Vriendelijke chauffeur

Netjes afgeleverd.

Nette en vriendelijke bezorger.

Normaal gesproken vind ik DPD vreselijk slecht, vandaag had ik eindelijk eens een vriendelijke bezorger daarom geef ik een recentie omdat hij wel een duimpje verdient.

Behulpzaam

Pakket netjes op de 1e verdieping gebracht.

Geheel niet volgens afspraak geleverd.

De levering was niet zoals jullie aangeven op de juiste plaats gedaan volgens de neerzettoestemming. Het is bij de box van de buren bezorgd en stond ook nog in de regen. Ik begrijp dit niet, wordt er niet juist gelezen door de medewerkers?

Vriendelijke bezorger

Ik zag de bezorger aankomen en deed de deur alvast open. Toch liep hij gemoedelijk naar me toe, overhandigde rustig het pakket met een ‘alstublieft ‘ en vertrok weer met een ‘fijne dag’. Het lijkt vanzelfsprekend maar dat is lang niet altijd het geval en wordt dus zeer gewaardeerd.

Pakketten worden niet bezorgd. Gewoon niet, nooit never, al weken.

Pakketten gaan retour naar depot, worden ergens gedumpt of er staat dat het bezorgd is maar dat is het niet. Ik ben verschillende pakketten kwijt en klantenservices belooft vanalles maar helaas……

Het pakket was bij regenachtig weer voor de deur neergezet

Het pakket was bij de voordeur neergezet. Het heeft echter geregend en het pakket stond niet helemaal overdekt, waardoor het deels nat is geworden. Gelukkig zat er niets kwetsbaars in het pakket. Verder werd de oprit half geblokkeerd door het pakket.

Waardeloos!!!!

Ik zit in de woonkamer en zie hem mijn pakketje afgeven bij de buren

Snelle en correcte levering

Ze kwamen goed optijd.nette en snelle levering

Verkeerd pakket ontvangen

zoveelste keer een volledig verkeerd pakket ontvangen en uiteraard is DPD niet 24/7 bereikbaar. Thanks!

Even geduld bij aflevering.

Even geduld bij aflevering.

Pakketje netjes over de drempel bezorgd

Netjes bezorgd.

Super !

Vanaf de bestelling tot aan de levering was ik me duidelijk hoelang het nog ging duren. Pakketbezorger was ruimschoots op tijd en beleefd.

De doos is aan de deur van de buren achtergelaten

De doos is aan de deur van de buren achtergelaten Zeer ontevreden.

Keurig afgeleverd op de juiste tijd!!

Zie hiervoor

foute locatie rondom woning

ondanks toevoeging in afleveradres "NIET THUIS papiercontainer" en een neerzettoestemming met vermelding van papiercontainer 1e container blauw deksel rechts van garage, moest ik een zoektocht rondom mijn woning doen om het pakket te kunnen vinden. Is lezen ook al lastig voor bezorgers?

Ze hadden het pakje op zaterdag en maandag had ik het binnen

Keurig afgeleverd op afgesproken plek

Helemaal prima

Pakket afgeleverd lag buiten voor de voordeur

Pakket afgeleverd lag buiten voor de voordeur

keurig op tijd bezorgd

pakje in goede staat afgeleverd

Er is 1 van de 2 onderdelen afgeleverd.

Alleen de lampenkap ontvangen , de rest van de lamp ontbreekt.

Beter op tijd als dhl

Goede aflevering

Lekker handig als je alle buren af moet

Afgeleverd bij de buren. Euhhh ja, welke van de 25?

prima bezorgd

tevreden niet beschadigd

Op verwachte tijdstip afgeleverd.

Netjes op verwachte tijdstip afgeleverd, heb het goed verpakt in de brievenbus gevonden.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.