Een hele vriendelijke bezorger van DPD.

Deze bezorger werkt zich een slag in de rondte! Prima bezorging, vriendelijk en beleefd.

Netjes thuis afgeleverd …

Nette vriendelijk chauffeur

Pakket niet ontvangen

In de app staat dat mijn pakket is bezorgd. We zijn de hele middag thuis geweest, hebben niets ontvangen.

Slecht

Pakket is verkeerd afgeleverd bij het gemeentehuis ipv bij het gezondheidscentrum. Het gaat helaas met DPD vaker mis dan goed met bezorgen.

Keurige levering

zie boven

Prima bezorgd vriendelijke bezorger

Is prima bezorgd optijd

snelle levering door een heel vriendelijke bezorger

slecht

mijn vorige zending niet bezorgd omdat adres niet juist zou zijn. Adres was correct en volledig vermeld. Pakket ligt nu in Berkel en Rodenrijs te wachten tot???? Op klachten reageert DPD ook niet. tweede zending: bericht dat mijn pakket bezorgd was maar niet in de bringme box gedaan. Ook niet aangebeld, maar pakket in de hal gezet waardoor het pakket door iedereen ook van buiten meegenomen zou kunnen worden. absoluut slechte bezorging, ik zou DPD zeker afraden.

Ontzettende fijne pakketbezorger

De pakketbezorger is top! En ook de berichtgeving/tracking. Pakket was er snel.

bezorger is zeer slecht

Mijn pakket met een telefoon van 1200 euro en een ipad van 400 euro is gewoon beneden door deze stom bezorger beneden op de trappen neergelegd terwijl ik direct de deur heb opengedaan. ik heb hem hierop aangesproken en hij sprak geen woord nederlands en heel slecht engels dat een pakket met inhoud van een waarde van 1600 euro zo op de trapenhuis word achtergelaten vind ik echt onverantwoord.

Waardeloos

Geven niks aan de deur af ze doen gewoon maar wat!!!!

Mijn pakket stond in de openbare ruimte

Ik vind het niet goed, dat het door mij al betaalde pakket in de openbare ruimte stond. Het was vanochtend of rond 12.00 uur bezorgd, terwijl wij niet thuis waren. Het was wel naast onze voordeur gezet, maar onbekenden hadden het kunnen meenemen. De waarde was incl. Bezorging € 65,94. Een briefje in de brievenbus en bij buren afleveren is beter.

Super bezorging

Hele vriendelijk man die het pakket kwam bezorgen.

Pakket niet afgeleverd

DPD zegt dat pakket is afgeleverd, niet gebeurd. Waar is het nu????

Gied

Correcte levering volgens afspraak door een aardige bezorger

Geen levering aan de deur

De bezorger legde het pakket naast de lift op de verdieping van mijn gebouw en bracht het niet naar de ingang van ons kantoor, wat slechts 10 meter extra lopen was. Daardoor kon het pakket door iemand anders in het gebouw worden meegenomen of door de administratie worden verwijderd omdat het verdacht was.

De tijd keurig aangegeven een vriendelijke bezorger

Helemaal prima

Hele vriendelijke bezorger prima binnen de aangegeven tijd bezorgd

x

Kennelijk is het moeilijk voor de bezorger dat een even huisnummer niet tussen oneven nummers staat

Dit is niet de eerste keer dat ik een klacht heb over het leveren van een pakket van DP D! Het is weer verkeerd afgeleverd terwijl ik thuis was. De nummering van de huizen zijn aan de ene kant even nummers en aan de andere kant de oneven nummers. Mijn pakket is aan de andere kant van de straat ,waar de oneven nummers zijn , op nt 39 afgeleverd. Binnen 2 minuten na ontvangst van uw e-mail stond ik daar voor de deur, maar er was helemaal niemand thuis. Ik hoop dat er nu eindelijk eens wat gedaan wordt aan de aflevering van de pakketten door DP D. Ik vind dit een hele slechte zaak. Ik zou het op prijs stellen als u contact met mij opneemt. Mijn gegevens staan onderaan vermeld.

Aardige bezorger

Aardige en nette bezorger en netjes afgeleverd.

Altijd stipt.

Op tijd, op de afgesproken plek.

Щиро вдячний за послугу

Я задоволений роботою компанії автодок. Дякую!

Binnen de aangegeven tijd bezorgd.

Het pakket is binnen de aangegeven tijd bezorgd. En een zeer prettige chauffeur!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.