Onpersoonlijke, maar vlotte bezorging

Pakket werd voor de deur gezet, Een klopje op de deur en weg was de bezorger. Niet t fatsoen om het pakket te overhandigen. Pakket was wel mooi op tijd!

Pakketje in openbare lift achtergelaten

Bezorger heeft beneden aangebeld, vroeg welke verdieping we wonen, en heeft vervolgens het pakketje in de openbare lift achtergelaten en de bezorgstatus op afgeleverd gezet. Daarnaast is de de tweede 'bezorgpoging', omdat de dag ervoor de bezorger wel in de buurt was (volgens de track&trace) maar nooit heeft aangebeld en het pakketje terug heeft gestuurd naar het pakketcentrum. Vervolgens kreeg ik nog het bericht dat ik 'niet thuis was'. pakketnummer: 01505524949053

Tot nu toe heel goes

mooi op tied.Zeer correct

Altijd op tijd.zeer vriendelijk en behulpzaam .goede service

Prima bezorger

Pakket netjes afgeleverd, aardige bezorger

Supertevreden!

Het pakket kwam precies in het tijdvak zoals opgegeven in de mail. Keurig bezorgd.

alles naar wens

kon elke bezorging maar zo gaan

zeer slecht

Bestelling is bezorgd, staat er op de mail. maar nee hoor niks ontvangen!

Optijd bezorgd

Pakket was optijd bezorgd, alleen vond de bezorger het niet fijn om boven te brengen. Zijn geklaag hoorde ik al vanaf beneden tot 3e verdieping. Misschien verkeerde baan gekozen. Ik heb altijd andere DPD bezorgers gehad zonder probleem.

Vreselijk

Staat dat het is bezorgd maar ik heb niets ontvangen! Op de site staat om 13.02 uur en in de mail 20.40 uur!

Niet volgens mail

Pakket zou s'avonds bezorgd worden. Kwam even na 3 uur in de middag. Waren toevallig thuis. Pakket Werd neergegooid naast voordeur, niet aangebeld!!!! En toevallig zagen we de bezorger weglopen. Zooo niet tevreden!!

Correct op tijd. Rustig en vriendelijk afgeleverd

Perfect, maar

Het was toeval dat wij net thuis waren toen de (aardige) PDP bezorger langs kwam. Heel erg jammer dat jullie geen ophaaladres in Amsterdam Zuid hebben. Dat had veel minder gedoe en stress voor ons betekend.

Pakket niet ontvangen

DPD zegt pakket bezorgd, maar niet dus.

Een hele dure laars zomaar voor de deur laten terwijl niemand thuis is

Ik heb mijn dure laars gewoon voor de deur achtergelaten gevonden terwijl niemand thuis was

Fantastisch!!!!

Super goeie aardige jongen

Duidelijk te volgen

Conform melding op tijd geleverd

Niet aanbellen, pakket in Egelhuisje geprobeerd te proppen.

We hoorden gerommel voor het huis. Toen we open deden zagen we de bezorger proberen het pakketje in ons egelhuisje te stoppen zonder dat hij heeft aangebeld. Op het huisje staat duidelijk “geen pakketjes” omdat er een egel in ligt te slapen.

Hoe *** kan je het hebben met DPD

Of het wordt voor de deur gegooid, en alles is stuk, nu zitten we te wachten, pakket is geleverd vlg mail, echt niet!!!

Persoonlijk afgegeven

Fijn om het persoonlijk te ontvangen en niet in de tuin te vinden. Bezorger was aan het roken bij de afgifte, dat is dan weer wat minder.

geen idee waar pakketje is?

Aangegeven dat ik er niet pas en ik zie dat het pakketje zogenaamd bezorgd is? Where? Geef dan even aan als t bij buren is bezorgd dat t bij buren bezorgd en bij wie? Ik heb ontiegelijk veel buren en dan moet ik zelf er maar achterkomen? Laat dan ff briefje achter ofzo..

Snel, op tijd en vriendelijk

Ondanks deze drukke periode vlak voor kerst, was de levering erg snel. De bezorger was vriendelijk en het pakket werd in het aangegeven tijdsbestek geleverd.

Slechter kan simpelweg niet

Zoals de vorige leveringen van DPD: Slechter kan eenvoudigweg niet. Niets ontvangen. En niemand bereikbaar.

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijke bezorging

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.