Doen wat ze mailen

Prettig dat je het pakket kunt volgen, Zodat je niet lang hoeft te wachten

Netjes afgeleverd

Vrolijke bezorger

Pakket ONBEHEERD voor de deur gezet!!!!

Ik kom thuis vervolgens staat het pakket gewoon voor de deur zonder dat iemand het heeft aangenomen! En een mai gekregen dat die bezorgd is!

Perfect delivery

Snel en volledige bezorging

Goede communicatie!

Ze geven goed aan waar het pakketje is en wanneer zij het gaan bezorgen.

Heel slecht, want mijn gazon is omgeploegd door de bezorger

Toen ik thuiskwam, ben ik er achtergekomen dat de bezorger op mijn gazon is gereden en is daar vast komen te zitten. Er staan nu hele diepe sporen in mijn gazon.

Helemaal Vlgns afspraak.

SnelleLevering

Geen gedoe, gelijk bezorgd

Snel, stipt en op tijd

T.o.v. DHL, GLS en PostNL springt dpd er duidelijk uit. Zeer frequente informatie en volgens opgegeven window ook bezorgen!

geen zorgen over de bezorging met DPD

geen zorgen over de bezorging

Op tijd en aardige bezorger

Prima Levering

Prima Levering

Pakket wordt beneden in de galerij gezet

Pakket wordt beneden in de galerij neergezet, de bezorger neemt niet de moeite om naar de deur te komen. Pakket is nu voor de 2e keer gebracht omdat de 1e keer het pakket nooit aangekomen is.

Keurig bezorgd

Nette bezorger die keurig even achterom komt en pakje afleverd. Dat is niet altijd het geval bij bezorgers maar deze meneer krijgt een 10

Zeer vlot bezorgd

Keurig pakket door de brievenbus

Keurige bezorging

Keurig aan de deur bezorgd.

slecht

Ik vroeg de bezorger het pakket naar boven te brengen, ik ben minder valide woon drie hoog zonder lift had hierom reeds gevraagd bij jullie!! Hij zei doe het zelf en weg was hij!!!!!

Niet bezorgd op het aangegeven adres

Er werd door jullie gecommuniceerd dat het op weberstraat 1 was afgeleverd maar het was in de wagnerstraat 1 afgeleverd. Niet is helaas niet de eerste keer dat iets door jullie word afgeleverd in een verkeerde straat of bij het verkeerde nummer dan gecommuniceerd. Doe hier iets aan aub

Prima, mooi op tijd.

Zeer vriendelijke bezorger!!!

Echt goed DPD.

Naar mijn mening zijn de prestaties van DPD en haar koeries erg goed.

Waardeloos

Niet aan gebeld gewoon voor de deur gezet

snel bezorgd

op tijd ,

Klote

Er staat dat het pakket bezorgd is, maar wij hebben niets ontvangen.

Vriendelijke bezorger!

Bezorging was op tijd en bezorger was vriendelijk!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.