Goed verpakt en netjes op tijd

^

Netjes op tijd!

Zie hierboven..

Gaat vaker goed

Zie hierboven

Naar verwachting

Met dpd gaat het tot nu toe altijd goed.

Paketje niet geleverd

Pakketje is niet geleverd

Aardige chauffeur

Er is dit keer beleefd naar mijn legitimatie gevraagd!

Niet om op aan te merken

Helemaal goed

Netjes op tijd

Uitstekend!

Altijd goed

Chauffeur levert vaker goederen bij ons af en dat gaat tot nu toe altijd goed.

Aardige chauffeur

Alles verliep goed en soepel

Goed!

Zoals het hoort

Eerder dan verwacht, dus goed.

Uitstekende postpakket bezorging

Uitstekende ervaring met DPD

Déze bezorger was perfect, vriendelijk en behulpzaam!

Prima. Aardige chauffeur

Verzending duurt altijd (te) lang

Na meerdere verzendingen (Via Vinted) is mijn ervaring dat DPD steevast (te) lang over de bestelling doet. Altijd langer dan gepland. Daarom heb ik nu verzenden via DPD uitgezet en aangegeven waarom. Hopelijk verbeteren zij hun service.

alles ok

Voor mij prima.

Ik was heel even weg en juist toen kwam de bezorger met een zwaar pakket. Hij heeft dit begrijpelijk voor de deur achtergelaten; dom van mij om weg te gaan. Was even vergeten dat hij/zij in dat tijdsblok eraan kwam.

Prima, netjes droog achterom neergezet.

Correcte bezorging

Pakket verregend buiten voor de deur achtergelaten

Slecht

Geen afspraak mee te maken

Jullie mailen een tijd en die wordt keer op keer veranderd. Dan zit er een briefje op de deur: bij afwezigheid bij de achterdeur. Het huisnummer heeft een toevoeging…en waar ligt mijn pakje: op nummer 18, dus bij de buren. Keer op keer hetzelfde liedje.

Goed geleverd.

Paar keer slecht

Wordt gezegd dat het pakket geleverd is zelfs als je aangeeft dat het op bepaalde dag niet geleverd kan worden en het dan niet geleverd is maar wel aangemeld staat als geleverd of dat het geleverd is op dpd punt maar je krijgt geen afhaal bevestiging of waar het is afgelerden kunt geen contact krijgen met hun sommige bezorger doen het wel goed

Elke bezorging van DPD verloopt prettig

De laatste dagen heb ik meer besteld ivm de feeestdagen, mijn pakketen die door DPD bezorgd werden waren er de volgende dag. Ik kreeg netjes een bevestiging en tijd via de email. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik tevreden ben over de bezorgdienst!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.