weer een pakket voor de deur neer gezet

Bijna alle pakketten die via DPD zijn gekomen zijn gewoon voor de deur neergezet en de chauffeur heb ik de laatste keer niet eens zien staan. geen fijne vervoerder.

Bezorger wacht niet totdat je open doet

Dit vindt ik frustrerend.

Netjes bij de deur gezet!

Netjes afgeleverd bij de deur!

Top bezorger!

Wat een super bezorger heeft mijn pakket vandaag bezorgd. Super vriendelijk, vrolijk ( ondanks het verschrikkelijke weer ) en keurig op tijd. Hier kunnen heel veel bezorgers nog iets van leren!!!

Snel en goed

Vriendelijke pakketbezorger!!

Ik werd netjes op de hoogte gehouden. Binnen de afgesproken tijd bezorgd.

Betrouwbare bezorging.

Altijd netjes op tijd bezorgd. Goede info over bezorgtijd en dag. Op de afgesproken plek. En soms,zels netjes onder de deurmat.

Zeer vriendelijk bezorger..

Zeer tevreden nette en vriendelijke bezorger.

Geen nederlands

De bezorger spreekt geen eens Nederlands.

Keurig afgegeven aan mij

netjes afgegeven

Netjes op tijd met een zeer aardige bezorger.

Een aardige, vriendelijke meneer die mijn zware pakket netjes binnen bracht. BLIJ MEE (waren ze allemaal maar zo)!!!

Fijne ervaring

Fijne ervaring, beleefde geduldige bezorger

Vrolijke service

Snel, geen gedoe en super vriendelijke bezorger!

Pakket onbeheerd achtergelaten

Zonder toestemming werd mijn pakket voor de deur achtergelaten

Goed bedrijf top

Geweldige bezorging en mooi op tijd

Vriendelijke op tijd bezorging.en duidelijkprima

geleverd in goede orde

Niets op aan te merken, dank!

Topbezorging!

Keurig op tijd en heel aardige bezorger. Klasse!

Waarom wordt mijn pakket in de regen voor de deur gezet?

Ik ben thuis, er wordt aangebeld, ik ben in no time bij de deur, chauffeur was meteen weg. Het regende en mijn pakket was op een kletsnatte stoep gezet. Waarom? Ik ben dit niet gewend van DPD. Nieuwe chauffeur? De inhoud van het pakket is niet bestand tegen vocht. Ze hadden het pakket ook droog bij de loopdeur van de garage achter kunnen laten als ze zoooooveel haast hebben. Maar ja, dan moet je welgeteld 15 stappen lopen. Stel je voor. DPD, ik vind dit absoluut NIET kunnen. Voor het zelfde geld was ik er niet en had dan een totaal verziekt pakket! Want het heeft bijna de hele dag geregend.

Wij hebben deze bezorger vaker en de service is geweldig. Vriendelijk, behulpzaam. Deze jonge man is echt een fantastisch visitekaartje van DPD. Tijd voor een loonsverhoging of flinke bonus;-).

Goede tracking&tracing, zeer vriendelijke chauffeur

Gisteren besteld vandaag geleverd

Alles binnen 24 uur

Slecht

Ik krijg niet eens de tijd om de deur open te doen. Pakket wordt voor de deur neer geflikkerd en niemand meer te zien. Ik vind dit zeer slecht.

1410 Westfields

Oirschot 5688 HA