Mijn pakket is niet bezorgd

Ik heb een plek aangegeven maar daar staat niets er is ool niet aangebeld!

netjes afgeleverd

Pakket was zoals gevraagd achterom neergezet, erg fijn.

Over het algemeen zeer tevreden

Wel erg gek dat er net een pakket bij de buren( ook nog 5 huizen verder..) wordt afgegeven terwijl we gewoon thuis zijn…

Alles.OK

Geen opmerkingen

Heel slecht

Pakket is kapot en open en op de natte grond in de regen gezet, bezorger wacht niet eens tot de deur open is gedaan. Informatie over bezorgtijd is slecht.

Netjes onder de overkapping gezet

Deze keer is mijn ervaring goed, de vorige keer een briefje in de bus niet thuis, papier bak, klopte niet, heb dagen lang moeten zoeken waar mijn pakketje was gebleven

Zeer zeer slechte service

Aangegeven dat het pakket naar een DPD-punt moet, omdat ik aan een onverhard pad woon waar het verboden is voor auto's. Staat de bezorger doodleuk voor de deur. Bezorger zegt het allemaal niet te weten; bleek zelfs voor GLS te werken....

Slecht

Pakket is zogezegd bezorgd doch ik heb niks ontvangen!!!!

Waar is mijn pakket bezorgd?

Ik woon in een gebouw met meer dan 250 bewoners, maar het kan ook zijn dat het pakket bij een andere woning in de straat is afgeleverd. Het is totaal niet duidelijk.

Beschadigde doos

Het brievenbuspakket in een stevige doos is beschadigd aangekomen. Gelukkig was de inhoud beschermd ingepakt.

Bezorgers stond bij het verkeerde huis.

De bezorger snapteniet dat 21 niet het zelfde is als 21 A. Gelukkig was ik in de buurt. Dit zou niet voor mogen komen. Bovendien zou iedereen dat pakje aan kunnen pakken; je hoeft alleen maar te zeggen,; ik ben van 21A op 600m va het huis en hij geeft het pakje. Onbegrijpelijk.

Geheel naar wens

Snelle en correcte levering prima bezorger.

jammer dat de drie bestellingen buiten in de regen stonden

normaal altijd prima, maar nu denk ik andere bezorger, drie pakketten buiten in de regen achter gelaten, terwijl de deur naar een halletje open was, en ook was er iemand thuis

Pakket is afgestaan 14 huizen verderop bij een leegstaand huis in verhouwing

Ik had aangegeven liever op woensdag bezorgen en vervolgens is het op dinsdag afgeleverd bij een huis heel veel verderop wat recent leeg is gehaald en waar alleen bouwlieden in werken? Kan in de avond dus niemand vinden in dat huis! Wat een gedoe. Waarom niet bij mijn eigen buren?!

Waardeloos!

Pakket was gewoon voor de deur gezet. Iedereen kon hem meenemen en hij was helemaal nat. Super slecht!!!!

Snelle bezorging en duidelijk volgen van pakket Erg blij mee

Missing 1 of the 2 packet

they even didn’t ring the bell. They leave one of the two packets outside the main door. App say is 2/2 packets are delivery but I only have 1. I miss 23715029272188

nette en goede levering met tijd voor mij

10 sterren

Pakketje succesvol afgeleverd

Mijn pakketje is succesvol afgeleverd alleen buiten neer gezet zonder dat iemand er was maar is goed gegaan ik heb het pakketje opgehaald met vriendelijke groeten Carla

Chauffeur heeft pakket voor de deur neergezet.

Chauffeur heeft pakket gewoon voor de deur neergezet! De buurman heeft dit zelfs gezien, hij had het pakket ook bij de buren af kunnen geven. Pakket heeft een waarde van bijna 250 euro dus u begrijpt wel dat ik hier niet blij mee ben. En dan hebben we het ook nog niet over het weer gehad.

Zoals mijn score: zeer slecht

Ik pas het bezorgmoment aan, ik krijg bevestiging. Toch komt het op de originele dag, ook nog bij andere in de straat geleverd.... pffffff. In de app staat ook nog eens afgeleverd 22-10-2025, terwijl vandaag 21-10-2025 is. Lekker bezig, en dit is altijd zo.....

Prima op tijd. Heel nette en aardige bezorger

Perfect op tijd bezorgd!

Pakket bezorgd op de aangegeven dag en tijd. Tijdsbestek van 1 uur! Perfect. Hoef je niet de hele dag thuis te blijven!!!!

Slecht

Gewoon slecht, ook de communicatie.

Fantastic

Great service