Geweldig en meedenkend

Chauffeur stond voor de deur en kon het pakketje niet vinden , maar kwam een halfuurtje later toch nog weer langs toen hij het doosje alsnog gevonden had .....klasse

Slechte levering

Op tijd geleverd en verpakking was in orde. Ik krijg een mail dat het pakket bij de buren afgeleverd was aangezien ik niet thuis was. De doos stond voor de deur!!!! In de regen. Vind dit alles behalve kunnen. Neem aan de dat de pakketbezorger snapt dat een kartonnen doos in de regen zetten geen goede optie is en ook nog niet kloppend doorgeven! Teleurgesteld hierin!

Het pakket is netjes bij de voordeur neergezet. En voor ons heel belangrijk, de bezorger heeft het hek van de tuin weer netjes dicht gedaan. Dat gebeurt niet altijd als er een pakketje wordt bezorgd.

Mooi op tijd.

Geen slechte ervaringen.

Zeer slecht.

Ten eerste kwam de bezorger 2 uur te laat (na de uiterlijke bezorgtijd dus) en was tot mijn verbazing mijn pakket open en ontbrak er 1 item uit ! Ook belde de bezorger benden aan en ik liet hem naar boven komen. Tot mijn verbazing derde het langer dan normaal voordat er boven aangebeld zou worden waarop ik even buiten keek. Tot mijn verbazing zag ik nog net de bezorger wegrennen ! Erg raar dus alsof deze de confrontatie niet aan durfde te gaan. Erg slordig en ik kom dus 1 item te kort. Het gaat om een leesbril van 16,95 en bij deze stel ik u aansprakelijk voor dit verlies en onprofessionele werkwijze. U kunt mijn per mail een reactie toe sturen en als u het netjes wilt afhandelen natuurlijk!

Vriendelijke en nette bezorger

hellemaal top weer

Slechte communicatie

Uiteindelijk werd het pakket geleverd, de verpakking was beschadigd en vochtig.

Belachelijk!

Mijn pakket is al om 12.37 bezorgd en is gewoon bij de voordeur gezet in de regen! Nu krijg ik een mail dat mijn pakket rond 19.00 vanavond is geleverd maar dat klopt dus niet.

Op tijd en een vriendelijke bezorger

Vriendelijke chauffeur

Heel goede ervaring.

Zeer tevreden over het verloop.

Vriendelijke bezorger die het pakket erg netjes heeft afgeleverd. Complimenten!

Super goed

Word continue op de hoogte gehouden met de mail. Dat vond ik wel prettig, en ook binnen die tijd geleverd.

Netjes bezorgd op afgesproken tijd!

Positieve ervaring, bezorgd volgens afspraak, nette bezorger.

Geweldig en op afgesproken tijd periode

Nette bezorger beleefd en netjes

Slecht

Ik had aangegeven mijn pakket bij een afhaalpunt te willen laten bezorgen. Helaas niet gebeurd. Toen ik thuiskwam met 'neerzettoestemming' ergens anders afgeleverd. Pakket ook helemaal open.

Goed bezorgd

Had sticker geplaatst op brievenbus voor ander huisnummer. Perfect gegaan

Slecht niet binnengekomen

Hinderlijke bezorger

Tijdig geïnformeerd en afgeleverd

Weliswaar tijdig geïnformeerd, maar onhandig om te volgen. Bovendien wordt je het bos ingestuurd als je de knop ‘Bezorging wijzigen’ aanklikt.

Ik heb niets ontvangen

Ik krijg melding dat pakket is bezorgd, maar heb niets ontvangen

Zeer nette bezorger

Altijd netjes vermeld waar het pakket staat.

Perfect.

Perfect geleverd en op tijd.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.