Snelle levering, nette en vriendelijke bezorgen

Alles voor aangegeven tijd, bezorger zéér attent!

Service with a smile!

Heel snel geleverd, zeer attent.

Slecht

Mijn pakket zou tussen 12.00 en 13.00 uur worden bezorgd, ik heb de hele dag zitten wachten en hoor je savonds pas dat het bij de buren was bezorgd

Jammer pakket voor de deur gedropt MPP

Ben aan het werk en krijg een mail dat het pakket bezorgd is. Ik heb een medewerker van Dpd Vijfhuizen gesproken (zus). Zij heeft chauffeur gevraagd om het pakket weer op te halen. Die chauffeur heeft zelf getekend.

Risico !

Pakje stond voor mijn deur, klaar om gestolen te worden

Dozen kapot en inhoud lek

Ik had kattengrind laten bezorgen. Ik snap dat de dozen zwaar zijn maar ik hoorde de bezorger de dozen neergooien voor mij deur. Resultaat (al was de schade misschien eerder gebeurd?): ik doe de voordeur open, igt er veel kattengrind op de grond, ik heb de dozen voorzichtig binnengehaald en overal kwam grind uit de dozen. Lang bezig geweest met opruimen :( niet netjes!! Wel snelle levering en binnen de tijd.

Pakket niet ontvangen

Kreeg de melding dat het pakket bezorgd is maar ik was niet thuis en heb het pakket niet. Nog geen reactie ontvangen op de vraag waar mijn pakket is :(

Ondanks de feestdagen toch supersnel geleverd!

In Duitsland een product gekocht en binnen de kortste keren bij mij afgeleverd, een dag voor St. Nicolaas,

Waardeloos met een toevoeging van een huisnummer.

Jullie bezorgen iedere keer mijn pakketjes op nummer 39 in plaats van 39 a. Waardeloos!

Pri.a service, goede info en.op tijd.

Biutcyichohgu0

super klantvriendelijk

Ik had een heel vriendelijke bezorger aan de deur die het pakket afleverde.

Ben zeer tevreden zo

Ben zeer tevreden zo

Perfect!

Vriendelijk bezorger

Lange bezorgtijd, bezorger wacht niet af of er iemand thuis is. En laat pakket toch achter.

Duurt lang voordat pakket bezorgt wordt. Bezorger belt aan en gooit het pakket op de grond en loopt direct weg. Zonder af te wachten of er iemand thuis is. In mijn geval gaat het om een duur pakket. Ik vind dit absoluut niet kunnen. Het maakt niet uit of het goedkoop of duur is, en of het breekbaar is of niet. Je gaat zo niet om met pakketten. Heb je geen geduld/tijd om te wachten dat er wordt open gedaan, wordt dan geen bezorger en kies een ander beroep

Netjes bezorgt

Heb een kist in de voortuin waar alle pakketjes netjes wordt ingelegd. Duidelijke emails wanneer het bezorgt wordt

Bezorger laat pakket vallen —> kapot !

Er zouden 4 pakketten geleverd worden. Tijdens avondeten horen we een hard “boink” geluid. Bij het openen van de voordeur ligt een pakket voor de deur en de bezorger haalt een 2e pakket uit de bus. Hij geeft meteen (in het Duits) aan dat hij het pakket heeft laten vallen. “Is ook zwaar” zegt hij. Ik zeg dat ik niet boos ben maar dat we moeten kijken of er schade is aangezien er lichtmetalen velgen in zitten. De bezorger zegt; ik heb geen tijd om te wachten en zegt nogmaals; het was te zwaar dus ja, laten vallen. Sorry. Daarna stapt hij in de bus en rijdt weg. Alles staat op de bewakingscamera. Foto’s gemaakt van de beschadigde doos en de velg heeft schade opgelopen. Verzender gecontacteerd. Jammer dat de bezorger niet de tijd neemt om te kijken of er schade is ! Dit kan gebeuren maar los het netjes op ! Tevens mis ik 2 pakketten maar ik reken erop dat die morgen komen alhoewel de app zegt dat ze bezorgd zijn …..

Gewoon goed

Geen opmerking. Gewoon zoals het hoort

Mooi

Mijn bestelling is super snel geleverd

Pakket onbeheerd in de regen voor een leeg huis laten staan

Eerst een pc ter waarde van 700 euro onbeherrd in de schuur. Wij waren een weekend weg. Gelukkig nog wel een email ontvangen, zodat de buurbrouw het kon vinden. Daarna 25 kilo havermout een halve dag in de regen, tegen de voordeur aan. Schandalig!

Waardeloos.

Ik ben gewoon thuis en heb niets ontvangen. Woon in een appartement, ben naar beneden gegaan en daar staat ook niets. Wat nu? PS dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd!

Netjes op de afgesproken tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd en de bezorger was zeer vriendelijk.

Pakket zomaar open en bloot neetgezet op venstwrbank

Pakket achter gelaten open en bloot op vensterbank. Hellemaal doorweek en kapot geregend... belachelijk!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot