Snelle levering. Bezorger wacht tenminste dat de deur open gaat. Zet het niet zomaar neer.

Goed geregeld

Bezorger netjes op tijd, vriendelijke man.

Een vriendelijke jongeman komt de bestelling brengen, alles netjes afgeleverd.

Top bezorger

Vriendelijk en behulpzaam

Dit pakket is niet bezorgd

Geen pakket ontvangen!!!!!

Gaf bij de intercom duidelijk aan dat het de pakketdienst was. En liep 7 trappen op (ik heb geen lift in mijn pand). Erg tevreden nu!

Gewoon goed

Aardige bezorger, weg vriendelijk.

Rook pakketten

Ons pakket ruikt geheel naar sigarettenrook. We hebben het uitgepakt om ervoor te zorgen dat de inhoud er niet naar gaat ruiken. Maar eigenlijk dient het pas over een paar weken uit de verpakking te gaan en cadeau gedaan te worden. Ik zou als ontwerper van mooie producten die bedrijf niet als verzendbedrijf adviseren. Ik verzoek u vriendelijk om een betalingsvergoeding te treffen aan degene waar de inhoud door gemaakt is, namelijk ‘van Tjalle en Jasper’ voor het niet netjes vervoeren van hun pakket.

Netjes en mooi op tijd

Netjes en op tijd bezorgd

Mooi pakket

Het pakket is goed verzorgd afgeleverd.

goede service precies zoals afgesproken

De bezorger van DPD kwam precies in het aangegeven tijdvak bij mij aan de deur. Hij was beleefd en vriendelijk, heeft het pakket persoonlijk aan mij overhandigd (en dus NIET voor de deur gezet en weggereden) en het pakket zag er netjes uit, niet gedeukt of beschadigd. Precies zoals het zou moeten dus.

Vreselijk.

Mijn pakket zou bezorgd zijn, ben thuis, NEE DUS!!!!@@@

Prima op tijd

Aardige bezorger

Pakket niet geleverd aan een persoon maar buiten voor de deur gelaten

Gelukkig heeft niemand het meegenomen, maar dat had makkelijk gekund. Het is niet aanvaardbaar dat het niet in handen van de juiste persoon is overgedragen !

Perfect op tijd geleverd

Bezorging mislukt

Gewoon thuis, met zicht op de straat. Geen bezorger gezien, de deurbel is ook niet gegaan. Toch wordt gemeld dat de bezorging mislukt is. Pakket was vrijdag afgegeven bij DPD, uiteindelijk pas op dinsdag bezorgd.

Wel behulpzaam, nadat hij het pakket(koffiezetapparaat) lief vallen

Lied het pakket balen zei gelijk sorry

Vriendelijk snel en hulpvaardig

Prettige ervaring

Geen gedonder

Alles ok

Slecht

In heel veel gevallen legt de bezorger het pakket gewoon in de tuin, in het zicht en bereikbaar voor iedereen. Onbegrijpelijk om zo met andermans spullen om te gaan. Soms ligt het gewoon buiten in de regen. En wat als iemand het meeneemt en het pakket is volgens jullie bezorgd. Dan heb je als klant geen poot om op te staan en is je bestelling verdwenen.

Keurig op tijd.

De tijd klopt altijd. Nooit te laat. Aardige medewerkers.

Precies binnen de aangegeven uur tijd. Top.

Dag van tevoren aangekondigd. 4 uur van tevoren een levertijdsperiode van 1 uur aangegeven. En deze was correct.

Netjes bij de voordeur neergezet zoals aangegeven

Leugen en onverantwoordelijk

Kreeg bericht dat het pakket bij de buren was afgeleverd maar het stond in het portiek. Ik woon in de binnenstad van Nijmegen. Er lopen hier veel mensen langs. Onverantwoordelijke omgang met andermans spullen en nog liegen ook. Slechte zaak

Yitstekend

Super service