Netjes afgeleverd

Netjes en goed afgeleverd

Goed bezorgd en dank daarvoor

Goed bezorgd, goed geïnformeerd, bedankt!

top

snel en goed geleverd! helemaal naar verwachting, dit keer zelfs aan kunnen nemen van de bezorger.

Levering volgens afspraak,

Pakket op tijd ontvangen

Staat gewoon buiten aan de straat kant en kan door iedereen worden meegenomen

Sorry vind dit een slechte zaak

Pakket niet juist afgeleverd

Ik woon in een appartementencomplex Pakket werd beneden achtergelaten terwijl de voordeur boven is

Netjes en goed afgeleverd

Nog nooit problemen met leveringen gehad!

DPD altijd goed

zoals gewoonlijk; track en trace die klopt, levering correct en binnen het tijdblok. Helemaal top. DPD is een voorbeeld hoe het wel allemaal kan.

Top organisatie!

Keurig op tijd en goede communicatie!

Op tijd

Heel fijn dat het pakketje op tijd was en netjes aan mij afgeleverd want soms liggen er pakketjes van andere bezorgdiensten gewoon in de hal beneden dus dit waardeer ik dat het netjes aan de deur is afgeleverd!! Aardige bezorger.

Nette klantvriendelijke afhandeling van bode

Zie boven

juiste tijd en netjes afgeleverd

door de info wist ik dat ze die tijd kwamen ! bezorger super netjes

Was keurig ol tijd

Keurig

Prima op tijd

Niet bij de buren geleverd maar tegen de voordeur gezet

Bij thuiskomst bleek dat het pakket tegen de voordeur is gezet. De e-mail zegt dat het pakket bij de buren is afgeleverd, wat dus niet het geval is.

Goed en op tijd bezorgd

Het pakket is netjes op de aangegeven tijd bezorgd.

Snel.

Juiste levering en op tijd.

Verpakking kapot, inhoud lekt

Dit moet de bezorger hebben gezien!

Pakket zou 2 dagen geleden al geleverd worden en verpakking kapot

Pakket zou 2 dagen geleverd worden, vervolgens gaf de app aan dat leveren mislukt was en het pakket terug moest naar het depot. 2 dagen niks gehoord en toen werd toch het oakket geleverd. De doos was helemaal plat/kapot en leek wel open te zijn geweest.

Op zich ging bezorging goed maar thuis gebleven. Pakket werd door brievenbus geduwd. Watvip zich ging, maar het zou fijn zijn wanneer vermeld wordt dat het door de brievenbus past.

Goed bezorgd

Alles zo als afgesproken, bedankt

Alles zo als afgesproken, bedankt

dpd slechtste bezorgdienst

dpd de slechtste bezorgdienst nooit op tijd altijd een dag of twee dagen laat en dat komt niet door de chofeurs,dat licht aan organisatie zelf

Pakje precies bezorgd op de tijd die er aangegeven was Chapeau

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.