Netjes op tijd!

Pakket 's nachts voor de deur gezet

Pakket is na 22.30 uur voor de deur gezet zonder toestemming. Het heeft de hele nacht buiten gestaan

Zeer goede informatie ontvangen over de bezorging, en levering conform deze info

Alles prima geregeld bij dpd

Pakketten zijn beschadigd en buiten achter gelaten

Ik vond de 3 pakketten, buiten, in het zicht voor iedereen. Daarnaast waren de kapot.

Netjes snel geleverd

Netjes op tijd geleverd

Snelle correcte levering

Geleverd

Het is volgens de afspraak geleverd. Heel goed.

Teleurstellend

Pakket met best duur inhoud(moet NIETS uitmaken of het duur of niet duur is of kostbaar of niet kostbaar)werd in hal van flat zomaar neergezet. Wát als toevallig betreffende ontvanger niet mobiel zou zijn,dit zelf op te halen van de hal?!?

"Bezorgd" is niet bezorgd

Ik krijg een mail dat het pakket tussen 17h en 18h wordt afgeleverd. Om 18h15 krijg ik een mail dat het bezorgd is. Niet dus. Terwijl ik er speciaal op heb gelet. Ik weet 100% zeker dat er niemand aan mijn deur is geweest. Ook geen briefje waar het dan wel is gebleven. Buitengebied dus de buren wonen allemaal (paar) 100 mtr verder. Wat heeft track & trace voor zin als je alsnog niet de juiste info krijgt. Want volgens de Q&A kan het best 3 dagen later worden bezorgd.

Heel vriendelijke bezorger. Complimenten aan de bezorger.

OOK OP VAKANTIE MIJN pakket perfect bezorgd

Ook op ander adres prima bezorgd.

Zeer nette bezorger

Pakket netjes en heel ontvangen. Bezorger was zeer vriendelijk.

Perfecte bezorging

Perfecte bezorging,mooi optijd.

Zoals gewoonlijk fantastisch!

De bezorgers zijn altijd vriendelijk en houden zich aan de bezorgafspraak.

Goed contact met de bezrger

Pakket netjes afgeleverd

Netjes binnen tijdvak geleverd.

Vriendelijke bezorger.

Verlopen zoals gewenst.

Bericht ontvangen, dat mijn pakket bij DPD was binnengekomen en in ontvangst was genomen. Tevens werd een verwachte bezorgtermijn gepland en pakket werd keurig op de aangekondigde bezorgtermijn aan mijn Woning afgeleverd. Beter kon niet.

Beetje opvoeding kan geen kwaad

Allereerst gooide hij het pakket uit de bus.. Later liet hij t pakket nogmaals vallen. Stuntelig omdat hij gejaagd was. Heb t gecontroleerd was niet beschadigt. Maar zo ga je niet met andermans spullen om.

Aandringen het pakket naar boven te brengen

Ik heb een auto ongeluk gehad dus mijn rug is gekneusd ik ben speciaal voor het pakket thuis gebleven.. de man belde aan de voordeur ging niet open ben ik vervolgens naar beneden gegaan om de deur open te doen voor de beste man.. hij wilde het laten staan bij de voordeur omdat hij het in zijn rug heeft uiteindelijk kwam ik achter dat hij gewoon te laat was met leveren.. dat kan gebeuren als het maar geleverd wordt.. na aandringen heeft hij de doos toch naar boven gebracht en voor mijn deur gezet... Als ik niet zo conservatief was had ik dit nooit kunnen zelf brengen naar boven..maar gelukkig deed hij dit dan wel ... Maar het kostte me moeite om die discussie aan te moeten gaan...en het gaat enorm veel fout bij meerdere bezorgdiensten is gewoon doodvermoeiend

Pakket werd voor de deur neergelegd bij het niet thuis zijn.

Zeer slechte service. Pakket twv. €90,- werd voor de deur gelegd. Zelf kwam ik pas een dag later thuis en heeft dit dus zo’n 20 uur buiten gelegen in het openbaar.. Ik heb ook geen neerzet-toestemming gegeven.

Netjes op tijd

Netjes op tijd

Mag het niet zeggen maar Nederlanders die bezorgen zijn top . Andere veel problemen mee bv doorrijden. En zeggen je was niet thuis

Vriendelijk, vrolijk en op tijd!

Top bezorger!!!

Westfields 1410