Beetje jammer

De bezorger belt aan en loopt weg, dat je misschien helemaal niet thuis bent, zal hem/haar een zorg zijn…

Niet goed

Pakket verregend aangetroffen voor de deur bij thuiskomst. Doos scheurde doordat die zeer nat was geworden. Zak voer dus ook nat! Buren waren thuis en nemen altijd pakket aan indien aangeboden.

Slechte info over locatie

Ik heb de locatie gewijzigd naar een afhaalpunt. Het pakket is in plaats daarvan bezorgd bij mijn buren en ik krijg een bericht dat het bij mijn buren is afgeleverd alleen op een adres in een ander dorp?!

Ik ben goed bij jullie

Jullie zijn top en de best

Bezorging conform eerder bericht

Pakket was beschadigd, veroorzaker onbekend.

Snelle levering en een hele nette bode

De bezorgers van DPD zijn altijd netjes en vriendelijk, en altijd op tijd! Ik ben heel tevreden over DPD.

Op afgesproken tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

Altijd fijn als een pakket binnen de afgesproken tijdspanne bezorgd wordt door een vriendelijk gezicht.

Vriendelijk

Vriendelijk

Pakket op de gallerij bezorgd

Vanochtend doorgegeven dat ik pakket niet thuis bezorgd wil hebben omdat er mensen zijn uit de flat die pakketten meenemen. Bij thuiskomst lag het pakket voor mijn voordeur op de galerij. Geen idee wie het daar gelegd heeft maar daar kunnen veel mensen het zo meenemen. Niet ok.

Wardeloos

Pakket gewoon voor de voordeur gezet. Pakket compleet doordrenkt van de regen en kon zo door iedereen worden meegenomen!!!!

duidelijk

netjes optijd, duidelijk tijdsblok waar dpd zich ook netjes aan hield, werd direct na levering ook geupdate als afgeleverd

Op het verkeerde adres afgeleverd

Pakket op verkeerde adres afgeleverd nl aan de Zuider Markweg 4 ipv Noorder Markweg 4. Gelukkig heeft de bewoner de moeite genomen het pakket hier af te leveren.

Te laat!

Pakket zou tussen 14.19u/15.19u bezorgd worden het werd uiteindelijk 18.30u. De hele middag voor thuis gebleven geen enkele update dat het later zou worden.

Niet op de juiste plek

Volgens instructies zou het pakket op een bepaalde plek neergelegd moeten worden, maar zoals zo vaak staat het pakket in de modder direct achter de brievenbus aan de straat en niet op de door mij gewenste veiligere plek.

Altijd op tijd

Een zeer goede bezorging

ik heb nog nooit iets zo snel en keurig bezorgd gekregen. Prima.

Zie boven.

Het gaat nooit goed

Keer op keer ellende met DPD. Ik blijf altijd netjes thuis, maar elke keer krijg ik een mail dat het pakket bezorgd is bij mij, maar dat is dan niet het geval. Er wordt niet eens aangebeld, volgens mij zijn ze niet eens langsgekomen. Elke met weer contact opnemen waar het pakket gebleven is. Klachten indienen. Hoe kan dit elke met weer gebeuren.

Alles ging goed

Jullie zijn beter dan de andere bedrijven

de doos kapot gescheurd, ook de dozen die erin zaten, duidelijk in gekeken!!!!

het pakket kwam slecht dichtgeplakt binnen, gescheurde doos maar ook de dozen van de materialen die erin zaten waren opengescheurd. er was duidelijk in gekeken en hebben alles weer rommelig teruggestopt. de bubbelplastic was van de spullen afgehaald. en lag er los bij. ik heb er fotos van gemaakt.

Ben gewoon thuis, maar geen pakket ontvangen.

Er staat dat mijn pakket afgegeven is, maar dat klopt niet. Ik ben slecht ter been, dus bijna altijd thuis. Nu ook maar geen pakket ontvangen.

Zeer behulpzame en vriendelijke bezorger.

Zeer behulpzame en vriendelijke bezorger.

Altijd keurig op tijd.behulpzaam en vriendelijk

Pakket keurig afgeleverd .vriendelijke bezorger.

Deze keer goed

Op tijd en een vriendelijke bezorger.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.