Kut bezorging

Pakket achter de vuilnisbak verstopt zonder ook maar iets achter te laten dat die daar ligt. Slaat nergens op dit. Heel het pakket nat geworden

Slecht

De bezorger was aardig, maar de doos was half open.

Zeer vriendelijke bezorger

Bezorging duidelijk aangegeven; op tijd bezorgd; verpakking zag er goed uit en vriendelijke bezorger.

Heel goed.

Chauffeur weet waar hij mee bezig is.

It doesnt apear, no email nothing where they delivered!

I didnt get it, with put any information about where they drop it..

Helemaal top

Aardige bezorger, keurig afgeleverd. Vroeg of hij zijn flesje water mocht bijvullen en dat doe je als het 35graden buiten is. Het is afzien voor die bezorgers, auto in auto uit en zware pakketten moeten vervoeren.

mooie spullen

snel bezorgd

Onze pakketten worden altijd op 1a bezorgd dus verkeerd.

Het schijnt dat ons adres niet te vinden is voor bezorging maar andere bezorgdiensten kunnen ons wel vinden. Plus hij werd 1,5 uur buiten bezorg periode geleverd.

Fijne bezorging

Dit is nog even bezorgdienst waar je op kan vertrouwen postal fn dhl hebben over lak aan

Via de app kijken waar het pakket is

Makkelijk via de app kijken waar het pakket is

Super goed

Makkelijk besteld, snel bezorgd.

Slecht

Ik was aan het werk, ik had een pakket punt geselecteerd Pakket is gewoon onbeheerd op balkon gelegd. Uitermate slecht

Pakket was al geopend en beschadigd en een boek was er al uit.

Ik ben heel verdrietig . Ik had 2 dure tijdschriften vanuit Frankrijk besteld en er maar 1 gekregen. Het pakket was al geopend en er zat maar 1 boek in en licht beschadigd. Heel vervelend want het was een cadeau voor iemand. Wat nu???? De bezorger die aanbelde heeft het beneden in de hal gelegd van het appartement en vertrok zonder een woord te zeggen.

Onverantwoord

Bezorger heeft mijn pakket, onbeheerd bij mijn voordeur geplaatst, zonder mij neerzettings toestemming. Die dag heeft ook geregend met weeralarm code oranje. Neemt niet nauw met de pakketjes. Onverantwoord

Pakket buiten het hek neergezet zonder neerzettoestemming.

Ik had geen toestemming gegeven voor het neerzetten van het pakket, omdat als ik niet thuis zou zijn om het pakket aan te nemen het hek op slot zou zijn, waardoor het niet op een veilige plek neergezet zou kunnen worden. Dit pakket werd echter wel neergezet buiten het hek. Ik heb geluk dat ik door een noodgeval niet al te lang nadat het werd neergezet thuis aankwam en dat het pakket niet gestolen was, maar dit is echt ongelofelijk slecht.

Niets ontvangen en geen kaartje in de bus

Pakket zou 2 juli bezorgd moeten zijn. Ik had aangegeven dat het pakket in de tuin gelegd kan worden. Hele tuin afgezocht, niets gevonden. Geen kaartje in de bus, niets. Heb het pakket morgen vroeg nodig. Echt waardeloos!

Zeeeeer lange levertijd

Het duurde 3 hele werkdagen voordat het pakketje bij het depot was. Is het depot ergens ver aan de andere kant van de wereld? Daarna nog een aantal dagen voordat het bezorgd was. Het pakket is vanuit NL verzonden en moet naar een NL adres. De bezorger was aardig.

Op tijd

Goed service en op tijd bezorgen

Redelijk

Pakket van 2dekansjes was heel erg beschadigd.

Zoals altijd perfecte service

Pakket zonder toestemming onbeheerd bij voordeur neergezet

De bezorger heeft aangebeld en een tijdje gewacht, maar toen er niemand open deed, heeft hij het pakket zomaar bij de voordeur gezet. Wij hebben geen neerzet toestemming gegeven, dus had het pakket bij buren of een afhaalpunt bezorgd moeten worden.

Hij was rond 16.00 thuis

Slecht

De meneer in kwestie pleurt het pakket zo voor de deur, belt aan en loopt weg. Heb er beelden van als jullie het willen zien Als ik kwaad wou had hij het geweten maar helaas was hij al weg Dan heb je aan mij een goeie Schandalig Zou graag dat hij hierop aangesproken wordt.

Goede producten en perfect service

Ik besteld altijd bij Orthofex. De producten zijn heel goed en bovendien is de service ook uitstekend.

Voor de deur neergezet

De bezorger heeft het pakket voor de deur neergezet, zelfs een blinde die de straat in zou lopen had het kunnen zien staan. In de VS heb je “porch pirates” en het is een utopie te denken dat dat in Nederland niet anders is.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.