Pakket kapot geleverd glazen voetplaat gebroken

Pakketje kapot geleverd

Ik heb geen pakket ontvangen

Ik kreeg om 13:20 het bericht dat het pakket bezorgd is. Ik heb echter geen pakket ontvangen. Ik wens een klacht in te dienen tegen de bezorger want dit is absoluut een leugen dat het pakket bij mij bezorgd is. Gr. Zouhair Najjar

Toppie

Gaat altijd goed ,hij had het netjes in de berging gezet .

Altijd goed

Uitstekend!!!

Goede levering!

Keurig op tijd, beleefde jongeman die mij een fijne avond wenste. Top!

Niet compleet

7 van de 8 dozen geleverd

Top service en mooi op tijd

Vriendelijkheid zijn bij de bezorgers van DPD ver te zoeken!

Klopt keihard aan de deur. Legt pakket op de grond voor de deur neer, en weg was hij.

Heel erg behulpzaam

Het zware pakket heeft de vriendelijke bezorgen, voor mij naar binnen getild Top

Prima bezorger

Was al donker, aangezien ik niet aan xe doorgaande weg woon was het een aantal meters lopen voor hem. Heeft het pakket van zooplus keurig bij de achterdeur afgeleverd en voor mij binnen gezet. Helemaal top en een hele vriendelijke bezorger. Mag zeker weer komen. Verdiend een dikke 10.

Hele vriendelijke beleefde bezorger

De pakketten werden netjes op de afgesproken tijd geleverd

Ondanks het slechte weer en de slechte conditie van de zandweg waaraan wij wonen werden de pakketten netjes op tijd geleverd.

Op tijd

Bezorger professioneel

perfect

netje op tijd een berichtje hoe laat ze komen, vriendelijke behulpzame bezorgers ik vind DPD de beste pakketservice.

Goede bezorging

Netjes op tijd. Omdat de verpakking onhandig was heeft chauffeur gevraagd of deze eraf nog. Netjes binnen gebracht. Vriendelijke chauffeur.

Netjes naar boven gebracht.

Doen wat ze beloven

Vriendelijke bezorger!

De bezorger kwam mooi op tijd en bracht het pakket zelfs naar binnen aangezien het een zwaar pakket was.

Perfect!

Super aardige bezorger en meedenkend. Zeer tevreden

Bezorger was heel aardig

Bezorger deed moeite om het af te geven door het in de tuin aan te bieden. Hij mag altijd op beide doorbellen drukken.

Nononsense delivery!

Snel, correct en vriendelijk geleverd.

Bezorging niet uitgesteld ondanks tijdige wijziging

Ik werd vandaag, November 19, om 09:08 door DPD geïnformeerd dat mijn pakket aan het eind van de dag geleverd zou worden. Hoewel de melding wat laat kwam, was er gelukkig een knop om de levering te verplaatsen naar een geschiktere datum. Vier minuten nadat ik de notificatiemail ontving, heb ik de levering verzet naar vrijdag de 21ste. Toch werden de zes stoelen die ik had besteld gewoon op de 19e bezorgd, waardoor ze de trap voor mijn buren blokkeerden totdat ik weer thuis was.

Slecht, zou be,orgd worden is er nooit geweest

Het pakket zou om 18.32 besteld zijn. Het is nu 18.37 uur en heb nog niemand gezien

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.