Bezorging liep verkeerd, uiteindelijk gelukt..

Pakket was al 3 dagen onderweg naar sorteercentrum. Was een levering van Limburg naar Noord-Holland. Gebeld naar klantenservice waar mijn pakketje bleef: 2 keer gebeld, 10 minuten wachtrij, maar prima te woord gestaan. Samen met verzender een onderzoek gestart via DPD. Daarna liep het proces weer na een dag. DPD gaf een bezorgtijd aan en ik had gezegd neerzetten bij de voordeur. Kwam op geplande tijd, pakket bij de voordeur én bezorger had aangebeld. Vriendelijke bezorger.

Aardige bezorger

Erg vriendelijk!

Mijn voordeur ligt aan aan andere straat als het adres! Ik zag het busje voorbij rijden en ben meteen naar buiten gegaan. De chauffeur was het pakket al aan het uitladen op het verkeerde adres! Hij heeft zich verontschuldigd en het pakket meteen naar mij toe gebracht!

Pakket is niet bezorgd

Pakket is niet bij ons aangekomen.

Geweldig goeebeorging, dwz; bezorgd tot in de hal door een vriendelijke bezorger

Het was goed uitstekend snel

Bedankt voor alles

Top snel levering

Snel geleverd en goed verpakt.

Op tijd maar in de hal van appartement entree achtergelaten

Keurig op tijd werd er aangebeld en heb ik vanaf mijn appartement de deur beneden geopend Ik heb paar minuten bij de voordeur gewacht tot er iemand bij mij op 3 hoog het pakket kwam afgeven Uiteindelijk ben ik zelf naar beneden gegaan en in de gezamenlijke hal lag het pakket t.w.v. bijna €300,00 onbeheerd en dus voor iedereen op te pakken….

Stipt op tijd, maar doos kapot.

Tijdig geïnformeerd over tijdstip aflevering. Prettig is ook dat je diverse opties aan kunt geven, indien je het pakje niet aan kunt nemen. Maar de doos was flink beschadigd. Goederen hadden er uit kunnen vallen. Geen mededeling hierover van de vervoerder.

Vriendelijke en nette bezorging.

Klasse

Prima geregeld!

Keurig optijd, vriendelijk chauffeur

Geen pakket geleverd wel mailtje met “pakket bezorgd”

Lijkt zo ongeveer op oplichting.

Snel en goed

Zeer snelle en accurate bezorging.

Heel handige en overzichtelijke site. Ook heel fijn zijn de keuzes waar het pakket neergezet kan worden wanneer er niemand thuis is.

Goed en snel

Goed en snel

Binnen de aangegeven tijd bezorgd

Keurig aangebeld en afgegeven.

Zeer slecht

Pakket is helemaal beschadigd, en was paar dagen te laat bezorgd.

Aardige man

Keurige correcte bezorger

vriendelijke man

vriendelijke man, dat is wel eens anders geweest

Pakket zomaar in voortuin gezet.

Het pakket is achter de papiercontainer in de voortuin gezet zonder dat dit besproken of aangegeven is. Het pakket was hierdoor voor iedereen zichtbaar en had makkelijk gestolen kunnen worden.

Goede bezorging

Nette en vriendelijke bezorger. Pakket netjes afgeleverd

Goede communicatie over wanneer het pakje bezorgd wordt. Vriendelijke bezorger en netjes op tijd bezorgd.

Lading niet goed verzorgd

De lading was kwetsbaar, dit stond ook op de doos. Maar de bezorger hield de doos gewoon op zijn kop en overdwars. Daardoor was de lading g ook beschadigd.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.