Niet volgens afspraak

Op 4-12-2025 is aangekondigd via email dat mijn pakket op 4-12-2025 tussen 17.10 en 18.10 zou worden bezorgd. Er is ook aangeboden om de bezorging te wijzigen. Omdat ik na 16.00 niet thuis zou zijn en ik de buren niet lastig wilde vallen, heb ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de bezorging te wijzigen naar maandag 8-12-2025. Tot mijn grote verbazing en ergernis werd het pakket toch om 17.33 bezorgd en omdat ik niet thuis was het pakket bij de buren bezorgd. Dus hiermee heb ik mijn buren lastig gevallen dankzij uw onzorgvuldigheid door niet aan de afspraak te houden om het pakket op 8-12-20265 te bezorgen. Waarom biedt u de mogelijkheid om de bezorging te laten wijzigen, als u dat toch niet gaat houden aan aan het verzoek voor de wijziging. Een hele hele slechte service.

Slechte bezorgers

Pakketje zat niet goed in brievenbus en werd aangebeld. Gevolg: pakketje t.w.v. 85 euro gestolen.

Toppers

Top en op tijd

Op tijd en top

oke

........maar er is niet gebeld, dus zag ik de doos pas veel later voor de deur staan.

Slecht

Pakket werd gewoon voor de deur gezet ipv door de brievenbus of aan de buren

Не профессионально

Моя посылка была вложена в посылку другого человека, в результате мною не была получена.

Helemaal goed

Wel goed geïnformeerd, maar plus een extra week levertijd bij.

Groot compliment voor bezorger!

Ondanks grote drukte toch op beloofd tijdstip bezorgd. Bezorger overhandigde pakket. Echt fijn! Zeer correcte afhandeling!

Inhoud beschadigd

Pakket met duidelijke tekst dat hij omhoog moest staan en in de schuur gezet moest worden.. maar het pakket stond andersom bij mij aan de voordeur.. bezorger belde aan maar voor dat ik deur open kon doen was hij al richting zijn busje gelopen. Er zaten planten in die nu beschadigd zijn..

Duidelijke mail , zeer klantvriendelijk

Ondanks de drukte toch op tijd

Vandaag werd het parket precies op de afgesproken tijd bezorgd, heel fijn met de sinterklaas drukte.

Chagrijnig en zeer onpersoonlijk.

Over deze bezorger ben ik niet zo zeer te vreden. Deze man is een zeer chagrijnige en ongeduldige man. Eerder had ik al mee gemaakt dat die heeel ongeduldig zat aan te bellen om een pakketje van de buren bij mij af te leveren.. niet denken aan dat ik een dier hebt die ik van de deur weg moet halen (op mijn deur zie je ook vermeldt staan dat er een hond aanwezig is). En vandaag was ook niet anders... Erg ongeduldig aanbellen, de apparaat gelijk in mijn handen duwen ipv even netjes zeggen "kan je tekenen" of "voor deze pakket moet je tekenen". En vond het zeer onpersoonlijk dat die mijn pakket op de vieze grond gezet had ipv gewoon op een normale manier aangegeven had. Deze persoon doet als of die geen plezier in zijn baan heeft (wat kan), maar ook uit en laat zien bij de mensen wat niet oke is.

Onduidelijke tracking en duurt erg lang

Op vrijdag besteld, op donderdag pas geleverd. Doosje is helemaal in elkaar gedrukt, gelukkig alleen kleding in. Met het bijhouden van de track&trace moet je elke keer je ordernummer invoeren en bevestigen met je postcode, i.p.v. dat je direct vanuit je mail op de juiste pagina komt zoals gewend van andere bezorgdiensten. Gelukkig zijn mijn andere bestellingen via andere bezorgdiensten bezorgd.

prima bezorging, cummunicatie viel deze keer tegen

xommunicatie in jullie paortal was niet accuraat

Vriendelijke vrolijke bezorger

Positief

Netjes afgeleverd

Op tijd geleverd volgens de planning. Bezorger aangeklopt want de bel doet het niet. Gewacht tot we open deden. Vriendelijk en verzorgde chauffeur

Vriendelijke bezorger. Tot naar binnen gebracht vanwege zware paketten.

Prima aangegeven en op tijd!

Netjes

Goede en juiste informatie.

Pakket over hoge pilaar naast poort op de grond gegooid en inhoud kapot

Ondanks dat er met grote rode tape voorzichtig behandelen op de verpakking stond, is deze niet door m’n poort geschoven maar over mn poort /pilaar heen gegooid en lag de verpakking kapot in mn tuin. Uiteraard is de inhoud ook kapot

Zeer slecht

Pakket zou bezorgd zijn maar niets ontvangen. Ook navraag gedaan bij alle buren in de straat, deze hebben ook niks aangenomen.

Perfect adres hersteld

Er stond bij de status dat mijn adres niet klopt deze heb ik online aangepast en het is de volgende dag gelijk opgepakt heel fijn dit

Altijd op tijd

Westfields 1410