goed aangekomen

Mijn bestelling is netjes op tijd geleverd

Ik heb mijn pakket niet ontvangen

Ik krijg een melding dat hij thuis is afgeleverd, maar niet ontvangen en was ook niet thuis. Geen idee waar mijn pakket met dieet voer voor een huisdier nu is en het voer is bijna op…

Goed en vriendelijke bezorger

Netjes bezorgd.

Zo als afgesproken en vriendelijke man

Gewoon niet geleverd. Heel slecht

Pakket is gewoon niet geleverd. We waren met 2 personen thuis maar geen DPD gezien. Echt super slecht.b

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA