Super duidelijke bezorgdienst

Heel fijn hoe je op de hoogte wordt gehouden van je bestelling. Prettige bezorger. Keurig netjes!

Is niks geleverd!!

Wederom problemen met een pakketlevering. Dit is al de zoveelste keer. De hele dag thuis en niemand gezien! Graag reactie waar mij pakket is! Groet Jimmy Wijma 05252367405599

Slecht

De bezorger zei geen goede dag, vertelde niet dat er 2 pakketten waren. Liep weg en tekende volgens mij zelf voor ontvangst, dit moet ik toch doen?

Niet geleverd

Ik heb toestemming gegeven voor levering achter de poort . om 18.01 uur een melding gekregen dat het pakketje geleverd was. Om 18.15 naar buiten gegaan en er lag geen pakketje.

Mooi op tijd en niet beschadigd!

Prima, goede levering.

Mijn verzoek gelezen, prima bezorging.

Heb neerzet toestemming gegeven en de instructie was prima opgevolgd, dank daarvoor.

Bezorgmoment van 1 uur

Welliswaar net het bezorgmoment overschreden maar met 1 uur als bezorgmoment heel goed!

Erg vriendelijk exact op tijd

Heel vriendelijk en exact op tijd

Mooi op tijd, aardig

Keurig

Netjes op de afgesproken plek neergezet en keurig op tijd.

netjes op tijd

Goede info over de aflevertijd

Top levering

Chauffeur altijd vriendelijk en op tijf.

Geleverd op het afgesproken tijdstip

Zeer goed. Precies geleverd zoals beloofd.

Mooi op tijd !

De bezorging en vooral het aankondigen van de tijd, heb ik als zeer POSITIEF ervaren ! Alsook de vriendelijkheid van de bezorger. Reuze bedankt. Groeten van N. Klasema, Alkmaar

Op tijd , goede bezig

Goed geholpen goed service pakket op tijd en in goed conditie

Keurige meneer.

Zeer slecht

Mijn pakketje is vroeg in de middag af gegeven bij de buren ik had gevraagd het bij de deur te zetten . Tegen 18 uur krijg ik een berichtje dat het afgegeven is om 1758 dat is dus onzin en ook nog een verkeerd adres bij dat mailtje

prima bezorgt

het was een bievenbus bezorging we hoefden niet thuis te blijven

Zie reeds ingestuurd klacht via de app.

Casenummer 07487378

Goed en netjes verzorgd.

Netjes op tijd geleverd en een zeer aardige chauffeur. Heeft het pakket niet zo masr voor de deur gezet maar ook netjes binnen.

Prima levering

Op aangekondigde dag en tijdsduur tussen zo en zo laat, bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Slechte bezorger

Onze pakketjes worden buiten voor de deur gegooid met regen.. waardeloze gozer die bezorgd

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.