Vriendelijke en adequate bezorger

Bezorger heeft pakket voor de deur achtergelaten

De bezorger heeft het pakket onbeheerd voor de voordeur achtergelaten, terwijl wij niet thuis waren en er geen neerzettoestemming was.

Met de bezorger is niets mis, maar het pakket was beschadigd.

Zowel de buitenverpakking als de binnenverpakking was beschadigd. Gelukkig is de inhoud nog net heel gebleven, maar men mag wel wat zorgvuldiger omgaan met de pakjes.

Altijd oké!

Informatie over bezorging is duidelijk, en de bezorger uitermate vriendelijk!

Bezorgd maar...

Pakket bezorger belt aan, legt het pakket vor de deur en is meteen weer weg.

Netjes op de afgesproken plek afgeleverd

Mijn pakket is keurig op tijd op de afgesproken plek afgeleverd. Daar kunnen andere bezorgingsdiensten nog wat van leren. Petje af voor jullie.

Vriendelijk en op tijd

Wat wil je nog meer?!

Niet okay

Ze waren te vroeg, dus zomaar voor de deur gezet... geen wonder dat mijn vorige levering van dpd verdwenen was.... ook nooit meer iets over gehoord.

Zeer vriendelijk

Vriendelijke bezorger

Altijd netjes aan de voordeur afgeleverd

Deze meneer levert de pakketjes altijd netjes in handen af keurig

Vermist

Het pakket is open en ik mis een van de twee pakken luiers??

Prima op tijd.

Prima informatie en op tijd

Altijd netjes en op tijd

Het pakket is beschadigd.

Er zat een gat in de doos en hierdoor is het beeldscherm onherstelbaar beschadigd. Het is duidelijk transportschade

Niet thuis geleverd

Niet thuis afgeleverd maar bij een dpd shop terwijl op de verpakking gewoon mijn adres staat en er altijd iemand aanwezig is! De dpd shop was 6km bij me vandaan en ik ben benieuwd hoe dpd mijn reiskosten en tijd gaat vergoeden (1 uur incl wachttijd bij de dpd shop wegens drukte)!

Super vriendelijke en behulpzame bezorger

Zie boven

Goed, voor zo ver

Heb nog geen ervaring, is de eerste keer

Ik krijg een mail dat het pakket bezorgd is, maar geen pakket....

Ik ben de hele dag thuis, er is niet aangebeld, en ik krijg een mail dat het pakket bezorgd is maar er is nergens een pakket. Wat een gezeuj

Gied

Mijn ervaring is goed. Het pakketje is netjes optijd geleverd, tussen de tijd die jullie aangaven. Ook de chauffeur was vriendelijk en netjes.

Keurig op tijd

Pakket werd ondanks de sinterklaasdrukte keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke en beleefde bezorger.

Niet bezorgd, app zegt van wel

Zwaar geïrriteerd. Ik heb een dag vrij moeten nemen omdat levering niet in het weekeinde kon. Sta gedurende mijn window te wachten bij de voordeur, maar geen DPD. Een heel verwarde GLS-chauffeur wel, maar die reed het pleintje op, stond twee tellen stil, en draaide weer om. Vervolgens in de app: "dit pakket is bezorgd" Deze grap heeft me nu al een hele dag, irritatie, en een klap geld gekost. Ik begrijp niet dat leveranciers gebruik maken van DPD. Dit is zeer ondermaats.

Altijd tevreden!

Tijdsbestek klopt altijd, pakketjes komen altijd netjes/onbeschadigd aan. Super fijne, vriendelijke en altijd vrolijke bezorger!

Rttrtrtg

.....bvvvhfyut

Het pakket was mooi op tijd en vriendelijke bezorger !

Bezorger is helemaal niet geweest.

Slechte servis, de tweede keer in 2-3 weken.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.