Matig beoordeeld. 1 dag te laat.

Parasol besteld. Uit voorraad, met levering volgende dag. Verzending DPD tracé laat zien dat transport tussen 2 depots, allebei binnen Nederland, meer dan 20 uur tijdverlies opleverde. Verder geren klachten.

Zonder neerzettoestemmjng achtergelaten

We waren niet thuis. Tamelijk belachelijk dat de 2 pakketten in het dicht in de voortuin worden achtergelaten.

Op tijd geleverd

Super snel geleverd en prachtige spullen.

Alles prima verzorgd

zeer slecht !!!!!

De dozen werden uit auto gegooid . WEl afgeleverd op een hoog je moet niet vragen hoe!!! Ik had twee tafels bij Xenos besteld waarvan een stuk is . vrezelijk slechte service heel triest !!! Ibk ben woedend !!!!

Perfect op tijd beter dan PTT

Goedkoper, sneller, duidelijke communicatie - diverse aflever en ophaal mogelijkheden. Veel beter dan de PTT tegenwoordig en nog voordeliger ook

Perfect afgeleverd

Vriendelijke man thuis afgeleverd binnen tijdsbestek!!

slecht

omdat ik in een flat woon 3 hoog werd mn pakket gewoon beneden in de centrale hal neergezet

Keurig op tijd

Bijzonder snelle levering van het VONROC product in een keurige verpakking. Snel uitpakken en uitproberen.

Hopeloos

Beide bezorg pogingen aanwezig. Niks vernomen. 2e poging melding dat pakket bezorgd is. Maar niet bij mij. Ik woon in winkelstraat boven een winkel. Elke avond bezorging gaat mis omdat de bezorger Niet eens de moeite neemt om uit te stappen en de winkelstraat in te lopen en belletje te vinden.

Goed verzorgd

Vriendelijke chauffeur

Top!!

Snelle bezorging, goede service en een hele vriendelijke bezorger...

Vriendelijke chauffeur netjes op tijd precies de aangegeven tijd super

Betere service en vriendelijke medewerkers

Dpd is zoals het hoort te zijn. PostNL heeft eigenlijk geen tijd om aan te bellen laat staan te wachten tot je de deur open doet. Dpd medewerkers bellen netjes aan en wachten je komst af en vriendelijke medewerkers.

Op tijd geleverd

Het artikel is op tijd geleverd volgens de informatie op de website. Te bedenken dat dit uit Duitsland kwam.

Vriendelijk tijdig netjes

Prima ervaring

Snel, behulpzaam, vriendelijk. TOP!!

Ik was deze bezorging alweer vergeten, stond dus niet klaar bij de voordeur. Mijn snelheid is niet meer van deze tijd. Bezorger moest dus even wachten (sorry). Zijn reactie? Ontzettend vriendelijk en vrolijk. (Zwaar pakket) om het hoekje in mijn halletje gezet! Chapeau voor deze bezorger!!!

Bezorging keurig op tijd, op de afgesproken plek en vriendelijke bezorger.

Prima bezorgd geen schad van de dozen. De chauffeur is punctueel. En respectvol.

Waardeloos

Pakket bezorgt volgens 2 e-mails en allebei op een andere locatie, 1 bij het pakket ophaalpunt en 1 thuis en op beiden locaties niets te vinden!

Zwaar klote

Wordt gewoon in de brievenbus gedouwd Beschadigd ook nog eens Ik ben gewoon thuis bellen niet aan Zeer slecht

Pakket gedropt, niet afgeleverd!

Mijn ervaring met DPD is slecht. Pakketten worden voor de deur gedropt zonder af te wachten of er iemand open doet. De laatste levering betrof een groot pakket dat goed in zicht stond voor iedereen die het mee had willen nemen. Onze buren waren gelukkig thuis en hebben het pakket op eigen initiatief bij hun neergezet. Want daar had de bezorger natuurlijk niet aangebeld.

Wachten nog tot je de deur open doet en overhandigen pakket.

Vriendelijke bezorger, die wacht tot je de deur open doet en het pakket persoonlijk overhandigd.

Info over bezorging onvoldoende

Om 8:20 een mailtje sturen dat jullie tussen 8:36 en 9:36 een pakje komen brengen is zinloos. Waarom niet de avond ervoor een berichtje van “we komen morgen.” Nee daar sturen jullie nog we komen 14-07-2025 dat is na het weekend. U berichtgeving is op deze manier dus zinloos en ruim onvoldoende!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.