snel geleverd!

Snel geleverd en goede updates

Goede website en notificaties, bezorger

Zet alles voor de deur en loopt gelijk weg zonder te checken of er iemand thuis is

Geweldige bezorger en keurig op tijd.

Ik woon 5 hoog met lift en de bezorger had gelukkig een steekkarretje mee. Hij heeft de 2 pakketten keurig in de gang gezet.

Mooi op tijd, aardige bezorger

Verkeerd bezorgd

Het pakket was bezorgd op een verkeerd adres, een geheel andere straat.

Geen pakketje ontvangen

Ten eerste: Ik heb geen pakketje ontvangen. Ten tweede: een vreemde tijd om een pakketje te brengen. (Tussen 23.29u/00.30u)dan lig ik allang en breed te slapen. Ten derde: dat ik de auto kon volgen in de app, waar hij is, 21.30u moest het volgens de app op de Lommerbaan staan, vlakbij mij huis. Ga ik buiten kijken, staat er geen auto. Dus heb ik voor niets zitten wachten. Een erge vreemde situatie. Snap dat jullie het druk hebben, maar laat dat dan even weten. Dat is wel zo netjes Zie graag uw antwoord tegemoet Met vr. Gr. Mevr. H.G Heijboer-Chevalking

Pakket is niet geleverd

Pakket zou tussen 13.31 en 14:31 geleverd worden. De hele dag geen updates maar om 22:40 een melding dat het pakket geleverd was. Maar dat is niet gebeurd.

levering tot tevredenheid 1 dag later als post NL

goed en netjes

Heel goed hoor

De bezorger heeft mijn pakket naar boven gebracht dat was heel erg goed bedankt

Zeer slechte bezorging

Geen pakketje afgeleverd

Prima ervaring.

Prima ervaring.

Pakket was voor de deur gezet

Pakket was voor de deur gezet terwijl ik gewoon thuis was

I did not get my package.

Tracing completely stopped after a bit and i paid alot of money the bezorger dint even try to find the adress lazy stuff.

Nette vriendelijke bezorger

Slechte chauffeur s

Waren niet thuis ivm. Afspraak word het zo voor de deur neer gelegt ten 1 ste heb ik daar geen toestemming voor gegeven. Bezorger had 1 stap naar rechts kunnen doen aanbellen bij buren. Die waren thuis Ten 2 de was een. Paket van waarde ong € 100 dat leg je zo maar niet effe buiten voor de deur (had het graag gezien dat het bij pakketservice was gebracht. ) was veiliger geweest kortom 1/2 ster is eingelijk nog te goed

Top levering

Prima bezorging

Bezorgd om 23.01

Geloof niet dat ik nog wat hoef toe te voegen

Alles keurig netjes en vriendelijk afgeleverd.

Super aardige bezorger!

Snelle levering. Fijne duidelijkere app zodat je precies weet wanneer het pakket komt. Aardige bezorger. Parkeerde netjes op een plek waar het kon.

Pakket beschadigd

Niet erg voorzichtig met pakket omgegaan. Er zat meer kattengrit los in de doos dan in de verpakking door een grote scheur die veroorzaakt was door ruwe omgang met de doos

Bezorging en tijdstip perfect de site is wat minder makkelijk

Keurig op tijd geleverd op de afgesproken plek en lekker afgesproken tijd van tussen 1900 en 2100 dus hoef je maar 2 uur thuis te zijn normaal is dat bij andere een halve dag of zelfs een hele dag dat je dan thuis moet blijven

Prima op afgesproken tijd

Alles prima

Harde werker

Harde werker

Netjes en beleefd

Ik deed open en de man stond aan.mijn voordeur bij het pakket te wachten totdat ik open had gedaan . Zei me gedag en liep toen pas weg. Vreemd dat ik dit bijzonder vind iemand die netje en beleegfd z'n werk doet. Top en dank je wel hiervoor!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.