Keurig op tijd.

Op tijd en duidelijk aangekondigd.

DPD doet het weer beter

De informatie die gegeven wordt over wanneer het pakket precies geleverd gaat worden is accuraat en duidelijk. Het pakket was een klein beetje nat maar dat is te verwachten als het al de hele dag regent. De bezorger was buitengewoon aangenaam en meedenkt.

Perfect ontvangen

Aardige bezorger

Vriendelijke bezorger

Altijd op tijd

Prima informatie over bezorgtijd w

Pakket totaal vernield

Zeer slecht. Open gescheurd karton en op doos

Zeer goede bezorgservice

Netheid en correct bezorger snelle levering en een goed tijdschema van bezorging

bizar

Ik bestel 10 zakken te gelijk bij 1 winkel. DPD krijgt het voor elkaar om dit over meerdere bezorgingen te bezorgen.

Geen pakket ontvangen

Pakket zou vandaag 14 november tussen 11:21 en 12:21 aankomen. Er staat dat hij bezorgd is om 11:45. Is er nog steeds niet nu om 13:45. Ben de hele tijd thuis geweest en ben nog aan het wachten. Hopelijk komt hij nog aan vandaag.

Snelle en vriendelijke levering

Super vriendelijke bezorger.

Netje optijd mooi ingepakt

Helemaal goed

Was een goede bezorger en vriendelijk. Netjes tot aan de voordeur gebracht. Pakket was perfect ingepakt.

Zware pakket buiten gezet in de regen

Ik heb een dure zware pakket besteld en pakketbezorger heeft het buiten voor de deur in de regen gezet.

Geweldig!

Beste DPD, Super bezorger; vriendelijke en behulpzaam!

Vriendelijk aan de deur bezorgd.

Vriendelijke bezorger

Ik heb nog niets ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen, maar de dag is nog niet voorbij........

Op tijd ,vriendelijkel bezorger! Toppie

Geen verdere opmerkingen!

Mijn pakket voor de deur zetten zonder toestemming en in de regen

Zie boven

Eerder dan verwacht !

Super...snel en netjes afgeleverd

Snel

Prima en snelle levering. Een dikke pluim

Prima netjes en optijd.

Netjes geleverd volgens aangegeven tijd, aardige bezorger.

Keurige bezorging

Het pakket is keurig verpakt en op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Was prima

Gewoon goed, voorbeeld voor menig koerier!

Word goed op de hoogte gehouden, bezorger is op tijd en bijzonder vriendelijk!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot